29.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیام تبریک فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سمیرم جناب سرهنگ نوابی به مناسبت روز بسیج عشایری
پایگاه خبری سمیرم
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
تحقیر.MP3
18.02M
حجت الاسلام والمسلمین غفاری/موضوع:تحقیر.....احکام:زکاه فطره{جلسه 231}
@eslam20
🗳 تعداد کاربران حامی کاندیداها در توییتر
🔹 بررسی تعداد کاربران توییتر استفاده کننده از هشتگهای حمایتی در خصوص کاندیداها، از زمان ثبتنام تا ۲۸ اردیبهشت نشان میدهد که سید ابراهیم رییسی با ۱۲ هزار اکانت بیشترین حامی را در توییتر دارد.
🔹 سعید جلیلی و سعید محمد با اختلاف نسبت به رییسی در رتبه های دوم و سوم قرار گرفتهاند.
🔹 اگرچه تعداد محتوا درباره احمدینژاد در این بازه زمانی نزدیک به ۸۰ هزار محتوا است اما تعداد محتوای هشتگهای حمایتی وی نسبت به سایر کاندیداها کمتر بوده (حدود ۶ هزار) و لزوما فراوانی محتوا در خصوص یک شخص نشانه محبوبیت او نیست.
🔹 هر کدام از این کاربران ممکن است در این مدت محتوای فراوانی را تولید کرده باشند؛ به عنوان نمونه ۲ هزار کاربر حامی محسن رضایی در این مدت ۶۸ هزار محتوای صرفا حمایتی منتشر کردهاند.
🔹 همچنین برخی کاربران، از دو یا سه کاندیدا حمایت کردهاند که در تعداد حامی هر کاندیدا لحاظ شدند.
🔹 برخی کاندیداها که هشتگهای حمایتی نداشتند (مانند لاریجانی) یا محتوای حمایتیشان بسیار کم بوده (مانند شریعتمداری) در این لیست جای ندارند.
#انتخابات۱۴۰۰
🆔
📌روحانی و تلاش برای #دولت_سوم!
🔸اخیرا آقای روحانی گفتند که می خواهیم تحریم ها را برداریم، اما برخی گریه و زاری می کنند؛ چرا از مذاکرات وین ناراحتید؟ در این باره باید گفت که چهارمین دور مذاکرات مربوط به احیای برجام که این روزها توسط وزارت امور خارجه در جریان است، مورد تایید نظام جمهوری اسلامی و همه کسانی است که دغدغه کشور را دارند. دعای اخیر مقام معظم رهبری نشان داد که ایشان با کلیت کار و تلاش دستگاه سیاست خارجی برای دفاع قاطعانه از حقوق ملت ایران موافقت دارند. باید به آقای رئیس¬جمهور گفت؛ فرد و گروه موثری در ایران نیست که مخالف با مذاکره و رفع تحریم ها باشد و به تعبیر شما از مذاکرات وین ناراضی و مشغول گریه و زاری باشد!
اما این عده ای که آقای روحانی از آنها صحبت می کنند و می خواهد مردم را از آنها بترساند چه کسانی هستند؟ می توانیم حدس بزنیم که این عده نبایستی افراد عادی جامعه باشند که در این صورت نیازی نیست در حد ریاست جمهوری مواجهه صورت بگیرد. بلکه آن چه منطقی جلوه می نمایاند آن است که آقای روحانی یک جریان سیاسی را نشانه گرفته است. شناخت هدف گذاری رئیس جمهور نیز کار چندان دشواری نیست؛ به عقب که برگردیم آقای روحانی در طی هشت سال گذشته همواره با طرح چنین کنایه هایی جریان رقیب خود را خطاب قرار داده است. طرح چنین اقداماتی از سوی دولت در آستانه انتخابات معنای دیگری نیز دارد. نکته مهم آن است که دولت هر چند می کوشد اظهار بی طرفی کند، اما ظاهرا طراح و بازیگری موثر در انتخابات است؛ دولت در فکر تداوم خود است!
