پاسخ به شبهه آیت الله رییسی.mp3
4.94M
📌شبهه:
سوابق آیت الله رئیسی
9سال جانشین و رئیس دادستانی استان تهران
10سال رئیس سازمان بازرسی کل کشور
10سال معاون اول قوه قضائیه
9سال دادستان ویژه روحانیت
1.5سال دادستان کل کشور
بعد ایشون میاد میگه که کشور دچار فساد گسترده شده و من اومدم که فساد رو ریشه کن کنم
این سالها چکار کردی؟
مگر فساد در کشور به تازگي شکل گرفته؟!؟
فساد گسترده اکبر طبری و دهها قاضی دقیقا در دوران خودت و در یک زمان طولانی در سیستم خودت بود
دزدی بزرگ و فرار معاون خودت در آستان قدس رضوی هم در دوران ریاست خودت بود
یک سال كه شما، رئیس آستان قدس رضوی بودید و مالیات هم نمي داديد!
با تتلو که .... اینستا بخاطر زشتی و بی اخلاقی پیجش رو فیلتر میکنه، کلیپ انتخاباتی درست کردی
درمورد سمت آیت اللهی و مدرک دکتری خودت چی میگی؟
یکسال و فقط یکسال در مدرسه حقانی درس خواندی و در ۱۹ سالگی و بعد از همون یکسال لباس روحانیت پوشیدی و دادستان انقلاب کرج شدی و بعدش دادستان انقلاب تهران در هیچ حوزه علمیه نام تو نیست مخصوصا اینکه سرکار بودی اما خودبخود آیت الله شدی
بدون اینکه سرکلاس بری
مگه خانه مسکونی تو در بهترین نقطه سعادت آباد با ارزش صدها میلیارد رو از حقوق کارمندی خریدی
مگر اون رو به یک دهم قیمت اون هم از دم قسط از اموال مصادره شده ستاد اجرایی فرمان امام نگرفتی؟
🔹پاسخ را بشنویم...
#پاسخ_به_شبهات
#شبهه_نهم
#انتخابات
@fehrst_etellaatt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘پاسخ به شبهات انتخاباتی
🔹شبهه هشتم
📜 شورای نگهبان خبرگان را انتخاب می کنه، خبرگان رهبر را، رهبر شورای نگهبان را. این که دور است!!
🎥 کوتاه ببینیم
#پاسخ_به_شبهات
#شبهه_هشتم
@fehrst_etellaatt
🔰تحلیل شخصیت ها و چهره های سیاسی!
#پست_اقتضایی
#انتخاب_قوی_ایران_قوی
#انتخابات_1400
@fehrst_etellaatt
موضوع کمبود برخی از قوانین در کشور در طول سالیان اخیر بیشتر از همیشه حس میشد. قریب 5 سالی که «عباس آخوندی» در دولت نخست تدبیر و امید و همچنین یک سال و چند ماه دولت دوم روحانی بر مسند وزارت راه و شهرسازی تکیه زده بود مقوله ساخت خانه تعطیل شد. او با این ایده که دولت نباید خودش به خانهسازی بپردازد و تنها در نقش مشوق، تسهیلکننده و نیز ناظر در موضوع ساخت خانه و بازار مربوط به آن عمل کند از این وظیفه مهم شانه خالی کرد. تاسفانگیز اینکه وزارت تحت امر او حتی در نقش مشوق، تسهیلکننده و ناظر نیز به میدان وارد نشد و شد آنچه نباید میشد؛ یعنی قیمت خانه و اجارهبها ناگهان سر به فلک گذاشت.
با آمدن مجلس یازدهم یکی از مهمترین دغدغههای وکلای ملت موضوع مهم مسکن بود لذا نمایندگان چند محور را برای جبران کمکاریهای این هشتساله در حوزه مسکن دنبال کرد.
یکی از این حوزهها مقابله با سوداگران مسکن بود. کسانی که با در اختیار داشتن دهها و صدها واحد مسکن و عدم اجاره یا فروش آنها این واحدها را از چرخه عرضه و تقاضا خارج میکنند و همین کمبود عرضه به نسبت ازدیاد تقاضا سبب گران شدن مسکن میشود. در همین رابطه سال گذشته نایبرئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: «کشور ۲.۵ میلیون خانه مسکونی خالی دارد که ۵۰۰ هزار واحد آن در استان تهران واقع است.»تصویب قانون مالیات بر خانههای خالی با سیستم اعمال مالیات به صورت افزایشی بر خانههای خالی این امکان را به وجود خواهد آورد که مسکن برای سوداگران به عنوان یک کالای سرمایهای مطرح نباشد. البته در این باره باید گفت که تصویب مجلس یک گام مهم بوده و اجرای درست این قانون توسط دولت سبب به بار نشستن این قانون میشود که میوه آن قطعا برای جامعه شیرین خواهد بود.
قانونی که ترمز یکهتازی عهدشکنان را کشید
یکی از قوانین بسیار مهم در دوره عملکرد یکساله مجلس که موافقان و مخالفان جدی داشت قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از حقوق ملت ایران» بود. ماجرا پس از برجام به صورت کاملا برنامهریزی توسط غربیها مرحله به مرحله اجرا میشد. دولت تدبیر و امید به پندهای منتقدان هیچ توجهی نکرد و به وعدههای اروپا و آمریکا اعتماد کرد.
نتیجه این اعتماد این شد که ایران زودتر از موعد همه تعهداتش را انجام داد اما غرب حتی پس از اجرای برجام تنها به آزادسازی برخی پولهای ایران بسنده کرد. در دوره اوباما اصلیترین و کلیدیترین موضوع تحریم یعنی سوئیفت حل نشد و همین باعث شد که رئیس بانک مرکزی دولت تدبیر و امید در چهارسال نخست یعنی ولیاله سیف، بگوید دستاورد ایران از برجام تقریبا صفر بوده است.
