هدایت شده از مکتب شهید سلیمانی اراک
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
بر ملا کردن نقشه حامیان دولت برای
انتخابات ۱۴۰۰
:
⭕️ #فوری
🔻احمدی بیغش نماینده شازند و آستانه در مجلس خبر داد:
🔹️پایان دولت زودتر از موعد قانونی!!!
#پایان_اصلاحات
#سرطان_اصلاحات
هدایت شده از .@
z.m.:
😂 *طنزِ سیاسی ، اما واقعی*
پیرمردی با چهرهای زیبا و نورانی وارد مغازه طلا فروشی شد فروشنده با احترام از شیخ نورانی استقبال کرد.
پیرمرد گفت: من عمل صالح تو هستم!
مرد زرگر قهقههای زد و ناباورانه گفت: درست است که چهرهای دلربا دارید اما هرگز گمان نمیکنم عمل صالح چنین شکلی داشته باشد!
درهمین حین، یک زوج جوان وارد مغازه شدند و سفارشی دادند.
مرد زرگر از آنهاخواست که تا اوحساب کتاب میکند، در مغازه بنشینند.
باکمال تعجب دید که خانم جوان رفت و در بغل شیخ نشست. با تعجب از زن سوال کرد: که چرا در بغل شیخ نشستی؟
خانم جوان با تعجب گفت: کدام شیخ؟ حال شما خوبست؟ از چه سخن میگوئی؟ اینجا کسی نیست. و با اوقات تلخی گفت: بالاخره طلا را به ما می دهی یانه؟
مرد طلافروش با تعجب وخجالت، طلای زوج جوان را به آنها داد و مبلغ را گرفت و زوج جوان مغازه را ترک کردند.
شیخ رو به زرگر کرد و گفت: غیر از تو کسی مرا نمیبیند و این فقط برای صالحین و خواص محقق میشود.
دوباره مرد و زن دیگری نیز وارد شدند و همان قصه تکرار شد!!!
شیخ به زرگر گفت: من چیزی از تو نمی خواهم! این دستمال را بصورتت بمال تا رزق و روزیت بیشتر شود .
زرگر باحالت قدسی و روحانی دستمال را گرفت و بو کرد و به قصد تبرک به صورت مالید و نقش بر زمین شد.
شیخ دروغین و دوستانش هرچه پول وطلا بود، برداشته و مغازه را جارو زدند!
بعد از ۴سال همان شیخ دروغین با غل و زنجیر، همراه پلیس وارد مغازه شد.
افسر پلیس شرح ماجرا را از شیخ و زرگر سوال کرد و آنها به نوبت بازگو کردند.
افسر پلیس گفت: برای اطمینان بیشتر باید دقیقا صحنه جرم را تکرار کنید و شیخ دستمال را به زرگر داد و زرگر بو کشید و به صورت مالید و دوباره نقش بر زمین شد و اینبار شیخ و پلیس دروغین و دوستانش، دوباره مغازه را جارو زدند!
🔻نتیجه:
هرچهارسال یکبار، انتخابات تکرار میشود، و اکثریت ملت، همان زرگران غارت زده اند. که فرق بین راستگو و دروغگو را نمیدانند!!!
شعارهای افراد مهم نیستند ، عملکرد و سوابق و خط و مشی فکری شان مهمّ است.
👌دوستان انتخابات نزدیکست، مراقب مغازه زرگری و رأی طلائی خودتان باشید.
چرا که رأی ما حق النّاس است.
