رئیس قوه قضاییه در دیدار جمعی از مدیران عالی بانکهای کشور:
🔹معوقات کلان بانکی باید سریعا وصول گردد.
🔹پرداخت تسهیلات ارزی و ریالی و یا صدور ضمانت نامه های بانکی بیش از سقف مجاز توسط شعب بانکها و بدون تضامین کافی صرفا یک تخلف نیست بلکه مصداق تقصیر است.
🔹آیین نامه اجرایی قانون رسیدگی به اموال مسئولان به زودی ابلاغ خواهد شد.
fna.ir/d9jt7u
@Farsna
بازداشت ۷ سرکرده داعش در عراق
🔹منابع امنیتی عراق از بازداشت هفت نفر از سرکردگان عراقی داعش در عملیات هلیبرن نیروهای اطلاعاتی این کشور در استان نینوی خبر دادند.
🔹بازداشتشدگان قصد داشتند در روزهای اول ماه مبارک رمضان، عملیات تروریستی در شمال، غرب و مرکز کشور انجام دهند.
fna.ir/d9jt9i
@Farsna
خبرگزاری فارس
🎥 طرفداران «مادورو» در کاراکاس به خیابانها آمدند 🔹طرفداران رئیسجمهور قانونی ونزوئلا در واکنش به ت
موسوی: آشوب و هرجومرج راهحل اختلافات سياسی در ونزوئلا نیست
سخنگوی وزارت امور خارجه:
🔹تحولات جاری در ونزوئلا را با دقت دنبال میکنیم.
🔹آشوب و هرجومرج به هيچ وجه نمیتواند راهحل اختلافات سياسی در ونزوئلا باشد.
🔹بهترين راه، گفتوگو و ايجاد سازوکارهای لازم بين همه طرفها برای حل مشكلات مردم توسط نيروهای وفادار به توسعه و رفاه این كشور تحت هدايت دولت قانونی ونزوئلاست.
@Farsna
به اتوبوس پرسپولیس در تبریز حمله شد
⚽️ زمانی که اتوبوس حامل مربیان و بازیکنان پرسپولیس از فرودگاه تبریز به سمت هتل محل اقامت این تیم میرفت مورد حمله دو نفر قرار گرفت.
⚽️ دو فرد که سوار بر یک موتور بودند دو سنگ به سمت اتوبوس پرسپولیس پرتاب کردند که این دو سنگ باعث شکسته شدن شیشه اتوبوس تیم پرسپولیس شد.
⚽️ در این اتفاق مشکلی برای پرسپولیسی ها پیش نیامد و این دو نفر هم توسط پلیس بازداشت شدند.
fna.ir/d9jtax
@Farsna
«دایی» سرمربی سایپا:
⚽️ ما تنهاتر از گذشته هستیم، نه کسی سراغ ما را میگیرد و نه کسی به سر تمریناتمان میآید.
⚽️ پراید ۵۰ میلیون شده، تیبا ۷۵ میلیون شده اما قرارداد ما بالا نرفته است شاید دوست ندارند که من کار کنم.
⚽️ به نام باشگاههایمان پسوند فرهنگی چسباندهایم اما فقط شعار دادهایم.
fna.ir/d9jt7w
@Farsna
موسوی: پیشنهاد ایران تبادل زندانیان است، نه مذاکره با آمریکا
سخنگوی وزارت امور خارجه:
🔹پیشنهاد کشورمان که توسط محمدجواد ظریف ارائه شد، پیشنهاد تبادل زندانیان است و نه مذاکره با آمریکا در مورد موضوعات مورد اختلاف.
🔹جمهوری اسلامی ایران با تمام توان و با استفاده از ظرفیت های حقوقی و سیاسی مختلف به پیگیری در جهت احقاق حق اتباع خود که در آمریکا و سایر کشورها دچار مشکل شده اند و کاهش آلام خانواده های آنها ادامه خواهد داد.
fna.ir/d9jtb5
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 داماد وزیر اسبق در بین متهمان پرونده پتروشیمی
@Farsna