رهبر انقلاب: مقاومت هویت ممتاز سوریه است
▪️این ویژگی مهم باید محفوظ بماند
رهبر انقلاب در دیدار بشار اسد:
🔹جایگاه ویژه سوریه در منطقه نیز به دلیل همین هویت ممتاز است و این ویژگی مهم باید محفوظ بماند.
🔹هویت ممتاز سوریه که همان مقاومت است از دوران مرحوم حافظ اسد و با پایهگذاری «جبهه مقاومت و ایستادگی» شکل گرفت و این هویت همواره به وحدت ملی سوریه نیز کمک کرده است.
🔹غربیها و دنبالههای آنها در منطقه قصد داشتند با جنگی که علیه سوریه به راه انداختند، نظام سیاسی این کشور را ساقط و سوریه را از معادلات منطقه حذف کنند اما موفق نشدند و اینک نیز قصد دارند با شیوههای دیگر و از جمله وعدههایی که هیچگاه به آنها عمل نخواهند کرد، سوریه از معادلات منطقه خارج کنند.
🔹همه باید امتیاز ویژه دولت سوریه یعنی مقاومت را در مقابل چشم خود مشاهده کنند.
با اشاره به فشارهای سیاسی و اقتصادی آمریکا و اروپا به ایران و سوریه باید با افزایش همکاریها و منظم کردن آن، از این شرایط عبور کنیم.
🔹اکنون نیز آقای مخبر با دارا بودن اختیارات رئیس جمهور، همان رویکرد را ادامه میدهد و امیدواریم همه امور به بهترین وجه به پیش برود.
🔹در نشست اخیر سران عرب در منامه کوتاهیهای زیادی در قبال فلسطین و غزه شد اما برخی کشورها نیز خوب عمل کردند. امیدواریم همه ما بتوانیم به وظیفه خود عمل کنیم و به این آینده روشن برسیم.
«بشار اسد» رئیس جمهور سوریه:
🔸روابط ایران و سوریه یک روابط راهبردی است که تحت هدایتهای جنابعالی به پیش میرود و در رأس اجرای این هدایتها، آقای رئیسی و آقای امیرعبداللهیان بودند.
🔸آقای رئیسی در سه سال گذشته تاثیر مهمی در نقشآفرینی جمهوری اسلامی در قضایای منطقه و موضوع فلسطین و همچنین تعمیق روابط ایران و سوریه داشت.
🔸آقای «بشار اسد» همچنین با اشاره به موضوع مقاومت در منطقه گفت: بعد از گذشت بیش از ۵۰ سال، خط مقاومت در منطقه پیشرفت کرده و اکنون به یک رویکرد اعتقادی و سیاسی تبدیل شده است.
🔸من چند سال پیش اعلام کردم که هزینه مقاومت کمتر از هزینه سازش است و این موضوع اکنون برای مردم سوریه بسیار واضح و روشن است و قضایای اخیر غزه و پیروزیهای مقاومت نیز این موضوع را برای مردم منطقه اثبات کرد و نشان داد که مقاومت یک اصل است.
🔸سخنان شما نکات مهمی داشت اما یک نکته برای من مهمتر بود و آن موضوعی است که تاکید کردید و گفتید «ما هرچه عقب بنشینیم طرف مقابل جلو میآید»، در این موضوع هیچ تردیدی وجود ندارد و این، شعار و اعتقاد ما در طول بیش از ۴۰ سال گذشته بوده است
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😞 *عجب مداحی برای شهید رئیسی خونده....*
🌹*خادم ملت یعنی آخرش مثل حسین تنها/ تنت بمونه شب توی صحرا...*
*خادم ملت یعنی پشت سرت حرف و سخن باشه ،. عاقبتت شهادت باشه*
*خادم ملت ، یعنی با هم مهربون باشی*
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🤲
#ارجمندی
👈 کانال تحلیلی فاستقم کماامرت
https://ble.ir/fastaghem_313
👇
https://eitaa.com/fastaghem_313
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تجمع هواداران جلیلی مقابل وزارت کشور
🔸تعدادی از هواداران سعید جلیلی با حضور در مقابل ستاد انتخابات وزارت کشور ایشان را در هنگام ثبت نام همراهی کردند.
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ میگفت: شهادتی که یه تیر به آدم بخوره؛ فایده نداره...
روایتگری کوتاه از زندگی شهید محسنحاجیبابا
👥راویان: حاجحسین یکتا و حاجسعید قاسمی
🌷 شهید محسن حاجیبابا
🕊عروج: بهار ۶۱
👈 کانال تحلیلی فاستقم کماامرت
https://ble.ir/fastaghem_313
👇
https://eitaa.com/fastaghem_313
✅ ابراهیم رییسی را قدیس نکنیم
✅ رئیسی با چه آموزهایی مدیریت را آغاز کرد
✅ جانشین سیدابراهیم چه کسی باید باشد
به یقین ریئس جمهورریئسی اهل تکلیف بود، نه تکلّف. بجای سرگرمی با حاشیهسازی، به حاشیهنشینان توجه داشت.بجای پاسخ به تمسخر آدمهای معرض یا ناآگاه و آنهایی که انگ سادهلوحی به او میزدند، زیرک بود که با سکوت خود درس مدارا و مهربانی را می آموخت.دیپلماسی را به خدمت میدان آورد تا اقتدارا ایران را نشان دهد.
