1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ترامپ: گرینلند تا ۲۰۲۹ مال ماست!
🔹رئیسجمهور آمریکا که از بدو ورود به کاخ سفید بهدنبال تصاحب مناطق مختلف جهان بوده، اینبار گفته که گرینلند دانمارک را پیشاز پایان دوران ریاستجمهوریاش تحتکنترل آمریکا درخواهد آورد.
🔹ترامپ در یک مصاحبهٔ تلفنی گفت: «مردم گرینلند میخواهند کاری انجام شود؛ گرینلند از دیدگاه ما مهم است.»
@Farsna - Link
همتی ترمز سود دلاری یک بانک دولتی را کشید
🔹بانک تجارت ۱۰ هزار میلیارد تومان از سودی را که از افزایش نرخ ارز در صورتهای مالی خود ثبت کرده بود، با تذکر بانکمرکزی حذف کرد.
🔹طبق نامۀ همتی به سازمان بورس، بانکمرکزی برگزاری مجمع عمومی بانک را نیز منوط به اعمال این اصلاحات کرده بود.
🔸بانکمرکزی اردیبهشتماه با ابلاغ دستورالعملی به بانکها اعلام کرد که اگر وصول مطالبات ارزی یک بانک با ابهام روبهرو باشد یا بانک به دارایی ارزی خود دسترسی نداشته باشد نباید با افزایش نرخ ارز از آن سود شناسایی کند.
🔹با این حال بررسی توضیحات حسابرس در صورتهای مالی بانک تجارت نشان میدهد بخش مهمی از سودی که بانک از افزایش نرخ ارز ثبت کرده، مربوط به ارزی بوده که بانک به عنوان تسهیلات پرداخت کرده اما به بانک برنگشته است.
@Farsna - Link
سفارت آمریکا در اردن: آمریکاییها برای بستهشدن حریم هوایی آماده باشند!
🔹سفارت آمریکا در اردن، در اطلاعیهای دربارهٔ «احتمال تشدید تنشهای پیشبینی نشده» در غرب آسیا وجود هشدار داد.
🔹این سفارتخانه افزود: «آمریکاییهای حاضر در خاورمیانه باید برای لغو پروازها، بستهشدن دورهای حریم هوایی و اختلالات احتمالی سفر آماده باشند.»
@Farsna - Link
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با کاهش ۲۰ هزار واحدی به ۵ میلیون و ۵۵ هزار واحد رسید.
@Farsna
یمن کارخانۀ آلمانی را در عربستان تعطیل کرد
🔹رویترز: شرکت آلمانی فاکس فعالیت خود را در تأسیسات شهر ینبع تعلیق کرده. سخنگوی فاکس گفته تا زمان بازسازی، تأمین مشتریان را از طریق ترتیبات جایگزین ادامه خواهیم داد.
🔹این اقدام پس از آن صورت گرفته که تأسیسات نفتی ینبع هفتۀ گذشته در نتیجۀ پاسخهای پهپادی یمنیها دچار آسیبهای جدی و آتشسوزی گستردهای شدند.
🔹ینبع قطب صنعتی و بزرگترین پایانۀ صادرات نفت عربستان در کرانۀ دریای سرخ است.
@Farsna - Link