eitaa logo
هیأت خواهران فاطمیون تهران
2.1هزار دنبال‌کننده
7.9هزار عکس
6.9هزار ویدیو
92 فایل
هیئت خواهران فاطمیون ارتباط @fatemiioon ✅دفترشعر#گهر @daftaresher110 ✅کلیپهای کوتاه @cilip_f ✅آرشیو صوت @arshivesout ✅خانواده و تربیت @kanevadevtarbiat اخبار @fatemiioonakhbar صفحه آپارات https://www.aparat.com/fatemiioon135 فروشگاه @f_fatemiioon
مشاهده در ایتا
دانلود
‼️مسابقه مسابقه👏👏👏 هر کس از فرمایشات نکات دقیق‌تری رو دربیاره و ارسال کنه روز به عدد اسم (عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف) جایزه می‌گیره... 💐💐🌺🌺🌸🌸🌼🌼🌹🌹🥀🥀🌻🌻🦋🦋🐝🐝🌴🌴🌾🌾🌱🌱🐿🐿 اینم صوت و متن سخنرانی 👇👇👇👇👇👇 @fatemiioon135
🔰 ورود به قرن ۱۳۰۰ آغاز دیکتاتوری رضاخان با کودتای انگلیسی بود و حالا آغاز قرن جدید در سال ۱۴۰۰ همراه با انتخابات است 🔺 رهبر انقلاب، در سخنرانی نوروزی: وارد سال ۱۴۰۰ شدیم و با نگاه عرفی وقتی نگاه میکنیم این ورود در قرن جدید محسوب میشود ولو به لحاظ دقت محاسباتی اینجور نباشد اما عرفا میگویند وارد قرن جدید شدیم. یک مقایسه کوچک و پرمعنا با هنگام ورود کشور در قرن قبلی یعنی ۱۳۰۰ اگر بخواهیم بکنیم،‌ در سال ۱۳۰۰ آغاز دیکتاتوری وابسته رضاخان بود که در واقع کودتای انگلیسی به وسیله و به دست رضاخان بود. در واقع حکمرانی وابسته و دیکتاتوری و در حقیقت انگلیسی در کشور بود. امسال در ورود به قرن ۱۴۰۰، سال انتخابات است یعنی حکمرانی مبتنی بر اتکا به نفس و اعتماد به نفس ملی. ما ورودمان در این قرن یک تفاوت به این مهمی دارد.
🔰 در سال ۹۹ جهش تولید کامل صورت نگرفت اما در بخشهای مهمی تولید ما پیشرفت یافت / این پیشرفتها باید ادامه یابد 🔺 رهبر انقلاب، در سخنرانی نوروزی: در سال ۹۹ آنچه را که هدف بود و جهش تولید نامیده شده بود به صورت کامل صورت نگرفت ولیکن از حق و انصاف نباید گذشت. در بخشهای مهمی تولید پیشرفت پیدا کرد. در بعضی از موارد جهش هم میتوان به آن اطلاق کرد و در بعضی از موارد هم اگر ولو جهش تولید نیست، پیشرفت تولید قطعا هست. یک فهرست نسبتا طولانی‌ای از کالاهایی که در آنها افزایش تولید داشتیم در اختیار من قرار گرفته که البته من آن فهرست را به‌تمامه نمیخوانم. عمدتاً لوازم خانگی که رشد زیادی کرد. لاستیک خودرو، آلومینیوم، پتروشیمی، فولاد و امثال اینها کالاهایی است که در سال 99 واقعا پیشرفت کرد و رشد کرد. همین بایستی ادامه پیدا کند. این حرکت تولیدی در کشور بایستی ادامه پیدا کند و موانع تولید از سر راه تولید برداشته شود.
16.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | به برکت ازدیاد نسل در دهه شصت نیروی کار امروز ایران یک نیروی کار جوان است
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | کشور ایران با یک مدیریت قوی و ضد فساد و با توانایی حل مسئله میتواند یک کشور پیشرفته شود
15.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | مصادیق حمایت از تولید در بیان رهبرانقلاب
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | اقتصاد ایران می تواند با مدیریت صحیح به اقتصاد برتر منطقه تبدیل شود
15.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | خود مردم با سرمایه های خرد و کلان وارد فعالیت‌های تولیدی و سرمایه گذاری در تولید بشوند
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | تحریم‌های اقتصادی آمریکا اگرچه یک جنایت علیه ملت ایران بود اما باعث کاهش وابستگی ایران به دیگران شد
11.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | موانع تولید بر سر راه فعالین اقتصادی در بیان رهبرانقلاب
🔰 تاکید مهم رهبر انقلاب بر تقویت قدرت خرید مردم / قطع دست واسطه‌ها کمک زیادی به تولید خواهد کرد 🔺 رهبر انقلاب، در سخنرانی نوروزی: یک کمک عمده برای تولید این است که قدرت خرید مردم بالا برود و الا اگر تولید شد و تقاضای مردمی وجود نداشت، تولید شکست میخورد. قدرت خرید مردم نکته بسیار مهمی است. قطع دست واسطه‌ها هم در تولید مهم است. واسطه‌ها قیمتها را بالا میبرند. هم تولیدکننده هم مصرف‌کننده صدمه میبیند. اگر دست واسطه‌های بی‌مورد قطع بشود، کمک زیادی به تولید خواهد شد. مبارزه با فساد هم برای پشتیبانی از تولید خیلی مسئله مهمی است که بایستی کانالهای فساد و مجاری فساد به کلی بسته بشود.