در دوره ترامپ، آمریکا به کلی زیر میز زد و از برجام خارج شد. چند سال گذشت و متاسفانه دولت و مجلس دهم هیچ عکسالعمل مهمی در واکنش به این شیوه فریبکارانه غرب نشان ندادند. با آمدن مجلس یازدهم قانونی در دستور کار وکلای ملت قرار گرفت که 3 ماه را به غربیها و خاصه آمریکا مهلت داد تا تحریمهای ظالمانه را رفع کنند و در صورت عدم عمل غرب به وعدههایش دولت مکلف شد مواردی مانند نظارتهای فراتر از پادمان از جمله اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را متوقف کند. تصویب این قانون و آغاز غنیسازی 60 درصد سبب شد تا غربیها از روند آغاز مذاکرات سخن بگویند.
مهمترین اقدامات کمیسیونها
مسلم است که در محدوده یک گزارش روزنامهای نمیتوان به صورت مجزا به همه اقدامات کمیسیونها اعم از قانونگذاریها، بررسیهای میدانی و نظارتها و تحقیق و تفحصها پرداخت لذا به مهمترینهای آن اشاره میکنیم.
در موضوع قانونگذاری (به غیر مواردی که در سطرهای بالا به آن اشاره کردیم) برخی از مهمترین قوانین بررسیشده در مدت یکساله مجلس یازدهم عبارتند از: «قانون مبارزه با قاچاق ارز و کالا»؛ «قانون مالیات بر ارزش افزوده»؛ «قانون تاسیس بیمه همگانی»؛ «طرح مالیات بر عایدی سرمایه» و... که در کمیسیون اقتصادی بررسی شدند.
«طرح جهش تولید مسکن» در کمیسیون عمران؛ «طرح تامین کالاهای اساسی» و «طرح احکام کلی اصلاح ساختار بودجه» در کمیسیون برنامه و بودجه؛ «طرح جوانی جمعیت و تعالی خانواده» و «طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی» در کمیسیون فرهنگی؛ «طرح حمایت از افراد مبتلا به اختلالات شدید روانی» در کمیسیون بهداشت؛ «اصلاح قانون نظارت بر رفتار نمایندگان» در کمیسیون آئیننامه داخلی مجلس؛ «طرح تسهیل برخی مجوزهای کسب و کار» در کمیسیون جهش و رونق تولید.
«اصلاح قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی» در کمیسیون کشاورزی؛ «اصلاح قانون انتخابات ریاستجمهوری» در کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها؛ «طرح توسعه و تولید پایدار زنجیره فولاد» در کمیسیون صنایع و معادن.
چگونه رأی مردم در بهارستان ثمر داد
کارنامه یک ساله مجلس یازدهم از اصلاحات اقتصادی تا حضور میدانی
کارنامه یکساله مجلس یازدهم از تلاش برای بازگرداندن هفتتپه تا حل مشکل آب غیزانیه و سفرهای استانی و تصویب قوانین کارگشایی مانند مالیات بر خانههای خالی نمونهای کوچک از ثمره رای مردم به کار جهادی و نگاه به داخل است.
سرویس سیاسی-
اسفندماه سال 98 بود. در زمانی که یک بیماری بسیار خطرناک و واگیردار جهان را به وحشت انداخته بود و این ویروس در مسیر خود به ایران نیز رسیده بود. در چنین شرایطی انتخابات مجلس یازدهم برگزار شد.
کارنامه بسیار ضعیف مجلس دهم با اکثریت طیفهای اصلاحطلب و حامیان دولت از یک طرف و نیز عملکرد غیرقابل دفاع و ضعیف دولت تدبیر و امید که با حمایت کامل اصلاحات به پیروزی رسید سبب شد تا در انتخابات مجلس یازدهم پیروزی با طیف منتقد دولت و اصولگرایان باشد و آنها اکثریت مجلس یازدهم را شکل دهند. انتخابات در اوایل اسفندماه 98 برگزار شد و در اوایل خرداد 99 مجلس یازدهم باید کارش را آغاز میکرد. در عین ناباوری در این فاصله 3ماهه که هنوز مجلس جدید شروع به کار نکرده بود هجوم طیف موسوم به اصلاحطلب علیه مجلس آغاز شد.
مجلس یازدهم در شرایط بحران کرونا، نتایج به جامانده از ضعف نظارت و عدم توجه مجلس دهم به معیشت مردم و نیز آثار حدود 7 سال مدیریت دولت تدبیر و امید در خردادماه شروع به کار کرد و حدود دو ماه نخست آن به انتخابات برای تعیین رئیس و هیئترئیسه و شکلدهی به کمیسیونها و تعیین اعضای آنها و... سپری شد. بلافاصله پس از این دوره برخی نمایندگان مجلس یازدهم به سراغ یکی از معضلات سوءمدیریت در این سالها رفتند؛ کارخانه نیشکر هفتتپه.
شروع خوب یازدهم؛
بررسی مشکل هفتتپه
اصطلاح خوب یا بهتر است بگوییم فرهنگ خوبی که با مجلس یازدهم در حوزه گفتمانی قوه مقننه ورود پیدا کرد و پررنگ شد «بررسیهای میدانی» بود. برخی نمایندگان تهران به همراه نمایندگان بومی موضوع این کارخانه و اعتراضهای کارگران آن را دنبال کردند و در این مسیر به منطقه شوش رفته و از نزدیک پای سخن کارگران نشستند. نتیجه پیگیریهای مجلس یازدهم به رغم تمام سنگاندازیها و مخالفتهای برخی دولتیها اخیرا اعلام شد و آن چیزی نبود جز خلع ید از کسی که به ثمن بخس این کارخانه را به چنگ آورده بود.
در این میانه همچنین محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس برخی سفرهای استانی را نیز صورت داد. او در نخستین گام به استان سیستان و بلوچستان رفت. استانی محروم که همواره در کنار برخی استانهای دیگر مورد تاکید رهبر انقلاب است تا مسئولان به این مناطق بیشتر توجه کنند. در این سفر نمایندگان استان سیستان و بلوچستان به همراه برخی نمایندگان دیگر مناطق کشور رئیس مجلس را همراهی میکردند.
