وفات حضرت معصومه سلام الله علیها هست، صلواتی به ایشان هدیه کنیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🍃 https://eitaa.com/fater110
قرارگـاهفرهنگـیفاطمـهزهرا‹سلاماللهعلیها›
ادامه قسمت پنجم👆 🔹 حالا برگردیم به بنیاسرائیل که بعد از عبور از دریا، وارد بیابون داغ و خشک سینا ش
🔰 قسمت ششم: "یوشع، معجزه رود و سقوط دیوارهای اریحا"
⚠️[همین اول داستان بگم که این قسمت بیشتر بر اساس منابع تاریخی یهود هست و تو منابع اسلامی درباره این برهه تاریخی اطلاعات کمی داریم]
👈یوشع که بعضی ها میگن از نسل یوسف و زلیخا بوده، بهعنوان جانشین موسی، مسئولیت هدایت دوازده قبیله بنیاسرائیل (اسباط دوازده گانه) رو برعهده گرفت. این قبایل از دوازده پسر حضرت یعقوب (ع) شکل گرفته بودن و از جمله مهمترین اونها میشد به قبایل یهودا، روبیل (رئوبن)، شمعون، بنیامین، افرایم و منشه اشاره کرد. هرکدوم از این قبایل، خصلتهای خاص خودشون رو داشتن و گاهی اوقات اختلافات زیادی بینشون پیش میاومد. این اختلافات، خصوصاً با قبیلههای بزرگتر و قدرتمند مثل یهودا، بیشتر میشد که همیشه دنبال برتریطلبی بودن.
💢اولین چالش جدی یوشع و قومش، عبور از رود اردن بود. رود اردن درست مثل مانعی بزرگ جلوی اونها قرار گرفته بود و عبور ازش غیرممکن بهنظر میرسید. اما طبق دستورات الهی، کاهنان تابوت عهد رو به رود بردن و وقتی که پای تابوت به آب رسید، آبها از هم شکافته شدن. قوم بنیاسرائیل با حیرت از مسیر خشک شده عبور کردن، درست شبیه به معجزهای که موسی در دریای سرخ انجام داده بود (تورات، کتاب یوشع، باب ۳). این رود، در مرز بین اردن و فلسطین امروزی قرار داره و عبور از اون، نشونهای از حمایت خداوند از رهبری یوشع بود.
🔹بعد از عبور از رود، یوشع و قومش به شهر اریحا (در کرانه باختری رود اردن) رسیدن. این شهر بهخاطر دیوارهای بزرگ و مستحکمش به دژی نفوذناپذیر تبدیل شده بود. طبق روایات یهودی در تورات (کتاب یوشع، باب ۶)، خداوند به یوشع دستور داد که مردم باید هفت روز دور شهر بچرخن و دعا کنن. در روز هفتم، کاهنان، شوفار (شاخ قوچ) نواختن و مردم فریاد بلندی سر دادن. همون لحظه، دیوارهای عظیم شهر فرو ریختن (😐) و بنیاسرائیل بدون حتی یک نبرد وارد شهر شدن این یکی از معروفترین معجزات در تاریخ یهود و بنیاسرائیل محسوب میشه.
🔸اما وقتی به شهر عای (نزدیک بیتالمقدس امروزی) رسیدن، اتفاق ناخوشایندی افتاد. برخی از افراد قوم برخلاف دستورات یوشع، از غنایم جنگی دزدیدن و نافرمانی کردن. همین نافرمانی باعث شد که بنی اسرائیل در این نبرد شکست بخورن و عدهای از جنگجویانشون کشته بشن (تورات، کتاب یوشع، بابهای ۷ و ۸). این ماجرا به یوشع یادآوری کرد که برای دستیابی به پیروزی، باید دستورات الهی رو بهدقت رعایت کنن. بعد از توبه و بازگشت به اطاعت خدا، یوشع دوباره به شهر عای حمله کرد و اینبار با موفقیت شهر رو فتح کردن.
