هدایت شده از جهش ایران
🗂کارگروههای دولت سایه
سی و شش کارگروه
🗳 ستاد مجازی دکتر جلیلی | @hamiyan_jalili
هدایت شده از جهش ایران
🔻سیاستمدار شوقانگیز:
جذبههای اجتماعیِ جلیلی
🖊 دکتر مهدی جمشیدی
[یکم]. «سیاستِ اندیشیده». او بهناگهان تصمیم نگرفته که به صحنه بیاید، بلکه یک دهه است که خود را برای چنین موقعیّتی، آماده کرده است؛ بهطوریکه در طول این سالها، توانسته یک برنامۀ «محاسبهشده» و «عالمانه» بنویسید و با مواجهات و تقابلات، آن را «پختهتر» و «وزینتر» سازد. بنابراین، وعدههایش خام و سطحی و عجولانه نیستند و مصرف انتخاباتی ندارند. کسانی بهجای «برنامههای پخته»، «وعدههای خام» میدهند تا هیجان و احساس برانگیزند و برای خویش، رأیسازی کنند؛ اما او دربارۀ تکتک جملههایش، فکر کرده و در طول زمان به این نتایج دست یافته است. او اهل قمار سیاسی نیست و نمیخواهد بخت خویش را بیازماید، بلکه در ذهن خویش، راهی که باید رفت را بارها رفته و امکانها و امتناعها را شناخته و در برنامۀ خود دیده است.
[دوّم]. «سیاستِ تجربهشده». او در عالَم نظر، محدود نمانده، بلکه برنامههای را به فضای «اجرا» و «تحقّق»، ارائه کرده و واکنشها و پیامدها را شناخته است. او نه یکباره، بلکه تکهتکههای برنامههایش را در قالبهای موردی و بخشی، عرضه کرده و برنامه را به «محک تجربه» و «پهنۀ میدان» رسانده است. ازاینرو، او از آرزوهای بیگانه با «واقعیّت» و «عینیّت» سخن نمیگوید. کارنامۀ او، همین «تکههای آزموده» و «قطعههای تجربهشده» است که کامیاب نیز بودهاند. او پیش از میدان واقعی، در میدانی کوچکتر به حرکت درآمده است.
[سوّم]. «سیاستِ مردمسالارانه». او از فرصتها و امکانهایی سخن میگوید که یکی از مهمترینشان، «مردم» هستند. وی به نظریۀ «مردمسالاری دینی»، باور دارد و میخواهد مردمسالاری پساانتخاباتی را تحقق ببخشد. او نمیخواهد بهتنهایی از موانع عبور کند، بلکه چنین امری را میسّر نمیشمارد. میخواهد خودِ جامعه را به حرکت وادارد و دولت را به «زمینهساز تجلّیِ ارادۀ جمعی» تبدیل کند. سیاست او، «اجتماعی» و «از پایین» است، نه آمرانه و برآمده از محافل بسته. اینکه او زیست مردمی دارد و آمیخته و پیوستۀ با مردم است، نشانگر همین حقیقت است که میخواهد مردمسالاری دینی را بسط بدهد و جامعه را فعّال نماید.
[چهارم]. «سیاستِ اخلاقی». آنچه که در نگاه نخست به وی، حس مخاطب را برمیانگیزد، «صداقت» و «راستی» و «بیپیرایهگی» وی است. او دروغ نمیگوید و با خدعه و فریب، کار خویش را پیش نمیبرد. همان مینماید و میگوید که هست. سیاست را برای اخلاق میخواهد و نه اخلاق را برای سیاست. در سیاستورزی او، حاجت به نیّتخوانی و مشاهدۀ پشتصحنه نیست؛ چون او چندلایه نیست و نمیخواهد در برابر مردم، گندمنمایی و جوفروشی کند.
