عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَال:
إِنَّ اَلْقَائِلَ مِنْكُمْ إِذَا قَالَ إِنْ أَدْرَكْتُ قَائِمَ آلِ مُحَمَّدٍ نَصَرْتُهُ كَالْمُقَارِعِ مَعَهُ بِسَيْفِهِ وَ اَلشَّهَادَةُ مَعَهُ شَهَادَتَانِ.
امام باقر علیه السلام:
همانا یکی از شما زمانی که بگوید
«إِنْ أَدْرَكْتُ قَائِمَ آلِ مُحَمَّدٍ نَصَرْتُهُ»
«اگر قائم آل محمد را درک کنم او را یاری می کنم»
مثل کسی است که همراه او شمشیر می زند و شهادت همراه او دو شهادت محسوب می شود.
الکافي ج ۸، ص ۸
🔴 #رئیسی؛ ماندن در عدلیه یا #انتخابات_1400 ؟
🔹برخی می گویند دستگاه مجریه از قضائیه مهم تر است؛ برخی بالعکس؛ اما معتقدم هر کدام اهمیتش در نظام جمهوری اسلامی بسیار بالاست و می تواند روی دیگری مؤثر باشد. چنانچه قوه قضائیه مان قوی باشد ولی دولت ضعیف؛ قضائیه می تواند دولت را به تحرک وا دارد. می تواند جلوی فساد و حتی ناکارآمدی را بگیرد. اما اگر سیستم قضائی ضعیف باشد، دولتمردان هرچه خوب باشند باز شبکه های مافیا و فساد و قاچاق، نمی گذارند دولت خوب کار کند!
🔸معادله آسان است. ببینید وقتی وزیر و استاندار و مدیرکل خیال کنند با تخلف یا ناکارآمدی یا ترک فعل می توانند امورات را بگذارنند پس به همین منوال ادامه می دهند. اما وقتی بدانند یک سیستم نظارتی و قضایی بالای سرشان است که نه تنها در قبال کارهای کرده، که در عوض کارهای نکرده(ترک فعل) هم گیر می افتند آن وقت تحرک پیدا می کنند. در عوض اگر وزرای خوبی هم داشته باشیم اما مفسدان درون قوه قضائیه پاکسازی نشوند می توانند جلوی کار را بگیرند و اصلاً می توانند وزرا و مدیران خوب را هم آلوده کنند! پس اهمیت دستگاه قضا کم از دولت ندارد!
🔹بی شک؛ قوه قضائیه جمهوری اسلامی با قوه قضائیه انقلاب اسلامی فاصله ها دارد. یکی از جدی ترین دلایل عقب ماندگی در عدالت به دستگاه عدلیه و عملکردش مرتبط است. اینکه رهبری مکرر در مکرر می گوید در عدالت عقب مانده ایم، یک بخشش از قصور عدلیه است. وقتی دزد معتبر راحت باشد و دزد ضعیف گرفتار؛ در عدالت عقب می مانیم. وقتی قاچاق های سازمان یافته و از راه رسمی چندبرابر شوند اما جلوی کولبر و سوخت بر و چه و چه عرض اندام کنیم، جامعه نامتوازن می شود و بلوای بنزینی بوجود می آید که دیدیم!
🔸حرکت اصلاحی که در درون قوه قضائیه در چند سال اخیر، از اواخر جناب آملی و با آمدن جناب رئیسی شروع شده است امید را به جامعه برگردانده. وقتی هزاران میلیارد پول اختلاس و دزدی به صندوق بیت المال بازگردد، وقتی برادر رئیس جمهور و برادر معاون رئیس جمهور و مقام ارشد دستگاه قضایی محاکمه می شوند جامعه به نظام اسلامی امیدوار می شود هرچند دولتش فشل و بی عرضه است! وقتی شرکت های دولتی که به اسم خصوصی سازی به کام غارتگران نامرد بیت المال ریخته شده و سیستم قضایی همت می کند این بیت المال را به اهلش برگرداند امید باز می گردد.
