eitaa logo
فاطمة الزهراء (س)
82 دنبال‌کننده
4.1هزار عکس
1.3هزار ویدیو
357 فایل
💚السلام علیک يا فاطمة الزهراء💚 ♥اَللَهمّ صَلّ عَلي فَاطمَةَ وَ اَبيها وَ بَعلها و بَنيها وَسرالمستَودَع فيها بعَدَد مَا اَحاطَ به علمك♥
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از Fatemeh
حضرت خدیجه (س) بانوی بزرگی بود که پیش از اسلام ثروت زیادش برای او مایه تکبر و فخرفروشی نشد و پس از آنکه دل در گرو پیامبر نهاد هرآنچه داشت در راه اسلام هزینه کرد، سرانجام در سختی تحریم اقتصادی دشمن به ملکوت اعلی پر کشید. ما فرزندان این مادر مهربان یادش را گرامی می داریم و سفره های کریمانه افطاری ساده را برای یتیمان پهن می کنیم، برای آزادی فلسطین نذری می پزیم و از این لحظات زیبا روایتهایی به یاد ماندنی تهیه می کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹دعای روز هفتم ماه مبارک رمضان🌹
4_293413254921716319.mp3
4.27M
[تند‌خوانی‌ جزء هفتم قرآن‌کریم🌱 با‌نوای‌‌ استاد‌ معتز‌آقائی‌🎤] 🌙 💛 ‌‌‎‎‎‎‌‌ ‌
قرآن کریم - به جای دنبال عیوب دیگران بودن، مراقب اعمال خودتان باشید.(مائده: 105) 2- اگر کسی را مسخره کنید، نتیجه اش گریبان شما را می گیرد.(انعام: 10) 3- شیطان اعمال بد را با آراستن، زیبا جلوه می دهد.(انعام: 43) 4- به مقدسات دیگران توهین نکنید تا آنها هم برای تلافی به خدا و مقدسات شما توهین نکنند.(انعام: 108) 5- اینگونه نباشید که هنگام نیاز از خدا کمک بخواهید و پس از حل شدن، خدا را فراموش کنید.(انعام: 64) 6- به گوشه وکنار دنیا سفر کنید و از سرگذشت آنها که آیات خدا را انکار می کردند عبرت بگیرید. (انعام: 11) 7- زندگی دنیا جز بازیچه و سرگرمی نیست و مراقبت از آخرت برای شما بهتر است. (انعام: 32) 8- با کسانی که تنها بازی و سرگرمی را برنامه خود قرار داده اند قطع رابطه کنید. (انعام: 70) 9- مجلسی که در آن مشغول انکار و تمسخر دین و قرآن هستند را ترک کنید. (انعام: 68)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸دعای روز هشتم ماه مبارک رمضان🌸
💠 شرح دعای روز هشتم ماه مبارک رمضان 🔹اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي فِيهِ رَحْمَةَ الْأَيْتَامِ وَإِطْعَامَ الطَّعَامِ وَإِفْشَاءَ السَّلامِ وَصُحْبَةَ الْكِرَامِ بِطَوْلِكَ يَا مَلْجَأَ الْآمِلِينَ؛ 🔸خدایا، در این روز ترحّم به یتیمان و اطعام به گرسنگان و افشای سلام و مصاحبت نیکان را نصیبم فرما؛ به حق اِنعامت ای پناه آرزومندان. ✅ شرح اجمالی ۱. رسیدگی به از شیعیان و محبان اهل‌بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام و آموختن علم و معارف ایشان به اینان، جزو مصادیق مهم رحمت بر محسوب می‌شود. در زمان فعلی هر کسی در هر جایگاهی قرار دارد و با هر توانی که می‌تواند، معارف اهل‌بیت را باید متتقل کند. در این زمینه باید مثل حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام باشیم که در بخشی از زیارت حضرت تعبیر به‌کار رفته است. یعنی بهار یتیمان. این تعبیر حکایت از این دارد که برای یتیم باید لحظات خوش ایجاد کنیم نه لحظه‌های تلخ؛ ۲. درخصوص این نکته را باید بدانیم که سیرۀ مستمر اهل‌بیت علیهم‌السلام بر سلام دادن به همگان به‌خصوص کودکان بود و در سلام به پیامبر، کسی نتوانست بر وی پیشی بگیرد. افشای سلام درواقع و آن است و اینکه باید جزو اخلاق دائمی باشد؛ به‌طوری‌که همگانی گردد. سلام دادن، الفت و مهر آدمی را محک می‌زند. سلام هم ، هم ، و سلامتی دین و دنیا را رقم می‌زند؛ ۳. نشست‌وبرخاست با هر کسی، بر روحیه و اندیشۀ شخص تأثیرگذار است. حال که با و ، انسان متحول می‌شود، چه خوب است با و بنشینیم؛ ٤. کریمان انسان‌های بااصل‌وریشه‌ای هستند که سخاوتمندانه از مال خود در کمک به دیگران دل می‌کنند. در مقابل ، انسان لئیم قرار دارد که خیری در او نیست و سودی و نفعی از او نمی‌توان برد؛ ۵. کریم بودن شخص حاکی از عدم وابستگی او به دنیاست و همین ریشۀ است. هم‌نشینی و همراهی با چنین افرادی، روحیۀ حبّ دنیا نداشتن را منتقل می‌کند؛ ۶. منظور از فراوانی نعمت الهی است که امتداد دارد و هرگز منقطع نمی‌شود. با توسل به این صفت خدای عزوجل درواقع و عنایت او را در روز هشتم می‌خواهیم؛ ۷. خداوند است؛ چراکه فقط اوست که با قدرت و سلطنت و محبتی که دارد، آرزوها را می‌تواند تحقق ببخشد.
جز8.mp3
4.12M
🌺 (تندخوانی) 🌺 🌺 توسط استاد 📌به نیت تعجیل در ظهور آقا امام زمان قران تلاوت کنیم
قرآن کریم 1- همیشه مسیر اکثریت، مسیر هدایت نیست.(انعام: 116) 2- به پدر و مادر خود بی واسطه«پرستار، خانه سالمندان و…» احسان کنید. (انعام: 151) 3- فرزندان خود را از ترس فقر سقط نکنید و نکشید که روزی آنها با خداست. (انعام: 151) 4- به اموال یتیم نزدیک نشوید، مگر برای حفظ و افزایش آن. (انعام: 152) 5- کم فروشی نکنید و پیمانه و ترازویتان را درست و دقیق تنظم کنید.(اعراف: 85) 6- آراستگی ظاهری و باطنی تان را در هر نماز و مسجد رعایت کنید. (اعراف: 31) 7- خدا را با تواضع و در نهان صدا بزنید ولی«با خواسته های بیجا و دادوفریاد»زیاده روی نکنید. (اعراف: 55) 8- بعد از برقراری امنیت و آرامش در جامعه هرج و مرج راه نیندازید. (اعراف: 56) 9- با کسانی که به اعتقاد شما باور ندارند، مسالمت آمیز زندگی کنید و صبور باشید تا خدا بینتان داوری کند. (اعراف: 87)