eitaa logo
اخبار جبهه‌ مقاومت اسلامی
3.3هزار دنبال‌کننده
35.3هزار عکس
20.5هزار ویدیو
9 فایل
خط سیر این کانال انقلابی گری و ولایتمداری بوده و متعلق به هیچ ارگان و نهاد و سازمانی نبوده و وابسته به هیچ گروه یا حزب و جناح خاصی نمی باشد.
مشاهده در ایتا
دانلود
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️رزمندگان مقاومت، اشغالگران را غافلگیر کردند! 🔹5 سرباز رژیم صهیونیستی که قصد ورود به تونل حماس در بیت حانون را داشتند با هوشیاری رزمندگان قسام به هلاکت رسیدند.
🔥تصاویری از انهدام تجیهزات دکل های جاسوسی رژیم‌صهیونیستی در مرز لبنان از سوی حزب الله 🌪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️‌جنایت پشت جنایت 🔹‌جنگنده های رژیم صهیونیستی یک ساختمان مسکونی در اردوگاه آوارگان «جبالیا» در شمال غزه را بمباران کردند.
🔹سخنگوی ارتش اسرائیل: ما شبانه روز برای از بین بردن رهبری حماس تلاش می کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️جنایت تازه اشغالگران اسرائیلی در اردوگاه جبالیا/ بمباران یک محله مسکونی کامل و شهادت و زخمی شدن ده‌ها نفر 💔
🔻حزب الله: یک تانک اسرائیلی را با موشک هدایت‌شونده هدف قرار دادیم.
این ادعا که اگر جنگی اتفاق اُفتد مردم متحمل رنج می‌شوند نه مسئولان ، از جانب کسی مطرح می‌شود که بنیان فکرش فاسد است! آیت‌الله سیفی‌مازندرانی
🔸️خط قرمز کشورهای عربی اخراج فلسطینیان از کرانه باختری یا غزه 🔹️احمد ابوالغیط، دبیرکل اتحادیه عرب: بیرون راندن فلسطینیان از کرانه باختری یا غزه خط قرمز است و کشورهای عربی قاطعانه با آن مخالفت دارند زیرا این امر به منزله نابودی مسأله فلسطین و حل و فصل آن از طریق روش‌هایی است که تنها منجر به ایجاد بی‌ثباتی منطقه خواهد شد و قوانین بین‌المللی را آشکارا زیرپا می‌گذارد.
⭕️ ویرانی‌های بجا مانده از قتل عام جدید اسرائیل در اردوگاه جبالیا