خبرگزاری فارس
🎥 رهبر انقلاب: راه تأمین امنیت قدرت است. ایران قوی است که میتواند از خود دفاع کند. @Farsna
رهبر انقلاب: ارزش شهدای امنیت را از ارزش امنیت میشود فهمید
🔹ارزش شهدای امنیت را از اهمیت و ارزش امنیت میشود فهمید. قطعاً یکی از برترین نیازهای هر کشوری، هر جامعهای امنیت است. اگر امنیّت در جامعه نباشد، هیچ چیز نیست. نه اقتصاد هست، نه علم هست، نه پیشرفت هست، نه خانواده هست. امنیت در واقع زیربنای همهٔ وسیلهها و راههای پیشرفت یک ملت و یک کشور است.
@Farsna
بازی بردبرد ایران و چین در راه ابریشم جدید
🔹پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، مسیرهای کریدور شرق-غرب دچار تحولاتی شدند که برای بعضی از کشورها منفعت و برای بعضی دیگر، خسارت بههمراه داشت.
🔹مسیر شمالی چین-اروپا، مسیری که چین را از طریق روسیه به اروپا وصل میکرد، با تحریمهای اتحادیه اروپا دچار اختلال شد. پس از آن، با توجه به همسایگی چین با قزاقستان و مراودات ترانزیتی قبلی، قزاقستان به هاب ترانزیتی چین تبدیل شد، بهطوری که چند هفتۀ گذشته، راهآهن قزاقستان اعلام کرد بهدلیل شلوغی بیش از حد گذرگاه های مرزی قزاقستان و چین، مجددا ممنوعیت قبلی تردد کانتینرهای ورودی را تا پایان ماه در گذرگاه دوستیک تمدید میکند.
🔹مزایای موقعیت جغرافیایی ایران در مسیر چین-اروپا را نمیتوان نادیده گرفت. کارشناس حملونقل و ترانزیت کریمیقهی میگوید با توجه به حمل زمینی و یکپارچه کالا به خصوص ریلی، که برای بازرگانان اهمیت ویژهای داشته، ایران میتواند با مسیر شرق-غرب عبوری از خاک خود، دور زنندۀ بیثباتیهای سیاسی، ظرفیت پایین مسیر ترانس کاسپین، عبور از دریا و افزایش تخلیه و بارگیری و همچنین افزایش زمان و هزینه انتقال کالا را کاهش دهد.
🔹با احیای کریدور شرق-غرب عبوری از مسیر ایران، بازار ترانزیتی ۳۰ میلیون تنی در زنجیره ارزش جهانی که بازیگران اصلی آن دو قطب اقتصادی چین و اتحادیه اروپا هستند، نصیب ایران میشود.
🔹اهمیت ایران بهعنوان شاهراه تجارت جهانی، شهرتی چند هزار ساله دارد و جاده ابریشم گواهی بر این واقعیت است؛ جادهای که امروز چین بهعنوان دومین ابرقدرت اقتصادی جهان، در تلاش است تا آن را در قالب ابتکار کمربند-راه (BRI) دوباره احیا کند.
@Farsna
خبرگزاری فارس
رهبر انقلاب: ارزش شهدای امنیت را از ارزش امنیت میشود فهمید 🔹ارزش شهدای امنیت را از اهمیت و ارزش ام
رهبر انقلاب: هرجا امنیت و حافظان امنیت نباشند، شرارت هست
🔹یک نفر در مرز شرارت میکند، یکی در داخل خیابان شرارت میکند، یکی با راهزنی در خانه و مغازهٔ این و آن شرارت میکند، یکی با شایعهپراکنی شرارت میکند، یکی با ارتکاب قتل شرارت میکند، یکی با قاچاق مواد مخدر شرارت میکند، با قاچاق سلاح شرارت میکند، اینها همه شرارت است.
🔹هرکس در مقابل هرکدام از این شقوق و امثال اینها بایستد این عنوان حافظ امنیت و پاسدار امنیت بر او صادق است و این افتخار بزرگ شامل حال اوست.
