یک حدیث درباره خشم🔰
2- پيامبر صلى الله عليه و آله:
ما تَجَرَّعَ عَبدٌ جُرعَةً اَفضَل عِندَ اللّه مِن جُرعَةِ غَيظٍ كَظَمَها اِبتِغاءَ وَجهِ اللّه ؛
انسان هيچ جرعه اى ننوشيد كه نزد خدا از جرعه خشمى كه براى رضاى خدا فرو خورد بهتر باشد.
نهج الفصاحه ص 697 ، ح 2628
🔹https://eitaa.com/fatemioon_net🔹
روشهای مقابله با خشم :
در مقابله موثر و سالم با خشم بهتر است کارهای زیر را انجام دهید : حمله نکنید – توهین نکنید و اهانت نکنید – تهدید نکنید – اغراق در موضوعات نکنید – صدای خود را بالانبرید – مسایل و موضوعات قدیمی را به میان نیاورید – حق را کامل به خود ندهید- افکار منفی خود را بیابید و آنها را کنار بگذارید.
در عوض فعالیتهای زیر انجام دهید:
1 – قبل از اینکه کاری بکنید ، درنگ کرده و فرصت دهید تا آرام شوید ، پرت کردن حواس خود به بیرون ، شمارش از صفر تا صد و برعکس ، صلوات فرستادن و ...... همه مفیدند 2 – با هر روشی که بلدید خود را آرام کنید ، روشهای مختلفی برای آرام کردن خود وجود دارد آیا آنها را می شناسید ، بیشتر مردم از روشهای زیر استفاده می کنند : الف – ورزش و پیاده روی ب – تفریح و مهمانی ج – انجام کارهای خوشایند مثل هنر و کاردستی د – صحبت کردن و درد دل کردن با دیگران س – وقت گذرانی با دیگران م – مدتی فاصله گرفتن و مدتی به موضوع فکر نکردن ف – دلداری دادن به خود مانند ( دنیا که به آخر نرسیده) ( چیز خاصی اتفاق نیفتاده )
خشم نا متناسب ، نشانه تفکر ضعیف و منفی ، اعتماد به نفس پایین ، تجارب دردناک دوران کودکی و بخصوص داشتن والدینی است که بطور نامناسبی عصبانی می شوند در صورتی که نمی توانید به تنهایی بر مشکل خود غالب شوید از کمکهای مشاوره و تخصصی استفاده کنید.
🔹https://eitaa.com/fatemioon_net🔹
🔴 همواره در محضر امام زمان علیه السلام
🔵 آیت الله بهجـــت(ره) :
🌕 مومن باید خود را در همه حال، در محضر آن حضرت ببیند. توجه داشته باشیدکه هر کاری می کنید، در محضر اوست. #امام_زمان حتی از خیال شما آگاه است.
🔹https://eitaa.com/fatemioon_net🔹
13.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 می ترسم آقا تشریف بیارند
و گله کنند ...😭😭😭
📞 تماس تلفنی ضبط شده مرحوم حجت الاسلام والمسلمین مؤیدی و حجت الاسلام والمسلمین عالی
💥 این مکالمه با رضایت حجت الاسلام والمسلمین عالی منتشر خواهد شد.
🔹https://eitaa.com/fatemioon_net🔹
#تلنگر ❗️
ای فرزند آدم!
ملائکه من شب و روز مراقب تو هستند...
آنچه را میگویی و انجام می دهی، کم یا زیاد، همه را می نویسند...
آسمان بر آنچه از تو دیده شهادت میدهد...
و زمین بر آنچه روی آن انجام داده ای گواهی می دهد ...
خورشید و ماه و ستارگان بر آنچه می گویی و عمل میکنی شهادت خواهند داد...
خود نیز بر قلب و بر اعمال مخفی تو آگاهم ،
پس از خودت غافل مباش
📚 حدیث قدسی ، آداب الطلاب ، ص 5
🔹https://eitaa.com/fatemioon_net🔹
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴حتما ببینید
سختی های مؤمنین در آخرالزمان
استاد رائفی پور
🔹https://eitaa.com/fatemioon_net🔹
#چشم_برزخى🌹
🍃استاد عارف حضرت آیت الله کشمیری (ره) فرمودند: در نجف به خاطر حشر و نشر با اولياء و مجاهدت، چشم برزخى ام باز مىشد و افراد سرشناس صورتهاى ناخوشايندى داشتند، و اين مسئله آزارم مى داد.
ولى افرادى كه مطرح نبودند و معروفيتى نداشتند، چهره برزخى شان بسيار زيبا بود. كم كم اين ديدنها سبب شد توجهى به افراد نكنم و سرم به پايين باشد. روزى به خودم گفتم گرچه يقين قلبى بيشتر پيدا مى كنم ، امّا نسبت به افراد حالت بدگمانى پيدا كردم و شايد طرف بعد توبه و استغفار كند در حالى كه من آنها را قبلاً به صورت ناپسند برزخى ديده ام.
🌿 پس در پى چاره جويى بودم تا يكى از عارفان وارسته كه در يكى از شهرهاى هند سكونت داشت به قصد زيارت حضرت اميرعليه السلام به نجف آمده؛ و هر وقت كه مى آمد در ايام مخصوص و مدتى مى ماند بعد به هند مى رفت.
روزى او به ديدارم آمد و در همان نگاه اول فرمود: به دست آوردن چشم برزخى خيلى دشوار است و از دست دادن آن بسيار آسان است.
گفتم: طاقت ادامه اين وضع را ندارم. فرمود: امروز به قصابى محل مراجعه كن و گوشت گوساله بخر و در حياط خانه و در فضاى باز آن را بروى آتش كباب كن و بعد ميل نما ، مشكل تو حل مى شود.(بوی کباب به همسایه ها میرسد)
طبق دستور انجام دادم و با خوردن اولين لقمه چشم برزخى ام بسته شد و حالت عادى پيدا كردم.
📚 (میناگر دل: ص 113 و 114)
🌱الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْ🌱
🔹https://eitaa.com/fatemioon_net🔹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⏪ حتما ببینید
🔥 اثر مال حرام آن قدر زیاد است که؛ حتی به نوه ها هم میرسد.
🔹 # آیة الله _ جوادی _ آملی
🔹https://eitaa.com/fatemioon_net🔹
💍💞 اگه متأهل هستی:
عشق همسرت با خوشزبانی صدها برابر میشه
🙋♂🔑اگه جوان یا نوجوانی:
کلید حل تضادها و اختلافات تو با بزرگترها و دیگران نرمخویی هست
👨👩👧👦💝اگه فرزندِ جوان یا نوجوان داری:
فرزندت با محبت حرفت رو گوش میده
⛔️😡پس انرژیتو صرف حرفای خوبی که با عصبانیت، تندخویی و تحقیر میگی، نکن
ای پیامبر! اگر تندخو بودی مردم از اطرافت پراکنده میشدند.آلعمران۱۵۹
🔹https://eitaa.com/fatemioon_net🔹
10.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥داستان جالب معجزه شهید رستگار برای مادرشان
کلیپ زیبای «داستان معجزه شهدا»
با سخنرانی استاد رائفی پور تقدیم نگاهتان
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
🔹https://eitaa.com/fatemioon_net🔹