#
هدایت شده از بصیرت افزایی
پنجم اردیبهشت، سالروز شکست مفتضحانه نظامی آمریکا در صحرای #طبس
وَ مَكَرُوا وَ مَكَرَ اللَّهُ وَ اللَّهُ خَيْرُ الْماكِرينَ
🆔 @basiratafzayi
هدایت شده از بصیرت
💠چرایی مخالفت با تعویق انتخابات
👈به بهانه طرح دوگانه «#سلامت_انتخابات»
یکی از مسائلی که در برخی صفحات تاریخ انقلاب و از جانب برخی دولت ها مطرح شده است، مسئله عقب انداختن انتخابات است؛ مسئله ای که با مراقبت حضرت امام قدس سره و رهبر معظم انقلاب دامت برکاته تا کنون تحقق پیدا نکرده است؛ همچنان که وقوع آن در آینده بسیار بعید به نظر می رسد.
واقعیت تاخیر انتخابات، خرید زمان توسط دولت ها برای تکمیل پروژه های ناتمام و پیشبرد بیشتر سیاست های مدنظر آنها است. طرح این مسئله فقط در کشور ما نیست که با مخالفت مواجه می شود. سال گذشته(2020م)، دونالد ترامپ مسئله تاخیر انتخابات آمریکا را مطرح کرد که با واکنش شدید سناتورها و سیاسیون آمریکایی مواجه شد.
سوالی که ذهن ها را به خود در گیر می کند این است که دلیل مخالفت با عقب انداختن انتخابات چیست؟
جواب این سوال، نکات زیر است:
🔺اول: ناسازگاری با قانون اساسی
تعویق انتخابات با اصل 119 قانون اساسی سازگار نیست؛ زیرا به موجب آن انتخابات ریاست جمهوری حداقل تا یک ماه قبل از روز تنفیذ ریاست جدید (12مرداد ) باید انجام بگیرد.
🔺دوم: مخالفت با قانون انتخابات
تاخیر انتخابات مخالف ماده سوم قانون انتخابات ریاست جمهوری مصوب 1364 (با اصلاح سال 1391) مجلس شورای اسلامی است؛ زیرا به موجب این ماده ، وزرات کشور موظف است زمینه های برگزاری انتخابات را تا 5 ماه قبل از پایان دوره ریاست جمهوریِ مستقر فراهم کند.
🔺سوم: بدعت
تعویق انتخابات بدعتی است که در طول تاریخ 42 ساله انقلاب اسلامی اتفاق نیفتاده است و وقوع آن در یک دوره، دولت های بعد را برای تحقق آن ترغیب می کند و در صورت مخالفت با آن، حاکمیت، متهم به تبعیض در حق دولت ها می شود.
🔺چهارم: مخالفت با مردم سالاری دینی
حاکمیت جمهوری اسلامی بر اساس اراده مردم و درچارچوب دین تعریف شده است و این اقتضا می کند که در همه زمان ها اراده مردم دخیل باشد و به خلأ انتخاب مردم حتی در کوتاه مدت، تن داده نشود. خلأ مذکور می تواند آبروی نظام اسلامی را در عرصه بین الملل به خطر بیاندازد و دستاویزی برای توطئه و تبلیغات علیه آن شود.
🔺پنجم: فقدان دولت مستقر و پیامدهای آن
مسئله، عقب انداختن یک یا دو روز انتخابات نیست؛ تاخیر انتخابات شاید دو تا سه ماه طول بکشد و طبق قانون، در صورت عدم انتخاب رییس جمهور، بعد از 12 مرداد، معاون اول رییس جمهور سرپرستی کابینه را بر عهده می گیرد. خلأ ریاست جمهوری دارای پیامدهای نامطلوبی است و امنیت، اقتصاد، دیپلماسی و ... کشور را تحت الشعاع خودش قرار می دهد؛ مثلا در عرصه اقتصادی، صاحبان سرمایه تا زمان استقرار دولت جدید از سرمایه گذاری و تحمل ریسک خودداری می کنند.
با توجه به نکات فوق، می توان گفت برگزار نشدن انتخابات در وقت مقرر، خطری برای انقلاب اسلامی و گذر از آن محتاج عنایت رهبر معظم انقلاب و پشتیبانی مردم است.
