گلعلی بابایی: برادرِ پزشکیان شهید مبارزه با قومیتگرایی است
🔹نویسنده پیشکسوت کتابهای دفاع مقدس: یکی از موضوعاتی که در کتاب «پارتیزان» به آن اشاره شده غائله تبریز است که در این درگیری ها شهید یوسف پزشکیان برادر رئیسجمهور برای مبارزه با قومیتگرایی به شهادت رسیده است.
@Farsna
خبرگزاری فارس
پیام رهبر انقلاب به نشست افق تحول رسانه ملی 🔹جناب آقای جبلی شما و این حضرات نقش بیبدیل رسانه و تب
🖼 فضائلی، عضو دفتر حفظونشر آثار رهبر انقلاب: پیام رهبر انقلاب به دستاندرکاران رسانۀ ملی، پیامی است بدون آداب و ترتیب، ساده و بیتکلف، صریح و متمرکز بر حرف اصلی با مخاطب.
🔹این پیام تراز عملکرد گذشته و آیندۀ فعالان رسانه بهویژه صداوسیماست. برداشت و استفاده له و علیه، ناروا و به حاشیهراندن متن است.
@Farsna
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصاویری از حجم ویرانی در اردوگاه جبالیا واقع در شمال نوار غزه
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙 برای رسیدن به خوبیها، فقط به تو امید دارم!
@Farsna
خبرگزاری فارس
🎥 گل اول پرسپولیس به هوادار توسط علیپور در دقیقۀ ۱۷ ⚽️ هوادار ۰ - ۱ پرسپولیس @Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ضربۀ خطرناکی که با خوششانسی هوادار گل نشد
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انفجار موتور سیکلت بمبگذاری شده در شمال استان حلب سوریه
@Farsna
با رشد بیش از ۳۴ درصدی نسبت به پایان سال گذشته؛ مانده سپرده های بانک ملت به مرز ۱۲۳۰ همت رسید
🔹مانده سپرده های سرمایه گذاری بانک ملت در پایان آذر ماه امسال به مرز ۱۲۳۰ همت (هزار میلیارد تومان) رسید.
🔹بر اساس اطلاعات و صورت های مالی منتهی به پایان آذرماه امسال، بانک ملت موفق شد تا مانده سپرده های خود را در پایان ۹ ماهه ابتدایی سال به ۱۲.۲۹۶.۰۷۷ میلیارد ریال برساند که این مبلغ نسبت به پایان آبان ماه رشد ۶ درصدی و نسبت به پایان سال گذشته رشدی بالغ بر ۳۴ درصد را تجربه کرده است.
🔹 مانده سپرده های سرمایه گذاری بانک ملت در پایان اسفند ماه سال گذشته ۹.۱۴۴.۵۲۲ میلیارد ریال و در پایان آبان ماه امسال ۱۱.۶۱۴.۳۸۴ میلیارد ریال گزارش شده بود.
🔹 در بین سپرده ها، سپرده های جاری ریالی بالاترین سهم را با مانده ۳.۲۵۰.۴۱۳ میلیارد ریال به خود اختصاص داده است و پس از آن نیز سپرده های بلندمدت سرمایه گذاری سه ساله با مانده ۲.۴۴۸.۴۱۸ میلیارد ریال و سپرده های کوتاه مدت ریالی با مانده ۲.۰۳۴.۲۷۹ میلیارد ریال قرار گرفته اند.
🔗 توضیحات بیشتر
@mellatbankiran
خبرگزاری فارس
🎥 گل دوم پرسپولیس به هوادار توسط علیپور در دقیقۀ ۵۲ ⚽️ هوادار ۰ - ۲ پرسپولیس @Farsna
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گل سوم پرسپولیس به هوادار توسط آلکثیر در دقیقۀ ۶۸
⚽️ هوادار ۰ - ۳ پرسپولیس
@Farsna
سلام رفقا
اگر وقت خوندن نهج البلاغه رو ندارید
کانالی زدیم به اسم شَرَابٌ طَهُورٌ 👇
نهج البلاغه رو بصورت پادکست های صوتی و تصویری خیلی کوتاه درست کردیم
👇
علاقمندان میتونن عضو بشن و استفاده کنن
✅https://eitaa.com/joinchat/1880752891C0a4154db42
17.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایتی سراسر عشق، ایثار و فداکاری از حادثه تروریستی کرمان
امین شجاعی، جوان کرمانی در قامت تهیه کننده و کارگردان لحظاتی متفاوت از حادثه تروریستی کرمان را با حمایت خانه تولیدات جوان مرکز سیمرغ به تصویر کشید.
در اولین سالگرد حادثه تروریستی شهدای گلزار کرمان، سریال ۵ قسمتی «دم زندگی» تولید خانه تولیدات جوان مرکز سیمرغ، از شبکه دو سیما پخش می شود.
مجموعه «دم زندگی» چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه این هفته حوالی ساعت ۲۱:۳۰ به روی آنتن شبکه دو سیما می رود.