مهر تأیید رهبری
بر سفرهای استانی
حضور رئیس مجلس در مناطق محروم استان و صحبت چهره به چهره با مردم و شنیدن مشکلات آنها یکی از پیامدهای مجلس یازدهم بود که از قضا مورد تاکید رهبر انقلاب نیز قرار گرفت و معظمله در دیدار ویدئو کنفرانسی با مجلس در روز پنجشنبه بر لزوم ادامه یافتن این سفرها تاکید کردند.
پس از آن رئیسمجلس به همراه برخی نمایندگان به منطقه چابهار رفت و از فرودگاه و برخی مناطق چابهار و اطراف آن دیدن کرد. در این سفرها رئیس و نمایندگان مجلس با اولویتهای هر منطقه و نیز مشکلات مردم آشنا میشوند و به طور قطع این در روند قانونگذاری، اختصاص بودجه و نیز نظارت بر مدیران استانی تاثیر قابل توجهی دارد.
مشکل آب آشامیدنی
غیزانیه
سفر بعدی رئیس مجلس به استان خوزستان بود. استانی که پیش از آن برخی مردمش در منطقه غیزانیه با مشکلات آب آشامیدنی سالم روبهرو شده بودند و این بار نیز سفر برخی نمایندگان تهران به همراه نمایندگان بومی به منطقه غیزانیه و چارهاندیشی برای حل مشکل سبب شد در مدت کوتاهی با همت قرارگاه سازندگی خاتم مشکل آب آشامیدنی آنجا حل شود. مقصد سفر بعدی قالیباف کردستان بود که با بازدید از مناطق مختلف و برگزاری جلسات با مدیران استانی همراه شد.
نکته قابل تامل در این موضوع سمپاشی نشریات طیف موسوم به اصلاحطلب است که در مواردی مانند مشکل آب غیزانیه و یا هفتتپه به انتقاد از سفر نمایندگان به این مناطق میپرداختند! بهانه آنها این بود که چرا کسی که نماینده تهران است برای کمک به حل مشکل مردم غیزانیه یا هفتتپه به آنجا سفر کرده است! این بهانهجویی مضحک در حالی بود که این نمایندگان به صراحت میگفتند که برای کمک به حل مشکل رفتهاند و در این مسیر با نمایندههای بومی آن منطقه در هماهنگی کامل بودهاند. این موضوع به خوبی نشان داد که برای طیف اصلاحات؛ سیاسیکاری و قبیلهگرایی بیشتر از حل مشکل مردم اهمیت دارد.
یک قانون خوب؛
مالیات بر خانههای خالی
بهارستان علیه اتحاد دلالان (یادداشت روز)
مجلس یازدهم وارد دومین سال کاری خود شده است. چیزی حدود دو سوم نمایندگان فعلی (مقداری کمتر از دو سوم) برای نخستینبار است که مسئولیت نمایندگی را تجربه میکنند. از این بابت میتوان مجلس یازدهم را مجلسی نو و با توجه به میانگین سنی نمایندگان، مجلسی جوان نیز نامید که البته از حضور افراد باتجربه و سن و سالدار نیز برخوردار است.
مجلس فعلی حتی پیش از تشکیل نیز زیر ضرب هجمه و حمله بود. این تخریبها و حملهها گاهی مضحک هم بودند. برای نمونه یکی از رسانهها چندین هفته پیش از تشکیل و شروع به کار مجلس یازدهم نوشته بود؛ مجلس یازدهم باید پاسخگوی وضعیت فعلی باشد! این روند تخریبی تاکنون نیز ادامه داشته و بعید است در آینده نیز متوقف شود.
البته که نمیتوان کارنامه و عملکرد مجلس را یکسره و کاملاًً مثبت و بدون اشکال دانست اما بدون شک تا اینجای کار و بهطور میانگین، مجلس در طول یک سال گذشته کارنامهای قابل دفاع و مقبول از خود برجای گذاشته است و میتوان پیشبینی کرد این عملکرد در سالهای بعدی بهتر نیز خواهد شد. فراموش نکنیم که اکثر نمایندگان برای نخستینبار این کرسی را تجربه کردهاند و طبیعی است که آشنایی و مسلط شدن به امور و وظایف خود، مدتی زمان لازم دارد. مسئلهای که در کنار شکلگیری کمیسیونهای تخصصی، نیمه اول نخست سال کاری مجلس را تحتالشعاع خود قرار داد و اغلب کارهای مهم و برجسته مجلس در نیمه دوم این سال کاری انجام شد.
پرهیز از حاشیه و مسئلهسازی برای کشور را میتوان یکی از نکات مهم و برجسته در کارنامه یک سال اخیر مجلس دانست. هرچندمجلس شورای اسلامی بهدلیل ماهیت و ساختار مجلس و تعداد بالای نمایندگان، همیشه در معرض و خطر حاشیهسازی قرار دارد - چرا که عملکرد غلط یک یا چند نماینده به پای همه نمایندگان نوشته شده و به سرعت مجلس را وارد حاشیه میکند- اما در طول یک سال گذشته این موارد بسیار اندک و نادر بودهاند. این نکته را هم نباید فراموش کرد که در ادوار پیشین مجلس - به نسبتها و درجات مختلف- کسانی بودهاند که اظهارات و نطقهایشان به جای آنکه گرهای از کار مردم و مملکت باز کند، مورد پسند دشمن بود و بر صدر رسانههای ضدانقلاب مینشست. نمایندهای که قرار بود عصاره فضایل ملت و مایه اقتدار و افتخار کشور باشد، به سخنگوی دشمن و تکرارکننده ادعاهای آنان تبدیل میشد. دامن مجلس یازدهم از چنین لکهای پاک است و نباید از کنار آن تجربههای تلخ و وضعیت قابل تقدیر فعلی به سادگی عبور کرد.
