دلیل بزرگداشت عید غدیر.mp3
7.82M
#تلنگری
#مقام_معظم_رهبری
#استاد_شجاعی
#دکتر_رفیعی
اساساً قیمت غدیر، فقط به یک انتصاب و تعیین جانشین نیست!
🔺ریشهی قیمت و ارزش غدیر، در مسئلهای بینهایت بالاتر از انتصاب امیرالمؤمنین علیهالسلام است!
❌ مسئلهای بینهایت بالاتر ؟؟؟
💫 ویژه #عید_غدیر
@faslenour
#پیاده_روی_خانوادگی_غدیرخم
«مسیر_بیعت_با_عشق»
📣 به استحضار اهالی محترم خمینی شهر می رساند:
پیاده روی عظیم عید غدیرخم
روز دوشنبه ۲۷ تیر ماه از ساعت ۷ صبح از محله های دستگرد، خوزان، اندآن، جوادیه، جوی آباد جدید، جوی آباد قدیم و وازیچه
به سمت امامزاده سید نجم الدین انجام می شود.
🔸ایستگاه و محل تجمع اول: میدان امام حسن اندآن
🔸ایستگاه و محل تجمع دوم: چهار راه ماربین
🔸ایستگاه و محل تجمع سوم: میدان محمد رسول الله(ص) جوی آباد
🔸ایستگاه و محل تجمع چهارم: میدان قمر بنی هاشم جوی آباد
🔸ایستگاه و محل تجمع پنجم: ابتدای خیابان عماد سیادت
🔸ایستگاه و محل تجمع ششم: ورزشگاه وازیچه
🔸ایستگاه و محل تجمع هفتم: مسجد امام حسن(ع) وازیچه
🔸ایستگاه و محل تجمع هشتم: چهارراه دولت نبش فرمانداری
🔸ایستگاه و محل تجمع نهم: پایگاه بسیج اباالفضل(ع)، مسجد ۱۴ معصوم و مسجدالمهدی به سمت بلوار ۱۴ معصوم و سپس به سمت خیابان شهدا
🔸ایستگاه و محل تجمع دهم: پارک دستگرد
سایر عزیزان شهرستان نیز میتوانند با تشکیل گروههای مردمی به خیل عظیم بیعت کنندگان مجدد با حضرت علی(ع) به پیوندند.
🌹ستاد مردمی برگزاری پیاده روی عظیم مسیر بیعت با عشق🌹
@faslenour
📸 آقای ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه، بعد از ظهر امروز (سهشنبه) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار و گفتوگو کرد. ۱۴۰۱/۴/۲۸
💻 @Khamenei_ir
عقیله بنی هاشم(سلام الله علیها)
📸 آقای ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه، بعد از ظهر امروز (سهشنبه) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر ان
🔸باز هم زبان بدن جالب پوتین که در سال ها پیش در دیدار ایشون با رهبر انقلاب دیدیم!
🔹دست های گره کرده نشانه از احترام به شخص مقابل تکیه دادن به دست نشانه از تمرکز کامل برای گوش دادن به حرف های شخص مقابل است
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸غدیر؛ وصل شدن به خداوند🔸
وصل شدن به خدا چگونه است؟ مثالی میزنم. شبکۀ تولید برق، هفتاد هزار ولت است. توان چراغهای معمولی 220 ولت است که باید از چندین ترانس بگذرد تا به شبکۀ هفتاد هزار ولتی برسد. وقتی این برق تنزل کرد تا به 220 ولت رسید، آن موقع میتوانی لامپ روشن کنی و میگویی این چراغ، وصل است. چون وصل است نور میدهد. این اتصال اگر از یک جایی قطع شد، چراغ هست اما روشن نمیشود و نور نمیدهد!
