4_5798413927880592448.mp3
47.88M
📖همه اعمال ام داود مختصر ( دعای ام داوود )
#شهادت_حضرت_زینب
📃... پانزدهم ماه رجب را روزه بگیرد، در روز پانزدهم، نزد زوال غسل کند و چون ظهر شد، نماز ظهر و عصر را بجا آورد در حالی که رکوع و سجود را نیکو انجام دهد و در مکان خلوتی باشد که چیزی او را مشغول نسازد و انسانی با او سخن نگوید وقتی که نمازش به پایان رسید رو به قبله کند و این سوره ها را بخواند:
1️⃣ سوره حمد، 100 مرتبه
2️⃣ سوره اخلاص(قلهو اللّهاحد)100 مرتبه
3️⃣ آیة الکرسی، 10 مرتبه
❇️خواندن سوره های👇
4️⃣ انعام صفحه128
5️⃣ اسراء (بنی اسرائیل)صفحه282
6️⃣ کهف صفحه293
7️⃣ لقمان صفحه411
8️⃣ یس صفحه440
9️⃣ صافّات صفحه446
🔟 حم سجده (فصّلت) صفحه 477
⏸ - حمعسق (شوری) صفحه483
12 - دخان (حم دخان)صفحه496
13 - فتح صفحه511
14 - واقعه صفحه 534
15 - مُلک صفحه562
16 - ن و القلم صفحه 564
17 - سوره انشقاق صفحه 589 تا آخر قرآن و دعای بعد از آن
🔴نکته مهم : دراین فایل صوتی
📖 سوره های قرآن که باید خوانده شود با سرعت حدر یا تحدیر (سریع) توسط :
🎙 استاد معتزآقایی
🤲 به همراه دعای ام داوود توسط :
🎙حاج مهدی سماواتی
در یک فایل فشرده صوتی درکمترین حجم وکمترین مدت(3ساعت و20دقیقه) به ترتیب ادغام و تهیه شده است
✳️توجه لازم : سوره فصلت و علق دارای آیه سجده واجبه می باشد که پس از تلاوت آیه ذکر سجده تلاوت می شود و به شرایط این دو سوره توجه گردد
🍃🌹🍃
@fatemi222
🔰 خوش به حال حق که با علی است (۱)
🔻۱- نگارنده بر سر آن بود که «گر ز دست برآید» در سالروز میلاد امیرالمؤمنین، علی علیهالسلام و روز پدر، وجیزهای در این خصوص داشته باشیم. توفیق یار نبود ولی خواسته برجای بود.
از این روی بخشهایی از چند یادداشت که پیش از این در اینباره نوشته شده بود را برگرفتیم. باشد تا به مصداق «که مور ران ملخ میبرد سلیمان را» قبول افتد.
🔻۲- این سخن از رسول خدا(ص) است که «عَلِیٌّ مَعَ الْحَقِّ وَالْحَقُّ مَعَ عَلِیٍّ... حق همیشه همراه علی است و علی همیشه همراه حق». میگویند؛ این از فضائل برجسته علی است که همواره با حق است. ولی این کلام را به گونه دیگری باید به تفسیر نشسته و ترجمه کرد. باید گفت؛ چه سعادتی نصیب حق شده است که همیشه همراه علی است. به بیان دیگر؛ «خوش به حال حق که همیشه با علی است».
🔻۳- در میانه جنگ صفین مالکاشتر با حسرت به عمار گفته بود؛ «کاش میتوانستیم علی(ع) را به عصری ببریم که مردم قدرش را بدانند و راه و رسمش را بر صدر بنشانند» و عمار به او دلداری داده بود که «آن روزها در راه است» و از مردمی خبر داده بود که در صلب پدران و رحِم مادران خویشند و چون آن عصر که مالک آرزو کرده بود فرا برسد، لبیکگویان از راه میرسند، مردمانی که از «من» و «ما» گذشتهاند و به خدا رسیدهاند. نه در سر سودای سود دارند و نه در دل، غم بود و نبود، دل در گرو اسلام ناب محمدی(ص) دارند و علی(ع) را امام و مولی و مقتدای خود میدانند.