نکته مهم دیگری که در رابطه با مجلس یازدهم وجود دارد، ارتباط با متن مردم و مشکلات آنهاست. مسئلهای که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در ارتباط تصویری با نمایندگان به آن اشاره کرده و فرمودند؛ «حضور در میان مردم و دیدن صحنههای واقعی زندگی مردم که این سفرهای استانی رئیس محترم مجلس و رؤسای کمیسیونها و بعضی از نمایندگان محترم حقیقتاً حرکت و اقدام بسیار خوبی است و باید انشاءالله ادامه پیدا کند. عزیزان من! حضور در کنار مردم را ترک نکنید. یکی از موفّقیّتهای بزرگ این است که بتوانید در کنار مردم باشید و در کنار مردم بمانید.»
فراموش نکردهایم عدهای درباره این سفرها چه میگفتند. مثلاً درباره سفرهای قالیباف میگفتند حرکت تبلیغاتی و انتخاباتی است و یا میگفتند مشکلاتی مثل شرکت کشت و صنعت هفتتپه، آب غیزانیه، کپرنشینی در سیستان و بلوچستان و حاشیهنشینی در مشهد چه ربطی به نمایندگان تهران دارد و چرا آنها پیگیر این مسائل هستند.(به این نکته ساده و روشن توجه نمیکردند که طبق متن مصرح قانون، اگرچه نماینده با رای مردم یک شهر خاص انتخاب میشود اما نماینده کل ملت است و نه فقط نماینده همان شهر)
و یا میگفتند این سفرها هزینه زیادی دارد پس بهتر است تعطیل شود و بودجه بیتالمال حیف و میل نشود! شاهد و مدعایشان هم سفر رئیسجمهور به کرج بود. شورای شهر کرج در سال ۱۳۹۵، برای سفر یک روزه «حسن روحانی» و هیئت همراه او به استان البرز، یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان اختصاص داده بود؛ پس با این حساب و با در نظر گرفتن نرخ تورم و دوری مقصدهای نمایندگان، این هزینه چند برابر شده و توجیه ندارد! و درباره هزینه سفر نمایندگان در مقایسه یادشده توضیحی نمی دادند!
مجلس در کنار محسنات و نقاط مثبت خود، با چالشها و آسیبهایی نیز روبهروست. اگر برای این آسیبها و چالشها فکر نشود و برنامهای وجود نداشته باشد، میتواند ورق را برگردانده و کارنامه بهارستان را زیر سؤال ببرد. رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانات اخیر خود به چهار مورد از این چالشها و آسیبها اشاره کردند؛
1- سوءاستفاده نمایندگان از تواناییهای قانونی
2- ورود نمایندگان در مسائل اجرایی
3- بیاحتیاطی در استفاده از تریبونها برای بیان نظرات
4- تلاش برای رسیدن به مسئولیّتهای اجرایی
مدیرمسئول کیهان گفت: حرکت از پله دوم یکی دیگر از ترفندها برای سرپوش گذاشتن بر ناکارآمدی است. بهعنوان مثال وقتی درباره بیتوجهی نسبت به برخی از مشکلات مردم از جمله مشکلات اقتصادی مورد سوال قرار میگیرند و یا ملت از آنها میپرسند برجام با آن همه هزینه و اتلاف امکانات نظام چه دستاوردی داشته است؟! ادعا میکنند که ما قصد انجام اقداماتی را داشتیم ولی نگذاشتند! و این دو سوال را بیپاسخ میگذارند که اولاً قرار بود چه کاری انجام بدهید؟ و ثانیاً چه کسانی نگذاشتند؟! راهکار دولت در این زمینهها مشخص است و باید پرسید که مثلاً برای حل مشکلات اقتصادی، مقابله با گرانی، پیشگیری از سقوط ارزش پول ملی و امثال آن کدام لایحه را به مجلس دادید؟ و کدام مصوبه را در هیئت دولت داشتید و کدام بخشنامه را صادر کردید که حالا ادعا میکنید نگذاشتند؟
شریعتمداری در ادامه به چند نمونه دیگر از ترفندهایي که این روزها و در آستانه انتخابات برای وارونهنمایی واقعیات به کار برده میشود اشاره کرد و راههای مقابله با آنها را برشمرد و در همین زمینه گفت: روشنگری باید اولاً مستند و واقعی باشد و ثانیاً با استفاده از قالبهای همه فهم صورت بگیرد و افزود؛ گاهی اوقات مخاطب با قالبی که برای بیان واقعیات و روشنگری استفاده میشود مانوس نیست و نمیتواند پیام را بگیرد. در این حالت کار هنرمندانه این است که قالب را عوض کنید و نه اینکه محتوای پیام را تغییر بدهید.
مدیرمسئول کیهان در خاتمه بر ضرورت روشنگری تأکید کرد و گفت: به قول حضرت آقا مردم خواهان کسی هستند که دارای اراده و مدیریت قوی باشد و کارآمدی بالایی داشته باشد و در صورت شناسائی فرد مورد نیاز خود با اشتیاق پای صندوقها میآیند و مشارکت بالایی را به نمایش میگذارند.
وی گفت: نامزدها که از کُره دیگر نیامدهاند. هریک از آنها سوابق شناختهشدهای دارند که میتواند مورد ارزیابی و قضاوت قرار بگیرد. در اینباره باید تأکید کرد که برنامه به تنهایی نمیتواند ارزیابی دقیقی از نامزدها ارائه بدهد بلکه برنامهها را باید در کنار کارنامهها ارزیابی کرد وگرنه به قول حضرت امیر علیهالسلام وقتی پای حق و عدالت در میان است، میدان برای سخنوری درباره آن بسیار گسترده است ولی پای عمل که به میان میآید دامنه آن تنگ و باریک است.
یکی از قوانین خوب دیگر که در مسیر مبارزه با فساد بوده است «طرح حمایت مالی از افشاگران فساد» بود که این طرح در کنار طرحهای دیگری مانند «طرح مبارزه با جرائم اقتصادی» در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد.
