🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
اویک #افغانستانی بود
شهیدی که کسی جنازه اش را تحویل نگرفت(شهید رجبعلی غلامی)
نیروهای شهیدکاوه شب عملیات رسیده بودند به سیم خاردارهای حلقوی.سیم خاردارها همه یکجا جمع شده بودند.واگرآنهارا میبریدند کل معبرمنفجرمیشد.وقت تنگ بود.ناگهان نوجوانی آمد وخوابیدروی سیم خاردارها وگفت رد شید همه ی سیصدنفرگردان که ازرویش عبور کردند عملیات شروع شد.همان موقع به سختی دستانش رو به آسمان بلند شد وگفت:خدایا!تحمل ندارم!شهادت رانصیبم کن.لحظه ای نگذشت که تیری آمدوبه چشمش خورد واو را آسمانی کرد.وقتی پیکرشهدا را آوردند برای تحویل به خانواده ها.پیکرشهید رجبعلی غلامی را کسی نبود تحویل بگیرد.خانواده اش رادرجنگ افغانستان ازدست داده بود.
اویک افغانستانی بود.یک قهرمان.
اکنون مزاراو دارالشفای مردم بجستان در خراسان است.
🌻🌸شادی روحش صلوات🌸🌻
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
►┅═۞﴾🇦🇫﴿۞═┅◄
@fatemiyoun_313
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دولت با ورود غیر قانونی اتباع مخالف است
سخنگوی دولت:
🔹دولت با ورود غیر قانونی اتباع مخالف است و به همین دلیل تلاش میکند از ورود غیرقانونی اتباع جلوگیری میکند.
🔹لایحه سازمان ملی مهاجرین را راهی مجلس کردهایم و دو سال منتظر مجلس هستیم تا مشخص شود چه امکاناتی باید در اختیار مهاجران قانونی قرار بگیرد.
🔹فضاسازی گسترده رسانهای علیه مهاجران شکل گرفته و نباید در دام آن بیفتیم و در مقابل آن باید تلاش کنیم به صورت قانونی و هدفمند مهاجران قانونی را ساماندهی کنیم.
►┅═۞﴾🇦🇫﴿۞═┅◄
@fatemiyoun_313
16.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥محمودوند: اینکه گفته میشود حضور اتباع خارجی در کشور موجب ناامنی میشود دروغ محض است؛ بیشتر مسائل معیشتی و اقتصادی مطرح است
🔹مرتضی محمودوند، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:اینکه در خصوص حضور اتباع بیگانه در کشور از لفط «ناامنی» استفاده کنیم صحیح نیست؛ امنیت و اقتدار جمهوری اسلامی با تلاش نیروهای مسلح و امنیتی در بالاترین شرایط قرار دارد.
🔹حضور اتباع بیگانه در کشور هیچ تهدیدی برای ایران نیست؛ بیشتر مسائل معیشتی و اقتصادی مطرح است
►┅═۞﴾🇦🇫﴿۞═┅◄
@fatemiyoun_313
﷽❣ #سلام_امام_زمانم ❣﷽
«سلامٌ عَلی» آسمانِ نگاهٺ
«سلامٌ عَلی» نورِ در سجده گاهٺ
«سلامٌ عَلی» جاده و گرد ميدان
بر آن سيصد و سيزده مردِ راهٺ
#امام_زمان
⭕️ آیا مهاجرین افغانستانی تهدیدی علیه امنیت ایران هستند؟
🔸موج خطرناکی از مهاجرستیزی به ویژه افغانستانستیزی همراه با مجموعه اخبار و تحلیلهای ناصحیح در مورد وقایع افغانستان، فضای مجازی ایران و برخی روزنامههای این کشور را پر کرده است. مدیریت صحیح مسأله مهاجرین امری است عقلانی و ضروری که حتما بایستی انجام پذیرد اما جوسازی رسانهای مسموم اخیر، مسأله دیگری است که دشمن روی تبعات امنیتی آن حساب کرده است. عدم رسیدگی به این شایعهپراکنی و دیوسازی از مهاجرین و حاکمیت کنونی افغانستان، وضعیت فضای ذهنی و روانی جامعهی ایران و حتی مسئولین امر را تحتالشعاع قرار خواهد داد.
►┅═۞﴾🇦🇫﴿۞═┅◄
@fatemiyoun_313
شرکتکنندگان افغانستانی در کنفرانس وحدت اسلامی؛
⭕️ وحدت همیشه یک موضوع حساس و استراتژیک بوده/ ابراز امیدواری در مورد ایجاد زمینههای بیشتر گفتوگو و تفاهم در افغانستان
🔸 برخی از علما و شرکتکنندگان افغانستانی در کنفرانس بینالمللی وحدت اسلامی در تهران در گفتوگو با خبرنگار آوا، بر ضرورت وحدت به عنوان یک موضوع حساس و استراتژیک و در عین حال یک راه حل اساسی در افغانستان و جهان تأکید کردند و ریشه مشکلات در کشور و همچنین جهان اسلام را در ناهماهنگی، اختلاف، تفرقه و نفاق خواندند. این علما با اشاره به حضور هیئت امارت اسلامی در کنفرانس وحدت اسلامی، ابراز امیدواری کردند که این حضور فتح بابی شود که در داخل افغانستان زمینههای بیشتری برای نشست، گفتگو و تفاهم بین اقشار مردم به وجود بیاید تا جلو خطرات تفرقه و نفاق گرفته شود.
