📖 با سرمایهی عمر خوب تجارت کنیم!
🔸ما در زندگی روزمره چارهای از تجارت نداریم و دائماً چیزی را میدهیم و چیزی را در مقابل آن میگیریم. عمر ما نیز چنین است، چراکه عمر ما باقی و ثابت نمیماند، بلکه دائماً در حال گذر و صرف شدن است و چه بخواهیم چه نخواهیم میگذرد و پایان می یابد.
🔹پس باید سعی کنیم که به جایش متاع ارزشمندی را بگیریم. باید به جای این عمر که میگذرد و آن را از دست بدهیم چیز باارزش کسب کنیم و متاع مناسب و درخوری را در عوض دریافت کنیم.
🔸اما اگر عمر در مقابل چیزی صرف شد و با چیزي معاوضه گردید که هیچ بازدهی ارزشمندی ندارد، درواقع سرمایه خود را بیهوده صرف نموده و به هدر دادهایم، چراکه در مقابلش هیچ چیزی کسب نکردهایم.
مسلم است که این عمل کار عاقلانهای نیست، چراکه آدمی سرمایه گران قیمتی چون عمر را صرف میکند، اما در مقابلش هیچ چیزی نمیگیرد.
🔹بدتر و احمقانهتر آنجاست که عمر خود را صرف گناه کند، چون نهتنها چیزی در مقابلش نمیگیرد، بلکه به جای آن عذاب را برای خود میخرد، یعنی علاوه براینکه سرمایه خود را از دست داده، عذاب هم برای خود خریده است.
آنچه در اینجا مهم است این است که آدمی سعی کند در برابر سرمایهای که از دست میدهد، متاع و بهره ای بهتر از آن دریافت کند.
✂️ #برشی_از_کتاب : پند جاوید، جلد اول، ص ۹۵
👤 استاد علامه مصباح یزدی
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
اثر دست ستم از رخ نیلے نرود
هرگز از یاد علے ضربت سیلے نرود
💔 فرا رسیدن #ایام_فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها تسلیت باد.
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
📖 از مشکلات بهرهمندی بدست بياوریم!
🔸ما خیال میکنیم که اگر زندگی یک زندگی بیدردسر و بدون درگیری باشد، زندگی مناسبی است، درحالیکه آنچه که مطلوب است و آنچه که به آدمها تکامل میدهد و آنها را رشد میدهد و بهرهمند میکند این است که در هر برخوردی بیاموزم که چگونه موضع گیری کنم و در هر موقعیتی چگونه با مسائل روبرو بشوم.
🔹اینجاست که دیگر آدم دنبال یک زندگی بیدغدغه و بی درگیری نیست. برایش این مسئله است که با هر درگیری و با هر گرفتاری چه باید بکند، از مشکل فرار نمیکند، بین خودش و مشکلات هم حائلی را قرار نمیدهد، بلکه میکوشد از مشکلاتی که برایش شکل میگیرد بهرهمند شود، یعنی از مشکلات بهرهمندی بدست بیاورد!
✂️ #برشی_از_کتاب : روابط متکامل زن و مرد، ص ۵۰
👤 استاد علی صفایی حائری (ره)
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
📶 کارگاه آنلاین #مهارتهای_موفقیت_تحصیلی | هر آنچه برای موفقیت تحصیلی به آن نیاز دارید!
👤 مدرس: دکتر داود نوده ئی (مشاور و روانشناس، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله (عج)، کارشناس صدا و سیما)
سرفصل های کارگاه:
۱. آموزش اصول هدفگذاری
۲. چگونگی فعالسازی نیمکره راست مغز و تاثیر آن در مطالعه
۳. شرایط مطالعه مطلوب
۴. طرح شبکه ای و نقشه ذهنی
۵. گام به گام برنامه ریزی تحصیلی و تکنیکهای مدیریت زمان
۶. اصول تخیل و تصویرسازی ذهنی و نقش آن در یادگیری
۷. روش های نظام مطالعه خلاق
۸. تکنیک های یادآوری و تقویت حافظه
🌷ثبت نام تا پایان امروز ۸ دی شامل ۲۰ درصد تخفیف میگردد.🌷
📝 ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر👇
📲 09059752600
🆔 @moshaver1
با ما همراه باشید ...
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
May 11
🌷سالروز یومالله نهم دی؛ روز وحدت و يکپارچگي امت و نااميدي دشمن گرامیباد.
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
📖 ایمان یعنی در دل انسان، غیر از خدا امید و خوفی نباشد
🔸به هرچه دل ببندی، به تو میگویند دل بِکن! اگر دلت نیاید دل بِکنی، خودشان آن چیز را از تو میکَنند و جدا می کنند! پس اگر میخواهی چیزی برایت بماند، دل به غیر از خدا نبند! اگر میخواهی چیزی برایت بماند، آن را در نظرت نیاور.
🔹بدانکه اگر به چیزی دل بستي، آن را از تو میستانند، چرا؟ برای آنکه در اندرون حرم خدا، یعنی دل انسان، باید توحید حاکم باشد و مطلقاً شرکی نباشد؛ قانون خدا این است که اگر به کسی غیر از او دل و امید ببندی، ناامیدت میکند.
