🌹🔹روز جمعه متعلق است به حضرت صاحب الامر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف.
🔸امام زمان علیه السلام می فرمایند: از فضائل تربت حضرت سیّدالشّهداء (علیه السلام) آن است که چنانچه تسبیح تربت حضرت در دست گرفته شود ثواب تسبیح و ذکر را دارد، گرچه دعائی هم خوانده نشود.
https://eitaa.com/fatemih4
❌خیلی مهم
🔴 سخنان عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در تبیین پشت پرده امنیتی آشوبهای اخیر:
🔹ما پیروزیهای بسیار بزرگی در این آشوبها بدست آوردیم. مهمترین تبیین در باره این اغتشاشات را رهبری در دانشگاه افسری ارائه کردند و فرمودند این اتفاق خلق الساعه نبود.
🔹از حداقل شش هفت سال قبل ۴۹کشور برای براندازی ج.ا.ا توافق کردند ولی دو کشور ترکیه و امارات از دو سال قبل از این ائتلاف کناره گیری کردند.
🔹۴۷سرویس جاسوس از کشورهای امریکا، انگلیس، فرانسه، اسرائیل، آل سعود، اسپانیا، مصر، اردن و... در این کار ستاد تشکیل داده و این جنگ ترکیبی را طراحی کردند.
🔹 در زمان روحانی زیرساختهای براندازی آماده شد و قرار بود همان زمان عملیاتی شود که به علت کرونا برنامه هایشان بهم ریخت. پنجاه درصد توان دشمن در فضای مجازی سازماندهی شده بود.
🔹یکی از گسلهای جامعه ما حجاب است. دشمن این گسل را انتخاب کرد. یکی دیگر از گسلها احزاب بود اکثر سران فتنه ۸۸ نیز به نفع این اغتشاش هم موضع گیری کردند. گسل های قومی و مذهبی از دیگر موارد مورد استفاده این جنگ ترکیبی بود.
🔹 در جنگ ترکیبی به سمت دلار رفتند در حالیکه مسئولین می گفتند ما به اندازه کافی دلار به بازار تزریق کرده ایم.
🔹 در طی شصت روز آمار حضور اغشتشاگران در خیابان ۵۰۰ هزار نفر روز بوده است. البته اگر یک نفر ده بار هم آمده در آمار وارد شده. اوج این حضور در یک روز ۴۵هزار نفر بود. ( طبق آمار غیر رسمی ۳۱۰ هزارنفر کل جمعیت اغتشاشگران بودند )
🔹 گفتند نمادهای حاکمتی باید سقوط کند. یکی از نمادها مشهد است. قرار بود برای یکی از سران قوا در مشهد حادثه هفت تیر ۶۰ تکرار شود.
🔹 آخرین مرحله هم ورود پنتاگون بود. در سال ۸۸ هم نقشه همین بود. مرحوم فیروز آبادی در سال ۸۸ در کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت خاتمی در فتنه ۸۸ با فرمانده ناتو دیدار داشت و از آنها خواستند کار ما در داخل که جلو رفت شما وارد شوید.
🔹 جنگ شناختی یکی دیگر از ابعاد این جنگ ترکیبی بود. اینها مدتها القاء می کردند در این ۴۰ سال کاری صورت نگرفته است.
🔹 اکثر دستگیرشدگان یک یا دو شب نگهداری شدند بعد با تعهد والدین آزاد شدند. اما از میان بازدشتیهای هدفمند که ادامه هم دارد ۱۸٪ آنها آموزش دیده اند. تمام این ارتباطات بدست آمده که به عنوان مستندات بیانیه دو دستگاه اطلاعاتی در آینده منتشر می شود.
۷۰ درصد دستگیر شدگان دیپلم و زیر دیپلم بوده اند. ۶۷ درصد اهل شرب خمر بوده اند. از این شاربان خمر ۴۷ درصد دائم الخمر بودند. اکثر اینها معتاد به موارد مخدر گل بودند. درصدی از زنان بازداشت شده اهل فحشا بودند. همانکس که خودکشی کرد یکی از همین افراد بود. ۸۰ درصد اینها خارج از کشور را بهشت می دانند.
🔹 خانم مولا وردی معاون روحانی طرحی داشت و می خواست فاحشه ها را بیمه کند.
