هدایت شده از صراط سلوک
✍بدن اخروی؛ صورت کامل تر بدن دنیوی
🔹چنانچه این لباس صوری ساتر و لباس بدنِ مُلکی است، خودِ بدن، ساترِ بدن برزخی است ـ بدن برزخی الان موجود است، ولی در ستر بدن دنیایی است ـ و این بدن برزخی ساتر نفس او است؛ و آن ساتر قلب است و قلب ساتر روح است و روح ساتر سر است و آن ساتر لطیفه خفیه است، الی غیر ذلک از مراتب، هر مرتبه نازله، ساتر مرتبه عالیه است.
📚آداب الصلوه
▪️امام خمینی رحمة الله علیه
@seyr_solouk
هدایت شده از کانال علامه حسن زاده آملی
✍عبادت هفتاد جزء است
🔸 مرحوم علامه رحمة الله علیه:
🔹امام باقر عليه السلام فرمود كه: رسول الله صلى الله عليه وآله فرمود: العباده سبعون جزءا، افضلها طلب الحلال. يعنى عبادت هفتاد جزء است، برترين جزء آن طلب حلال است.
📚فضایل و سیره چهارده معصوم
_______________________________________
💠کانال علامه حسنزاده💠
♦️●@alame_Hasanzade●♦️
_______________________________________
هدایت شده از نهج البلاغه 🇮🇷
بهترين راه مبارزه با فقر
#نهج_البلاغه
▫️مَا عَالَ مَنِ اقْتَصَدَ
🟠«كسى كه در هزينه كردن ميانه روى كند هرگز فقير نخواهد شد»
✍اين معنا امروز هم در مقياس كوچك خانواده و هم در مقياس وسيع جامعه ثابت شده است كه اگر از اسراف و تبذير پرهيز شود و در هزينه كردن سرمايه ها صرف جويى و ميانه روى گردد بسيارى از مشكلات حل مى شود; مشكل زمانى براى فرد يا جامعه پيدا مى شود كه حساب دقيقى براى هزينه ها و نيازها در نظر نگيرد و يا بى حساب و كتاب آنچه را دارد هزينه كند كه به يقين زمانى فرا مى رسد كه فرد يا جامعه در فقر فرو مى روند.
📘#حکمت_140
@nahjol_balagheh
هدایت شده از دکتر رفیعی
14.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #کلیپ |اهمیت تلاوت سوره کهف
(خاطره ای از جوانی که پای منبر دکتر رفیعی اهمیت تلاوت سوره کهف را شنید و در شب عروسی همراه با همسرش سوره کهف خواندند... )
#دکتر_رفیعی #رفیعی
✔️کانال رسمی دکتر رفیعی
☑️ @drrafiei_ir
هدایت شده از دکتر رفیعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : ثبات قدم در مسیر حق
#حجت_الاسلام_والمسلمین_رفیعی
💠 @samtekhoda3
هدایت شده از دکتر رفیعی
7.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : چه کسانی هدایت شده اند؟
#حجت_الاسلام_والمسلمین_رفیعی
💠 @samtekhoda3
هدایت شده از دکتر رفیعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : نیتهای صالح
#حجت_الاسلام_والمسلمین_رفیعی
💠 @samtekhoda3
هدایت شده از دکتر رفیعی
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : هدایت تکوینی و هدایت تشریعی
#حجت_الاسلام_والمسلمین_رفیعی
💠 @samtekhoda3
هدایت شده از موسسه حقوقی زعفری رحقی
🔸سوگند(قسم) دروغ
🔻 با مشورت گرفتن از وکلای مجرب مؤسسه حقوقی زعفری با خیال آسوده به مراجع قضایی بروید.
🌸روابط عمومی موسسه حقوقی زعفری
💥 https://eitaa.com/zaafari
هدایت شده از خودمانی با خدا
یاد خدا ۶۰.mp3
10.69M
🔹مجموعه یاد خدا (۶۰)
🎙استاد#شجاعی
🎙استاد#فرحزاد
« فلانی چقدر خودش رو گم کرده ! »
تا حالا این جمله رو زیاد شنیدیم یا گفتیم !