[پنجم]. «سیاستِ انقلابی». او به نظریۀ «نظام انقلابی»، باور دارد و از «انقلاب»، به «نظام» یا «اصلاح» عبور نکرده و دچار تقلیلگرایی و استحاله و ارتجاع نشده است. میخواهد حاکمیّت و جامعه را به سرچشمههای اصیل انقلابی بازگرداند و غبارهای غفلت از صورت نخستینِ انقلاب و آرمانهای دهۀ شصت بزداید. سیاست انقلابی در طول دهههای گذشته، دستخوش دستاندازیهای عامدانه شده و اینک باید به اصالتها بازگشت. دیگران میهراسند که از انقلابیگری سخن بگویند، چون این امر، مستلزم رعایت قواعد و آدابی است که در اینان، هیچ نشانی از آنها نیست.
[ششم]. «سیاستِ جهشی». کار تحوّل، محتاج تغییرسازیهای بنیادی و جدّی و بزرگ است؛ وگرنه همچنان باید در چالشها بمانیم و شاهد بازتولید ناخواستۀ آنها باشیم. در گام دوّم، باید گام بلند برداشت و بهجای تحرّکات عادی و جاری و اداری، در پی «جهش تاریخی» بود. میتوان تاریخ را فشرده کرد و در کوتاهمدّت، فتوحات فراوان داشت. قافله نمیایستد و اگر ما بخواهیم با شتاب معمولی حرکت کنیم، همواره باید دنبالهرو بمانیم. شتابزدگی خطاست، اما تعلل و کُندی نیز نارواست.
[هفتم]. «سیاستِ چندسویه». او اولویت دارد و نمیخواهد همهچیز را در دستورکار خویش قرار بدهد و ناگهان، معجزه کند و بهشت بسازد، اما نمیخواهد «تکبُعدی» باشد و اقتصاد را بر فرهنگ یا سیاست را بر اقتصاد ترجیح بدهد و «پیشرفت نامتوازن» بیافریند، بلکه میخواهد جنبهها و لایههای مختلف را در نظر بگیرد و حسّاسیّتهایش را در میان عرصههای اصلی زندگی، توزیع کند.
[هشتم]. «سیاستِ تمدّناندیش». او به اینجا و اکنون میاندیشد اما نمیخواهد از نگاه تمدّنی غافل باشد و در سطح دولت-ملّت، متوقف بماند. او میداند که در ایران، امکان و مجال تبدیلشدن به «قدرت برتر» وجود دارد و باید کوشید چنین بضاعتی را به فعلیّت رسانید. نگاههای محدود و اقلّی، افقهای تنگی دارند و نمیتوانند چشمانداز «جهانی» و «تمدّنی» تعریف کنند. ازاینرو، جامعه در خودش و در حصار مرزهای ملّیاش، ساکن و بیحرکت میماند و بیرونی و فرامّلی و جهانی نمیشود.