🔹حال؛ شنیده ها حاکی از این است که بخشی از دلسوزان نظام و مردم؛ در کسوت نمایندگان خبرگان و نمایندگان مجلس، در حال فشار به رئیس محترم دستگاه عدلیه جناب آقای رئیسی هستند تا وی را وادار به ورود به انتخابات ریاست جمهوری نمایند؛ لازم است چند نکته ای را اشاره کنم:
🔸اولاً چنانچه آیت الله رئیسی به انتخابات وارد شود جزو اولین گزینه هایی است که مورد حمایت ما خواهد بود. کما اینکه در انتخابات سال 96 در ستاد دانشجویی ایشان مسئولیت رسمی داشته ام.
اما
🔹اگر ایشان به انتخابات ورود کنند باتوجه به اینکه هنوز یکسال از برنامه اصلاحی وی در سیستم قضایی کشور گذشته، روند اصلاحی متوقف خواهد شد. نیروی توانمندی که بتواند این حرکت را ادامه دهد در سیستم قضایی نداریم. روند مبارزه با فساد که در قوه شکل گرفته بی تردید با کله به زمین می خورد. چون بعد از ایشان کسی را در این تراز نداریم.
🔸روند پاکسازی قوه از عناصر نامطلوب و مضر که بوی تعفن شان بی آید متوقف خواهد شد. به غیر از رئیسی ما چه کسی را داریم که بتواند ریشه و شاخ و برگ این شبکه نامطلوب را قطع کند؟ ایشان کاملاً مستحضرند که این شبکه ناسالم در مرکز و در خیلی از استان ها ریشه دوانده اند.
🔹روند پاکسازی شاید سالها طول بکشد. تا ریشه و شاخ و برگ ها شناسایی شوند. همان هایی که جلوی برگزاری دادگاه هفت تپه را گرفته اند، همان هایی که هنوز جلوی اجرای برخی احکام را گرفته اند و ... .
🔸جناب آقای رئیسی در مدت زمان کوتاه حضور خود در آستان قدس فعالیت های محرومیت زدایی در حمایت از مستضعفین را به اجرا در آورد که متأسفانه بعد از نقل مکان به قوه قضائیه آن فعالیت ها متوقف شدند. حال که در یکی دو سال گذشته توانسته اند در حوزه قضایی تحولی ایجاد کنند و البته این تحول تا نقطه مطلوب بسیار فاصله دارد، در صورت ورود به عرصه انتخابات متوقف شود. چنانچه ایشان در انتخابات ریاست جمهوری هم پیروز نشوند باز حضور ایشان در دستگاه قضایی تضعیف می شود و حمایت افکار عمومی را به دنبال نخواهد داشت.
" مدرسی_یان "
#حدیث_علوی
🌷الإمامُ عليٌّ عليه السلام
عَوِّدْ نَفسَكَ السَّماحَ ، و تَخَيّرْ لَها مِن كُلِّ خُلقٍ أحسَنَهُ ، فـإنّ الخَـيرَ عادَةٌ .
🌸امام على عليه السلام
نفْس خود را به بخشندگى عادت ده و از هر خويى، خوبترينش را براى آن برگزين ؛ زيرا كه خوبى يك عادت است.;
بحار الأنوار:77/213/1.
🔰چرا مقام معظم رهبری ، مولوی عبدالحمید را به دیدار خصوصی نپذیرفتهاند؟🔰
🔹اخیرا آقای مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی امام جماعت مسجد مکی زاهدان در یک سخنرانی عمومی ادعا کرده است که مدت ۲۰ سال است مقام معظم رهبری وی را به ملاقات خصوصی نپذیرفتهاند و بابت این موضوع بشدت گلایه مند بوده و طوری مساله را وانمود کرده که گویا این امر بخاطر سنی بودن وی بوده و ظاهرا خواسته است با این سخن، مقام معظم رهبری را متهم به تبعیض بین شیعه و سنی کند!