انگلیسیاش ضعیف بود، اما زبان دنیا را خوب میفهمید.کاردانی با کفایت و جامع الطراف که با اقتدار و ایستادگی بر اصول و آرمان های ایران و استقلال، دیپلماسی التماسی را به دیپلماسی اقتداری تغییر داد.
این صفات و جنب و جوشی که آیت الله ریئسی داشتند همه برگرفته از آموزه های انقلاب اسلامی و اندیشه علوی و فاطمی و حسینی و راهبردهای امام خمینی و امام خامنه ای می باشد،اندیشه انقلاب اسلامی یک اندیشه غنی به طول عمر تشیع و ائمه اطهار می باشد.بی شک رییس جمهور شهید توانست خود را با بخشی از این اندیشه مطابقت داده که چنین بروز و ظهور نمودند.
برای ما که دهه شصت را دیدیم و چند دهه است که یاد دوره مطلوب مدیریت قوه های مجریه و مقننه و قضاییه دهه شصت را می کردیم و بر نبود اندیشه دهه شصت بر مدیریت کشور وازغلبه باندبازی ومنیت واشرافیت طلبی غبطه می خوردیم. که هر روز ساختار از اندیشه انقلابی و جهادی فاصله می گرفتیم.اندیشه اسلام اشرافیت و غربگرایی و بنی اموی عرصه را برآموزه های انقلاب تنگ کرده بود. با ظهور ابراهیم رئیسی بخشی از خاطرات دوره شیرین مدیریت رجایی و بهشتی و خامنه ای و مردان دهه ۶۰ برایمان متصور شد.
مانند خانه مادرش ساده و بی آلایش بود،هیچ مسئول دولتی برادر و خواهر پسر عمه و پسر خاله او را نمی شناخت که بخواهند رانت بدهند و رانتی بگیرند.
رئیسی را نه تنها بخاطر عملکردش و ولایت مداری اش ، بخاطر صداقت و مردمی بودنش باید ستود، سیره وسلوک او بازگشت به اصول و آموزه های انقلاب اسلامی بود.
اگر چه در این مدت کوتاه و با دنیای از ناکارآمدی ها و دیوان سالاری ها و فسادهای پیدا و پنهان و چالش های عظیم با کشورهای مختلف، و بدهکاری ها وکسربودجه های گذشته و کارخانه های تعطیل شده و کرونای خانمان سوز و تحریم های کمر شکن و ده ها مشکل که کشور را تا سرحد بحران هویت و بحران اعتقادی تبدیل نموده، روبرو بود این موانع کار را بر سید ابراهیم سخت کرده بود.
می توان گفت رییس جمهور شهید کشوری را تحویل گرفت که جای جای آن مین گذاری شده بود و دشمنان در کمین و منتظر تا با این بحران های هدایت شده بوسیله دشمنان بیرونی و نفوذیان داخلی کمر ایران سربلند و مستقل را بشکنند .
شبانه روز نخوابید و خستگی را خسته کرد تا بتواند این قطار از ریل خارج شده را به ریل برگردند.
اودر این مدت کوتاه دولت داری به جهت انبوهی از کار فرصت نکرد به پاکسازی وبازبینی مدیریت اطراف خود بپردازد تا همه بدنه دولت و مدیریت کشور را با گفتمان دهه شصتی خودش همراه کند و باید اعتراف کنیم که بخشی از مدیران جامانده از گذشته و بعضی دیگر با لابی و رانت سیاسی اشخاص توانستند به دولت آیت الله رییسی نفوذ کنند که با گفتمان و اندیشه ایشان که اندیشه انقلاب و شهیدان وامامین وجهادی بود ناتراز باشند و در پوستین میش جاهایی مهمی را در دست داشتند و همین ها مشکلات زیادی برای سرمایه اجتماعی و پیشرفت بهتر دولتش ایجاد نمودند. اما بیشک این از آرزوهای او بود که حکمرانی و دیوان سالاری که ساختار کشور را به لبه پرتگاه برده و بحرانی هویتی و بحران اعتقادی وضعف باورها و بی اعتمادی مردم را ایجادنموده را اصلاح نمایند و مردم شیرینی مدیریت انقلابی و ولایت مداری را بچشندو نسل ها جدید نگاهی باورمندانه به ایران وانقلابشان داشته باشند.
این مسیر و گفتمان را آغاز نموده که در بین راه آسمانی شد.روح را به خدا و تن را به خاک و راهش را به ما سپرد.