🗳 ستاد مجازی دکتر جلیلی | @hamiyan_jalili
هدایت شده از جهش ایران
💬معیارهای نامزد اصلح در بیان امام خامنه ای
💠سؤال) به نظر معظم له معیارهای نامزد اصلح چه مواردی است؟
✅جواب) با وجود شرایط قانونی، اهم معیارهای اصلح به شرح زیر است:
- تدیّن؛
- تعهّد و خوشنامی؛
- وفاداری به انقلاب و ایستادگی در راه آن؛
- عزم، اراده و نفوذ ناپذیری در مقابل دشمن و افراد ناصالح؛
- دارای برنامه و کفایت لازم؛
- مرعوب نشدن در مقابل دشمنان؛
- ساده زیستی و دوری خود و بستگان از اشرافی گری؛
- مردمی و آشنا به درد مردم، خدمتگزاری؛
- اعتقاد واقعی به راه امام راحل(ره)؛
- تقید به مسائل اخلاقی نظیر پرهیز از معامله گری، رشوه و توصیه پذیری و توجه به منافع طبقات محروم جامعه؛
- تثبیت مواضع عزت آفرین، صحیح، عاقلانه و حکیمانه انقلاب و نظام؛
- پرهیز از اسراف یا هزینه از بیت المال یا اموال شبهه ناک در تبلیغات و غیر آن؛
- پرهیز از طرح اموری که در اختیار آنها نیست؛
- شناخت اولویت ها و فوریت های نظام و مردم و پرداختن به آنها
#اصلح
#به_سمت_ظهور
🗳 ستاد مجازی دکتر جلیلی | @hamiyan_jalili
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
💠 #حدیث روز 💠
💎 پاداش أخروی مرگ در مکه و مدینه
🔻رسول خدا صلیاللهعلیهوآلهوسلم:
مَنْ ماتَ فی احَدِ الْحَرَمَیْنِ مَکَّةَ وَ الْمَدینَةِ لَمْ یُعْرَضْ وَ لَمْ یُحاسَبْ وَ ماتَ مُهاجِراً الَی اللَّهِ عزَّوَجلّ وَ حُشِرَ یَوْمَ الْقیامَةِ مَعَ اصْحابِ بَدْرٍ
◻️هر کس در یکی از دو حرم مکه و مدینه از دنیا رود، در روز قیامت برای عرضه اعمال و محاسبه حاضرش نمیکنند و مرگ او مهاجرت به سوی خداوند محسوب میشود و در قیامت هم با اصحاب (و شهدای) بدر محشور میگردد.
📚 من لایحضره الفقیه، ج ۲، ص ۵۶۵
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
برخی ازطرح ها، صلاحیت ها و شایستگی های دکتر سعید جلیلی
1-دانشجوی آیت الله عبد خدایی(متلمذ مراجع عظام تقلید)
2-دارای دانش سیاسی بالا
3-اشراف به زبان های انگلیسی،عربی و فرانسوی(و زبان بدن و...)افزون بر زبان فارسی(امکان تولید قدرت و عزت بر مجامع بین المللی خاصه سازمان ملل با تکیه براین توانایی)
4-اشراف به دانش و فنون دیپلماسی(تفوق به پیشینه مذاکرات پیشابرجامی،برجامی و پسابرجامی)
5-طراح طرح های دولت سایه،وان(انرژی)،دیپلماسی های علمی،هسته ای،آب،نفت و...(مندرج در سایت حیات طیبه و خطابه های متلون)
6-ابداع طرح خنثی سازی تحریم ها از طریق ارزآوری ،جهش تولید و ایجاد اشتغال توسط وزارت خانه های مختلف و معاونت ها و زیرمجموعه های متبوع
7-استفاده از ظرفیت داخلی(انسانی،مخازن،معادن و...) و عدم شرطی سازی اقتصاد به عوامل خارجی (خارج از اراده)
8-طرح برنامه برای کشاورزان،دامداران و تعدیل تولیدات منطقی به منظور فروش محصولات(دقیقا کشاورزها با توجه به بازارهای داخلی و خارجی چه محصولاتی را کشت و برداشت نمایند.)(افزایش ثبات و جلوگیری از اضرار احتمالی با تضمین خرید،عرضه و تقاضا متعادل شود)
9-تعامل بین وزارت خانه های مختلف در جهت آسانکرد مراودات پولی-مالی-اعتباری-تولیدی-ارزی و تعریف ماموریت،رسالت و نقشه راه برای آن ها(پروگرام های(تایم تیبل) کوتاه مدت،میان مدت و بلندمدت)
10-تشکیل دولت سایه در دانشگاه ها و مساجد
11-چابک سازی دولت(ممانعت از فربه سازی)
12-افزایش کرامت انسانی از طریق کاهش مراجعات مردمی به ادارات ،خرید و... از طریق دولت الکترونیک و دولت هوشمند(کاهش یا حذف بروکراسی و بروکراسی مضاعف)
13-شناسایی نخبگان دانشگاه ها و استفاده از آن ها در جهت انجام مطالعات در حوزه های مختلف
14-افزایش شرکت های دانش بنیان
15-استفاده از انرژی تجدیدپذیر خورشیدی در جهت افزایش تولیدات نیروی برق در مناطق خشک
16-کاهش تورم به وسیله رونق و جهش تولید
17-ارزش افزوده و صنایع پایین دستی ایجاد نمودن برای ذخایر همانند نفت و گاز(احتراز از خام فروشی صرف)
18-افزایش مراودات مالی با کشورهای منطقه
19-تامین و تولید رادیوداروها(رادیوایزوتروپ ها ) برای بیماران سرطانی و بیماران خاص
20-بازفرآوری،تامین و تولید در حد نیازدر صنایع هسته ای در جهت استقلال سوخت زیردریایی ها،کشتی ها،هواپیماها،...(صنایعی که سوخت مصروفی آن هسته ای هستند)درصورت افزایش و خودکفایی اضافه تولیدات صادرشود.