همچنین در طول این مدت موارد قابل توجهی از تحقیق و تفحصها در مجلس به تصویب رسیده و نیز بررسیهای میدانی توسط نمایندگان از برخی وزارتخانهها و دستگاهها انجام شده است که در محدوده این نوشتار امکان اشاره به آنها نیست. قطعا رسیدن به نقطه آرمانی برای مجلس شورای اسلامی که هم در تراز انقلاب اسلامی باشد و در جهت فرمایشات امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب نیازمند تلاش شبانهروزی و همراه با اخلاص و تقوای نمایندگان مجلس یازدهم است تا به یاری خدا به مجلسی که «در راس امور است» نزدیک و نزدیکتر شویم.
نکته مهم دیگری که در بیانات رهبر معظم انقلاب نیز دیده میشد، لزوم توجه هرچه بیشتر به عقلانیت و آرامش در مجلس بود. اقدامات و مواضع هیجانی - حتی اگر با نیت خیر و صلاح هم باشد- نتیجه مثبتی در پی نخواهد داشت و به ضد هدف تبدیل میشود. نمایندگان نباید فراموش کنند که این مجلس بهعنوان مجلس انقلابی شناخته میشود و خیلیها به دلایل مختلف و متنوع انگیزه بالایی دارند تا آن را زمین بزنند و ناکارآمد نشان دهند تا اساساًً انقلابیگری را زیر سؤال برده و مترادف با مواضع و اقدامات غیرعقلانی و غیرقابل دفاع جلوه دهند. پادزهر این شیطنت داخلی و توطئه خارجی، عقلانیت و آرامش است. عجله، هیجان و اقدامات احساسی و دفعی زمینه را برای رسیدن مخالفان مجلس به اهداف خود فراهم میکند.
پس از سالها کمکاری و بیتوجهی به اولویتهای کشور و مسائل مردم، هیچ انتخابی جز همت و تلاش چندبرابریِ برآمده از کار کارشناسی و خرد جمعی وجود ندارد. پس از این همه تجربه ریز و درشت، مجالی برای آزمون و خطا نیست. باید دست به جراحیهای بزرگ و حیاتی زد و گلوی مردم و کشور را از چنگ دلالان سیاسی و اقتصادی نجات داد. دلالانی که در یک اتحاد نانوشته و پشتپرده از یکسو در میدان اقتصاد، منابع کشور را به تاراج میبرند (یک نمونهاش با بلعیدن رانت افسانهای ارز 4200 تومانی) و از سوی دیگر و در میدان سیاست کج کردن گردن و زانو زدن مقابل استکبار را تجویز کرده و تنها راه زنده ماندن معرفی میکنند. مجلس در همین یک سال، در مقابله با این دلالان تباهی و تغییر این ریلِ خسارتبار، کارهای مهمی انجام داده اما بدون شک این اقدامات کافی نیست.
هم بهارستاننشینان باید همت خود را مضاعف کنند و هم مدیریت اجرایی کشور باید از چنبره راحتطلبی و اشرافیتزدگی نجات یابد.
محمد صرفی
در جمع اساتید بسیجی و دانشجویان دانشگاههای آزاد اسلامی استان اصفهان
شریعتمداری: برنامه نامزدها را باید در کنار کارنامه آنها به ارزیابی و قضاوت نشست
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، حسین شریعتمداری صبح امروز در جمع اساتید بسیجی و دانشجویان دانشگاههای آزاد اسلامی استان اصفهان اظهار داشت: عمدتاًً سه فاکتور که درجه حضورشان نیز با یکدیگر متفاوت است در صحنه دیده میشود، نیروهای انقلاب و جبهه موسوم به اصلاحات که دو فاکتور اصلی هستند و تلاش آمریکاییها برای اثرگذاری در انتخابات که از نوع تخریبی، نظیر پیشگیری از مشارکت حداکثری و امثال آن است، البته بدیهی است که دشمنان در پی آنند که دولت در اختیار کسانی باشد که با آنها همسویی و همخوانی داشته باشد!
شریعتمداری گفت: برخی این نظر را مطرح میکنند که بعید نیست آمریکا برای بدنام کردن یک جریان سیاسی از آن حمایت کند که باید گفت؛ نقشه راه دشمن و خواستههای آن با دهها زبان و صدها قلم مطرح شده و قابل شناسایی است بنابراین وقتی از یک جریان سیاسی حمایت میکند میتوان به مواضع و عملکرد آن جریان مراجعه کرد و چنانچه با مواضع و خواستههای اعلام شده دشمن همخوانی داشت، حمایت دشمن را واقعی و البته خطرناک تلقی کرد و در غیر این صورت، ماجرا متفاوت خواهد بود.
مدیرمسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه جبهه اصلاحات فشل است، گفت: اصلاحات در این ۸ سال از آقای روحانی حمایت کرد و بهطور طبیعی و منطقی عملکرد دولتهای دهم و یازدهم بهحساب مدعیان اصلاحات نوشته میشود. این جبهه تا چند ماه قبل تأکید داشت که آقای روحانی با حمایت آنها رئیسجمهور شده است و از تمامی مواضع و عملکرد دولت بهطور تمامقد دفاع میکرد اما این روزها که ناکارآمدی دولت و نارضایتی گسترده مردم از مشکلات پدید آمده به وضوح دیده میشود، اصرار دارند از دولت آقای روحانی ابراز برائت کنند که البته برای مردم پذیرفتنی نیست.
مدیرمسئول کیهان در ادامه گفت: اصلیترین راهکار این جبهه رقیبهراسی است و سعی میکنند مردم را از رقیب بترسانند مثلاً در دورههای قبل از سایه جنگ سخن میگفتند و اینکه اگر ما نباشیم باید در انتظار جنگ بود و یا آقای ظریف با حضور در شورای روابط خارجی آمریکا و در مصاحبه با مصاحبهکنندهای که قبلاًً در ایران به جرم جاسوسی برای آمریکا بازداشت شده بود، میگوید اگر ما در مذاکرات هستهای به توافق نرسیم تندروها به میدان میآیند! و یا میگفتند اگر رقیب بیاید در پیادهروها دیوار میکشد، دلار به ۵ هزار تومان میرسد، پراید ۱۰۰ میلیون میشود! اکنون نیز بهرهگیری آنها از ترفند رقیبهراسی را به وضوح میتوان دید.