🔹در این یادداشت کوتاه، تمایل داریم توجه جناب عبدالحمید را به چند نکته مهم جلب کنیم.
🔹نکته اول- توجه داشته باشید که مقام معظم رهبری، نه تنها مسئولیت سنگین رهبری یک مملکت ۸۰ میلیونی را به عهده دارند بلکه وظیفه خطیر هدایت و راهبری امت بزرگ اسلامی را در این مقطع مهم و حساس تاریخ اسلام بر دوش دارند. طبیعی است که معظم له در راستای انجام این مسئولیت سنگین، برنامه ها و اشتغالات بسیار فراوانی دارند و قطعا امکان دیدار خصوصی با تک تک افراد جامعه یا تک تک امام جماعتهای مساجد کشور برای ایشان فراهم نیست. لذا جنابعالی نیز اگر چه امام جماعت مسجد مکی زاهدان هستید که یکی از مساجد معروف استان است، ولی اگر قرار باشد همه امام جماعتهای مساجد معروف این مملکت وسیع و پهناور، توقع دیدار خصوصی با مقاممعظم رهبری داشته باشند، قطعا معظم له از وظائف مهمتر باز خواهند ماند. پس توقع دیدار خصوصی ، في نفسه توقع بیجا و بی مورد است.
🔹نکته دوم- ممکن است جناب مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی یا برخی مریدان وی، معتقد باشند که ایشان یک امام جماعت ساده و معمولی نیستند بلکه مثلاً رهبر اهل سنت ایران هستند و لذا باید برای وی حساب ویژه و جداگانهای باز شود! اما پاسخ این توهم نیز روشن است. این مملکت یکرهبر بیشتر ندارد و آن هم شخص مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنهای(مدظله العالی ) هستند. و رهبری ایشان اختصاصی به شیعیان نداشته بلکه همه اهل سنت و بلکه همه آحاد جامعه را اعم از مسلمان وغیر مسلمان در برمیگیرد. و لذا ادعای رهبری اهل سنت ادعایی بی اساس وتوهمآمیز است.
🔹نکته سوم- جناب عبدالحمید! همه ایرانیان وبلکه مسلمانان میدانند که مقام معظم رهبری پرچمدار وحدت شیعه وسنی هستند و هیچکس به اندازه ایشان در جهان اسلام، نه اهمیت وحدت شیعه وسنی را درک و تبیین کرده و نه برای تحقق آن به اندازه ایشان تلاش کرده است. لذا این سخن شما که خواسته اید عدم ملاقات خصوصی را بعنوان نشانه ای از تبعیض مذهبی معرفی کنید چیزی جز «تهمت بی اساس و پوچ» نیست! همه ایرانیانوبلکه جهانیان شاهد بوده اند که معظم له، بارها وبارها بسیاری از بزرگان علماء وچهره ها و شخصیتهای مهم دینی و سیاسی اهل سنت را از سرتاسر جهان -از سوریه و شام تا مصر وعراق و افغانستان و..- به حضور پذیرفته اند.
🔹نکته چهارم- که مهمترین نکته است یک سؤال ساده از جناب مولوی عبدالحمید است. آقای اسماعیل زهی! آیا تاکنون از خود پرسیدهاید که چرا رهبری شما را به دیدار خصوصی نپذیرفتهاند؟(البته اگر این ادعای شما صحت داشته باشد)
چرا همواره سعی میکنید اذهان توده برادران اهل سنت را منحرف کنید؟ و ذهنیت برادران عزیز اهل تسنن را آلوده و مشوش کنید؟
اگر رهبری شما را به حضور نپذیرفتهاند نه بخاطر مذهب سنی شماست بلکه بخاطر موضعگیریهای فتنه انگیزانه شما در طی این ۲۰ سال است! دقیقا به همین دلیل است که رهبری عزیزمان ، سالهاست که رفیق صمیمی شما -سید محمد خاتمی - را نیز به حضور نپذیرفتهاند با اینکه وی از روحانیون شیعه است!