اما در این پادکست یاد میگیریم که ؛
برای خود ما هر روز داره این اتفاق بارها و بارها میفته و ما اصلاً متوجه نمیشیم
🤲 اللّٰهم عجّل لولیّک الفرج
#یاد_خدا
❀
┏━━━━━━┓
⠀@khodemaani
┗━━━━━━┛
هدایت شده از خودمانی با خدا
✅ بیرون آمدن پیامبر اکرم (ص) از غار ثور
🔻 پس از آنکه خداوند، پیامبر (ص) را از توطئه مشرکان برای قتل او آگاه کرد، قرار شد امام علی (ع) در بستر پیامبر (ص) بخوابند و پیامبر(ص) شبانه مکه را ترک کنند. پیامبر (ص) برای در امان ماندن از دست مشرکان قریش، در غار ثور پنهان شدند. مشرکان تا کنار غار آمدند ولی با امداد غیبی خداوند به پیامبر(ص) دست نیافتند.
💠 مساحت این غار که در حاشیه شهر مکه واقع شده است، 2.5 مترمربع است. تنیده شدن تار عنکبوت جلو ورودی غار و لانه کردن دو کبوتر وحشی و به روایتی روییدن درختی فرا روی پیامبر(ص) از معجزاتی است که مشرکان به این نتیجه رسیدند که این غار متروک است و کسی وارد آن نشده است و گرنه تار عنکبوت پاره میشد و تخم کبوتر میشکست و کبوتر نمینشست.
🔹 پیامبر اکرم (ص)، پس از سه شبانه روز مخفی بودن در غار ثور، در روز چهارم ربیع الاول سال اول هجرت به سوی مدینه حرکت کردند. آن حضرت را در غار ثور ابوبکر بن ابی قحافه همراهی میکرد. طبق آیه ۴۰ سوره توبه در آن موقع ترس و وحشت، همسفر پيامبر را فرا گرفت و پيامبر او را دلدارى داد" و گفت: غم مخور خدا با ماست " (إِذْ يَقُولُ لِصٰاحِبِهِ لاٰ تَحْزَنْ إِنَّ اَللّٰهَ مَعَنٰا)
▫️ امام علی ع و برخی از نزدیکان پیامبر (ص)، شبانه به این غار رفت و آمد می کردند و امام علی ع سفارش های آن حضرت در مکه را برآورده می نمود و سپس همراه خانواده پیامبر اکرم (ص) به سوی مدینه حرکت کرد.
#تقویم_تاریخ
#4ربیع_الاول
#غار_ثور
❀
┏━━━━━━┓
⠀@khodemaani
┗━━━━━━┛
هدایت شده از خودمانی با خدا
استاد تحریری: امام صادق عليه السّلام در پاسخ به درخواست عنوان بصرى، مبنى بر بهره مندى وى از علوم آن حضرت كه: «خدا از علم شما روزى ام كند»، به وى فرمود: «ليس العلم...»؛ يعنى آن علمى كه تو درخواست مى كنى، به تعلّم و يادگيرى تكيه نمى كند.
🔶البته قابل توجه است كه پاسخ حضرت، متناسب با درخواست عنوان بود، زيرا وى درخواست مطلق علم را ننمود تا حضرت وى را به مقدمات آموزشى علم حصولى راهنمايى نمايد، بلكه تقاضاى بهره مندى از علوم اهل بيت عليهم السّلام را داشت و بديهى است كه علوم اهل بيت عليهم السّلام، از سنخ علم حضورى است كه تنها با عبوديت و بندگى حقيقى خداوند و بر اثر فيض هدايت الهى در وجود انسان تحقق مى يابد، به همين جهت آن حضرت وى را به مقدمات عملى، عبوديّت و هدايت الهى در اين طريق توجه داده و تفاوت علوم اهل بيت عليهم السّلام با علوم ديگران را به وى يادآور شدند.
🔶اگرچه ائمه عليهم السّلام نيز ناچارند علوم حقيقى خود را در قالب الفاظ مناسب و با مفهوم مناسب به ديگران القا كنند، لذا علوم ايشان نيز جنبه ى علم حصولى مى يابد و براى رسيدن به علوم حقيقى ايشان، بايد از علوم رايج آنان كه شاگردانى را در علوم گوناگون پرورش داده اند استفاده كرد، لذا امام صادق عليه السّلام در ادامه مى فرمايد: «اگر آن علم حقيقى را مى خواهى، اوّل در خودت حقيقت بندگى را بخواه و علم را براى به كار بستن آن طلب كن.» و در پايان نيز به مقدارى از آداب تحصيل علوم خود، اشاره مى فرمايد.
❀
┏━━━━━━┓
⠀@khodemaani
┗━━━━━━┛