✍ ماهگرفتگی امشب و نماز آیات
1⃣ نماز آیات برای همه مکلفین در ایران برای این ماهگرفتگی واجب است.
2⃣ زمان خواندن نماز از آغاز گرفتگی (ساعت۲۱) شروع شده و طبق نظر برخی از مراجع تقلید (مانند #امامخامنهای) بنابراحتیاط تا قبل از شروع به بازشدن (۲۲:۲۲) باید خوانده شود.
3⃣ کسی که علیرغم متوجه شدن عمدا این نماز را انجام ندهد معصیت کرده است و باید قضا کند.
4⃣ کسی که بعد از اتمام #ماه_گرفتگی و یا حتی روزهای بعد متوجه این اتفاق شود چون گرفتگی به صورت کامل اتفاق میافتد باید قضای آن را بجای آورد.
5⃣ #کیفیت_نماز_آیات : دو رکعت است که در هر رکعتی پنج رکوع دارد و آسان ترین روش خواندن آن این است که انسان در رکعت اول بعد از نیت و تکبیر و خواندن حمد، یک سوره کامل را به پنج قسمت تقسیم کند و بعد از هر قسمتی به رکوع رود؛ مثلا سوره قدر را با خواندن #بسم_الله و آیه اول به رکوع رود و سپس سر بردارد آیه دوم را بخواند و سپس به رکوع برود و به همین شکل تا پایان ادامه دهد و رکعت دوم را به همین صورت بخواند.
بنابه نظر برخی از فقهاء مانند #امامخامنهای بنابراحتیاط "بسم الله الرحمن الرحیم" تنها را نمی توان به عنوان یک جزء قبل از رکوع اول خواند.
بنابراین در صورت انتخاب سوره توحید باید با بسم الله آیه اول نیز خوانده شود وآیه "لمیلد" و "لمیولد" را دو قسمت کند تا ۵رکوع کامل شود.
حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی آموزشکده ملی مهارت پسران شماره دو کرمانشاه
در حاشیه سی و دومین مسابقات فرهنگی هنری قرآن و عترت که در مشهد مقدس در حال برگزاری است
هوالعلیم
پیش ثبت نام خوابگاه نیمسال ۰۴۱
به اطلاع دانشجویان ترم مجاز که متقاضی اسکان در خوابگاه ولایت می باشند می رساند از تاریخ ۱۸ لغایت ۲۴ شهریورماه ۱۴۰۴ با مراجعه به سامانه saba.tvu.ac.ir نسبت به ثبت پیش ثبت نام خود اقدام نمایند. مسئولیت عدم پیش ثبت نام به عهده دانشجو می باشد.
حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی آموزشکده ملی مهارت پسران شماره دو کرمانشاه
هوالعلیم
جشن هزار و پانصدمین سال فرخنده زاد روز پیامبر رحمت
در آستانه فرخنده زاد روز پیامبر مهر و رحمت؛ ختمی مرتبت حضرت محمد مصطفی (ص) و سلاله مطهرش حضرت امام جعفر صادق (ع) مراسم جشنی روز سه شنبه مورخ ۱۸ شهریور ماه ۱۴۰۴ بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر به امامت حاج آقا احمدی در نمازخانه آموزشکده ملی مهارت پسران شماره دو کرمانشاه برگزار گردید .این مراسم که با مولودی خوانی مداح اهل بیت (ع) کربلایی حیدرآبادی همراه بود در پایان شرکت کنندگان میهمان سفره اهل بیت (ع) بودند.