خبرگزاری فارس
🔹قرارگاه خاتمالانبیا: سران آمریکای جنایتکار و رژیم کودک کش صهیونیستی و فرماندهان و نظامیان شکست خ
قرارگاه خاتمالانبیا: دشمنان آمریکایی و صهیونیستی آنچه در میدان عمل در نبرد ۴۰ روزه دیدند را برای خود یادآوری کنند که نیروهای مسلح غرورآفرین و پرافتخار با پشتوانه و حمایت مردم مجاهد و با رهبری حکیمانهٔ فرمانده معظم کل قوا (مد ظله العالی) و با بهکارگیری تسلیحات، تجهیزات و فناوری های پیشرفته و شگفتیساز کاملا بومی که تولید آن بهدست جوانان و دانشمندان این کشور همچنان ادامه دارد، ارتش های بهاصطلاح برتر جهان در آمریکا و رژیم صهیونیستی را به چالش کشیده و به شکست واداشتند و آنها را با توکل بر خداوند متعال تسلیم ارادهٔ الهی خویش ساختند.
@Farsna
خبرگزاری فارس
قرارگاه خاتمالانبیا: دشمنان آمریکایی و صهیونیستی آنچه در میدان عمل در نبرد ۴۰ روزه دیدند را برای
قرارگاه خاتمالانبیا: همانطور که رهبر عزیزمان فرمودند، اعلام میداریم؛ حتما متجاوزین تبهکاری که کشور ما را مورد حمله قرار دادند را رها نمیکنیم و مدیریت تنگه هرمز را به مرحله ی جدیدی وارد خواهیم نمود و ابتکارعمل برای تسلط به آن تنگه را حفظ خواهیم کرد و بههیچوجه از حقوق حقهٔ خود دست نمیکشیم.
🔹با توجه به یکپارچگی جبههٔ مقاومت، در صورت تداوم حملات دشمن به حزبالله و مردم مظلوم لبنان بهویژه ضاحیه، به آن پاسخ کوبنده و دردناک خواهیم داد.
🔹از امت اسلامی ایران می خواهیم مراقب تفرقهافکنی و فتنهانگیزی دشمنان باشند و حضور شجاعانه، مجاهدانه و وحدتبخش خود در میادین و خیابانها را حفظ نمایند.
@Farsna
موج نامرئی استغاثه، دشمن را زمینگیر کرد
🔹شب دوازدهم فروردین، وقتی ساعت به ۲۲ رسید، دستها در نقاط مختلف کشور با استغاثه به حضرت صاحبالزمان (عج) بالا رفت؛ حرکتی که بعدتر میشد ردّش را در همان اتفاقات میدانی هم جستوجو کرد.
🔹حالا قرار است این نماز هر جمعه ساعت ۲۲ در تجمعات مردمی برگزار شود. تا کِی؟ تا پایان واقعی جنگ تحمیلی تروریستهای آمریکایی و صهیونیست علیه کشورمان یا ظهور منجی آخرالزمانیمان...
🔹پس قرار ما جمعهها ساعت ۲۲ در تجمعات مردمی سراسر کشور، به صرف نماز استغاثه به حضرت صاحبالامر (عج)...
@Farsna - Link
🎥 فرماندهی پهپادی هوافضای سپاه: تحرکات دشمن تحت رصد است
🖼 به ملت شریفمان اطمینان میدهیم همزمان با حضور پرشور شما در خیابان، و در این دوره سکوت صحنه نبرد نظامی سربازان شما در فرماندهی پهپادی هوافضا با ارادهی پولادین درحال انجام وظایف خویش، رصد تحرکات دشمن، تمرین و میدانداری شبانهروزی هستند و گوش به فرمان که دشمن ذلیل را ذلیلتر کنند.
@Farsna
804.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اصابت مستقیم موشک حزبالله به ساختمانی در نهاریا
@Farsna
خبرگزاری فارس
🎥 اصابت مستقیم موشک حزبالله به ساختمانی در نهاریا @Farsna
🔴 رادیو ارتش اسرائیل: حزبالله از صبح امروز بیش از ۳۰ فروند موشک به سمت شمال اراضی اشغالی شلیک کرده است.
@Farsna
بستهٔ خط ۱.pdf
حجم:
5.1M
📎دستِ پُر به میدان بروید
🔸اگر برای اجتماعات انقلابی بهدنبال شعر، شعار یا تکبیتهای روز هستید، ویژهنامهٔ «خط» پاسخگوی نیاز شماست.
@Farsna
🖼 قالیباف: پیش از آغاز مذاکرات ۲ شرط باید محقق شود
🔸۲ مورد از اقداماتی که مورد توافق طرفین قرار گرفته بود، هنوز اجرایی نشده است: برقراری آتشبس در لبنان و آزادسازی داراییهای بلوکهشدهٔ ایران پیش از آغاز مذاکرات.
🔸این موضوع باید پیش از شروع مذاکرات محقق شوند.
@Farsna