@Farsna
خبرگزاری فارس
رهبر انقلاب: هرجا امنیت و حافظان امنیت نباشند، شرارت هست 🔹یک نفر در مرز شرارت میکند، یکی در داخل خ
رهبر انقلاب: بعضی تصور میکنند برای تأمین امنیت، نباید سراغ ابزارهای حساسکننده قدرتها مثل موشک با برد بالا برویم
🔹بعضیها در تحلیلهای گوناگون تصور میکنند اگر بخواهیم کشور در امنیّت باشد، بایستی سراغ ابزارهای حساسکنندۀ قدرتها نرویم؛ مثلاً چه لزومی دارد حالا ما موشک با فلان برد را داشته باشیم که حساس بشوند، خیال میکنند اینجوری، این شکلی میتوانند امنیّت کشور را تأمین کنند یعنی درواقع اگر میخواهید کشور امن باشد، ضعیف باشید، ابزارهای قدرت را برای خودتان فراهم نکنید، بعضی اینجور فکر میکنند، اینجور قضاوت میکنند، این غلط است.
🔹آن چیزی که امنیت را برای یک کشور حفظ میکند قدرت ملّی آن کشور است، قوی بودن آن کشور است، قوی بودن از همه جهت؛ قوی بودن در علم، قوی بودن در اقتصاد، قوی بودن در امکان دفاع، قوی بودن در تسلیحات، اینهاست که امنیّت کشور را حفظ میکند و تأمین میکند.
🔹هر وقت ما بر اثر سوء سیاست زمامداران کشورمان، از رفتن بهسمت ابزارهای قدرت رویگردان شدیم، دشمن بر ما مسلّط شد. در دوران قاجار، دوران پهلوی این مصیبت سر این ملت آمد. ملت را قوی نکردند؛ لذا شما میبینید در جنگ بینالملل اول و جنگ بینالملل دوم که هیچکدام به ایران ارتباط نداشت، اعلام بیطرفی هم کردند، کشور ما اشغال شد. وقتی کشوری توانایی دفاع از خودش ندارد اینجور میشود دیگر. این گناه زمامداران نالایق، بعضی نالایق، بعضی خائن و وابستۀ به این و آن، گناه نابخشودنی است که ملت را ضعیف بار بیاورند که نتواند از خودش دفاع کند طبعاً امنیّتش از بین خواهد رفت.
@Farsna
خبرگزاری فارس
رهبر انقلاب: بعضی تصور میکنند برای تأمین امنیت، نباید سراغ ابزارهای حساسکننده قدرتها مثل موشک با
رهبر انقلاب: هرچه به ذهن میرسد را نباید در فضای مجازی منتشر کرد
🔹کسانی که با فضای مجازی ارتباط دارند به این نکات توجه کنند همهچیز را در فضای مجازی نبایستی منتشر کرد. هرچه به ذهن انسان میرسد. ملاحظه کنید اثرش چیست، ببینید روی فکر مردم، روی روحیهی مردم چه تأثیری میگذارد.
🔹آن کسانی هم که دربارهی فضای مجازی که حالا مکرّر اسمش آورده میشود و بحث میشود و اینها میخواهند تصمیمسازی کنند و تصمیمگیری کنند به این بُعد قضیه توجه کنند، توجه کنند که چطور ممکن است در فضای مجازی یک تحلیل غلط، یک خبر غلط، یک برداشت غلط از یک مسئله مردم را دچار اضطراب کند، دچار تردید کند، دچار ترس کند.
@Farsna
بورس به ۲ میلیون برگشت
🔹شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با جهش ۳۱ هزار واحدی به ۲ میلیون و ۲۶ هزار واحد رسید.
@Farsna
📷 حضور فرزندان پزشک شهید «علی حیدری» در دیدار امروز با رهبر انقلاب
🔸شهید حیدری چندی پیش توسط رژیم جنایتکار صهیونیستی در لبنان به شهادت رسید.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مهدی نصیری؛ «بنجامین باتنِ» ایران
@Farsna