شریعتمداری ترفند سوم اصلاحات را پیشگیری از ائتلاف و نزدیکی نیروهای انقلاب دانست و گفت: در گذشته هم اینچنین بوده است مثلاً در جریان انتخابات ۷۶ ظاهر قضیه این بود که مرحوم هاشمی از آقای ناطق حمایت میکنند ولی بعدها آقای مرعشی گفت آقای هاشمی از همه ما خواسته بود از آقای خاتمی حمایت کنیم اما همین طیف مدعی اصلاحات بعداً علیه مرحوم هاشمی دست به حملهای گسترده زدند. ایشان را عالیجناب سرخپوش! نامیده و مدعی بودند در قتلهای زنجیرهای دخالت داشته است! میگفتند افتخار میکنیم کاری کردیم که آقای هاشمی در مجلس ششم حضور نداشته و انصراف بدهد. بعدها بار دیگر به مرحوم هاشمی روی آوردند و سعی کردند از ایشان بهعنوان تیرک خیمه جبهه اصلاحات استفاده کنند و ایشان را یک قدیس معرفی کردند.
وی افزود: یکی از همین طیف در مصاحبه با نشریه صدا گفته بود مهمترین هدف اصلاحطلبان، تعمیق شکاف در حاکمیت است. مهمترین عاملی که در شرایط کنونی بهعنوان پیشران فرآیند ما عمل خواهد کرد، جلوگیری از وحدت اصولگرایان تندرو با سایر اصولگرایان است. نهایی کردن شکاف میان جناح حاکم، به لحاظ تاریخی مهم است. اصلاحطلبان باید نقش گُوِه را بازی و این شکاف را به جدایی کامل برسانند. دولت روحانی به دلایل گوناگون، حتی بهتر از اصلاحطلبان میتواند بخشی از این اهداف را محقق کند! همین طیف یک روز درباره آقای ناطق نوری، شعار مجلس زوری نمیخوایم، ناطق نوری نمیخوایم سر میدادند بعدا اصرار به حضور ایشان در میان خود داشتند و همینها که شعار سیمای لاریجانی تعطیل باید گردد، ورد زبانشان بود، از ایشان بهعنوان نامزد خود در انتخابات ۱۴۰۰ یاد میکردند!
شریعتمداری گفت: این حرکت سینوسی و مواضع ضد و نقیض در جبهه اصلاحات به فراوانی دیده میشود و زمینه چندانی برای اعتماد مردم به آنها باقی نگذاشته است. از این روی برخی از این طیف سعی دارند، نقیصه مورد اشاره را با حاشیهسازی و تغییر صورت مسئله جبران کنند.
خود شما بودید که گفتید رئیسجمهور اختیارات ندارد
عضو مرکزیت حزب اعتماد ملی میگوید رأی ندادن، بازی در زمین تندروهاست و همه توان خود را برای آمدن مردم پای صندوق رأی به کار میگیریم.
محمدصادق جوادی حصار به ایلنا گفت: اصلاحطلبان در انتخابات دو راه دارند؛ یا اینکه باز هم اکتفا کنند به اینکه با همین دو کاندیدایی اصلاحطلب، یا نسبتا به آنها نزدیک هستند و با حمایت از این دو نفر کاملا به مصاف جریان اقلیت بروند و اجازه ندهند که آنها نقشهشان را عملی کنند و یا اینکه بازی بازدارنده انجام دهند؛ بازی بازدارنده هم به این معناست که کاری کنند که اتحاد و یکپارچگی میان آن اردوگاه محقق نشود.
وی افزود: به این معنا که تلاش آنها بر این متمرکز است که همه به نفع آقای رئیسی کنار بروند اما من تصور میکنم که بخشهای اعتدالی این جریان که میتوانستند کنار اصلاحطلبان بایستند و با این جریان کار کنند، اکنون میتوانند برای اینکه نقش بازدارندگی ایفا کنند به سمت یک کاندیدای میانه بروند و اجازه ندهند که اهداف آنها به راحتی محقق شود. یعنی اگر اصلاحطلبان تصمیم گرفتند در انتخابات شرکت نکنند، حداقل آن بخش اعتدالی حامی آقای روحانی بروند پشت سر یک آدمی مانند آقای مهرعلیزاده یا آقای همتی و اجازه ندهند که جریان مقابل بتواند با یک رأی خوب ریاستجمهوری را به دست آورد.
جوادیحصار در پاسخ به این سؤال که «با توجه به حجم ناامیدی ایجاد شده در جامعه و فعالان سیاسی، اصلاحطلبان قادر خواهند بود تجربههایی مانند ۹۲ یا ۷۶ را تکرار کنند؟»، اظهار داشت: ببینید واقعیت این است که مردم باور نمیکنند که ریاستجمهوری مهم است، این واقعیت تلخی است که طی این سالها به خورد اذهان مردم دادند که ریاستجمهوری جایگاهی ندارد.
وی افزود: اعتقاد آنها این بوده که اگر مردم در صحنه باشند، از آنجا که عموماً گرایشات اصلاحطلبانه دارند ما هیچوقت نمیتوانیم به صورت معمول و متعارف به ریاستجمهوری دست پیدا کنیم، به همین منظور خیلی تلاش کردند تا به مردم تلقین کنند که ریاستجمهوری جایگاهی ندارد. باوراندن این مسئله به مردم که القای چنین ذهنیتی به مردم، بازی است که ما نسبت به حساسیت جایگاه ریاست جمهوری بیتفاوت شویم، کارسختی است اما اگر بتوانیم این را به جامعه منتقل کنیم که رأی ندادن بازی در زمین آنها یعنی کسانی که میخواهند با حداقل پشتوانه و امکانات، حداکثر امکانات کشور را در اختیار بگیرند، در آن صورت شاید مردم باور کنند و شاید بازگردند به صحنه و اگر برگردند و بتوانند پشت چهرهای مانند آقای مهرعلیزاده بایستند، همان کاری را از او طلب کنند که از آقای ظریف و تاجزاده طلب میکردند، در آن صورت میتوان امیدوار بود به حصول نتیجه.
