به نظر من روسری و شال رنگارنگ و طرحدار در نود درصد مواقع کلاس استایل آدم رو پایین میاره. صبح با این فکر بیدار شدم!
*م. یلدایی*
@farsitweets
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی جلو این بدل رونالدو رو بگیره از صبح زود رفته هتل 🤣🤣🤣
*sadjat*
@farsitweets
3.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یارو پسره خونش سعادت آباده باباش تو هتل براش اتاق گرفته که رونالدو رو ببینه بعد میان میگن به آرزوش رسید:/
اون بچه هایی ک از صبح دم هتل منتظر رونالدو بودن ی دست بکشه رو سرشون خدا ندارن فقط این یکی داره؟ بحث پوله جانم پووول آرزو مارزو سیخی چند؟
*قاف کاف لاف لاف لاف*
@farsitweets
دروازه بان النصر که در میان ازدحام جمعیت گم شده بود با تلاش مامورین هتل پیدا شد.
به گزارش طرفداری، نواف العقیدی دروازه بان النصر در میان ازدحام جمعیت گم شده بود و ظاهرا پس از جستجو مامورین هتل، این دروازه بان پیدا شده است.
هنگامی که کاروان تیم النصر در حال ورود به هتل بود، به علت ازدحام جمعیت دروازه بان این تیم از سایر بازیکنان جدا ماند و همین موضوع باعث شد تا او بین ازدحام جمعیت گم شود.
ظاهرا پس از تلاش های مامورین، نواف العقیدی پیدا شده است. مدیر هتل اسپیناس مدعی شده پس از گم شدن دروازه بان النصر، چند هوادار با چمدان و لباس النصر خودشان را به جای این بازیکن جا زدند که با دقت مامورین هتل از ورود آنها به محل اقامت رونالدو جلوگیری شد!
*OPT*
@farsitweets
مرادی، خبرنگار صداوسیما: هدیه به رونالدو فقط برای تبلیغات برند فرش فروش بوده! سر پرسپولیس کلاه رفته!
*OPT*
@farsitweets
کاش دیشب مردم جلوی هتل جمع میشدن و مرغ النصر ناله سر کن رو میخوندن...
*Shex*
@farsitweets
دقت کردین هر سلبریتی خارجی میاد ایران، ابهت اش از بین میره، اون راستیه انگار آرایشگر سر کوچه مونه
*آقای برادر*
@farsitweets
سال 2011 تو کشور همسایه ترکیه که قبله آمال اغلب همین تحلیلگران بوده، دهها هزار نفر (تخمین حداقل ۶۰ هزار نفر زده شد) رفتن خیابونهای اطراف و داخل پاساژی که رونالدو برای افتتاحش رفته بود رو اشغال کردن! تازه برای فوتبالم نرفته بود.
*موسن*
@farsitweets
اگه رونالدو پولداره توصیه من بهش اینه که همینجا توی ایران بمونه که بهترین جای برای زندگیه.
*دومینور هارمونیک*
@farsitweets
دل آقا هادی چوپان هم که بعد از جهانی شدن برگشت کشور و غریبانه رفت شهرش
شکسته گویا...
*OPT*
@farsitweets