تشکیل کمیته نظارت بر اجرای برجام در پاستور
شمخانی: تصمیم گیری درباره انتشار اطلاعات اعضای هیأت نظارت بر برجام در آینده انجام خواهد شد
ادیب- همزمان با جدی تر شدن روند اجرای برجام، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان از 5 وظیفه هیئتی که در این شورا برای نظارت بر برجام تشکیل شده است خبر داد. همچنین سخنگوی دولت نیز از تشکیل کمیته ای در دولت برای نظارت بر اجرای توافق هسته ای خبر داد. این کمیته پس از کمیسیون امنیت ملی و هیئت نظارت بر اجرای برجام که توسط شورای عالی امنیت ملی تشکیل شده است سومین مرجعی است که بر اجرای برجام نظارت می کند.در همین زمینه دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به تشکیل هیأت نظارت بر اجرای برجام در خصوص ترکیب این هیئت گفت: تصمیمگیری درباره انتشار اطلاعات درباره اعضای هیأت نظارت بر برجام در آینده انجام خواهد شد. علی شمخانی در گفت وگو با خبرگزاری صداوسیما در پاسخ به پرسشی درباره وظایف و اعضای هیئت نظارت بر اجرای برجام که در نامه رهبر انقلاب مورد اشاره واقع شده، گفت: این هیأت پنج وظیفه برعهده دارد، اما مصوبه شورای عالی امنیت ملی آن است که فعلاً در حد تشکیل این هیأت اطلاع رسانی شود و تصمیمگیری درخصوص انتشار اطلاعات درباره اعضای هیأت نظارت بر برجام بعداً انجام خواهد شد. وی همچنین با تأکید بر اینکه تصویب برجام راهگشای یکی از بخشهای مشکلات اقتصادی کشور یعنی تحریم است، گفت: ما مشکلات بنیادی زیادی داریم که دولت تلاش کرد با برجام و لغو تحریم ها یکی از این مشکلات را حل کند.همزمان معاون رئیس جمهور و سخنگوی دولت نیز از تشکیل مرجعی در دولت برای نظارت بر اجرای برجام، خبر داد و گفت: «کمیته نظارت بر اجرای برجام توسط دولت تشکیل شده است.» به گزارش ایرنا محمدباقر نوبخت که به اهواز سفر کرده افزود: «چنانچه طرف مقابل بدعهدی کند ما نیز مقابله به مثل میکنیم.» در همین راستا کمیسیون امنیت ملی هم به عنوان نماینده مجلس بر اجرای برجام نظارت خواهد کرد. شفیعی، سخنگوی این کمیسیون 2 روز پیش ضمن اعلام این خبر گفته بود: «با توجه به ساختارهایی که تعیین شده، نظارت این کمیسیون بر اجرای برجام به صورت رسمی از هفته آینده آغاز میشود.» به این ترتیب در حال حاضر 3 مرجع، هیئت نظارت بر اجرای برجام به سرپرستی شورای عالی امنیت ملی، کمیته اجرای برجام در دولت و کمیسیون امنیت ملی بر روند اجرای برجام نظارت خواهند داشت.
کمالوندی: حدود دو هفته دیگر کار وجود دارد تا به جمع آوری سانتریفیوژهای فعال برسیم
در همین حال سخنگوی سازمان انرژی اتمی با تأکید بر ضرورت دقت در اجرای فرامین رهبر انقلاب، بر لزوم توجه به مقوله برگشت پذیری تعهدات تصریح کرد و گفت: «حتی چنانچه این موضوع (برگشت پذیری اراک) در نامه الزامات 9 گانه مقام معظم رهبری نیز نمی بود باز هم سازمان انرژی اتمی کار راکتور اراک را حالا حالاها آغاز نمی کرد و اینطور که برخی فکر می کنند یا می گویند نیست که ما سراغ کلندریای راکتور اراک رفته بودیم و بعد از نامه مقام معظم رهبری ما کار را متوقف کردیم.»کمالوندی در خصوص جمع آوری سانتریفیوژها نیز با بیان این که ما حدود 10 هزار ماشین سانتریفیوژ داریم که تا به حال نه گازی به آنها تزریق شده بود و نه کاری انجام میدادند، گفت: «تنها 3 هزار عدد را باید جمع آوری کنیم که این کار نیز حدودا دو هفته زمان نیاز دارد لذا ما کارهای دیگری که زمان بر هستند را آغاز کرده ایم و از امروز هم حدود دو هفته دیگر کار وجود دارد تا برسیم به جایی که سانتریفیوژهای فعال را جمع آوری کنیم.» وی تأکید کرد: «اقدامات سازمان انرژی اتمی در خصوص جمع آوری و کاهش سانتریفیوژها به تشکیل و نظر هیئت نظارت منوط نشده و این برداشت از نامه رهبر انقلاب اشتباه است.» اشاره کمالوندی به بند نهم نامه رهبر انقلاب در تأیید مشروط برجام است که در این بند آمده است: «وجود پیچیدگیها و ابهام ها در متن برجام و نیز گمان نقض عهد و تخلّفات و فریبکاری در طرف مقابل به ویژه آمریکا، ایجاب می کند که یک هیئت قوی و آگاه و هوشمند، برای رصد پیشرفت کارها و انجام تعهّدات طرف مقابل و تحقق آنچه در بالا بدان تصریح شده است، تشکیل شود.»