باید به آقای روحانی گفت عناصر و گروه های دلسوز کشور از مذاکرات وین ناراحتی ندارند؛ از قضا آن چه مایه نگرانی است رفتارهای عجیب و غریب شماست! یادتان هست در جریان مذاکرات برجام در حالی که دیپلمات های ایرانی مشغول مذاکرات بودند، گفتید که باید مذاکره کنیم تا مسئله آب خوردن مردم حل شود؟ گفتید خزانه کشور خالی است؟اطلاعات قطعی نشان می دهد که در جریان همان مذاکرات، طرف غربی به دیپلمات های کشور گفته بودند که شما ناچار به مذاکره و تن دادن به توافق هستید؛ چون رئیس جمهورتان گفته که خزانه دولت خالی است! اتفاقا نگرانی به جای دلسوزان به مواضع اخیر شما بر می گردد که به سیاق گذشته و در اقدامی تاسف بار دل دیپلمات های کشور را خالی و بیان کردید،تحریم حتی در تولید مرغ و تخم مرغ هم تاثیر گذاشته است. نگرانی برخی دلسوزان به جاست. چون تجربه تلخ برجام پیش روی آنهاست. آقای رئیس جمهور! مگر شما و وزیر محترم خارجه به صراحت نگفتید تحریم های ایران لغو شده است و نه تعلیق؟مگر در سال 94 نگفتید که حتی اگر رئیس جمهور آینده آمریکا جمهوری خواه باشد و مخالف برجام، توان خروج از برجام و بازگردندان تحریم ها را ندارد؟ اما دیدیم که هر دوی این اتفاق روی داد.
حرف دلسوزان این است اقتصاد کشور را معطل مذاکرات نکنید، کاری که هشت سال است می کنید. هم اینک نیز می گویند در آستانه انتخابات به فکر دوگانه موافقین و مخالفین مذاکره نباشید. آقای روحانی!عناصر انقلابی حق دارند این سئوالات را بپرسند که آیا آمریکایی ها در مذاکرات جاری حاضرند همه تحریم های ظالمانه ای که وضع کرده اند را بردارند؟آیا آمریکایی ها درمقطع کنونی حاضرند تحریم ها را لغو کنند و نه تعلیق؟آیا آمریکایی ها حاضرند تضمین دهند که اگر تحریم ها برداشته شد،رئیس جمهور آینده آمریکا آن نکند که ترامپ کرد؟ دغدغه اصلی این روزهای دلسوزان این پرسش هاست. اگر با رعایت خطوط اعلام شده از سوی رهبر معظم انقلاب، توانستید تحریم های ظالمانه را بردارید همین فردا این کار را بکنید و نگران هیچ چیز نباشید، فقط سیاسی کاری نکنید و به فکر ادامه خودتان نباشید.
🔴دزدخیزترین کشورهای جهان!
📍 نمودار فوق تعداد سرقت به ازای هر صدهزار نفر را در کشورها نشان میدهد.
🔻کشورهای غربی که اساس تمدن آنها بر سرقتهای کلان و تاریخی است در بالای جدول قرار گرفتهاند.
🔻 ایران از میان حدود ۸۰ کشور، رتبه ۶۲ را دارد اما متاسفانه تحقیر تاریخی و عدم اعتماد به نفس در میان مردم ما باعث ترویج انگارههای نادرست دربارۀ جامعۀ ایران میشود.
▪️ بیایید با نگاه مقایسهای به آمار جهانی، جایگاه واقعی خود را در جهان بهتر بشناسیم و از خودتحقیری بپرهیزیم.
#گام_دوم_انقلاب
🔴۹ خسارت لاریجانی بر کشور (۱)
🗞روزنامه فرهیختگان:نگاهی به عملکرد دکتر لاریجانی در دورههای ریاست بر مجلس؛
۱. تصویب برجام بدون بررسیهای کارشناسی
۲. عدم ایستادگی برابر دولت در بسیاری از موارد مانند کنار گذاشته شدن طرح مسکن مهر؛
۳. بیاعتنایی به اصلاح نظام مالیاتی؛
۴. عدم اقدام جدی علیه مصائب بانکداری؛
۵. عدم اصلاح اجرای طرح هدفمندی یارانهها؛
https://basirat.ir/fa/news/330702
🔮کانال مرجع گفتمان
#انتخابات
#دولت_سوم_لاریجانی
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
تشکر.MP3
21.91M
حجت الاسلام غفاری/م:تشکر.....احکام :مسافرت درماه مبارک رمضان{ج232}
@eslam20
✅سپاه: دوران بزن و دررو و آوارگی فلسطینیها سپری شده است
🔹صاحبان اصلی ارض مقدس باصلابت درپی باز پسگیری سرزمینهای آبا و اجدادی خود و اخراج اشغالگران و تشکیل فلسطین از بحر تا نهر هستند. دست برتر انتفاضه از سامانه گنبد آهنین عبور کرده است.
🔹صهیونیستها از این پس باید زندگی در هراس و وحشت و سایه فرار به پناهگاه را تحمل کنند. غده سرطانی اسرائیل در مسیر میرایی و نابودی است و اشغالگران باید در انتظار تحمل ضربات مهلک رزمندگان فلسطینی باشند.