وی ادامه داد: باید تاکید کنم که آقای مهرعلیزاده نیرویی نیست که کارنامهای نداشته باشد در حوزه اصلاحطلبان و به عقیده من میشود به این قضیه توجه داشت اما مهمترین مسئله این است که چگونه این زهر بیتفاوتی را خنثی کنیم و چه پادزهری پیدا کنیم که این را خنثی کند.
عضو شورای مرکزی اعتماد ملی در واکنش به این مسئله که دبیرکل حزب کارگزاران عبدالناصر همتی را مناسب ائتلاف میداند، گفت: من روی مصداق تعصبی ندارم، اگر اصلاحطلبان بتوانند با آقای همتی هم به این نتیجه برسند خوب است؛ خوشبختانه در این موضوع با آقای کرباسچی اشتراک نظر داریم اما آقای کرباسچی از جنبه تکنوکراتی به موضوع نگاه میکند و من عملگرایی سیاسی. به همین خاطر در حوزه عملگرایی سیاسی امکان اجتماع جریانهای اصلاحطلبی پیرامون آقای مهرعلیزاده بیشتر است. نه آنکه این احتمال در آن طرف نیست بلکه این چشمانداز روشنتر است.
ادعای جوادی حصار مبنی بر اینکه مخالفان اصلاحطلبان، ریاستجمهوری را بیاهمیت و بیاعتبار وانمود میکنند، در حالی است که افراطیون مدعی اصلاحات همواره هنگام روبرو شدن با اعتراضات و مطالبات مردم، مدعی شدهاند رئیسجمهور تدارکاتچی است و 15 درصد رأی بیش ندارد. حال آقای جوادی حصار با زبان بیزبانی- و فرافکنی- اعتراف میکند که این ترفند ناجوانمردانه، دامن خود اصلاحطلبان را گرفته است.
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️جنگ روانی در انتخابات (بخش سوم)
🔶اولین باری که اصطلاح #جنگ_روانی را شنیدید احتمالا حدس زدید که دارای بار منفی است و ارتباط مستقیمی با #ترفندهای_انتخاباتی دارد. همانطور که انتظار می رود #جنگروانی در #انتخابات با ذهن و عقاید مردم و تاثیر بر آنها سروکار دارد.
🔴ترفندهای جنگ روانی در انتخابات (۲)
💠جنگ روانی در انتخابات و تاکتیک تفرقه و تضاد
🔷 #تاکنیکتفرقهوتضاد نیز برای ایجاد جنگ روانی در انتخابات بسیار کاربردی است. #باایجادتضاد در جناح مقابل و تاکید بر تفاوتها، به #اختلافات دامن زده و جناح رقیب را تضعیف میکنند. معمولا به اختلافات مذهبی و نژادی اشاره میشود تا وحدت میان افراد از بین برود. ایجاد تفرقه و تضاد میان افراد چون آتشی خواهد بود که جز شکست نتیجه ای در بر ندارد. تفرقه میان حامیان یک جریان فکری آنها را درگیر مشکلات مضاعف میکند. در نهایت انرژی و قدرتی برای ادامه مبارزات انتخاباتی در جناح رقیب باقی نمی ماند.
💠تاکتیک القاء
🔷 #القاء می تواند به دو روش به اجرا در آید: الف) مستقیم؛ ب) غیرمستقیم. با تغییر در ذهنیت افراد، #القاء بدون اینکه فرد خودش در جریان باشد، اتفاق می افتد. در القای مستقیم مخاطب باید آمادگی پذیرش پیام به صورت مستقیم را داشته باشد. در روش غیرمستقیم هم، القاء پیام مورد نظر در قالب موضوعات بی ربط به مخاطب منتقل می شود. برای جهت دهی به افکار عمومی از طریق القاء پیام، کاندیدا در قالب سخنرانی، مصاحبه، ویدیو و… به رای دهندگان انتقال پیدا می کند.
🔷 #کارکردهایالقاء: ۱) القای پیروزی قطعی کاندیدای مورد نظر؛ ۲) القاءهایی در جهت انتقال این پیام که منافع مخاطبان در معرض خطر نابودی است؛ ۳) القای اینکه فضا امنیتی است. این القاء می تواند برای جنگ روانی در انتخابات به طور غیر مستقیم استرس و ترس را به جامعه تحمیل نماید. ۴) فضاسازی به صورتی اتفاق بیفتد که با القای خاصی رقیب شکست خود را بپذیرد. #ادامهدارد...
✍مرجانساعدی - کارشناس ارشد علومسیاسی
منبع: وبسایتکانونآگهی وتبلیغاتنبض
#جنگ_روانی
#انتخابات
@fehrst_etellaatt
⁉️ سوال؛
آیا تضمین مشارکت در انتخابات به عهده #شورای_نگهبان است؟
در واقع شورا باید به قانون توجه کنه یا برای جلب مشارکت مردم در انتخابات هم تدبیر کنه؟
✅ پاسخ؛
شورا برای جلب مشارکت مردمی در انتخابات وظایفی داره و طبیعتاً نمیشه گفت وظیفه شورا صرفاً عمل به #مُرّ_قانون هست! یعنی شورا #وظیفه داره جایی که قانونگذار سکوت کرده و یا قانون رو طوری نوشته که میشه تفاسیر متفاوت و بسیطتری ازش ارائه داد، مطابق با #نظریه_تفسیری خودش مشارکت رو بالاتر ببره و رعایت حقوق گروههای مختلف اجتماعی رو از جهت نماینده داشتن در انتخابات بکنه اما همین موضوع یک قید داره. قیدش اینه که به هیچ عنوان #منع_قانونی برای اینکار وجود نداشته باشه.
