〖 #تـلـنـگـــــــر 〗
⬅️ یکی از مهـمترین پیـامهای ➡️
فرامـوش شـده عاشـورا
شب عاشورا امام حسین به یارانش فرمود:
هر کس از شما حق الناسی به گردن دارد
برود و آن حق را ادا کند که خداوند
شهادتش را نمیپذیرد
او به جهانیان فهماند که حتی
شهید شدن در راه خدا در کربلا
بالاتر از رعایت حق الناس نیست
در عجبم از کسانی که هزاران گناه میکنند
و معتقدند یک قطره اشک بر حسین
ضامن بهشت آنهاست
تصور مردم از حق الناس همان مال مردم
خوردن است که تصور صحیحی است
ولی رعایت اصول و قواعد عرفی و قانونی
و عواطفی دیگران هم حق الناس است
دل شکستن پدر مادر و خواهر و برادر
به طرق مختلف کم محلی بی محلی و ...
همسایه آزاری، مردم آزاری به هر طریق
گران فروشی و کم فروشی و کم کاری
همه اینها حق الناس است
و با یک گریه شما پاک نمیشود
❌ شبهه
آتاترک مبلغان مذهبی را جمع کرد و گفت:
کشاورزان برای مملکت گندم و برنج و ... کشت میکنند،
دامداران گوشت و لبنیات، خیاطان لباس و کفاشان کفش..
شما چه تولیدی دارید؟
ملاها گفتند: ما برای شما و مردم دعا میکنیم.
آتاترک آنها را به یک سفر دریایی میهمان کرد و به یکی از ملوانها سفارش کرد که تا از ساحل فاصله گرفتند،
کشتی را سوراخ کند،
ملاها خوشحال پا به عرشه کشتی گذاشتند، وقتی کشتی از ساحل دور گشت. ملوان ها نیز به فرمان آتاترک کشتی را از چند ناحیه سوراخ کردند، وسط دریا وقتی روحانیون کشتی را سوراخ شده دیدند، بر سر خود زدند که ای داد، الان خواهیم مرد،
ملوان ها به ملاها گفتند : دعا کنید،
و ملاها پاسخ دادند: دعا که فایده ندارد،
باید آب را از کشتی خارج کرد و به سرعت به ساحل برگردیم، ملوان ها سطلها را به دست ملاها دادند و آن ها نیز بی وقفه آب را از کشتی تخلیه کردند و به سرعت و قبل از غرق شدن کشتی به ساحل برگشتند و از فرط خستگی همه به گوشهای افتادند...
آتاترک رو کرد به آنها و گفت:
حالا فهمیدید که ما به دعاکن نیازی نداریم باید کار کنید، هیچ مملکتی با دعا کردن درست نمیشود. باید همه کار کنند.
شما در خلوت خود برای خودتان دعا کنید.
کشورهای مترقی جهان از زمانی که دعاکنها را کنار گذاشتند و دست به کار شدند تا کشورشان را برای رفاه بسازند به موفقیت نایل آمدند.
✅ پاسخ
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔹 فرض کنید این داستان #خیالی، واقعیت داشته است، اگر افرادی با چنین دیدگاهی وجود داشته باشند که تنها وظیفهی خود را #دعا کردن بداند، کار درست همان است که آتاترک انجام داده است. اصلأ بهتر آن بود که افراد مذکور را در همان دریا غرق میکرد.
اشکال کار این جاست نه تنها وظیفه روحانیت اساساً دعا کردن نیست، بلکه دعا دستوری است برای تعالی انسان که هیچ کس نمیتواند آن را به جای دیگری انجام دهد.
وظیفهی اصلی روحانیت طبق آیه ۱۲۲ سوره توبه مطالعه در معارف دین و انتقال آن به جامعه است. طبق آیه مذکور جامعه نمیتواند همهی کار خود را رها کند و تحصیلات دینی بپردازد (همانطور که همه نمیتوانند دکتر یا مهندس یا نانوا شوند) لذا لازم است که عدهای این مهم را برعهده بگیرند و دیگران از حاصل تلاشهای آنها استفاده کنند.
از این توضیح معلوم میشود، برخلاف آنچه شبهه افکن القاء میکند، #کار، فقط دامداری یا کارگری نیست، بلکه در هر جامعهای به محققان و دانشمندانی در رشتههای گوناگون نیاز است. البته جامعه یا افرادی که به دین و برنامههای سعادتبخش آن اعتقادی ندارند، تحقیق در امور دینی را لازم نمیدانند اما طبیعی است که جامعه ایمانی و مردم مؤمن نیاز آشکاری به کارشناسان و پژوهشگران حوزه دین و معارف الهی دارند.
━━━━✦◯◯﷽◯◯✦━━━━
🛁آنتی ویروس و ضدعفونی کننده های قوی برای اندامهای تنفسی
❶←#بخور_آویشن
🔺یک مشت آویشن را در 2لیتر آب بجوشانید و بخار آن را تنفس کنید.