بعیدی نژاد: دستور کار تیم هسته ای فراهم کردن مقدمات اجرای برجام و اجرای نقطه نظرات رهبر انقلاب است
همزمان بعیدی نژاد، مدیرکل سیاسی وزارت خارجه نیز در یادداشتی مندرج در صفحه شخصی اش نوشت: مهمترین دستور کار تیم مذاکره کننده هستهای فراهم ساختن تمامی مقدمات لازم برای اجرای به موقع برجام در پرتو تامین نقطه نظرات نهادهای عالی کشور به ویژه اجرای نقطه نظرات رهبر انقلاب است. به گزارش «نسیم»، حمید بعیدی نژاد تأکید کرد: «مذاکرات برای آماده سازی اجرای تفاهم هسته ای در تمامی سطوح با جدیت ادامه دارد. مذاکراتی کماکان سخت و فشرده که باید با صبر و دقت انجام گیرد.»
هدایت شده از شهید جمهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خبرهای خوب ۱ مرداد ۱۴۰۳
🔹افزایش ۶۳ درصدی حقوق بازنشستگان صندوق تامیناجتماعی و بازنشستگی کشوری
🔹رشد۲۸.۳ درصدی تسهیلات پرداختی توسط شبکه بانکی طی سه ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳
🔹رشد ۳.۵ برابری همکاری وزارت دفاع با شرکتهای دانشبنیان
🔹رشد بیش از ۳۰۰ درصدی پرداخت تسهیلات صندوق کارآفرینی امید
🔹رشد ۱۰ تا ۳۰ درصدی تولید تایر در بهار ۱۴۰۳
@ShahidJomhor
هدایت شده از کانال رسمی دکتر نوش آبادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خادم ملت یعنی نداشته باشی خواب آسوده
تا بشکنی دست های آلوده
خادم ملت یعنی با مردمت باشی تا پای جان
http://eitaa.com/noushabadi_ir
♦️ متن کامل طرح «اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از حقوق ملت ایران» کهمورد تایید کامل رهبری قرار گرفت وامثال حسن روحانی وجواد ظریف در مورد این قانون بی انصافی وعیب جویی کردند . کلیات و جزئیات این قانون در جلسه علنی مجلس یازدهم( آذرماه ۹۹) به تصویب رسید به شرح زیر است:
طرح «اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از حقوق ملت ایران»
▫️ماده ١: در راستای تامین شروط ۹ گانه مقام معظم رهبری در خصوص توافق هسته ای، سازمان انرژی اتمی ایران موظف است بلافاصله پس از تصویب این قانون جهت مصارف صلح آمیز، نسبت به تولید اورانیوم با غنای ۲۰% اقدام و سالانه به میزان حداقل ۱۲۰ کیلوگرم آن را در داخل کشور ذخیره کند و همچنین سازمان مذکور موظف است نیاز کشور برای مصارف صلح آمیز به اورانیوم با غنای بالای ۲۰ درصد را به طور کامل و بدون تأخیر تأمین کند.
▫️ماده ٢: در اجرای بند ۳ قانون اقدام متناسب و متقابل دولت جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۹۴ و در جهت تحقق ظرفیت یکصد و نود هزار سو غنی سازی، سازمان انرژی اتمی ایران مکلف است بلافاصله پس از تصویب این قانون، ظرفیت غنی سازی و تولید اورانیوم غنی سازی شده با سطح غنای متناسب هر یک از مصارف صلح آمیز کشور را به میزان ماهانه حداقل ۵۰۰ کیلوگرم افزایش دهد و نسبت به نگهداری و انباشت مواد غنی شده در کشور اقدام نماید.
▫️ماده ٣: برای تحقق هدف مندرج در ماده ۲، سازمان انرژی اتمی ایران مکلف است حداکثر ظرف مدت ۳ ماه پس از تصویب این قانون عملیات نصب، تزریق گاز، غنی سازی و ذخیره سازی مواد را تا درجه غنای موردنیاز، با حداقل ۱۰۰۰ دستگاه ماشینهای نسل دوم پیشرفته ( IR-۲m ) آغاز کند و همچنین در همین بازه زمانی، عملیات غنی سازی و تحقیق و توسعه با ماشین های نسل ششم (IR-۶ )را با حداقل ۱۶۴ ماشین از این نوع آغاز نموده و آن را ظرف مدت یک سال پس از تصویب این قانون به ۱۰۰۰ دستگاه ماشین توسعه بدهد.