قسمت ششم
بخش اول
#تاریخ_یهود
#یهود_شناسی
🍃 https://eitaa.com/fater110
♨️ از فعال ترین و البته کثیف ترین و بی شعور ترین پیج های رسمی اسرائیلی هست. به زبان فارسی مشغول لجن پراکنی هستند ... حتی در تمام مسائل سیاسی داخلی ایران هم نظر میدهند
ان شاء الله با تاریخی که از یهود منتشر میکنیم و شما هم کمک میدین تو انتشارش، قطعا رسوا و بی آبرو تر خواهند شد
#نابودی_اسرائیل
https://eitaa.com/fater110
🟣 فرزندآوری از مهم ترین وظایف زنان در پیشرفت کشور
فرزندآوری یکی از مهم ترین مجاهدت های زنان و وظایف آنان است؛ چون فرزندآوری در حقیقت هنر زن است؛ اوست که زحماتش را تحمل می کند، اوست که خدای متعال ابزار پرورش فرزند را به او داده است.
صبرش را به آن ها داده، احساساتش را به آن ها داده است. اگر چنانچه ما این ها را در جامعه به دست فراموشی نسپریم؛ آن وقت پیشرفت خواهیم کرد.
📍(بیانات در دیدار جمعی از مداحان، 1/ 2/ 1392)
#فرزند_آوری
https://eitaa.com/fater110
قرارگـاهفرهنگـیفاطمـهزهرا‹سلاماللهعلیها›
🔰 قسمت ششم: "یوشع، معجزه رود و سقوط دیوارهای اریحا" ⚠️[همین اول داستان بگم که این قسمت بیشتر بر اسا
ادامه پست قبلی 👆
♻️...بعد از پیروزیها، نوبت به تقسیم سرزمین موعود بین دوازده قبیله رسید. طبق دستورات خداوند، یوشع نبی زمینهای فتحشده رو به هر قبیله اختصاص داد. این تقسیمبندیها در تورات (کتاب یوشع، باب ۱۳) بهصورت دقیق ذکر شده و شامل مناطقی میشد که امروزه در کشورهای مختلف خاورمیانه قرار دارن. محدودههای تقسیمشده بین دوازده قبیله به این شکل بود:
۱. قبیله یهودا: در جنوب فلسطین امروزی، شامل بخشهایی از بیتالمقدس و الخلیل. این منطقه بعدها به مرکز قدرت پادشاهی داوود و سلیمان تبدیل شد.
۲. قبیله بنیامین: حوالی اورشلیم (بیتالمقدس امروزی) و مناطق مرکزی فلسطین.
۳. قبیله افرایم و منشه: دو طایفه از نسل یوسف. افرایم در منطقه سامره (فلسطین اشغالی امروزی) و منشه در مناطق شرقی رود اردن، که امروزه در اردن قرار داره.
۴. قبیله زبولون: در نواحی شمالی فلسطین امروزی، حوالی ناصره و کوههای جلیل.
۵. قبیله نفتالی: در مناطق شمالی، نزدیک مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی.
۶. قبیله دان: در نواحی ساحلی مدیترانه، جایی که امروز تلآویو قرار داره.
۷. قبیله آشر: در نواحی ساحلی شمالی، حوالی حیفا و عکا در فلسطین اشغالی.
۸. قبیله جاد و روئبین: در شرق رود اردن، که امروز در اردن واقع شده.
۹. قبیله شمعون: در نواحی جنوبی فلسطین و نزدیک به نوار غزه امروزی.
۱۰. قبیله یساخار: در شمال فلسطین، حوالی دره یزرعیل که در بین زبولون و نفتالی قرار داشت.
⛰کل سرزمینی که این قبایل بین خودشون تقسیم کردن، امروزه بخشهایی از فلسطین، فلسطین اشغالی، اردن، لبنان و حتی بخشهایی از سوریه رو شامل میشه.
⚜پس از فتح سرزمینها و تقسیم اونها بین قبایل، یوشع در سن ۱۱۰ سالگی از دنیا رفت. قبل از وفاتش، یوشع بارها قوم رو به وفاداری به خداوند و رعایت دقیق دستورات الهی توصیه کرد. اما بعد از مرگ او، بنیاسرائیل وارد دوره جدیدی بهنام دوره داوران شدن.
🔺حالا دوره داوران چی هست رو تو قسمت بعدی یعنی قسمت هفتم میگم...
قسمت ششم
بخش دوم
🍃 https://eitaa.com/fater110
📸 #گزارش_تصویری
🔰کلاس تقویتی ریاضی دروس مدرسه ای
☘️قرارگاه فرهنگی تربیتی یا فاطمه الزهرا سلام الله علیها
🕌مسجدعلی ابن موسی الرضا(ع)شهر ایلام
https://eitaa.com/fater110🍃