►┅═۞﴾🇦🇫﴿۞═┅◄
@fatemiyoun_313
⭕️ عدم توجه به وضعیت پناهندگان افغانستانی در پاکستان نگرانکننده است
🔸در پی افزایش بازداشت و اخراج مهاجرین افغانستانی در پاکستان سازمان عفو بینالملل عدم توجه جامعهی جهانی به وضعیت پناهندگان افغانستان در پاکستان را نگرانکننده خوانده است.
►┅═۞﴾🇦🇫﴿۞═┅◄
@fatemiyoun_313
🔶 بازنشر هدفدار شعار «مرگ بر ایران» تعدادی از افغانستانیها توسط لشگر سایبری استکبار با توضیحات دروغین، برای شعلهورتر کردن آتش اختلافها
+ لینک دانلود ویدیو
📌 فیلم ۱۸ ماه قبل حمله به کنسولگری ایران در هرات باز هم به طور گستردهای در فضای مجازی در حال انتشار است.
🔹 ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ و پس از موج رسانهای گستردهای که با هدف اختلاف افکنی بین دو ملت و با استفاده از تولید محتوای ضد ایرانی در افغانستان و تولید محتوای ضد افغانستانی در ایران شکل گرفت که افکار عمومی افغانستان را بسیار بیشتر از افکار عمومی ایران تحت تاثیر قرار داد. این موضوع تا جایی ادامه پیدا کرد که حتی سفیر ایران در کابل توسط دولت کنونی افغانستان احضار شد.
🔹 این هجمه رسانهای باعث شد عدهای که تعدادشان کمتر از ۱۵ نفر بود در مقابل سفارت جمهوری اسلامی در کابل تجمع کنند اما شمار بیشتری با تجمع در مقابل سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در هرات اقدام به سر دادن شعار و سنگ پرانی به سمت ساختمان کنسولگری کردند.
که با ورود والی هرات به محل حادثه غائله پایان یافت و معترضان با «شلیکهای هوایی» نیروهای طالبان و نیروهای محافظ نمایندگی متفرق شدند.
🔹 در همان زمان نمایندگان جمهوری اسلامی در افغانستان و مسئولین در داخل کشور به وضوح اشاره کردند که این اقدامات در راستای ایران هراسی و افغانستان هراسی و با هدف فتنهاندازی بین دو کشور است.
⭕️ با وجود این شرایط اما جریان تفرقهانداز برای اختلاف افکنی از فیلم و عکس هر واقعهای در گذشته استفاده میکنند تا به اهداف شومخویش برسند و با توجه به آن که عده زیادی این فیلم قدیمی را ندیدهاند اکنون با انتشار گسترده همان فیلم قدیمی سعی در اختلاف افکنی و تفرقه بین دو ملت را دارند.
🔻 لینک دانلود این ویدیو:
🔗 B2n.ir/w48963
#هوشیار_باشیم
#لزوم_مقابله_با_اختلاف_افکنان
►┅═۞﴾🇦🇫﴿۞═┅◄
@fatemiyoun_313
🔶 فراهم کردن خوراک رسانهای افغانستان اینترنشنال توسط روزنامه جمهوری اسلامی
🔹 روزنامه جمهوری اسلامی در روز شنبه ۸ مهر با زدن دو تیتر دروغ علاوه بر تفرقه افکنی بین دوملت ایران و افغانستان و تشویش اذهان عمومی خوراک رسانهای برای رسانه معاند افغانستان اینترنشنال نیز فراهم میکند.
🔻 دو مطلب دروغ روزنامه جمهوری اسلامی در ۱۴۰۲/۰۷/۰۸ در راستای اختلاف افکنی بین دو ملت ایران و افغانستان:
🔹 مسئولان افغانستانی: دو روزه اصفهان را فتح خواهیم کرد.
🔹 مهاجرین افغانستانی خواستار کرسی مجلس شورای اسلامی شدهاند.
⭕️ تیتر رسانه تروریستی افغانستان اینترنشنال یک روز بعد؛ در تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۰۹:
🔹 روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان تهدید میکند که دو روزه اصفهان را فتح میکند.
💢 شایسته است دلسوزان امنیت جمهوری اسلامی رابطهای رسانههای تروریستی در ایران را شناسایی و مهار کنند.
►┅═۞﴾🇦🇫﴿۞═┅◄
@fatemiyoun_313
⭕️دیدار شماری از تجار ایرانی با سرپرست سفارت افغانستان در تهران
🔸سفارت افغانستان در تهران با نشر خبرنامه ای از دیدار سرپرست این سفارت با شماری از تجار ایرانی خبر داده است.
►┅═۞﴾🇦🇫﴿۞═┅◄
@fatemiyoun_313