🔹پس مساله سنی بودن شما نیست! مساله خط سیاسی شماست. مساله این است که موضعگیری های شما در خدمت استکبار جهانی و بر علیه جریان مقاومت بوده است. شما زبانی خاموش در برابر جنایات رژیم خونخوار سعودی در یمن داشته اید! شما زبانی دراز در حمایت از فتنه گران داخلی وفتنه سبز داشته اید! شما زبانی خاموش در حمایت از مسلمانان مظلوم در عراق وسوریه و لبنان وفلسطین وبحرین و.. داشته اید! شما زبانی دراز در هجمه به مبانی نظام اسلامی و قانون اساسی ومذهب رسمی کشور داشته اید.
🔹این امور و امثال این امور، علل وعوامل حقیقی محروم ماندن شما از شرف ملاقات خصوصی با رهبری است.
🔹جناب مولوی عبدالحمید! اگر شما در خط انقلاب اسلامی وجبهه مقاومت باشید ونه در مقابل انقلاب و نظام اسلامی ، قطعا مثل سایر چهره ای شاخص و بین المللی اهل سنت، توفیق ملاقات خصوصی با مقام معظم رهبری را نیز پیدا خواهید کرد.⬇⬇⬇⬇⬇
❇️ این #انقلاب به خواست خدای تبارک و تعالی شکست نخواهد خورد
♦️امام خمینی(ره): این انقلاب به خواست خدای تبارک و تعالی شکست نخواهد خورد. گو اینکه همه #قدرتهای_بزرگ دنیا با انقلاب ما دشمن باشند، گو اینکه همه #رسانههای_گروهی دنیا بر ضد این نهضت قلمفرسایی کنند و دروغپردازی؛ آنچه حقیقت است، روشن خواهد بود و روشن خواهد شد.
🔸آن روزی هم که حضرت #سید_الشهدا را مظلوم شهید کردند، بعضی از اشخاصی او را به اسم خارجی و اینکه در حکومت حق وقت، قیام کرده است، این طور معرفی کردند. لکن نور خدا میدرخشد و خواهد درخشید و عالم را خواهد از نور پر کرد.
📚۲۵مهر۱۳۶۱
🌙 #مقام_معظم_رهبری
ان شاءالله جوانان ما قدر بدانند، کار کنند و خودشان را بسازند. این کشور به جوان های انقلابی و حزب اللّهی و مؤمن احتیاج دارد. آن کسانی که در تبلیغاتشان، در حرفهایشان حزباللّهی را میکوبند، بسیجی را میکوبند، جوانهای مؤمن را میکوبند، نمیفهمند چهکار دارند می کنند؛ در واقع دارند به کشور و آیندهی کشور لطمه می زنند.#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#غدیر #ثامن
⛔️آخرین تحرکات انتخاباتی جریانهای سیاسی
قسمت اول
👈وضعیت شناسی اصولگرایان
شاید بتوان گفت که مهمترین نکته در وضعیت شناسی اصولگرایان، عدم وجود درک واحد نزد شاخه های
مختلف این جریان از وضعیت کنونی خود و کشور و بنابراین نبود وحدت میان آنها برای کیفیت ورود به
انتخابات است. در این میان، جبهه پایداری همچنان بر برخی مفروضات یا پیش فرضهایی که تعیین کننده
رفتار سیاسی و انتخاباتی آن در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 بود، اصرار دارد.
از مهمترین این پیشفرض ها، مفروض گرفتن تضعیف جدی جریان رقیب(باتوجه به ضعف کارنامه عملکرد
دولت) و اذعان به این نکته است که در انتخابات سال 1400، رقابت در درون جریان اصولگرا خواهد بود.
برهمین اساس، آنها همچنان اعتقاد چندانی بر لزوم وحدت درون جریانی ندارند. گزینه آنها برای کاندیدا
شدن نیز سعید جلیلی است.