در شرایط امروز کشور، وزارت کشور و متصدیان برگزار کننده انتخابات باید با برنامه ریزی و تمهید شرایط لازم، انتخابات را در موعد مقرر برگزار کنند تا ضمن حفظ جان آنها، حق آنها را هم حفظ کنند.
✍اسماعیل نیسی
هدایت شده از بصیرت
⚠️ خطر رفع ظاهری تحریمها در مذاکرات وین کشور را تهدید میکند
🖌 #دکتر_فواد_ایزدی
🔹 آمریکاییها تحریمهای دوره ترامپ را برنمیدارند، درحالیکه تحریمهای هستهای ازسوی ترامپ برچسب دیگری خورده است و او با ادعای مبارزه با تروریسم آن تحریمها را با برچسب جدید اعمال کرده است. طرف مقابل برداشتن این نوع تحریمها را هم قبول نکرده و گفته بخشی از آن را نگه میداریم.
🔹 اگر گشایشی هم صورت گیرد، بعد از انتخابات چندبرابر جبران میکنند؛ همانند حالتی که در برجام گشایش محدودی ایجاد شد و آمریکاییها چندبرابر جبران و تحریمها را چندبرابر کردند.
🔹 کشور در خطر رفع صوری و ظاهری تحریمها است. چراکه باید پولی آزاد شود تا هدف آمریکا در تاثیرگذاری بر انتخابات محقق شود و این امر این امکان را ایجاد میکند، بدون اینکه تحریمی لغو یا تعلیق شود.
🔹 بعد از انتخابات هم ممکن است گفته شود ابتدای کار راحت است که ایران محدودیتهایی را بپذیرد و بعد فلان پول آزاد شود، اما قدم بعدی که میخواهید بردارید و همان لغو یا تعلیق است، چون طرف مقابل آمادگی کار را ندارد این اتفاق نیفتد و عدهای بگویند زمانی که ما بودیم کارها خوب جلو میرفت و زمانی که دوره ما تمام شد مشکلات تقصیر ما نیست.
🔹 یعنی طراحی بهگونهای است که کارهای راحتتر را قبل از انتخابات انجام دهند و کارهای سختتر را به بعد از انتخابات موکول و درنهایت اعلام سلب مسئولیت کنند. این موضوع به نفع منافع ملی کشور نیست.
هدایت شده از بصیرت
✳️ خط انقلابی، اصلاحطلبان و رسانه
🔹 جریان اصلاحات از ابتدای تشکیل تا به امروز یک جریان رسانهباز (ژورنالیست) بوده و همه هنر آن، بازی کردن با افکار عمومی و بازی دادن ذهن مخاطبان است. چهرههای شاخص این جریان هم افرادی رسانهای بوده و از مجرای مطبوعات و رسانه به عالم رقابتهای سیاسی و جناحی وارد شدهاند. افرادی مانند: خاتمی (روزنامه کیهان)، موسوی خوئینیها (روزنامه سلام)، میرحسین موسوی (روزنامه جمهوری اسلامی)، ابطحی (رادیو)، شمسالواعظین (کیهان فرهنگی)، عطریانفر (روزنامه همشهری) و بسیاری دیگر از چهرههای شاخص این جریان.
🔹و به همین دلیل این جریان عمده نیروهای خود را در عرصههای هنری و رسانهای یافته و پرورش داده است. اما از طرف دیگر در حوزههای اجرایی و عمرانی و جهادی دست این جریان از داشتن چهرههایی شاخص خالی است و شاید تنها چهره این جریان که صبغه و سابقه اجرایی و عمرانی دارد «کرباسچی» باشد (که در مقایسه با «قالیباف» نیرویی متوسط به حساب میآید. چون فعالیتهای کرباسچی در شهرداری تهران قابل مقایسه با اقدامات قالیباف نیست).
چرایی «در گل ماندن» اصلاحطلبان در اداره شهرداری تهران در ۵ سال اخیر و مردودی دولتهای خاتمی و روحانی در حوزههای عمرانی و اقتصادی هم ریشه در همین مسئله دارد.