تبصره: سازمان انرژی اتمی ایران مکلف است برای انتخاب و تعیین مکان نصب و استقرار ماشینهای ذکرشده، استانداردهای سازمان پدافند غیرعامل را اخذ و اجراء نماید.
▫️ماده ۴: سازمان انرژی اتمی مکلف است نسبت به بهره برداری از کارخانه تولید اورانیوم فلزی در اصفهان ظرف ۵ ماه از تصویب این قانون اقدام کند.
▫️ماده ۵: سازمان انرژی اتمی ایران مکلف است، در راستای بند ۴ قانون اقدام متناسب و متقابل دولت جمهوری اسلامی ایران ، همزمان با عملیات بهینه سازی و راه اندازی عامل واکنش ( راکتور ) ۴۰ مگاواتی آب سنگین اراک، نسبت به طراحی یک عامل واکنش (راکتور) آب سنگین ۴۰ مگاواتی جدید با هدف تولید همسانهای پایدار ( رادیو ایزوتوپ ) بیمارستانی با جدول زمانبندی اقدام کند و جدول زمان بندی این موضوع را ظرف یک ماه پس از تصویب این قانون به اطلاع مجلس شورای اسلامی برساند.
▫️ماده۶: دولت جمهوری اسلامی ایران موظف است در صورت عدم اجرای کامل تعهدات کشورهای متعاهد طرف از جمله کشورهای ۱+۴ ( آلمان، فرانسه، انگلستان، چین و روسیه) توافق هسته ای در قبال ایران و عادی نشدن روابط کامل بانکی و عدم رفع کامل موانع صادرات و فروش کامل نفت و فرآورده های نفتی ایران و برگشت کامل و سریع ارز منابع حاصل از فروش، یک ماه پس از تصویب این قانون در مجلس شورای اسلامی، نظارت های فراتر از پادمان از جمله اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را متوقف کند.
بر اساس تبصره این ماده منظور از دولت در این قانون حسب مورد قوه مجریه، هیأت وزیران و کلیه دستگاههای اجرایی ذی ربط است.
▫️ماده٧: چنانچه کشورهای متعاهد۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلستان، چین و روسیه)، نسبت به اجرای تعهدات خود و رفع کامل تحریمها از جمله هستهای، نظامی، حقوق بشری و امثال آن علیه جمهوری اسلامی ایران اقدام کنند، دولت موظف است گزارش دقیق اقدامات انجام شده را به مجلس ارائه دهد. کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و نیز کمیسیون انرژی ارزیابی خود را، به استناد ماده ۴۵ آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی به مجلس ارائه میکنند.
▫️ماده٨: مسئول اجرای صحیح و کامل این قانون رئیس جمهور و مقامات و مدیران مربوط و دستگاههای اجرایی ذی ربط میباشند.
▫️ماده ٩: مستنکفین از اجرای این قانون به تناسب امتناع یا ممانعت از اجراء به مجازات تعزیری درجات ۲ یا ۵ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ محکوم میشوند.
توییتر
https://x.com/nabaviantwt
ایتا
http://eitaa.com/nabavian
تلگرام
https://t.me/Drsmnabavian
ویراستی
https://virasty.com/nabavian_mahmud
اینستا
https://instagram.com/drsmnabavian
هدایت شده از farzad tat
باسلام درصورتی که ساختمانی بدون مجوز ساخته شده باشد و کارشناس جهت استحکام بنا تعیین شده باشد و نظریه به شهرداری ارائه شده باشد. الف-شهرداری موظف است طی چه زمانی پرونده را به کمیسیون ماده 100 ارجاع دهد؟ ب-رای کمیسیون ماده چه زمانی به مالک ابلاغ خواهد شد؟ ج- رای کمیسیون ماده صد ظرف چه مدتی قابل اعتراض است؟ د-اگر جریمه مشمول حال مالک شود درصورت عدم پرداخت چند درصد مشمول جریمه می شود؟
هدایت شده از farzad tat
سلام کاربر محترم در فرض سوال : ۱- به محض دریافت نظریه باید ابلاغ به معترض صورت گیرد و ظرف یک هفته پرونده طی گزارش به کمیسیون ارسال شود . ۲- رای کمیسیون در صورت اعلام ختم رسیدگی بعد از صدور رای به معترض ابلاغ می شود .۳- مهلت ۱۰ روز ۴- در صورت صدور حکم جریمه و عدم پرداخت پرونده به کمیسیون ارجاع و احتمال زیاد حکم به تخریب صادر میشه
هدایت شده از آزیتا همتیان *سیاست بر مدار دیانت*🏴🏴🏴🏴
💠 امام خامنه ای:
امروز جوانهای ما احتیاج دارند به خوراکهای فکری. خیلی از این جوانهای امروز ما حتّی جوانهای فعّال و خوب ما هم نه انقلاب را درک کردند، نه امام را درک کردند، نه دوران جنگ را درک کردند، نه از این قضایای گوناگون مطّلعند.
۱۳۹۵/۰۹/۱۵
🆔 https://eitaa.com/a_hemmatian