eitaa logo
{ شَجرھِ‌ طوبـے‌🌿!' }
52 دنبال‌کننده
7هزار عکس
5.7هزار ویدیو
161 فایل
یـٰا‌قادرُڪُلَ‌شـَے‌ءبنامتـ♥️!' 💠روشنگری 💠تبلیغات 💠کارآفرینی 💠 طب سنتی 💠تفسیرقرآن 💠مسابقه ارتباط با ادمین 👇👇👇👇 @resalatefatemi @f_banoo_2684 📣لطفا از طریق لینک دوستان خود را عضو کانال نمایید👇👇👇
مشاهده در ایتا
دانلود
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ۱۱۰ اسیر فلسطینی در ازای ۳ نظامیِ صهیونیست تبادل شد 🔹کانال ۱۲ تلویزیون اسرائیل: تا یک ساعت دیگر ابتدا «آگام برگر» آزاد می‌شود و پس از آن «اربل یهود» و «گادی موزیس» تحویل نمایندگان صلیب‌سرخ خواهند شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸 💢 اعترافات تاریخی نخست وزیر شاه پهلوی‌ (شاپور بختیار) در ۱۵ دی ۱۳۵۷ 🍃🌹🍃 🔻کشور دچار یک آشفتگی بزرگ و گسترده است، خزانه دولت خالی شده، اعتصابات و اعتراضات تمام کشور را فراگرفته 🔻 جامعه ما (نسبت به اصلاح امور کشور و بهبود وضعیت) ناامید شده 🔻فقر، فساد و فاصله طبقاتی، بی‌سابقه و روزافزون گسترش پیدا کرده 🔻کشاورزی مملکت نابود شده و صنعت کشور بر خلاف اصول اقتصادی کاملاً انحصاری، مونتاژی و وابسته است 🔻مبالغ هنگفتی بدون ضرورت به کشورهای دیگر داده شده 🔻سرمایه‌گذاری‌های کلان در کشور حیف و میل شده است 🔻برنامه‌های آموزشی و فرهنگی ما به دست افرادی بی‌دانش و بی‌ایمان همه ساله در حال تغییر است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اذعان رسانه‌های صهیونیستی به نفوذ مهم امنیتی ایران توسط دو نیروی ۲۱ ساله
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انرژی‌ هسته‌ای چقدر در صنعت و کشاورزی تاثیرگذار است؟
22.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 ❇️ بررسی 7⃣ ارزیابی انقلاب اسلامی 🍃🌹🍃 🔹در بخش‌های قبل خواندیم که حضرت آقا ما را به سه نکته پیش از داوری و ارزیابی نظام توجّه دادند: ۱. داشتن نگاه کلان ۲. ارزیابی با توجّه به اهداف انقلاب اسلامی ۳. درنظر گرفتن شرایط و موانع مختلف (موانع درونی و بیرونی) که در مسیر رسیدن به اهداف انقلاب بوده با توجّه به این نکات، آقا می‌فرمایند: «من اگر بخواهم ارزیابی کنم، عملکرد را بسیار خوب میدانم. جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی عملکردش یک عملکرد با نمره‌ی بسیار خوب است. در مقابل این همه مشکلات مگر طاقت می‌آورند؟ در دوره‌ی ما حوادث جابه‌جایی قدرت در آفریقا و در آسیا و در خیلی جاها انجام گرفته بود؛ هیچکدام طاقت نیاوردند. در دوران قبل از ما هم انقلابهای بزرگ دنیا -مثل انقلاب کبیر فرانسه، مثل انقلاب اکتبر شوروی- در مقابل این حوادث گوناگون هیچکدام طاقت نیاوردند، یعنی از همان اول منحرف شدند. خصلت مردمی بودن، خصلت اسلامی بودن، خصلت آرمانگرا بودن، اینی که جوان انقلابىِ امروز بعد از سی سال اینجا می‌ایستد، آرمانهای انقلاب را به عنوان آرزوها و مطالبات خودش در میان میگذارد و با صدای بلند مطرح میکند، این خیلی توفیق بزرگی است برای انقلاب. هرگز در انقلابهای دیگر اینطور نبود.۸۷/۲/۱۴» «بعضی‌ها زمزمه میکنند «نظام ناکارآمد است»؛ چرا؟ چون فلان وزارتخانه بد عمل کرده؛ نه، اگر نظام ناکارآمد بود، تا حالا ده بار بلعیده شده و از بین رفته بود. بزرگ‌ترین دلیل کارایی این نظام، خود وجود این نظام و ماندن این نظام است.۹۶/۳/۱۷»