با این حال، در میان جریان اصولگرا، این روزها خبرهایی از تلاش برخی اصولگرایان برای مجاب کردن
آیت الله رئیسی برای ورود به انتخابات و کاندیدا شدن مطرح میشود. در تحلیل این موضوع باید گفت که
آمدن و کاندیدا شدن آیتالله رئیسی در انتخابات سال 1400، علیرغم عدم تمایل شخص وی، باتوجه به دو
متغیر تعیین میشود:
1 -تداوم وضعیت عدم وحدت در میان اصولگرایان: اگر این وضعیت تشتت و تفرقه در میان اصولگرایان
ادامه یابد، که معنا و پیامدی جز تکرار مدل سال 92 و شکست این جریان ندارد، در نهایت ممکن است
بزرگان این جریان، به این نتیجه برسند که آیت الله رئیسی را مجاب کنند تا در انتخابات به عنوان کاندیدای
اصولگرایان وارد عرصه شود؛ زیرا با کاندیدا شدن وی، می توان با اطمینان نسبی گفت که تمام کاندیداهای
ممکن و محتمل اصولگرایی، به نفع وی کنار میروند.
2 -وضعیت جریان رقیب: تأثیر این متغیر شاید بیش از متغیر پیشین باشد. براین اساس، چنانچه گشایشی
در وضعیت تحریم های ضدایرانی ایجاد شود و اصالح طلبان با کاندیداتوری آقای ظریف وارد عرصه
رقابت های انتخاباتی شوند، به نظر میرسد که اصولگرایان چاره ای ندارند تا در مقابل آقای ظریف، آیت الله
رئیسی را وارد صحنه رقابت کنند؛ زیرا شاید بتوان گفت که در فضای احیای شعار مذاکره و تعامل،
اصولگرایان گزینه ای قویتر از آیت الله رئیسی ندارند.
👈جریان یا خرده جریان دیگری که معطوف به انتخابات سال آینده فعالیت میکند، احمدی نژادیها هستند.
گزینه و سناریو اصلی آنها نیز ورود احمدی نژاد به انتخابات است. حال در مورد سرنوشت احمدی نژاد بعد از
کاندیدا شدن و اعلام احراز صالحیت ها، احمدی نژادیها به دو دسته تقسیم میشوند؛ احمدی نژادی های
میانه رو که شامل مدیران و وزرای دولت احمدی نژاد میشوند، معتقدند که اگر وی ردصالحیت هم بشود، ما
باید در انتخابات مشارکت کنیم، اما طیف تندرو(انحرافیها( معتقدند که در صورتی که احمدی نژاد از فیلتر
شورای نگهبان عبور نکند، ما انتخابات را تحریم خواهیم کرد. نکته مهم در این میان، تلاش شخص
احمدی نژاد و تمایل جدی وی برای کاندیدا شدن در انتخابات سال آینده است. در این راستا، احمدی نژاد
تلاش میکند تا با تأکید بر آزادیهای فرهنگی – سیاسی ونقد قدرت(نظام و جریان های سیاسی)، کنشگری
خود در فضای عمومی کشور را تقویت کند تا همین را عاملی برای کاندیدا شدن در انتخابات قلمداد کند.
واقعیت آن است که اگرچه جریانهای سیاسی در مقایسه با هفته ها و ماههای گذشته بر میزان تحرکات
انتخاباتی خود افزوده اند، اما بحث از انتخابات و کاندیداهای احتمالی هنوز زودهنگام است و هر آنچه در این
زمینه مطرح میشود، ً گمانه هایی بیش نیست.
بنابراین، ضمن تلاسش برای خودداری از فعالیتهای زودهنگام انتخاباتی، باید تالش شود تا انتخابات به سمت
و سوی کارآمدی و حل مشکلات کشور و مردم سوق یابد
✍مصطفی قربانی