🔸نگاهی به تاریخ بیندازید! غیر از عصر خمینی و خامنهای، دوران و مردمانی را میبینید که با آنچه عمار نشانی آن را به مالک داده بود انطباق داشته باشد؟!
🔻۴- محمد حسنین هیکل روزنامهنگار معروف و بلندآوازه مصر دو بار به دیدار امام خمینی(ره) آمده بود، ابتدا در پاریس و سپس در سال ۱۳۵۸ در تهران. او بعد از دیدار تهران، خاطرات خود از این دیدار را در کتابی نزدیک به صد صفحه منتشر کرده است. حسنین هیکل مینویسد:
« امام خمینی را یکی از اصحاب رسول خدا(ص) در صدر اسلام یافتم که با معجزه از تونل زمان عبور کرده و به قرن حاضر آمده است تا سپاهیان علی(ع) را که پس از شهادت او و به خون غلتیدن اهل بیتش(ع) بیفرمانده شده بودند، فرماندهی کند و من این توان را در او میبینم».
🔸حسنین هیکل، ولایت فقیه را نمادی از حاکمیت علی علیهالسلام و در ادامه آن معرفی میکند و میگوید؛ ولایت فقیه یک «مین» بود که علی در صدر اسلام کاشت و خمینی در قرن بیستم زیر پای استکبار منفجر کرد...
🔻۵- شمع را که خاموش کرد، «طلحه» با نگاه از «زبیر» پرسید؛ علی را چه میشود؟ چرا شمع را خاموش کرد؟! علی تازه به خلافت رسیده بود و آن شب در پرتو نور شمع به حساب بیتالمال رسیدگی میکرد. آن دو آمده بودند برای ادامه ویژهخواری خویش در حاکمیت علی نیز تضمین بگیرند! وقتی علی شمع بیتالمال را خاموش کرد و به همین اندازه هم حاضر به هزینه از بیتالمال برای گفتوگو با ویژهخواران نشد، معلوم بود که پاسخ علی چیست. اما، پاسخ طلحه و زبیر به علی هم شنیدنی است، از مدینه بیرون رفتند و غائله جمل را آفریدند و به مقابله با حکومت عدل علی برخاستند؛ یعنی «خروج از حاکمیت». دقیقاً مانند کسانی که تا چندین و چند سال پیش، بخشی از حاکمیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بودند ولی هنگامی که زمینه را برای ویژهخواری خود مناسب ندیدند، از قطار انقلاب پیاده شدند. شعارشان اما چیز دیگری بود و هست، «دموکراسی» که خود زیر پا گذاشته بودند. طلحه و زبیر هم تابلوی «خونخواهی» عثمان را برافراشته بودند! خونی که خود ریخته بودند!
🔻 ادامه دارد...
🍃🌹🍃
@fatemi222
🔰 خوش به حال حق که با علی است(۲)
🔻۶- میگفتند علی(ع) سختگیر است! و راست میگفتند، علی سختگیر بود! اما نمیگفتند و به مصلحت خویش نمیدیدند که بگویند علی بر چه کسانی سخت میگیرد؟ مولای ما، امیرمؤمنان(ع) که برای آسایش و آرامش مردم، با آسایش و آرامش وداع گفته بود. وقتی حرامیان در بخشی از سرزمین پهناور تحت حاکمیت او، خلخالی از پای دختری بیرون آورده بودند، چهره به آتش تنور نزدیک کرده و به مکافات گناهی که دیگران مرتکب شده بودند، خود را ملامت کرده بود. با آن کودک یتیم را که پدر از دست داده بود، به بازی کودکانه پرداخته بود. او را بر پشت خویش نشانده و سواری داده بود... و او خلیفه مسلمین بود. در نامهای به «اشعثبن قیس» که والی حضرت در آذربایجان بود، به ملامت و با تحکم نوشت: «این منصب، طعمه نیست، بلکه امانتی است که بر گردن تو آویخته است» و اشعث هنگامی که نامه را دریافت کرد و فهمید در حکومت علی جای آلاف و اولوف و دستاندازی به بیتالمال نیست، گفت «این نامه مرا به وحشت فرو برده، علی ثروت و قدرت آذربایجان را برای همه میخواهد و آن را از من خواهد گرفت» از آن هنگام بود که اشعث ترجیح داد به معاویه بپیوندد و پیوست. مولای ما به این جماعت سخت میگرفت.