🔮کانال مرجع گفتمان
#سپاه
#فروپاشی_اسرائیل
🔴آسیبهای تک فرزندی:
❌آسیب های وارده به فرزند:
♦️روحیه ضعیف
♦️حس برتری اغراق آمیز
♦️کاهش تاب آوری
♦️احساس کمبود به داشتن هم بازی
♦️افزایش پرخاشگری
♦️گوشه گیری و انزوا طلبی
♦️تأخیر بلوغ اجتماعی
♦️سازگاری اجتماعی کمتر
❌آسیب های وارده به والدین:
♦️وابستگی شدید
♦️انتظارات افراطی
♦️عدم وجود حامی در کهن سالی
♦️تعاملات تهاجمی با فرزند
🔮کانال مرجع گفتمان
#افزایش_جمعیت
#آسیبهای_تکفرزندی
🔴مناظره هاى انتخاباتى ؛فواید و اشکالات
🔹از جمله ساختارها و گونه هاى برنامه سازى در رسانه " مناظره " است و در ساليان اخير مناظره هاى انتخاباتى در ايران جاى خود را بازكرده است.
🔹ارزيابى ها، اثرسنجى و نظرسنجى هاى رسمى گوياى آن است كه *بيش از ۵۰ ميليون نفر از مردم بيننده مناظره هاى انتخاباتى هستند.
🔹مناظره موجب افزايش مشاركت سياسى مردم در انتخابات می شود.
براى آشنايی مردم با كانديداها و برنامه هاى آنها بسيار اثر دارد.
در يك نظرسنجى معتبر نشان داده شد كه كانديدايی كه قبل از مناظره فقط ۵٪ مردم او را مى شناختند بعد از مناظره ها اين شناخت به بيش از ۴۰ ٪ افزايش يافته بود.
🔹مناظره بيانگر عدالت رسانه اى توسط رسانه ملى است. هر كانديدايی كه از نظر قانون احراز صلاحيت شده باشد فارغ ازخط و تفكر سياسى و بدور از توانايی هاى مالى و امكانات، براحتى از اين رسانه امكان حضور و بيان برنامه ها و ديدگاههاى خود را پيدا مى كند.
🔰🔰 فوايد مناظره
🔺"افزايش سطح رقابت در میان کاندیداها و جناح های سیاسی است، چرا كه همه توان فكرى، علمى، تجربه و سوابق مديريتى كانديدا و حاميان آن "بدون روتوش "در معرض افكار عمومى قرار ميگيرد.
🔺اين مدل ساختار برنامه سازى روشى موفق درجلوگيرى از ريخت و پاش هاى مالى و اسراف در تبليغات است.
🔺مناظره موجب تضارب آراء، چند صدايی و فراهم ساختن تكثر گرايش هاى سياسى نقش برجسته دارد.
🔰🔰 اشكالات مناظره های تلویزیونی
🔻هر كس سخنورتر و قدرت بيان بهترى دارد نتيجه بهترى مى گيرد. كه گاهى اوقات با هوچى گرى و فريبكارى همراه ميشود.
🔻مناظره گاهى مرزهاى اخلاقى را ناديده ميگيرد و هركس هر قدر توان بيشترى در بداخلاقى و هنجارشكنى دارد متاسفانه نتيجه بهترى مى گيرد؟!
🔻مناظره گاهى تبديل به فرصتى براى تسويه حساب هاى سياسى، جناحى، باندى و شخصى ميشود.
🔻قدرت احساسى، عواطف، روانى غالبا بر قدرت عقلانى و خردورزى غلبه مى يابد.
🔻 مناظره گاهى اوقات نماد رياكارى، تزوير و نفاق است. ارايه چهره و شخصيتى غير از آنكه هست.
اين ها زيان ها وضررهاى مناظره است.
با اين همه بايد از مناظره دفاع كرد و نواقص و اشكالات آن را برطرف كرد.
بايد راه گفتگو و تعامل را همواره بازنگهداشت.
🔻مناظره بايد نماد خردورزى، شرح صدر، تعامل، گفتگو، تاب آورى و مداراى جامعه ايرانى باشد نه نماد پريشان احوالى، رياكارى و دغل بازى. مناظره بايد عيارجوانمردى و راستى باشد .
🔻بايد سازوكارى براى نظارت،داورى وراست آزمايي مناظره هاى انتخاباتى تلويزيونى طراحى واجراكرد.
✍دکتر علی دارابی