⭕️ گزیده اخبار فرهنگی
🔻 نصیرایی: بنای مجلس بر فیلترینگ و تعطیلی پیام رسان ها نیست/ فعالان ناسالم نگران باشند
🔻 اختتامیه جشنواره «کاوشگران رسانه» برگزار شد/ آموزش سواد رسانه به ۱۳ هزار دانشآموز
🔻 با هدف تشویق رهبران جوان و تقویت توان اجرایی موسیقی ارکسترال در ایران، بنیاد رودکی از کلیه رهبران جوان ارکستر دعوت به عمل میآورد.
🔻 براساس تفاهمنامه همکاری دانشگاه سوره و انجمن سواد رسانهای ایران؛دوره تخصصی آموزش مربی سواد رسانهای برگزار میشود.
🔻 اختتامیه فصل دهم مسابقه اسرا با انتخاب سیزده نخبه قرآنی در رشته قرائت و همچنین دعاخوانی ، مداحی و اجرا بعد از یک دوره مسابقه در جزیره کیش به پایان رسید.
🔻 با آغاز موج پنجم شیوع کرونا و قرمز شدن چند استان از جمله استان تهران و شهرستانهای آن، دوباره کرکره کتابفروشیها باید پایین بیاید و تعطیل شوند.
🔻 نماهنگ «دلم تنگه برا شبای مشهدش» با نوای مطیعی منتشر شد
🔻 کتاب صحیفةالابرار برای اولینبار به فارسی ترجمه شد
🌓 روشنا
@fdsfhjk
♨️ نفوذ، امنیت و چند نکته
**به بهانه اظهارات تامل برانگیز برخی سیاسیون درباره موضوع نفوذ
🔻پس از اظهارات محمود احمدی نژاد و برخی از چهره های اصلاح طلب و... این بار علی یونسی، وزیر اطلاعات دولت اصلاحات درباره مسئله نفوذ اطلاعاتی دشمنان سخنانی را مطرح کرده است، موضوعی که تکرار مکرر آن و بازتابش در جامعه می تواند تبعاتی را به همراه داشته باشد که در این زمینه روشنگری در موضوعات زیر لازم به نظر می رسد:
1⃣ مسئله نفوذ اطلاعاتی مسئله منحصر به جمهوری اسلامی ایران نیست و خلاهایی از این دست قدمتی برابر با تشکیل حکومت ها دارد. به طور طبیعی کشورهای مختلف بویژه دولت های غربی و اروپایی با هدف تسلط بر منابع دیگر کشورها همواره در صدد نفوذ در میان دولتمردان و بخش های رسمی این کشورها بوده اند که نمونه آنها در تاریخ فراوان است.
2⃣ وجود برخی از اتفاقات در حوزهای امنیتی به معنای ناتوانی امنیتی نیست. لذا تعداد اتفاقات به نتیجه رسیده را باید در بستر حجم دشمنی ها و تلاش های دستگاهی معارض با انقلاب اسلامی برای نفوذ و خرابکاری های وسیع در کشور سنجید. سیستم های امنیتی آمریکا و اروپا، رژیم صهیونیستی و برخی حکومت های قبیله ای منطقه ای با صرف هزینه های هنگفت و برای ضربه زدن به امنیت ایران اقدام به طراحی پروژه نفوذ علیه کشورمان می کنند که عمده آنها با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان(عج) در نهادهای امنیتی خنثی می شود.
3⃣ کارنامه اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران در مسائل امنیتی کارنامه ای روشن و درخشان است و در طی سال های اخیر در کنار تامین امنیت پایدار در نقاط مختلف کشور، فراتر از مرزهای جمهوری اسلامی نیز در کشورهای منطقه ای و فرامنطقه ای نقش موثری در ردیابی و دستگیری مجرمان امنیتی، اقتصادی و بر هم زدن سناریوهای خطرناک آنها داشته است.
4⃣ در این میان باید به این مهم هم توجه داشت که گذرگاه های نفوذ در کشور چه جریانها، افراد و بخش هایی هستند. کسانی که مدعی نفوذ در چنین سطح وسیعی هستند حتما می دانند که طیف سیاسی متبوع آنها بیشترین حفره های امنیتی را داشته و نفوذ عموما در این بسترها شکل گرفته است.
✍علی حیدری
═══.🍃🇮🇷🕊.════
@fdsfhjk
🔴 صرفا جهت تأمل...
#جو_بایدن در جریان دیدارش با "رئوون ریولین" رییس جمهور رژیم صهیونیستی پس از آنکه اطلاع یافت رییس دفتر او، مادر ۱۲ فرزند است به نشانه احترام در مقابلش زانو می زند!!
#ازدیاد_نسل
#مولفه_های_قدرت
═══.🍃🇮🇷🕊.════
@fdsfhjk
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حدس بزنید، اینجا کجاست؟
👆اینجا نه آفریقای جنوبیه،
نه زامبیا، یا حتی یک کشور جنگ زده مثل عراق یا افغانستان!