🔻۷- رسول خدا(ص) چه زیبا و چه حکیمانه میفرمود؛
«انا و علی ابواه هذه الامه... من و علی پدران این امت هستیم»... پدر بزرگوار همه انسانها از آن عصر، تا این عصر و تا همه عصرها... روزت مبارک.
#نکته
🍃🌹🍃
@fatemi222
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به ذره گر نظر لطف بوتراب کند/به آسمان رود و کار آفتاب کند
🍃🌹🍃
@fatemi222
34.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرق امیرالمومنین علی علیه السلام با حضرت عیسی
🍃🌹🍃
@fatemi222
💠 مسجد اردوگاه نیست
🔹 این روزها اعتکاف در سراسر کشور برگزار میشود. عملی عبادی که با هدف توجه به معنویات و دوری از مادیات در اسلام توصیه شده.
ما آدمها در شلوغی زندگی روزمره، گاهی نیاز به خلوت و جستجوی اعماق وجودمان داریم. اعتکاف فرصتی است برای این خلوت.
🔸 چند سالی است نوع خاصی از اعتکاف مُد شده که با این هدف کاملا فاصله دارد. وقتی سال گذشته در ایام اعتکاف به مسجد مراجعه کردم با یک تصویر جدید از اعتکاف مواجه شدم. نوجوانها را جمع کرده بودند و برایشان فیلم سینمایی پخش میکردند. با یکی از فعالان صحبت کردم، در حالی که برقی در چشمانش بود میگفت: ما توانستيم فضا را عوض کنیم و قالبهای سنتی را بشکنیم. نباید توقع داشت نوجوان را بیاوریم سه روز در مسجد سر سجاده بنشانیم! باید با برنامههای جذاب آنها را سرگرم کنیم تا خاطره خوبی از مسجد در ذهنشان بماند.
امسال هم چند شب پیشتر به یکی از جلسات اعتکاف دانشآموزی دعوت شدم. خانمی مشغول ارائه طرحش بود و میگفت حتما مولودی خوانی داشته باشید و اگر بچهها دست زدند منعشان نکنید! بگذارید بچهها بفهمند مسجد فقط محل روضه و عزا نیست!
📌 به نظر میرسد برنامهریزی دست کسانی افتاده که فهم درستی از فلسفه این عبادت ندارند، حرمت مسجد و احکام ویژهی آن را نمیدانند، اعتکاف را با اردو و مسجد را با اردوگاه اشتباه گرفتهاند!
🔺 اجرای برنامههای جذاب برای نوجوانان در یک اردوی چند روزه خیلی خوب است اما نه مسجد جای این اردو است و نه اعتکاف ظرفی برای آن.
🔻 امروز هم با یکی دیگر از مسؤلان برگزاری صحبت میکردم. گفتم: کاش گوشی را ممنوع میکردید تا حداقل چند روز بچهها از این اعتیاد جدا میشدند! گفت نظر من هم همین بود اما اکثریت موافقت نکردند. البته ما طوری وقت را پُر کردهایم که کمتر به تلفن همراه برسند. چیزی نگفتم ولی در دلم فلسفه اعتکاف را مرور کردم، خلوت؛ خلوت با خدا و دوری از سروصداهای زندگی؛ با خودم میگویم این هم یک اشتباه دیگر!
اگر جوان و نوجوانِ ما لذت اُنس را بچشد بدون هیچ برنامهی جانبی مشتریِ هر ساله اعتکاف خواهد بود.موحدی
🍃🌹🍃
@fatemi222
مهمترین خبر این روزها، "توافق و آتشبس رژیم صهیونیستی با حماس" است. قبل از اینکه بپرسید کدام طرف پیروز است، یک بار دیگر تیتر خبر را مرور کنید:
توافق رژیم صهیونیستی با حماس!
حماس، یک طرف توافق است. کل این جنگ برای نابودی حماس بود. سران رژیم هر از گاهی میگفتند هدف این جنگ به پایان رساندن حاکمیت حماس در غزه است. و حتی ادعا میکردند: "حماس تمام شد".