🔹 دولت عراق نزدیکترین دولتها به ایران است. ما سه خواسته ازدولت عراق داشتیم اول اخراج کل کومله و دمکرات از کردستان عراق دوم تحویل کسانی که در ترورها دست داشتند سوم استقرار دولت عراق در مرزها. عراق آنها را پذیرفت.
🔹 یکی از مسئولان کومله با دو بچه اش به محل جلسه آمده بود لذا آن مقر را نزدیم. مسئولین نظامی می گفتند ما نوک خودکار را روی نقشه می گذاشتیم و همان هدف را روی زمین می زدیم.
🔹 با باز شدن مسیر بوکمال، راه زمینی ما تا سوریه و حزب الله و دریای مدیترانه باز شد. تحولات منطقه بعد از این آشوبها شدت می گیرد. و همه چیز را آماده کرده و پای کار برده ایم.
🔹 دستگاه اطلاعاتی ما از این طرح مطلع شد و در سند امنیتی ۴۰۱ برای مقابله با این طرح آماده شدیم و به ۵۰ درصد از استعداد و توان دشمن ضربه زدیم.
🔹 در آینده در داخل و خارج تحولاتی رخ خواهد داد. دشمن در عناصر رسانه ای خود تجدید نظر می کند. ما هنوز کارهای بین المللی خود را شروع نکرده ایم. ما دستمان برای هزینه دادن امریکا، انگلیس و فرانسه خیلی باز است.
🔹 هر گرهای که دولتهای قبل زدند این دولت یکی بعد از دیگری در حال باز کردن آن است.
🔹عده ای در زمان روحانی بدون گزینش در آموزش و پرورش نفوذ داده شدند. معلم هایی که دانش آموزان را تحریک کردند همه شناسائی شدند.
🔹 مظلومیت بسیج در این آشوب این بود که دست خالی به میدان رفت.
#غدیر
#حجاب
https://eitaa.com/fatemih4
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آخرین تحقیقات موسسه گالوپ از وضعیت وخیم سلامت روان در جامعه آمریکا: از هر شش آمریکایی یک نفر افسردگی شدید دارد!
🔶️ موسسه گالوپ که یکی از معروفترین شرکتهای نظرسنجی در جهان است در آخرین تحقیقاتی که از شهروندان آمریکایی به عمل آورده به رکورد بیسابقهای از افسردگی شدید در آمریکا رسیده است!!
#غدیر
#حجاب
https://eitaa.com/fatemih4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
#استوری
🔻امام رضا خطاب به برادرشان احمد بن موسی علیهم السلام:
▫️همچنان که حق را پنهان نکردی و ضایع نگذاشتی، خداوند در دنیا و آخرت تو را ضایع نگذارد.
🗓 ۶ ذی القعده، روز بزرگداشت حضرت احمد بن موسی معروف به شاهچراغ علیه السلام گرامی باد.
🔖 #لبیک_یا_خامنه_ای
🔖 #احمد_ابن_موسی(ع)
🇮🇷 #مهارتورم #رشد_تولید
🖇 #روشنگری #ثامن
•••👇👇👇•••
https://eitaa.com/fatemih4
السلام علیک یا روح الله
جهت ثبت نام وحضور در ویژه برنامه سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی امام خمینی ( ره)
شرایط ثبتنام سن کمتر از۵۰سال واولویت با کسانی میباشد که تا بحال مشرف نشده اند
هزینه فقط ۲۰ هزارتومان
فرصت ثبت نام فقط تا ساعت۲۰ امشب
لطفاً مشخصات کامل خود رابرای خانم قنبری ارسال کنید ویا تماس بگیرین
https://eitaa.com/fatemih4
⭕️موضوع : شرکت در مسابقات قرآنی بسیج
جهت ثبت نام در مسابقات قرأنی لینک را در دسترس دوستان قرآنی و علاقه مند قرار دهید .
⭕️روش شرکت در مسابقات
1⃣روش اول : ارسال عدد ۱ به سر شماره ۶۶۰۰۰۵
2⃣روش دوم : http://event.quranbsj.ir
دوستانی که موفق به ثبت نام شدند حتما به خانم قنبری اطلاع رسانی کنند