❷← #بخور_سرکه
🔺سرکه را در یک بشقاب آب داغ ریخته کنار بیمار بگذارید و تنفس کند
❸← #بخور_سیر
🔺تعدادی سیر را رنده کنید و در حین رنده تنفس کنید و باقیمانده آن را در یک بشقاب آب داغ بریزید و در فضای باز اتاق بگذارید
❹← #بخور_پیاز
🔺 پیاز را رنده کنید و در حین رنده تنفس کنید و الباقی آن را در یک ظرف آب گرم ریخته و کنار بیمار بگذارید
⚠️هر کدام از اینها باید جداگانه بخور شود و مخلوط کنید نکنید بهتر است.
🔸نکته: میتوانید بجای خود گیاه از عصاره #آویشن، اکالیپتوس، #پونه و نعناع نیز در بخورها استفاده کنید. چند قطره از عصاره را در ظرف آب گرم بریزید و کنار بیمار بگذارید.
#درمان #پیشگیری #کرونا
هیچ فکر کردهای دنیای کودکی چرا زیباست، چرا مزهی همهی خوراکیها متفاوت تر است و تمام بازیها نوستالژی میشوند؟
هیچ چیزی جز هیجانِ دیدن رفقا برای قانع شدنمان در چُرت بعدازظهر مؤثر نبود چون در ذهنمان چیزی جز آن نبود و از یک جایی به بعد میفهمیم بزرگ شدهایم و نگران گذشت عمرمان میشویم هیچ چیزی دیگر رنگ و بوی قبل را ندارد
برای همین هم آتش طمع در ما روشن میشود، میخواهیم همهچیز مال خودمان باشد
حسادت باعث میشود از زندگیمان لذت نبریم وهیچ چیزی قانعمان نخواهد کرد که بگوییم دیگر کفایت میکند
چون میخواهیم مابقی عمرمان از هرچیزی بیشترین استفاده را ببریم اما این زیادهخواهی فقط باعث میشود فکر کنیم هیچ چیز مانند قبل نیست
و زمان ارزش خود را از دست میدهد، چشم بر هم میزنیم سالها میگذرد، عمرمان میگذرد
بیا در حال برای آنچه که وجود دارد زندگی کنیم❤️
#رماوره
احساس ارزشمندی
🔴این تجربه سفرِ ، از احساسِ بی ارزشی به پذیرشِ خود و ارزشمند شدنه البته این فقط یکی از اون تجربه های کودکیه ماست که بی ارزشی و درونی میکنه و بعد به تناسب اون چیزی که درونی شده در بیرون تجلی پیدا میکنه؛ اینجا مسئله تنفر از بدن و زیبا و نبودنه، میشه مشکل چاقی مفرط که با هیچ رژیمی وزن پایین نمیاد، یه جایی مسئله مالیه، میشه یک عمر مشکل مالی داشتن؛ یا طلاق یا ارتباطاتت تخریب شده و .. با این دید این دستاورد چون قرار نیست ما فکر کنیمسفر ارزشمندیه ما فقط به جسم و ظاهرمون ختم میشه این یکی از هزاران مدل عدم ارزشمندی که چه جامعه چه خودمون به خودمون میدیم
و این یک تجربه از سفر درونیه که تو به همه ابعاد زندگیت میپردازی...👆
🔺توی بچگیم پدرم محدودم میکرد میگفت پسرونه لباس بپوش.. حسرت کفشای پاشنه بلند داشتم و میگفت پوشیدن کفش پاشنهدار رو برای زنِ خراب هست! با حسرت به کفش دوستام نگاه میکردم.. همیشه لباس پسرونه و اسپرت میگرفتن و میگفتن اینجوری دختر خوبی هستی..
🔺یک مردی توی کودکی به سینه هام دست زد و از اون به بعد وحشت من شروع شد و همیشه میترسیدم از اینکه مردها بهم تعرض کنن..به همین دلیل جوری لباس میپوشیدم که خودم بدن خودمو نبینم و سایز بزرگ میپوشیدم و از بدنم متنفر بودم.. فکر میکردم چون بدنم رشد میکنه مردها بهم دست میزنن!
🔺برادرام در مورد بدن من صحبت میکردن و میگفتن چه بدن گنده ای دارم.. سعی میکردم خودمو لاغر کنم، رژیمهای سخت میگرفتم..حالم از هیکلمبهم میخورد ولی فایده ای نداشت
🔺از وقتی رو خودم کارکردم نقصهامو پذیرفتم.. .. کمکم رفتم جلوی آینه.. عاشقانه خودمو نگاه میکردم..تونستم وزن کم کنم و به فیزیکِ مناسبی برسم..
🔺کم کم نشانه های صلح با خودم رو تو زندگیم دیدم.. نیروی جنگجوم بالا اومد.. هرکاری برای جسم و روحم انجام میدادم.. به پوستم رسیدم.. به ویتامین بدنم رسیدم..
🔺الان یه روزایی برای دیدن خودم جلو آینه دلم تنگ میشه.. به خودم میگم چقدر زیبایی و از خودم خجالت نمیکشم.. مناسبترسن لباسا رو میپوشم و هر روز میرم پیادهروی میکنم و میدوم. وزنم توی این دوماهه اومده پایین، تغییر فیزیکی دادم و از خودم لذت میبرم..