21-طرح ساخت یک میلیون مسکن(800000برای ازدواج های جدید در هر سال +200000 برای ساکنین روستا)
22-انسان پر دانش و پرمطالعه بوده و در تُراث مختلف علمی در حوزه های موضوعی گونه گون فحص نموده و طرح های(علم پایه) کارگروه های مختلف وی برآمده از پژوهش های علمی است.
23-مورد وثوق افرادی چون حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید محمود نبویان(برجام پژوه ،ملتمذ مرجع تقلید جامع الشرایط حضرت آیت الله العظمی حسین وحید خراسانی (حفظه الله) و نگارنده کتب پرمخاطب و پرچاپ چالش هسته ای و پرچم سفید تسلیم و...)است.
24-با سفر به استان ها،شهرستان ها،بخش های و روستاهای مختلف در ده سال تشکیل دولت سایه مشکلات احصاء،به کارگروه مربوطه ارسال،مطالعات لازم انجام شده و دلایل مثبته متیقناً جمع آوری شده و حسب نیاز می تواند کارهای اولویت دار را اصالتاً یا نیابتاً پیگیری و عندالاقتضاء به ثمر برساند.(مبدل سازی کارهای نمایشی به امور اصیل و شناسنامه دار)
25-تعهداتش به وسیله است نه به نتیجه.(جهت انجام تکلیف امور را می پذیرد و مامور انجام تکلیف است نه نتیجه)
26-پربرنامه و مکتبی منطق گرایانه دارد.
27-اهل کارهای بنیادین است نه کراس سکشنال و مقطعی.
28-توانایی دارد که توصیه های رهبری را به درستی تفسیر نموده و در زمان مناسب به آن ها جامه عمل بپوشاند.(زمان شناسی)
29-تعاریف جامعی از فساد(فساد ناشی از قصور ، تقصیر ، کم کاری،منفعت طلبی،جاه طلبی،سیستماتیک،غیرسیستماتیک و...) ارائه می دهد و روحیه فساد ستیزی دارد.(نگاه جمیع جهاتی و جامع الاطرافی دارد)
30-اهل جهاد تبیین و تقوا و اخلاص است.(منافع اجتماعی بر منافع فردی و حزبی مرجح می داند)
31-اهل طرح ایده های نوظهور و منطبق بر نیاز روز جامعه است نه منسوخ شده.
32-از حاشیه سازی و چالش های ناصواب تحاشی می ورزد.
33-اوقات فراغتش را به مطالعه و مداقه در گفتارها و جستارهای پژوهشی می گذارند.(دچار روزمرگی و رخوت نمی شود.)
34-برای سخنرانی ها زمان گذاشته و با مطالعه سخن بر لسان جاری می سازد.
35-استیلاطلب و مسندخواه نیست.
36-اهل همپرسی و تدبیر است.
37-وجوه افتراقی امورات با فلسفه وجودی و مکتب آن ها و مستحدثات تعدید می نماید.