🔸اگر به کسی، از غیر مسیر خدا دلبسته و به غیر از خدا امید داشتی، بدان که خداوند از خدمت کردن آن فرد به تو، ناامیدت میکند!
🔹در دعای ابوحمزه میخوانیم: «وَ الحَمدُللهِ الّذی لا اَرجُو غَیرَهُ و لَو رَجَوتُ غَيرَهُ لاَخلَفَ رَجائی» سپاس خدای را که به غیر از او امید ندارم و اگر به غیر او امید ببندم، امیدم را ناامید میکند!
🔸این عادت خداست که به هر چه غیر از او دل ببندی ناامیدت میکند! به اينکه خوف انسان و امیدش منحصر به خدا باشد، می گویند ایمان. ایمان یعنی غیر از خدا امید و خوفی در دل انسان نباشد. هیچ چیز! یعنی بدانی غیر از خداوند، گرهگشایی در این عالم نیست.
✂️ #برشی_از_کتاب : حکومت جهاني خدا؛ ص ۴۴
👤 استاد آيتالله حائري شيرازي(ره)
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
🌀 سایت فتح به روز رسانی شد ...
🎙 #بشنو | افزايش جمعيت
👤 حجت الاسلام دکتر رنجبر
👤 دکتر سام مهدي ترابي
🔸یکی از خطراتی که وقتی انسان درست به عمق آن فکر می کند، تن او میلرزد، این مساله جمعیت است(رهبر معظم انقلاب اسلامی)
🔹متاسفانه در نظام ارزشی و قانون گذاری امروز جامعه ما ماندن در خانه و تربیت فرزند ضد ارزش تلقی می شود. برای ایجاد تغییر در مقیاس جامعه لازم است اقداماتی از سوی مسئولین انجام گیرد و قانون هایی وضع شود که ارزش فرزندآوری و فرزندپروری به جایگاه صحیح آن بازگردد. امروزه در کشورهای بسیاری مشوق ها و امتیازاتی برای فرزندآوری برای خانواده ها قرار می دهند.
🔸البته اگر این اصلاحات ساختاری نیز فعلا محقق نگردد و تسهیلات لازم فراهم نشود، لااقل مردم متدین و انقلابی باید وظایفی که در این مسیر بر عهده دارند را با تحمل سختی ها به انجام رسانند.
🔹در این صوت کوتاه دکتر سام مهدی ترابی(دکترای روابط بین الملل از دانشگاه LSE لندن) و حجت الاسلام دکتر رنجبر(دکترای علوم سیاسی و مدیر موسسه مطالعات راهبردی)گفتگوی مهمی در خصوص تکثیر جمعیت داشته اند.
📥 لینک دریافت صوت #سخنراني
🌐 fatehan.net/post/164
🆔 @fatehan
📖 صبر نصف ایمان است!
🔸قسم دیگر صبر، صبر در انجام طاعات است. انجام تکلیف الهی همیشه آسان نیست. مثلاً درس خواندن بهعنوان یک تکلیف، کار آسانی نیست.
عالم شدن، مشکل است. یک وقت کسی میخواهد فقط نمره بگیرد البته در این صورت مشکلات کمتری دارد، اما اگر بخواهد چیزی یاد بگیرد و عالم و دانشمند بشود و یا بخواهد وظیفهاش را انجام بدهد، کار آسانی نیست، بلکه باید استخوان ها نرم نمود و مغز سائید تا به هدف نائل شد.
🔹به یقین شنیدهاید که میگویند ملا شدن چه آسان، آدم شدن چه مشکل، ولی مرحوم حاج شیخ عبدالکریم رضواناللهعلیه میفرمودند: ملا شدن چه مشکل، آدم شدن محال است.
🔸بهرحال تحصیل کردن و دانشمند شدن بویژه اگر به قصد طاعت و انجام تکلیف شرعی باشد با تحمل محرومیتها و مشکلات همراه است و در هر صورت اگر بصیرت داشته باشیم و موقعیت خود را بفهمیم و وظایف خود را دریابیم، هرگز در مقابل مشکلات تسلیم نشده و از انجام هر کاری که ما را در انجام آن تکلیف موفق سازد، فروگذار نخواهیم نمود.
بنابراین اگر حضرت رسول میفرماید: الصبر نصف الایمان، این تعبیرها هرگز مبالغه نیست.
✂️ #برشی_از_کتاب : پند جاوید، جلد اول، ص ۱۳۱
👤 استاد علامه مصباح یزدی
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
🎙 #بشنو | بایدها و نبایدهای خواستگاری
👤 دکتر حمید حبشی
🔸خواستگار آمده و یا میخواهیم برویم خواستگاری!
🔹میخواهیم طرف مقابل را شناسایی کنیم و ببینیم با آنچه که معیار ماست، انطباق دارد یا نه؟
🔸چه کار باید کنیم؟!
🔹از کجا بفهمیم که او با آنچه که ما برای همسری و ازدواج مدنظر داریم انطباق لازم را دارد؟
🔸در این مطلب، سخنرانی بسیار مفید و کاربردی دکتر حمید حبشی که پیرامون «بایدها و نبایدهای خواستگاری» تبیین شده است را خدمت شما عزیزان تقدیم مینماییم.
📥 لینک دریافت صوت #کارگاه
🌐 fatehan.net/post/24
🆔 @fatehan