🔴 سیب معجزه الهی 🍎🍏
♻️ خواص بی نظیر سیب در یکیدو پست نمیگنجد اما یکی از مهمترین فواید آن درمان #ریفلاکس و ترش کردن معده است.. اگر بلافاصله پس از غذا رسیده شیرین آن خوب جویده و میل شود براحتی ریفلاکس را درمان میکند.. البته با پرهیز از #ممنوعات_عمومی و نیز خوراکهای تشدید کننده ریفلاکس؛
#سیب_پخته #سرفه_خشک را برطرف می سازد. #خواب_آور بوده و برای گریپ و زکام و ریزش آب از چشم و بینی نافع می باشد.
سیب از #تصلب_شرائین و فشار خون و #سکته های قلبی جلوگیری می نماید.
درمان #کولیت های معده با سیب در ظرف #دو_روز انجام می گیرد.
#آب_سیب به طور کلی در جهت بازسازی قلب و معده و کبد و دفع سودای #وسواس و #سموم_گیاهی و سم عقرب بسیار مؤثر و مسکن حرارت اضافی بدن انسان است.
شکوفۀ سیب با ترکیب داروهای مناسب در دفع اخلاط متعفن مؤثرو مربای آن به نام گل قند در تقویت قلب و مغز بسیار نافع و مجرب است..
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
#تربیت_جسمی
#سیب_سلامت
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#دهه_فجر فرصت بازنگری در #ارزشها و #آرمانهاست و اینکه چه بودیم و چه میکردیم و چه میخواستیم، و اکنون کجاییم و چه میکنیم.
کمترین #ثمره این انقلاب، گشودن فصلی نو در تاریخ معاصر است و این اتفاق بزرگی است، اتفاقی که باعث سربلندی ملت بزرگ ایران شد و امروز انقلاب اسلامی ایران به درجهای از رشد و بالندگی رسیده که جهان را تحت تأثیر خود قرار داده است و انسانها وملتهای #آزادیخواه از این انقلاب بینظیر الهام میگیرند.
🇮🇷دهه فجر مبارک!🇮🇷
مشاهدهی کارت پستال دیجیتال 👇
https://digipostal.ir/cxe0g8t
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#آموزشگاه_حضرت_فاطمه س
#زنگ_انقلاب🔔
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
وقتی #بهمن_پنجاه_و_هفت رسید، روزها به شتاب از پی آمدند و فرصتی برای تیرگی باقی نگذاشتند؛ چنان که شب ها فانوس فریادهای «#الله_اکبر» بر بام سرنوشت این ملت، درخششی دو چندان یافت. هنوز بهمن به نیمه خود نرسیده بود که #فرشته موعود انقلاب در آسان خدایی کشور بال گشود و عطر کلامش جان فرزندان ملت را حیات دوباره ای بخشید. #امام_آمد و انقلاب به لبخند پیروزی دل سپرد و دهه فجر، شکوه جاودانه اش به رخ طاغوتیان کشید. #خداوند متعال با دست های روح اللهی خود به یاری ما آمد. خورشید در جشنی بی غروب بربام روشن جهان ایستاده بود و تولد #جمهوری_گل_محمدی را، نظاره می کرد.
هلهله #پیروزی در گوش خانه ها و خیابان ها پیچید و عطر گلاب و صلوات، جان عاشقان را سرمست کرد و صمیمی ترین فصل زندگی ما در بهمن آغاز شد و در سایه سار خورشیدی ترین #مرد قرن با بارگاه تفضل و رحمت الهی راه یافتیم و جشن روشن آزادی را به برکت این عطیه الهی، به تماشا ایستادیم.
✅خوش آمدى «#روح_الله»!
مىآيد؛ بر بام بلند آرزو و به جستوجوى #شهيدانى كه مسيرش را با خون خويش مطهر كردند.
خانههاى قلبمان، شانههاى مهربان او را مىجويند تا در سايه خورشيدىاش، طعم خوش آزادى را بچشند.
اگرچه سيه مستان شب، با خنجر ظلم، سپيداران باغ را سر بريدهاند، دست نوازش باغبانى چون روح خدا، نگاهى سبز را به درختان آرزوهاىمان باز مىگرداند.
#خوش_آمدى به #وطن؛ پرسوختگان منتظرت، چشمانتظار دست نوازش تواند كه از بام بلند ديدار، بر خاطر مجروحشان بكشى، اى روح خدا!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
#دهه_فجر
#آموزشگاه_حضرت_فاطمه س
📢 ایام الله را بزرگ بشمارید
🌸👇باهم ببینیم:
➖➖🚥➖➖🚥➖➖
🌴 آیه 5 سوره ابراهیم 🌴
🕋 وَلَقَدْ أَرْسَلْنَا مُوسَي بِآيَاتِنَا أَنْ أَخْرِجْ قَوْمَكَ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَي النُّورِ وَذَكِّرْهُمْ بِأَيَّامِ اللّهِ.....
⚡️ترجمه:
همانا موسى را همراه معجزاتى به سوى مردم فرستاديم و به او گفتيم: قومت را از تاريكى ها به سوى نور خارج ساز و روزهاى نزول قهر يا لطف خدا را به آنان يادآورى كن، همانا در اين يادآورى براى كسانى كه صبر و مقاومت وسپاس فراوان داشته باشند نشانه هايى از قدرت الهى است.
➖➖🚥➖➖🚥➖➖
❌ همه ى روزها روز خداست، امّا روز تجلّى قدرت خداوند در نابود کردن طاغوت، حساب ديگرى دارد.
✅ هرگونه جشن يا مراسم ويژه اى كه بزرگداشت ايام اللَّه باشد، پسندیده و لازم است.
🍁 حكومت الهى و دینى، مهم ترين نعمت هاست، و اگر شكرگزارى و بزرگداشت نشود، خداوند مردم ناسپاس را به عذاب شديدى گرفتار مى كند.
(آیات ۶ و ٧ سوره ابراهیم)
📢 پس با بزرگداشت ایام اللّه دهه فجر، شکر نعمت بزرگ رهایی از چنگال طاغوت را بجا آوریم.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
#تربیت_عبادی
#درسهایی_از_قرآن
#دهه_فجر
💠 امام علی عليه السلام فرمود:
🍃 عاقل كسى است كه هر چيز را در جاى خود قرار مى دهد. گفته شد: جاهل را توصيف بفرما. فرمود: توصيف كردم.
🔹مرحوم سيد رضى مى گويد: «منظور امام(عليه السلام) اين است كه جاهل كسى است كه هرچيزى را در جاى خود قرار نمى دهد، بنابراين ترك وصف جاهل خود صفت او محسوب مى شود، زيرا بر خلاف وصف عاقل است»
📚 نهج البلاغه حکمت ۲۳۵
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
#تربیت_عبادی
#نهج_البلاغه