38-مشورت دادن بدون چشم داشتن به دولت های قبلی( بدون اکسپکتیشن)
39-نیازسنجی مشعر به وقایع و حقایق (بعد از انکشاف آن ها)
40-تشویق،اصلاح،تغییر طرح ها عنداللزوم
41-آزادی بیان از طریق
ان از طریق ایجاد شبکه ملی اطلاعات
42-نگارش سند پیشرفت هر روستا توسط خود همان روستا
43-عدالت من باب تسهیلات
44-توازن میان نرخ تولید پول و نرخ تولید کالا و …
45 – انجام بایسته اصل 44 قانون اساسی(واگذاری امتیاز کارخانه ها به طور زمان دار یا رهن دادن واحدهای تولیدی حسب مورد با توجه به نظر کارشناسی،دستورالعمل های اجرایی با کمک خود واحدهای تولیدی و در معیت آن در چارچوب شرع مقدس و قانون تنظیم شود.)
46-عدم دادن وعده های مالایطاق ،فوق طاقت و استطاعت های بالقوه و بالفعل و معجزه گونه
49-شناخت ظرف زمانی و مکانی و تریشلدهای پایدارساز و غیرپایدارساز
50-با دیده حسن نظری به نیروهای مومن مقید داخلی چشم دوخته و با سوءظن به کشورهای معاند نگریستن
51-عالم به فروعات علوم در کنار اصول مرقومی است نه صرف به ذهن سپردن و بیان کلیات.
می دانیم که از اسباب و لوازم اصلی شناخت اصلح اشراف نسبی(مقرون به تام و تمام بودن) به فقه سیاسی در معیت تقوای سیاسی است از طرفی اگر به درباره صفات انتخاب اصلح در کلام امیر مومنان تدقیق کنیم به صفات ذیل الذکر می رسیم:
قوی بودن، تابع امر الهی بودن، نزدیک بودن به پیغمبر و امام (از لحاظ رعایت تمامی قوانین الهی) اعلم بودن به قرآن، دارای تخصص کافی، سابقه فعالیت در عرصههای اسلامی و دینی ، جهاد فرد اصلح ،دارای همه شرایط فردی و اجتماعی برای خدمت،.علم و تخصص در کار، حسن تدبیر، سعهصدر، نظم و انضباط، قاطعیت، دشمن ستیزی، ساده زیستی، تواضع در مقابل مردم، بصیرت، عمق بینش وفاداری، حسن نیت، تابع امر ولی بودن.
از طرفی با امعان و دقت نظر در توصیه های رهبری معظم انقلاب من باب برگزیدن فرد اصلح به صفات ذیل البیان می رسیم:
کاندیدای اصلح از دیدگاه مقام معظم رهبری
1-هرکسی که در تقید به دین ،تقید به عمل دینی و تشرع دینی بهتر و جلوتر باشد.
2-هرکسی که نسبت به استقلال کشور و آویزان نشدن به این و آن قدرت دنیا اصرار بیشتری داشته باشد.واقعا استقلال کشور را بخواهد.
3-هرکسی به مبارزه با فساد به طور جدی عدیده داشته باشد که با فساد باید مبارزه کرد.
4-هرکسی نسبت به متافع ملی جدی تر است.یعنی حاضر است منافع شخصی خودش را قربانی کند در مقابل متافع ملی.منافع ملی را ترجیح بدهد بر منافع شخصی
هرکسی که این خصوصیات را داشته باشد اصلح است.
مسئله دین
مسئله استقلال
مسئله مبارزه با فساد
مسئله منافع ملی
تعصبات جناحی را بگذارند کنار
در قضایای مختلف ببینند چه چیزی مناسب با منافع ملی است و مایه عزت کشور و آسایش کشور و پیشرفت کشور است. آن را ترجیح بدهند در مقام تعارض بین بین منافع شخصی و جناحی و منافع ملی
و منافع ملی را ترجبح دهد.
