#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
اِلهی
یا حَمیدُ بِحَقِّ مُحَمَد
یا عالی بِحَقِّ علی
یا فاطِرُ بِحَقِّ فاطمه
یا مُحْسِنُ بِحَقِّ الحسن
یا قدیمَ الاِ حسان بِحَقِّ الحُسَیْن
عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَجَ صاحبَ العصرِ والزَّمان
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
@fatamae
💠 دعـــــــــــای فـــــــــــرج 💠
🔸بسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحیم🔸
💚اِلهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.💚
💠دعــای ســـلامتی امــام زمــــان(عج)💠
💠"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"💠
اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج🌹
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
@fatamae
جزء 4.mp3
8.1M
🌙🌙🌙🌙🌙
3⃣ #تندخوانی (تحدیر) جزء چهارم قرآن کریم
✨حجم 7.7 مگ
🕕زمان: 33 دقیقه
🎙قاری: احمد دباغ
#ماه_رمضان
༺ꕥ🍃🌼🍃ꕥ༻
@fatamae
صفحه ۷۳ مصحف شریف
سوره آل عمران
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
@fatamae
🌺قرآن ترجمه المیزان🌺
سوره 3
سوره مبارکه آل عمران
صفحه 73
فَانْقَلَبُوا بِنِعْمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَفَضْلٍ لَمْ يَمْسَسْهُمْ سُوءٌ وَاتَّبَعُوا رِضْوَانَ اللَّهِ ۗ وَاللَّهُ ذُو فَضْلٍ عَظِيمٍ (174)
پس با نعمت و فضلى [عظيم ]از جانب خدا، بازگشتند در حالى که گزندى به آنان نرسيده بود و در پى رضاى خدا بودند. و خدا داراى فضلى بزرگ است. (174)
إِنَّمَا ذَٰلِكُمُ الشَّيْطَانُ يُخَوِّفُ أَوْلِيَاءَهُ فَلَا تَخَافُوهُمْ وَخَافُونِ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ (175)
اين فقط شيطان است که [شما را ]از دوستان خود مى ترساند، پس اگر مؤمنيد از آنان نترسيد و از من بترسيد. (175)
وَلَا يَحْزُنْكَ الَّذِينَ يُسَارِعُونَ فِي الْكُفْرِ ۚ إِنَّهُمْ لَنْ يَضُرُّوا اللَّهَ شَيْئًا ۗ يُرِيدُ اللَّهُ أَلَّا يَجْعَلَ لَهُمْ حَظًّا فِي الْآخِرَةِ ۖ وَلَهُمْ عَذَابٌ عَظِيمٌ (176)
و مبادا کسانى که در کفر شتاب مى کنند تو را محزون گردانند، قطعاً آنان هيچ زيانى به خدا نخواهند رسانيد، خدا مى خواهد در آخرت هيچ بهره اى براى آنها قرار ندهد. و آنان عذابى بزرگ خواهند داشت. (176)
إِنَّ الَّذِينَ اشْتَرَوُا الْكُفْرَ بِالْإِيمَانِ لَنْ يَضُرُّوا اللَّهَ شَيْئًا وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ (177)
همانا کسانى که ايمان را با کفر مبادله کردند هرگز هيچ زيانى به خدا نمى رسانند و براى آنان عذابى دردآور خواهد بود. (177)
وَلَا يَحْسَبَنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا أَنَّمَا نُمْلِي لَهُمْ خَيْرٌ لِأَنْفُسِهِمْ ۚ إِنَّمَا نُمْلِي لَهُمْ لِيَزْدَادُوا إِثْمًا ۚ وَلَهُمْ عَذَابٌ مُهِينٌ (178)
و کسانى که کفر ورزيده اند هرگز گمان نکنند مهلتى که به آنان مى دهيم به سودشان است، جز اين نيست که مهلتشان مى دهيم و در نتيجه به گناه خود مى افزايند و براى آنان عذابى خوار کننده خواهد بود. (178)
مَا كَانَ اللَّهُ لِيَذَرَ الْمُؤْمِنِينَ عَلَىٰ مَا أَنْتُمْ عَلَيْهِ حَتَّىٰ يَمِيزَ الْخَبِيثَ مِنَ الطَّيِّبِ ۗ وَمَا كَانَ اللَّهُ لِيُطْلِعَكُمْ عَلَى الْغَيْبِ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ يَجْتَبِي مِنْ رُسُلِهِ مَنْ يَشَاءُ ۖ فَآمِنُوا بِاللَّهِ وَرُسُلِهِ ۚ وَإِنْ تُؤْمِنُوا وَتَتَّقُوا فَلَكُمْ أَجْرٌ عَظِيمٌ (179)
چنين نيست که خدا مؤمنان را بر اين حالتى که شما داريد رها کند تا اينکه ناپسند را از پسنديده جدا سازد، و چنين نيست که خدا شما را از غيب آگاه کند ولى خدا از رسولانش هر که را بخواهد برمى گزيند، پس به خدا و رسولانش ايمان بياوريد. و اگر ايمان بياوريد و تقوا پيشه کنيد براى شما اجرى بزرگ خواهد بود. (179)