«ولایت» مثل برق است. «نماز»، مثل چراغ است. خدا از ما نور میخواهد. شبکۀ ولایت در نماز که چراغ است، ایجاد نور میکند. شبکه ولایت در روزه که مثلا یخچال است، ایجاد خنکی میکند. شبکه ولایت در حج، ایجاد حرکت میکند. شبکه ولایت در زکات، ایجاد اقتصاد میکند. اما میگویی شبکه ولایت است که کار میکند. نماز، روزه، حج، جهاد و... ابزارند مثل ابزارهای الکتریکی! اما آن چیزی که ابزارهای الکتریکی را فایدهدار میکند، شبکه برق است.
در غدیر آمدند ترانس جدیدی نصب کردند و گفتند تاکنون از ترانس پیغمبر صلی الله مستقیماً برق میگرفتید؛ ماموریت ایشان پایان یافت. از این پس از طریق ترانس علی علیهالسلام، به ولایت الله وصل شوید.این کار را کردند که نماز، روح و معنا داشته باشد، حیات داشته باشد و محبتآفرین باشد.
در سقیفه آمدند اصل نماز را قبول کردند، حج، روزه، جهاد و زکات را قبول کردند اما ولایت و شبکه اتصال را حذف کردند! نتیجه این قطع اتصال، عدم پذیرش و عدم کارایی حج و جهاد و نمازشان شد که مصیبتهای فراوانی برای اسلام درست کرد و درست میکند!
از روزی که شبکۀ ولایت قطع شد مصیبت وارد اسلام شد. نگاه کن عالم را؟ از روز هجده ذیحجه تا بیستوهشت صفر مجموعاً هفتاد روز میشود! در این هفتاد روز چه اتفاقی افتاد. ولایت قطع شد. بعد از رحلت و قطع ولایت تا به حال که هزار و اندی سال میگذرد چه اتفاقی افتاد؟ هفتاد روز سقوط، با هزار سال جبران نمیشود! شما تا حالا برای احیای ولایت سیصد هزار شهید دادهاید. بیش از دو برابر آن جانباز دادهاید. اینهمه شکنجه و مجاهدتهای فراوان، اینهمه کشتههای شب و روز در عراق و سوریه و لبنان و پاکستان و افغانستان! اینهمه مجاهدت هم نتوانستهاست آن هفتاد روز را جبران کند!
🔹 آیت الله حائری شیرازی 🔹
🔸غدیر یعنی انتخاب کشتی🔸
اهمیت غدیر در انتخاب کشتی است. دو کشتی پیش روی مسلمانان است. یکی به فرماندهی طاغوت و یکی به فرماندهی بندۀ راستین خداوند. کشتی ولایت الله از تاریکی به سوی نور رهسپار است. هر کشتی دیگری غیر از آن، ولایت طاغوت است که از نور به سمت تاریکی در حرکت است.
عبادات گوناگون از حج گرفته تا جهاد از نماز گرفته تا زکات و از فرائض گرفته تا نوافل، همۀ آداب حضور در کشتی است. اما «ولایت»، سکانداری و مرکز فرماندهی است.
چه انسانهای زبان بسته و کم اقبالی که یک رکعت نمازشان در همۀ عمر قضا نشد و هیچ فریضهای از آنها فوت نگشت و همۀ عبادات را از صله رحم گرفته تا جهاد و حج و زکات را به موقع انجام میدادند اما متأسفانه در انتخاب کشتی اشتباه کرده بودند.
آنها سوار آن کشتیای شدند که مقصدشان حرکت از نور به ظلمت بود. آنها چون وسیلۀ خود را خوب انتخاب نکردهاند، وقتی پیاده میشوند میبینند این همه مسافت را از مقصد دور شدهاند و تأسف بیشتر از آن جهت که فرصت برای ادامۀ سفر پایان یافته و دیگر هرکس در هرجا پیاده شود، همانجا منزلگاه ابدی او است که «اولئک اصحاب النار هم فیها خالدون».
بیچارهها به امید بهشت سوار شده بودند اما متأسفانه در جهنم پیاده شدند. چه حسرت بار است که انسان با نماز اول وقت و اداء جمیع فرائض مرتباً از بهشت دور و در اعماق جهنم فرو رود.