✳️ جریان اصلاحات زبانی دراز و قدرتمند و دستانی کوتاه و ضعیف دارد. اهل عمل نیست اما در ساحت جنگ روانی و بازی دادن افکار عمومی استاد است. این جریان همیشه حسرت داشتن نیروهایی مانند قالیباف، رستم قاسمی، سعید محمد، علی نیکزاد و خیل بچههای مخلص جهادی را خورده و هیچگاه در سطح محسن رضایی مدیری راهبردی و قدرتمند نداشته است (و طبیعی است که هیچ یک از چهره های این جناح در موضوع شناخت اندیشه انقلاب اسلامی به گرد پای سعید جلیلی هم نرسند).
▪️و به احتمال زیاد، اگر نجفی «قاتل» از آب درنمیآمد امروز نامزد اصلی اصلاحات برای انتخابات ریاست جمهوری پیش رو بود.
✳️ ضعف اصلی نیروهای انقلابی در عرصه رسانه و ارتباط با افکار عمومی است در حالی که اصلاحطلبان در طول ٣ دهه اخیر، نان تسلط خود بر افکار عمومی را خورده و به قدرت رسیدهاند و ناتوانی و عجز خود در خدمت به مردم و مدیریت امور اجرایی و عمرانی را با بهانههایی مانند «نداشتن اختیار» و دخالت «دولت تفنگ بدست» و ... توجیه کردهاند.
❇️ جریان انقلابی در انتخابات پیش رو باید قدر نیروها و توانمندیهای خود در عرصههای مدیریتی و جهادی را بداند و به جای دعواهای مخرب درونی و خودزنیهای جاهلانه، به فکر یافتن روشهای برقراری ارتباط با مردم و بکارگیری رسانه باشد تا جامعه برای چندمین بار در چاه «جریان علیل ولی زبانباز اصلاحات» سقوط نکند.
❇️ و البته که در میان جریان انقلابی، نیروهای متفکر و آگاه به ساحت رسانه وجود دارد به شرط آن که چهرههای جریان انقلابی، اطراف خود را از فرصتطلبان بیریشه و متملق و جویندگان پول و قدرت، پاکسازی کرده و «تلخی رفتار صادقانه را به شیرینی برخورد منافقانه» ترجیح بدهند.
دکتر کوشکی
هدایت شده از بصیرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️نبویان: من که نماینده مجلسم هنوز در مورد مذاکرات وین توجیه نیستم!
👈 حجتالاسلام سید محمود نبویان در برنامه شنبه شب «جهان آرا» با اشاره به مذاکرات وین میگوید: من خودم هنوز نسبت به این مذاکرات توجیه نیستم، آمریکا از برجام خارج شده، خب حالا برگردد، ما هم به تعهدات برجامیمان بر میگردیم، مذاکره مجدد برای چیست؟
هدایت شده از بصیرت
امام على عليه السلام:
المالُ وَبالٌ على صاحِبِهِ إلاّ ما قَدَّمَ مِنهُ
مال، براى صاحب خود وبال است، مگر آنچه كه [براى آخرتش ] پيش فرستد
غررالحكم حدیث1957
هدایت شده از بصیرت
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ نبویان: ترخیص نکردن میلیونها تن کالا در گمرک به خاطر تحریمهاست؟
حجتالاسلام سید محمود نبویان در برنامه شنبه شب «جهان آرا» با اشاره به مذاکرات وین میگوید: دولت بنا را گذاشته بر اینکه همه مشکلات مربوط به تحریم است و نه بی عرضگی و سوء تدبیر در کشور هست نه اختلاس، راه رفع تحریمها هم فقط مذاکره است.
او همچنین گفته است آیا ترخیص نکردن نهادههای دامی که در گمرک انباشته شده، به تحریم ربط دارد؟