به نظر من اصلح این است
۱ - قوی و کارآمد برای مدیریت اجرایی کشور
نخستین ویژگی که یکی از اصلیترین ویژگیهای یک نماینده مجلس است و باید در انتخابات جزو رئوس کار قرار گیرد، قوی و کارآمد بودن برای مدیریت اجرایی کشور است. با دقت و تفکر در این شاخص مشاهده میکنیم هرگاه فردی به عنوان نماینده به مجلس راه یافته و فاقد این شاخصه بوده است، در بزنگاههای حساس که کشور برای ادامه راه خود به فردی نیاز دارد که باید با قدرت تصمیمات خاص خود را اتخاذ کند.
۲- دارای تفکر معقول و شجاعت در عمل
این ویژگی یکی دیگر از خصوصیاتی است که باید در نمایندگان وجود داشته باشد تا با تفکرات معقول و سنجیده طرحهای مربوط را ارائه کرده و سپس قوانین لازم را به تصویب برسانند. این ویژگی هنگامی اهمیت پیدا میکند که یکی از نمایندگان مجلس گفته بود که به دلیل اشتباههای نمایندگان مجلس در تصویب قوانین نیمی از دوران چهار ساله نمایندگی مجلس به اصلاح قوانین اشتباه میگذاشت. از سویی دیگر باید نمایندگان مجلس در عملکردهای خود شجاعت داشته باشند تا در برابر عوامل زور و زر و تزویر ایستادگی کرده و حقوق مردم را استیفا کند.
۳ - خستگی ناپذیر و دارای همت بسیار
نماینده مجلس در مواجه با مشکلات مردم باید خستگی ناپذیر بوده و برای حل این مشکلات همت زیادی داشته باشد. نمایندههایی که در مواجه با مشکلات، همت حل آنها را نداشته باشند نباید در مجلس حضور داشته باشند، چراکه صندلی و مکان یک فرد دغدغهمند را اشغال کرده و هزینه بیت المال را هدر میدهند.
۴ - حاضر در بین مردم و دانای نیازهای جامعه
یک نماینده خوب و طراز انقلاب اسلامی از دیدگاه رهبر انقلاب فردی است که همواره در میان مردم حاضر شده و با شناسایی نیازهای آنها در صدد رفع این نیازها برآید.
۵ - بصیر، هوشمند، با تدبیر و با برنامه
نمایندهای یک نماینده خوب و قوی است که امور و مشکلات مردم را با بصیرت و هوشمندی برای حل مشکلات و مسائل مردم تدبیر کرده و آنها را با برنامه ریزی مناسب و از راههای قانونی حل و فصل کند تا علاوه بر خداوند مردم هم از او راضی باشند.
۶ - اهل اجرای عدالت و مبارزه با بی عدالتی
نماینده ملت باید هموار
ه به عنوان نماینده واقعی مردم برای اجرای عدالت تلاش کرده و با بی عدالتیها مبارزه کند. این صفت زمانی اهمیت پیدا میکند که برخی نمایندههای مجلس به جای ایجاد عدالت با بی عدالتی، اهداف و مطامع سیاسی و اقتصادی را به پیش میبرند.
۷ - حرکت در جهت آرمانها و پیشرفت کشور
فردی که به عنوان نماینده وارد خانه ملت میشود باید علاوه بر تلاش برای استیفای حقوق مردم در جهت تحقق آرمانها و اهداف عالی کشور تلاش کند تا کشور را به سوی پیشرفت هدایت کند.
۸ - دوری از منفعتهای شخصی و حزبی
افراد در دوران پیش از انتخابات و فعالیتهای تبلیغاتی خود ممکن است از سوی برخی افراد حمایت شوند، این حمایتها از طریق مالی و سایر راهها صورت میگیرد؛ بنابراین چنین فردی نمیتواند نماینده واقعی مردم باشد، چون همواره به فلان حزب و یا فلان شخص وابستگی دارد و باید برای جبران هزینههای انتخابات در جهت تحقق اهداف او تلاش کند.
