19.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🌹🇮🇷🌹🍃
پیشرفت در روزهای شرارت دشمن
🔹از درمان سرطان خون با روش ژندرمانی تا راهافتادن پالایشگاه فراسرزمینی در هفتههای آشوب در کشور
چیزی که رسانه ها اجازه نمیدهند دیده شود.
#لبیک_یا_خامنه_ای
@fatemie313
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ_نوشت (۲) | #بسیج حقیقتی شبیه افسانه ها
🍃🌹🍃
#برای_ایران | #ثامن | #لبیک_یا_خامنه_ای
@fatemie313
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۴۱۷ قرآن کریم ( آیات ۱ تا ۶ سوره مبارکه احزاب )
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «اِذَا التَبَسَت عَلَیکُمُ الفِتَنُ، کَقِطَعِ الَّیلِ المُظلِمِ فَعَلَیکُم بِالقُرآنِ» هنگامی که فتنهها، همچون پارههای شب تاریک، شما را در خود پیچید، برشماست که به قرآن تمسک جویید. (اصول کافی ج۲ص۴۵۹)
🎙 استاد پرهیزگار
#ثامن | #پایان_مماشات | #لبیک_یا_خامنه_ای
@fatemie313
📱کلاهبرداری جدید به اسم اغتشاشات!
🔹بهتازگی برای برخی از مردم پیامکی با متن «پرونده اغتشاشات شما در سایت زیر» ارسال شده.
🔹معاون اجتماعی پلیس فتا میگوید این پیامکها کلاهبرداری است و به محض ورود به لینک، از حساب بانکی شما پول برداشت میکنند.
@fatemie313
تازه های مطبوعات
📰📰 📰📰
کیهان - این روزنامه با تیتر جنجالی و عجیب «ایران 2، انگلیس، اسرائیل، آل سعود، وطن فروشان داخلی و خارجی 6 » که واکنش های زیادی را نیز به همراه داشت درباره بازی اخیر انگلیس و ایران نوشت: جریان سیاسی - رسانهای عمدتا لندننشین با همراهی و هماهنگی وطنفروشان داخلی از سلبریتیهای سینمایی و ورزشی گرفته تا رسانههای زنجیرهای و کانالهای تلگرامی و حتی چهرههای سیاسی مدعی اصلاحطلبی، دست به دست دادند تا ویرانی روحیه کادر فنی و بازیکنان را برای حریفان و در واقع کارفرمایان خود تضمین کنند.
اطلاعات - متأسفانه برخی مقامات و اصحاب قدرت و رسانه و منبر و خطابه چنین گمان میکنند که اصولاً هر آن چه شاهد آنیم محصول جنگ رسانهای دشمنان قسم خورده ایران و نظام است و در این طرف هیچ گرهی یا غفلت و اشتباهی در کار نبوده و نیست.اگر مشکلات جامعه را درست نبینیم و اگر گمان کنیم که مردم از سر سیری گلایه دارند یا همه چیز خوب است و ما چقدر خوشبختیم، ره به خطا بردهایم.
رسالت-محمدکاظم انبارلویی، فعال سیاسی اصولگرا گفت:حداکثر ۱۰ درصد شهرهای ایران درگیر ماجرای فتنه اخیر هستند، اما گزارش بی بی سی و رسانه های آمریکایی اصرار دارند بگویند این به اصطلاح جنبش سراسری است و هیچ سندی هم برای این ادعای خود ذکر نمی کنند.
چگونه حکم فقهی حجاب را میتوان پاس داشت؟
گاهی اینگونه فهمیده میشود که خیلیها حجاب را هم قبول ندارند. وقتی این مسائل بیان نشود، آثار نامطلوبی را در فهم مساله باقی میگذارد. اینکه حجاب در سطح اجتماعی از نظر فقهی چه حکمی دارد، یک بحث است و اینکه بتوانیم آن را اجرا کنیم یا نکنیم، یک بحث دیگر است. این قلمرو اجرا، یک حکم اجرایی است که مدیریت اجتماعی مربوط به خود را میطلبد.
امربهمعروف ونهی از منکر باید تا جایی در حوزه فردی اعمال شود که اثر منفی نداشته باشد؛ یعنی تا جایی که میشود باید آن را اجرا کرد. در حوزه اجتماعی نیز همین گونه است و شناخت اینکه کجا قابلیت اجرا دارد، یک شناخت فقهی نیست. حوزه اجرا نیاز به روانشناسی اجتماعی و جستجو کردن عوامل دیگر دارد. جامعه و رسانه باید بتوانند بین این دو قلمرو تفکیک قائل شوند، در این صورت متدینان و متشرعین هم وظیفه خود را میدانند.
حتی کسی که به فسق عملی گرفتار است، ادرک نظری او نسبت به مساله نباید آسیب ببیند. در شرایطی که حوزههای معرفتی رقیب بهصورت بنیادین در تعارض با هم فعالیت میکنند، اگر این امر روشن نشود زمینه بسیاری از مغالطهها پدید میآید.
وقتی به لحاظ اجتماعی نمیتوانیم برخی از مراتب آن را اجرا کنیم و قانون آن را اجرا نمیکنیم یا قانون آن را تغییر میدهیم، این تغییر قانون یا جواز عدم اجرای آن حکمی فقهی نیست تا با روشهای فقهی استنباط شود، بلکه حکمی اجرایی است که با روش شناخت موضوعات مختلف به دست میآید. از این رو، جامعه هنگامی که از اجرای آن باز میماند، حکم فقهی آن را همچنان میداند و حریم فتاوای فقهی را نیز پاس میدارد و از فقیهان توقع و انتظار تغییر فتوای فقهیشان را ندارد و فشاری را بر آنها برای تغییر فتاوایشان تحمیل نمیکند، بلکه با شناخت فتوا یعنی با شناخت حکم فقهی برای تغییر شرایط و حذف موانع در جهت تسهیل اجرای فتوا برنامهریزی میکند.