اما حالا دستوپا میزنند که حماس شروط را بپذیرد. پس حماس هست و صرف بودنش شکست اینهمه جنایت رژیم را آشکار میکند.
دیروز بلینکن، وزیر خارجه آمریکا گفته بود:
"حماس را نمیتوان تنها با راهحل نظامی شکست داد. برآورد ما این است که حماس به همان اندازه که نیرو از دست داده، نیروی جدید نیز جذب کرده است. تداوم وضعیت جنگ به اقتصاد اسرائیل آسیب میزند. غزه اسرائیل را در عرصه بینالمللی منزوی کرده و باعث بیثباتی شده است." یامینپور
🍃🌹🍃
@fatemi222
🔺مشمعل اسدى گويد يك سال بحج رفتم و در برگشتن خدمت امام صادق (عليه السّلام) رسيدم، فرمود از كجا مىآئى؟
👌عرضكردم قربانت از حج فرمود ميدانى حاج چه ثوابى دارد؟
👈 عرض كردم تا نياموزيدم ندانم، فرمود .
🔺چون بنده باين خانه هفت دور طواف كند و دو ركعت نماز آن را بخواند و سعى ميان صفا و مروه كند .
🔺خدا #شش هزار حسنه برايش نويسد و شش هزار گناهش بريزد و شش هزار #درجه از او بالا برد و شش هزار حاجتش برآورد در دنيا و همچنان برايش ذخيره آخرت كند،
🔺 عرض كردم قربانت اين اجر بسياريست، فرمود به بيشتر از آن آگاهت نكنم؟
🔺 گفتم چرا فرمود:
هر كه حاجت مؤمن را برآورد بهتر است از حج و حج و حج و امام تا ده حج شمرد.
🔺خَرَجْتُ ذَاتَ سَنَةٍ حَاجّاً فَانْصَرَفْتُ إِلَى أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ اَلصَّادِقِ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ فَقَالَ مِنْ أَيْنَ بِكَ يَا مُشْمَعِلُّ فَقُلْتُ جُعِلْتُ فِدَاكَ كُنْتُ حَاجّاً فَقَالَ أَ وَ تَدْرِي مَا لِلْحَاجِّ مِنَ اَلثَّوَابِ فَقُلْتُ مَا أَدْرِي حَتَّى تُعَلِّمَنِي فَقَالَ إِنَّ اَلْعَبْدَ إِذَا طَافَ بِهَذَا اَلْبَيْتِ أُسْبُوعاً وَ صَلَّى رَكْعَتَيْهِ وَ سَعَى بَيْنَ اَلصَّفَا وَ اَلْمَرْوَةِ كَتَبَ اَللَّهُ لَهُ سِتَّةَ آلاَفِ حَسَنَةٍ وَ حَطَّ عَنْهُ سِتَّةَ آلاَفِ سَيِّئَةٍ وَ رَفَعَ لَهُ سِتَّةَ آلاَفِ دَرَجَةٍ وَ قَضَى لَهُ سِتَّةَ آلاَفِ حَاجَةٍ لِلدُّنْيَا كَذَا وَ اِدَّخَرَ لَهُ لِلْآخِرَةِ كَذَا فَقُلْتُ لَهُ جُعِلْتُ فِدَاكَ إِنَّ هَذَا لَكَثِيرٌ قَالَ أَ لاَ أُخْبِرُكَ بِمَا هُوَ أَكْثَرُ مِنْ ذَلِكَ قَالَ قُلْتُ بَلَى فَقَالَ عَلَيْهِ السَّلاَمُ لَقَضَاءُ حَاجَةِ اِمْرِئٍ مُؤْمِنٍ أَفْضَلُ مِنْ حِجَّةٍ وَ حِجَّةٍ وَ حِجَّةٍ حَتَّى عَدَّ عَشْرَ حِجَجٍ.
امالی صدوق
🍃🌹🍃
@fatemi222
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مجلس عزا در حضور میرزای شیرازی(ره) که با یک جمله مصیبت حضرت زینب سلاماللهعلیها نیمه کاره ماند😭
👈 آن یک جمله کوتاه که روضه خوان گفت چه بود؟
🎙 مرحوم سیبویه
◾️زینب کبرا👇
https://eitaa.com/fatemi222/7026