پس نماینده مردم باید از هرگونه منفعت حزبی و یا شخصی استقلال داشته باشد تا بتواند بی طرفانه و مستقل برای سعادت مردم تصمیم گیری کند.
۹ - پایبند به اقتصاد مقاومتی و عدم نگاه به بیرون مرزها
اقتصاد مقاومتی یکی از نکات مهمی است که رهبر انقلاب طی سالهای اخیر بر آن تاکید کردند. در واقع این راهبردی بود که با دقت و تیزبینی رهبر انقلاب پس از این اتخاذ شد که آمریکا میخواست تا با فشار حاصل از تحریمها، اقتصاد ایران را به طور کامل فلج کرده و ایران را شکست دهد.
این راهبرد باید با توجه به اقتصاد درون زا و تولید داخل اجرایی و نهایی شود که برنامه ریزی و طراحی برای اجرای موفقیت آمیز آن نیازمند همراهی همه ارگانهای کشور مانند دولت و مجلس است. نماینده مجلس هم باید در جایگاه قانون گذاری با تصویب قوانین مناسب در این راه تلاش کند.
۱۰ - استفاده از شیوه تبلیغاتی صحیح (خودداری از اسراف و پرداخت رشوههای تبلیغاتی)
فردی که میخواهد به عنوان یک نماینده وارد مجلس شود باید از شیوههای تبلیغاتی صحیح استفاده کرده و از اسراف خودداری کند. بسیاری از کارشناسان بر این نکته توافق دارند که نمایندهای که در انتخابات هزینههای بسیاری انجام میدهد، نمیتواند وظایف نمایندگی خود را به خوبی انجام دهد. پس نماینده اصلح باید در انجام تبلیغات از اسراف و پرداخت رشوههای تبلیغاتی خودداری کند.
۱۱ - پرهیز از بد اخلاقیهای انتخاباتی
بد اخلاقیهای انتخاباتی و تبلیغاتی یکی دیگر از صفات مذمومی است که نامزدها و داوطلبان نمایندگی مجلس باید از آن عاری باشند. نامزدهای نمایندگی مجلس باید در طول مدت مجاز تبلیغات از تخریب رقبا پرهیز کرده و توانمندیهای خود را بیان کنند.
۱۲ - پایبندی به مبانی و ارزشهای اسلام، انقلاب و اهداف ملت
نامزدهای نمایندگی مجلس باید علاوه بر توانمند بودن، به مبانی و ارزشهای اسلام، انقلاب و اهداف ملت پایبند باشند و همواره در این راه تلاش کنند.
۱۳ - صمیمی بودن با مردم و خود را خدمتگذار مردم دانستن
داوطلبان نمایندگی مجلس باید متواضع و خاضع بوده و علاوه بر داشتن روحیه خدمتگذاری با مردم صمیمی باشند و همواره خود را خادم آنان بدانند.
۱۴ - استکبار ستیز، شجاع و مقاوم در برابر فشارهای دشمن
نماینده ملت باید همچون امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب و حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب استکبار ستیز باشد، یعنی همان آرمانهایی که بنیانگذار و رهبر انقلاب بر آن تاکید داشته و دارند. داشتن شجاعت و مقاوم بودن در برابر فشارهای دشمن در شرایط کشورمان و منطقه که دشمنان همواره در پی ضربه زدن به انقلاب و ایران هستند بسیار ضرورت دارد.
۱۵ - مومن، با تقوا و متوکل به خدا و راستگو
یک داوطلب نمایندگی مجلس باید مومن، باتقوا و متوکل به خداوند باشد، چرا که برخورداری از چنین ویژگیهای اخلاقی عامل موفقیت در همه میدان هاست.