وَلَا يَحْسَبَنَّ الَّذِينَ يَبْخَلُونَ بِمَا آتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ هُوَ خَيْرًا لَهُمْ ۖ بَلْ هُوَ شَرٌّ لَهُمْ ۖ سَيُطَوَّقُونَ مَا بَخِلُوا بِهِ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۗ وَلِلَّهِ مِيرَاثُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۗ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرٌ (180)
و کسانى که به آنچه خدا از فضل خود به آنان داده است بخل مىورزند هرگز گمان نکنند که بخل به سود آنهاست بلکه برايشان شرّ است. به زودى روز قيامت آنچه بدان بخل ورزيده اند طوق گردنشان ميشود. و ميراث آسمان ها و زمين مختصّ خداست. و خدا به آنچه مى کنيد آگاه است. (180)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
@fatamae
🌺نکته تفسیری صفحه ۷۳:🌺
مهلتی برای سقوط مرگبارتر:
پنجاه یا صد سال، کمتر یا بیشتر، پایان بخش زندگی همه ی ما مرگ است. این تقدیری است که برای همه ی ما رقم خورده است. روزی به دنیا می آییم و روزی از دنیا می رویم. این مهلتی است که خدا برای پرواز انسان به آسمان ملکوت به او داده است؛ مهلتی طلایی که با استفاده ی درست از آن می توان تا ابد در خوشبختی و آسایش زندگی کرد. همه ی انسانها امّا از این مهلت به خوبی استفاده نمی کنند و برخی آن را فرصتی برای خوشگذرانی و عیش و نوش می پندارند؛ آن هم از هر راهی که ممکن باشد؛ حلال یا حرام.
بر اساس آیات قرآن، خداوند در ابتدا به چنین افرادی هشدار می دهد. گاه پند و موعظه ای را به گوش آنان می رساند و گاه آنان را با مشکلات و سختی هایی گرفتار می کند تا مگر از راه و روش نادرستشان دست بردارند. برای مثال، خداوند در آیه ی 42 سوره ی انعام می فرماید: «بی تردید پیش از تو پیامبرانی را نزد امّت هایی فرستادیم [ولی آنان سرپیچی کردند]. به همین سبب، آنها را به مشکلات و فقر و بیماری دچار کردیم تا شاید [از کارهای بدشان دست بردارند و] به درگاه ما زاری کنند.» در این حالت اگر مردم پند بگیرند و به راه راست درآیند، مشمول رحمت خدا قرار می گیرند؛ ولی اگر بر کفر و نافرمانی خود پافشاری کنند، عذابی نامرئی و در عین حال نابودگر سراغشان می آید. این عذاب، همان «ادامه ی زندگی» آنهاست! آری، عمری که بزرگترین سرمایه ی انسانها به حساب می آید، به بزرگترین عذاب آنان تبدیل می شود و هر لحظه که از زندگی نکبت بارشان می گذرد، یک قدم به دوزخ نزدیکتر می شوند؛ زیرا تمام وجود آنان، در کفر و گناه و نافرمانی خدا غرق شده است و لحظه به لحظه بر نگون بختی شان افزوده می شود. در این هنگام، بزرگترین نعمت برای آنان، «مرگ» است؛ زیرا جلوی بدبخت شدن بیشتر آنان را می گیرد. در روایتی آمده است که شخصی از امام باقرعليه السلام پرسید: «مرگ برای کافر بهتر است یا زندگی؟» امام فرمود: «هم برای مؤمن و هم برای کافر، مرگ بهتر است.» آنگاه امام برای او توضیح داد که افراد باایمان با مرگ به بهشت می رسند و افراد کافر به وسیله ی آن، از بدبختی بیشتر نجات پیدا میکنند. در تاریخ آمده است که پس از واقعه ی عاشورا، یزید ملعون به حضرت زینب(س) گفت: «دیدید خدا با ماست؟» حضرت زینب در پاسخ او این آیه را خواند و به او فهماند که قدرت و شوکت ناپایدار او، عذاب خداست که او را فرا گرفته؛ نه لطف و رحمت الهی. آری، به همین سبب است که امام سجاد(ع) از خدا چنین درخواست می کند: «خدایا، تا زمانی که عمر من در مسیر اطاعت از تو سپری می شود، مرا زنده نگه دار، و اگر قرار است زمانی فرا رسد که عمر من به چراگاه شیطان تبدیل شود، پیش از آنکه خشم تو به من برسد و غضبت بر من قطعی شود، جانم را بگیر.»
1- ونیز ر.ک. به: آیة 41 سوره روم
2 - تفسیر عیاشی، ج1، ص206
3 - بحارالانوار، ج45، ص133
4 - صحیفة سجادیه، دعای بیستم(معروف به مکارم الاخلاق)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
@fatamae