🇮🇷🇵🇸 🔰 شوک‌ ترامپ به ضدانقلاب 🍃🌹🍃 🔹صدور دستور از کاخ‌سفید برای قطع همه کمک‌های خارجی آمریکا، شوک‌ سنگینی برای ضدانقلاب بود. دستوری که اگرچه موقت است، اما احتمال تجدیدنظر اساسی در این کمک‌ها، براندازان را نسبت به آینده فعالیت‌های خود نگران کرده ‌است.ضدانقلاب در دو ماه اخیر و با انتخاب ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهور آمریکا، مشغول جشن گرفتن «آخرین روزهای عمر جمهوری ‌اسلامی» بودند، اما با غافلگیری قطع بودجه از سوی کارفرما مواجه شدند. 🔹کمک‌های مالی دولت آمریکا به جریان‌های برانداز از سال۲۰۰۹ تاکنون تحت برنامه «توسعه دمکراسی در شرق نزدیک(NERD)» به چهره‌ها و گروه‌های مختلف اپوزیسیون اختصاص یافته است. حدود 30نهاد و جریان ایرانی ضدانقلاب فعال در آمریکا از دستور ترامپ متأثر شده‌اند.مؤسسه‌هایی مانند «توانا»، «رادیو زمانه» و «سازمان حقوق بشر ایران»، از جمله مؤسسه‌هایی به‌شمار می‌روند که بودجه‌شان قطع شده ‌است. همچنین با صدور این دستور فعالیت‌های شبکه‌هایی مانند ایران‌اینترنشنال و صدای آمریکا نیز تحت‌تأثیر قرار خواهد گرفت. 🔹گفته می‌شود قطع بودجه ضدانقلاب به علت ناکارآمدی جریان‌های برانداز و عدم‌تحقق چشم‌اندازهای ترسیمی آنان از یک‌سو و در اولویت قرار گرفتن مشکلات اقتصادی داخلی آمریکا تحت راهبرد«اول آمریکا» از سوی دیگر بوده است.
📣تمامی ۶۷ سرنشین هواپیمای آمریکایی کشته شدند 🔺رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات اضطراری واشنگتن‌ دی سی اعلام کرد که در حادثۀ سقوط هواپیمای واشنگتن آمریکا، ۶۷ نفر از جمله ۶۴ سرنشین هواپیمای مسافری و سه سرنشین بالگرد نظامی بلک هاوک ارتش آمریکا جان باختند و  که ۲۸ جسد تاکنون پیدا شده است. | | | ـــــــــــــــــــــــ تحلیل سیاسی ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌱 هر روز یک صفحه قرآن بخوانیم 🍃 صفحه دویست و نودو پنج قرآن کریم سوره مبارکه کهف 🔰 یک آیه ، یک پیام 💢 همیشه حفاظت الهی به صورت معجزه نیست، گاهی هم عوامل طبیعی ابزار و زمینه حفاظت است. پیام: ✨ در آیه ۱۷ سوره کهف به قانون هدایت و گمراهی بشر اشاره شده است و آن این که هر که در راه خدا گام نهد و قیام کند، خدا او را مشمول رحمت و هدایت خویش می سازد و هر کس به اختیار خود به طرف گمراهی قدم بردارد، خدا او را در گمراهی وامی نهد و هیچ یاور و راه نمایی نخواهد داشت. ╰❀🌹❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️حلول ماه شعبان مبارک.... 🌙ماه شادی اهل‌بیت(ع) و تولد امام‌زمان(عج) 🍃🌹
🇮🇷🇵🇸 🔰روز جمعه روز متعلق به امام زمان (عج) با سلام و تحیت بر آن حضرت 🍃🌹🍃 🔸السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللّٰهِ فِى أَرْضِهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ اللّٰهِ فِى خَلْقِهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلاىَ، أَنَا مَوْلاكَ عَارِفٌ بِأُولَاكَ وَأُخْرَاكَ، أَتَقَرَّبُ إِلَى اللّٰهِ تَعَالَىٰ بِكَ وَبِآلِ بَيْتِكَ، وَأَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ وَظُهُورَ الْحَقِّ عَلَىٰ يَدَيْكَ
11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 🔰لحظه‌ی تاریخی ورود امام خمینی (ره) به ایران در ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ 🍃🌹🍃 |