🔺به خودم قول دادم امسال سال ارزش گذاشتن و احترام به خودم باشه.. به لطف خدا من به ارزشمندی درونی رسیدم..
🌱
مهم نیست اگر گاهی زندگی به ما بد کند و عالی پیش نرود؛ مهم نیست اگر همه چیز واقعی تر از چیزی پیش برود که خودت میخواهی. زندگی هر آدم متعلق به خود آدم است و همیشه هم با آدم میماند؛ زندگی را باید ساخت.
📝 مطالبه و پویش استفاده از ظرفیت طب_سنتی برای درمان کرونا
از این پویش حمایت کنید: 👇
✍ farsnews.ir/my/c/87303
استاد پناهیان خطاب به اطبا طب سنتی ابن سینا : #قیام_کنید
#نشر_حداکثری
سلام دوستان
امیدوارم حال همگی خوب باشه و از آسیبهای روحی و جسمی این بیماری منحوس در امان مانده باشند...
عذرخواهی میکنم بابت تاخیر در ارسال مطالب.
در زمانی که اتفاقات ناگوار پشت سر هم اتفاق میفته و جسم و روح را درگیر میکنه خیلی وقتها اگر نتوانی مدیریت کنی خودت را زندگیت مختل میشه و تبدیل میشه به بحران. در این میان رسانه ها در این زمینه خیلی موثرند.
در مواقع اضطراری، خیلی از فعالیتهای ارتباطی و رسانه ای روی مخاطبانی متمرکز است که به طور مستقیم تحت تأثیر بحران قرار گرفتهاند. و این به بحرانیتر کردن اون موضوع دامن میزنه.
این مسئله خیلی وقتها ممکن است از نظر ذهنی بحران را دوچندان کنه و این اثراتی ناگوار را برای انان به دنبال داره.
دامن زدن به ایجاد و پخش شایعات، ارائه پیش بینیهای بی اساس از ویرانی های بیشتر.ترویج بی اعتمادی نسبت به سازمانهای پاسخگو.تلاش رشوه برای درمان و منابع کمیاب و... همگی از تشدید کننده های بحران هست که در وضعیت کنونی جامعه هم میبینیم
در لحظه های اولیه پس از وقوع یک بحران بزرگ ، مردم غالباً اضطراب ، ترس و سردرگمی را تجربه میکنند. اماواکنشهای کاملا هیستریک و نمایشی گاهی دیده می شه. یک وضعیت ممکنه غیر عادی باشه ، اما یک واکنش بسیار متداول برای افراد آسیب دیده از بحران این است که ابتدا سعی میکنند بدون توجه به دیگران، امنیت و رفاه خودشون را تضمین کنند. خیلی از آنها تلاش می کنند که اولویت خودشون را درنظر میگیرند.
افراد در یک بحران معمولاً علائم جسمی غیر قابل توضیحی دارند. استرس ناشی از وضعیت بحرانی، برخی علائم جسمی مثل سردرد ، درد عضلانی ، ضعف معده و تب پایین را به افراد وارد میکند. ان دسته از بحرانهایی که با شیوع بیماری همراه است ، این علائم میتونه به افراد القا کند که نیاز به مراقبتهای فوری دارند و تعجب اینه که رسانه چرا اینقدر به این قضیه دامن میزنه و مثلا یک نمونه اینکه درعین ناباوری می گه دیگه الان ما چیزی بنام سرماخوردگی نداریم هرچی هست کروناست ...و جالبتر و ناراحت کننده تر اینکه هرکسی هر نوع بیماری دچار میشه محکوم به کرونا میشه و این از نظر روانشناسی و از نظر منطقی اصلا پذیرفتنی نیست و روند ناصوابی را دارد پیش میبرد.
چرا که اصل اینه که حتی بدترین شرایط را هم ما باید به شکل مثبت القا کنیم تا از اثرات منفی در این زمینه بکاهد نه آن را بدتر و بد تر کنه
اما توجه کافی به روانشناسی بحران میتونه انواع رفتارهای بالقوه مضر هنگام بحران را برطرف کنه. اگرچه ممکنه این کار را دشوار باشه اما اقدامات مناسب موجب میشه که افراد بتونند از آسیبدیدگیها جلوگیری میکنه و در کاهش تجربه ناامیدی موثر خواهد بود.
همیشه ترس از ناشناختهها یا ترس از عدم اطمینان ممکنه ناتوانکنندهترین پاسخهای روانی در برابر بلایای طبیعی و بحرانها و بیماریها باشد و مانع اقدام موثر افراد بشه.
وقتی مردم می ترسند و اطلاعات کافی ندارند ، ممکنه برای جلوگیری از تهدید به روشهای نامناسبی واکنش نشان دهند.
خلاصه اینکه اگرچه در شرایط نه چندان مطلوبی قرار داریم ولی باید بر نگرانیها و بحرانها غلبه کنیم با توکل بر خدا و توسل و مسلط شدن بر نفس خودمون...
بازهم در این بارا صحبت میکنیم.