رییس جمهور شهید را قدیس و دست نیافتنی نشان ندهیم بلکه اندیشه و گفتمان اورا الگویی مقدس برای مدیریت و ساختار و حکمرانی بدانیم.که همه از آموزه های انقلاب اسلامی نشعت می گیرد.
برای اجرای آموزه های انقلاب و گفتمان دهه شصت، وادامه راه مرد میدانی می طلبد که فروتنی،خاکساری ،مردمی بودن ،ساده زیستن در عمل و صداقت را همراه با تدبیر و کارآمدی داشته باشد.باند من، گروه و تیم من به هر بهایی در این گفتمان جای نداشته باشد. به خدمت به ایران قدرتمند و اصلاح ساختار دیوان سالاری که مردم را به ستوه آورده بیندیشد و افق ها را در پیش رو ببیند و برنامه هایش در راستای ایران قوی و خدمت خالصانه به مردم نجیب و سلحشور ایران باشد.که عزت ایران و مردمانش می تواند پیشتیبان تمام مستضعفان. و آزادی خواهان جهان باشد
✍ارجمندی
👈 کانال تحلیلی فاستقم کماامرت
https://ble.ir/fastaghem_313
👇
https://eitaa.com/fastaghem_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این حجم از آتش روی سر مردمی فرود میآید که تنها پناهشان یک چادر پارچهای هست!
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 عاقبتبخیری در چیست؟
حاج قاسم چه گفت؟
⁉️موانع ظهور چیه؟
⭕️بابا!
انبیاء زنانشون کافر شدند؟
یاران برخی پیغمبران عوضی از کار درآمدند!
به پیغمبر باید ایراد گرفت؟
✳️ما توی حوزه علمیه، جاسوس مجتهد داشتیم که یک رکعت نماز هم نمی خواند!
نفوذیها همه جا هم هستند.
📌دشمن چند تا حرف راست میزنه تا یک دروغش را باور کنید.
👈 کانال تحلیلی فاستقم کماامرت
https://ble.ir/fastaghem_313
👇
https://eitaa.com/fastaghem_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇵🇸 تاریخ در حال ورق خوردن است...
ویدیویی که دقایقی پیش در صفحه دفتر رهبرمعظم انقلاب منتشر شد.
👈 کانال تحلیلی فاستقم کماامرت
https://ble.ir/fastaghem_313
👇
https://eitaa.com/fastaghem_313
👈 *اهمیت دادن به «رشد اجتماعی مردم» در برگزاری انتخابات*
بسیاری از مسائل اجتماعی است که اگر سرپرستهای اجتماع افراد بشر را هدایت و سرپرستی نکنند گمراه میشوند، اگر هم بخواهند ولو با حسن نیت (تا چه رسد به این که سوء نیت داشته باشند) به بهانه این که مردم قابل و لایق نیستند و خودشان نمیفهمند و لیاقت ندارند آزادی را از آنها بگیرند این مردم تا ابد بیلیاقت باقی میمانند.
مثلا انتخابی مانند انتخاب وکیل مجلس میخواهد صورت بگیرد. ممکن است شما که در فوق این جمعیت قرار گرفتهاید حسن نیت هم داشته باشید و واقعا تشخیص شما این باشد که خوب است این ملت فلان فرد را انتخاب کند، و فرض میکنیم واقعا هم آن فرد شایستهتر است. اما اگر شما بخواهید این را به مردم تحمیل کنید و بگویید شما نمیفهمید و باید حتما فلان شخص را انتخاب کنید، اینها تا دامنه قیامت مردمی نخواهند شد که این رشد اجتماعی را پیدا کنند.
باید آزادشان گذاشت تا فکر کنند، تلاش کنند، آن که میخواهد وکیل شود تبلیغات کند، آن کسی هم که میخواهد انتخاب کند مدتی مردّد باشد که او را انتخاب کنم یا دیگری را، او فلان خوبی را دارد، دیگری فلان بدی را دارد. یک دفعه انتخاب کند، به اشتباه خودش پی ببرد، باز دفعه دوم و سوم تا تجربیاتش کامل شود و بعد آن ملت به صورت ملتی دربیاید که رشد اجتماعی دارد.
اگر به بهانه این که این ملت رشد ندارد و باید به او تحمیل کرد، آزادی را برای همیشه از او بگیرند، این ملت تا ابد غیر رشید باقی میماند. رشدش به این است که آزادش بگذاریم ولو در آن آزادى ابتدا اشتباه هم بكند. صد بار هم اگر اشتباه كند باز بايد آزاد باشد.
✍شهید مطهری، آیندۀ انقلاب اسلامی ایران، ص۳۱۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 واکنش سازمان ملل به جنایت رژیم صهیونیستی در رفح
27.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حاج آقا هاردآسان؟!
گلی گم کردهام میجویم او را
به هر گل میرسم میبویم او را😭