eitaa logo
فریاد ِقهرمان
632 دنبال‌کننده
14.9هزار عکس
13.3هزار ویدیو
151 فایل
فریاد ِقهرمان ِشهید ِ۱:۲۰ تحلیلی_راهبردی_جنگ نرم و سخت https://eitaa.com/joinchat/410910838Ca464332dee
مشاهده در ایتا
دانلود
‏🔹بلومبرگ: «تقریبا شکی وجود ندارد که بریتانیا در یک وضعیت اقتصادی جهنمی قرار دارد و دردهای زیادی برای بریتانیایی‌ها در راه است. اما وضعیت اسفبار بریتانیا در سطح بین‌المللی چگونه است؟» 🔹 آیا وضعیت مالی بریتانیا بدتر است؟ 🔹نسبت بدهی بریتانیا به تولید ناخالص داخلی با ۹۸ درصد، پس از آلمان، دومین پایین‌ترین نسبت در G7 است. نسبت بدهی ایتالیا در حال حاضر حدود ۱۵۰ درصد است و فرانسه اکنون ۱۱۳ درصد است. 🔹 «آیا موردی برای در نظر گرفتن بریتانیا به عنوان یک مورد صرفاً در زمینه اقتصادی وجود دارد؟» ارزش پوند پس از رای برگزیت کاهش یافت و در صورت استفاده از نرخ ارز بازار، اندازه اقتصاد بریتانیا را در مقایسه با آلمان (بیشتر) کاهش داد. با این حال، بر اساس قیمت ثابت، از سال ۲۰۱۶، اقتصاد بریتانیا کمی سریعتر از آلمان رشد کرده است، تقریباً با سرعتی مشابه اسپانیا و بسیار سریعتر از ایتالیا».
چپ و راست را نگاه کنید آن‌ها همین را ميخواستند!
اماده سازی ذهن ها برای یک اتفاق
♦️‌ حماسه‌ای دیگر از احمق خبرنگارهای منوتو 🔹‌ پیج منوتو پست گذاشته بیلی آیلیش از ایران حمایت کرده و پرچمش رو نشون داده درحالیکه اخرین تور کنسرت بیلی ۳ ماه پیش تموم شد و این ویدئو هم مال ۱۶ جون یعنی ۳ ماه و نیم‌ پیشه تازه پرچم مال هم مال همجنسبازا بوده نه ایران :))
14.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا سریال های ترکیه‌ای اعتیاد آور است؟ ⭕️ خطر این سریالها بیشتر است! 🔰 به نکات دقیق و روان‌شناسانه‌ای که گوینده به آن اشاره می‌کند دقت کنید!
19.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨سعید حجاریان؛ تئوریسین خشونت 🔻اعتراف بی‌سابقه اصلاح‌طلبان درباره اغتشاشات اخیر 🔹جریان اصلاحات دیگر دیگر هیچ ابایی از این ندارد که صریحا بگوید تا خواسته‌هایش محقق نشود، نیازی به مرزبندی با کشتار و قتل عام مردم و تجزیه کشور نمی‌بیند!
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 دیدن این ویدئو به شدت توصیه میشود ارسال به سایر دوستان واجب میباشد . با ارسال سایر پستها کانال فریاد قهرمان را به دوستانتان معرفی کنید
بعد از بغل مجانی نوبت اینم شد. آفرین، ادامه بدین و خودتونو بیشتر بشناسونید 🤮
27.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥صحبت های در جمع دانشجویان دانشگاه تبریز در مورد اغتشاشات اخیر در فضای دانشگاه های کشور و عملکرد پر حرف و حدیث مسئولان در کنترل فضای دانشگاهها پ ن: حاج سعید قاسمی و مواضعش این است نه آن توییت کذایی در مورد تیم فوتبال ساحلی! ۱۴۰۱/۰۸/۱۲