🔹اینجا خودِ خودِ آمریکاست که مردم به خودرو حمل محموله های آمازون حمله و غارت می کنند.
🔸مقایسه کنید با فرهنگ مردم یکی از محرومترین مناطق ایران یعنی سیستان و بلوچستان که به بار چپ شده انبه، دست نزدند.
🔻فرهنگ ایرانی را در صفحات فیک مجازی جستجو نکنیم
@fdsfhjk
#قصه_متن
🌳🐨کوآلای قهرمان🐨🌳
یکی بود یکی نبود توی جنگل ما کنار یک رود خانه درخت بزرگی قرار داشت که خانم کاکلی و جوجه هایش در آنجا زندگی می کردند هر چه زمان گذشت جوجه ها بزرگتر می شدند و به غذای بیشتری نیاز داشتند برای همین خانم کا کلی و آقای کاکلی با هم به دنبال غذا رفتند .
جوجه ها تنها مانده بودند یک دفعه یک پروانه قشنگ پر زد و روی شا خه ای نشست جوجه ها که پروانه ندیده بودند از ترس سر هایشان را زیر پرهایشان کردند « مثلا پنهان شدند» .
پروانه گفت : چرا می ترسید ؟ به من میگن پروانه معمولا پرنده ها از دیدن من خوشحال می شوند چون من غذای آنها هستم .جوجه ها که گرسنه بودند تلاش کردند پروانه را بگیرند و بخورند ولی پروانه بالاتر پرید .
آنها به پروانه گفتند: چقدر تو زیبا هستی و چه قشنگ می پری ، پروانه گفت: خداوند این بالهای زیبا را به من داده بعد هم پر زد بالاتر چون می ترسید پرنده ها بخورنش .
جوجه ها داشتند درباره پروانه حرف می زدند که درخت تکان خورد فوری ترسیدند وسر هاشونو لای پر هم پنهان کردند.
یک حیوان بزرگ با پنجه های قوی به درخت چسبیده بود با گوشهای پهن و بدن پشمالو خیلیم با نمک و مهربون به نظر می ر سید . به جوجه ها گفت :
نترسید شما که غذای من نیستید.
جوجه ها گفتند : ما را چه جوری دیدی ما که قایم شدیم . او گفت : ولی فقط شما سرتان را پنهان کردید بدنتان بیرون بود جوجه های قشنگ اسم من کوآلا است من نوعی خرس درختی هستم و در همسایگی شما با خانواده ام کنار کلبه زندگی میکنم .
جوجه ها گفتند : خوش به حالت می تونی همه جا بروی . کوآلا گفت : ولی من و همه حیوانات که بال نداریم دوست داریم مثل شما پرنده باشیم ودر آسمان آبی و زیبای خداوند پرواز کنیم خدا نعمت بزرگ پرواز کردن را به شما داده صبر کنید بزرگتر شوید ، عجله نکنید .
یک مرتبه کوآلا دید پرنده ی شکاری به سوی جوجه ها می آید فریاد زد : خطر! کوآلا خود را روی لانه ی جوجه ها انداخت و با پنجه های خود به بالهای پرنده شکاری می زد .
پروانه خود را به خانم کاکلی رساند و گفت : مرا نخورید جوجه هایتان در خطر هستند زود بیائید . خانم کاکلی و کو آلا با کمک هم به هر زحمتی که بود پرنده ی شکاری را دور کردند .
کوآلا کمی زخمی شده بود ولی خوشحا ل بود که توانسته جوجه های همسایه را نجات بدهد.
خانم کاکلی از پروانه و کوآلا تشکر کرد و بعد از آن داستان شجاعت کوآلا در جنگل پیچید و همه او را کوآ لای قهرمان می نا میدند .
#قصه
🐨
🌳🐨
🐨🌳🐨
🌸🍂🍃🌸
@fdsfhjk
بیست نهمین
روز از شروع چـله عاشقـي✔️
#نحـوۀ_چـله:👇
✔️السلامعلیكیا علیبنموسیالرضاالمرتضی (۱مرتبه)...
✔️السلام علیك یاصاحبالزمان(۱مرتبه)..
✔️السلامعلیك یافاطمةالمعصومة(۱مرتبه)
✔️ذکر شکرالله(۸مرتبه در سجده)....
✔️ذکر استغفار(۸ مرتبه)....
✔️سوره یٓس(۱ مرتبه)....
✔️ذکر صلوات( ۸ مرتبه)...
👈شـرایطِ چله:👇
🧡هنگام انجام چله تاحد امکان باوضو و روبه قبله باشیم...
💛نماز هامون اول وقت بخونیم و بهش اهمیت بدیم...
🧡غیبت کردن ممنوع....
💛با دیگران مهربون تر باشیم...
انشاءالله بحق اقاامامزمان و امامرضاعلیهالسلام وخانم معصومه سلامالله علیها حاجت تون ختم بخیر بشه لطفا به شرط لیاقت خادمین کانال روهم دعابفرمایید.....
....💚💫
💚💫..... @fdsfhjk