نماینده راستین مردم باید همواره با آنها صادق و رو راست باشد. چراکه در صورت وجود انحراف همچون عدم صداقت و رو راست نبودن، مردم را از رای دادن به او مایوس میکند و باعث میشود تا مردم در طول زمان با صندوق رای قهر کنند.
۱۶ - ساده زیست و دوری از اشرافیگری
نماینده واقعی ملت باید مانند پیشوایان دین و امام خمینی و رهبر انقلاب ساده زیست باشد و از اشرافی گری دوری کند. دارابودن چنین ویژگیهایی باعث میشود تا نماینده به جای پرداختن به اسراف و تبذیر به فکر رتق و فتق امور مردم باشد.
۱۷ - امانتدار، پاکدامن و به دور از فساد
هنگامی که مردم به فردی اعتماد میکنند و به او رای میدهند انتظار دارند تا او رای مردم را همچون امانت بداند و با پاکدامنی و به دور از فساد برای حل کردن مشکلات مردم تلاش کند.
۱۸ - ایمان به نظرات و تواناییهای مردم
فردی را میتوان نماینده واقعی مردم دانست که به نظرات و حرفهای مردم احترام گذاشته و آنها را با گوش جان بشنود و به تواناییهای مردم احترام
بگذارد.
انتخاب نمایندگان اصلح برای حضور در مجلس میتواند موفقیتهای زیادی برای کشور به ارمغان بیاورد و مجلس را به راس امور کشور بازگرداند؛ اما انتخاب نمایندگان اصلح بدون استفاده از رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ممکن نیست و رهنمودهای ایشان همیشه چراغ راه مردم برای انتخابهای بزرگ بوده است.
.
وجوه ممیزه و سزاواری های اخیرالذکر و صحت سنجی آن ها کاندیدها را مقرون به اصلح (و در همسایگی آن) می نماید.
قطعاً و یقیناً میزان حال فعلی افراد بوده و ممکن است شاخصه های صدرالبیان در ظروف زمانی و مکانی آتی دچار کاهش یا نهایتاً زوال(کلی و جزئی) گردد.اگر مستحدثات دیگری معارض با شاخص ها نمایان گردد و قصور ها، تقصیرها، خلف وعده ها ،خروج از بینات شرعی و قانونی در سطوح عالی اجتماعی محرز و مسلم شود اصلحیت و حجیت شرعی من باب مدیریت اجرایی دچار اضمحلال (جزئاً یا کلاً )خواهد گردید و دیگر مدلول ها و منطوق های ذهنی ، عینی و تبعی مرقومی موضوعیت و مصداق ندارد.
وَأَسِرُّوا قَوْلَکمْ أَوْ اجْهَرُوا بِهِ إِنَّهُ عَلِیمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ أَلَا یعْلَمُ مَنْ خَلَقَ وَهُوَ اللَّطِیفُ الْخَبِیرُ
يَوْمَ تُبْلَى السَّرَائِرُ
هدایت شده از پایداری آنلاین
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆از عمق جانش خود را مطیع رهبری میداند یا نه؟!
🔻«خود آقای رئیسی مطیع رهبری بودند؛ از رهبری خرج هم نمیکردند.»
🗳 مجموعۀ #انتخاب_جمهور بخشهایی از بیانات آیتالله رجبی درباره چهاردهمین انتخابات ریاستجمهوری است که به مرور منتشر خواهد شد.
۱۴۰۳/۰۳/۰۹
🌐 #با_ما_همراه_باشید
✅ @PaydariOnline
هدایت شده از دکتر رفیعی
چرا به پیامبر ابالقاسم می گویند.mp3
1.53M
🎵 #منبر_کوتاه | چرا به پیامبر (ص) ابالقاسم می گویند؟؟
#دکتر_رفیعی #رفیعی
#منبر_صوتی #غدیر
#حضرت_علی ع
✔️کانال رسمی دکتر رفیعی
☑️ @drrafiei_ir