یه مثال بزنم؛
فرض کنید شورا مطابق با قوانین داخلی و نظریه تفسیری خودش به این نتیجه میرسه که برای احراز شاخص مدیر و مدبر بودن افراد، یکی از راهکارها اینه که فرد ۴ سال ریاست یک سازمان ملی، وزارتخانه، استانداری، شهرداری کلانشهرها یا ... رو به عهده داشته باشه. حالا شخصی مثلاً ۳ سال و نیم این مسئولیتها رو به عهده داشته اما ۴ سال رو پر نکرده. حالا شورا میتونه متناسب با مسئولیتهای قبلی این فرد، تشخیص بده مثلاً ۵ سال #معاونتِ فلان سازمان یا مدیریت چندین ساله بَهمان سازمان، منِ شورا رو به این نتیجه میرسونه که ایشون کفایت مدیریتی برای احراز #این_شاخص رو داره. این دیگه میشه #نظریه_تفسیری شورا که سعی بر اینه تا جای ممکنه برای سلایق مختلف مردم در انتخابات باز گرفته بشه اما اگر در همین شرایط مثلاً فرد محکومیت قضایی داشته باشه، چون تأیید این فرد خلاف #صریح_قانون میشه، شورا اون رو رد میکنه.
👈 مورد مصداقی در این انتخابات؛
در این دوره آقای #اسحاق_جهانگیری یکی از نمایندههای طیف موسوم به اصلاحات بود اما چون متناسب با اسناد «کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی» محکومیت قضایی داشتند، نمیشد تأییدشون کرد. یعنی هر قدر هم که شورا میخواست در این مورد بازتر عمل کنه باز هم این مورد رو نمیشد ازش چشمپوشی کرد ...
مطابق با همین نگاهی که عرض شد، برخی هم در این دوره صلاحیتشون احراز شد
#حمید_کثیری 👇👇
@fehrst_etellaatt
دوستانی پیام دادند که در مورد اتفاقات این چند روز انتخابات موضع بگیریم و حرف جریان انقلابی رو بزنیم ...
دو نکته؛
1️⃣ این کانال برای پوشش اخبار انتخابات نیست و فقط سعی میشه برای کمک و رفع شبهه نکاتی که به ذهن حقیر میرسه که البته با مشورت و راهنمایی اساتید هست عرض بشه
(❗مهم❗)
2️⃣ دوستانی که میخوان بنده درباره دکتر همتی موضع بگیرم در جریان باشند الآن بزرگترین خدمت به جریان #اصلاحات و شخص #دکتر_همتی پوشش اخبار ایشون و موضع گرفتن در قبال اون هست. داریم با دست خودمون بهش ضریب میدیم.
ایشون به آقای جلیلی و رئیسی حمله میکنه و برای دفاع از اونها جواب کسی رو میدیم که به واسطه عملکرد اقتصادی دولت #فعلاً جایگاه مناسبی نداره.
لذا ایشون روز به روز رادیکالتر میشه و میخواد مسیرش رو از دولت سوا کنه، دوگانه تحریم و غیرتحریم بسازه، از زنان و حجاب بگه و ...
👈 بهترین استراتژی ضریب ندادن به صحبتهای ایشون هست
ارادت
@fehrst_etellaatt
یکی از حرفهایی که این روزها خیلی شنیده میشود، این است که؛ رییسجمهور از قبل مشخص است. همه دور هم جمع شدهاند تا رییسی از سبد نظام بیرون بیاید!
❗دو راهبرد اصلی برای افزایش و چند نکته:
1️⃣ راهبرد #رقابت_واقعی
برای داغ شدن تنور انتخابات و نشان دادن واقعی بودن رقابت، یکی از روشها اینه که فارغ از #نتیجه_انتخابات هر کسی رو #اصلح میدونیم ازش دفاع کنیم و شخص و جریانِ منتسب به اون رو تبلیغ کنیم. دقت کنیم گرم کردن تنور انتخابات جز با رقابت واقعی و نه صوری کاندیداها ممکن نیست.
👈 تا روز انتخابات ۱۵ روز باقی مونده و هنوز مناظرات انجام نشده. مناظراتی که معمولاً سهم قابل توجهی در اقبال یا رویگردانی مردم به کاندیداها داره. پس علیرغم نظرسنجیهای موجود، هنوز نمیشه صحنه انتخابات رو شفاف دید، اینکه چه کسی جلوتر از بقیه قرار میگیره و به چه میزان تهدید اون رو دنبال میکنه؟ و زمان کافی برای تصمیم هست که آیا کسانی باید به نفع همدیگه کنار برن یا خیر. البته اونقدری که بنده میفهمم تا الآن هیچ کس قرار نیست به نفع دیگری کنار بره، مگر اینکه شرایط تغییر کنه.
👈 به همدیگه خورده نگیریم که حمایت از هر کسی غیر از آقای رییسی وحدتشکن هست! این دوره ظاهراً اختلاف جریان انقلابی با جریان غربگرا زیاد هست. پس اجازه بدیم، هر کس از اصلحی که تشخیص داده حمایت کنه تا روزهای پایانی ...
👈 خودمون همدیگه رو خراب نکنیم! عین کارهایی که #محسن_رضایی در این روزها شروع کرده و ...
2️⃣ راهبرد #بشنو
فارغ از اینکه افراد میخوان رأی بدن یا نه، ازشون بخواید مناظرات و اخبار انتخابات رو دنبال کنند. به نظر میرسه حرف جریان انقلابی و برنامه داشتن اون برای برونرفت از این شرایط به گوش مردم نرسیده.
👈 برنامهمدار بودن و تسلط روی مباحث کمک بسیار خوبی در توجیه مردم هست
👈 دقت کنید، بدون اینکه از مردم بخوایم رأی بدن، #دعوت به شنیدن و دنبال کردن مباحث بکنیم
@fehrst_etellaatt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 فرید مدرسی: چرا مدیران نظام با شلوارک لب دریا نمیروند؟!
چرا مدیر اسلامی گردنبند نقره ندارد؟
چرا رئیسی با لباس روحانیت به کوه میرود؟
🔹علت اینکه اصلاحطلب ها باید از صحنه سیاسی کشور حذف بشن اینهکه چه خودشون و چه طرفداراشون، هیچ برنامه جامع برای نظام آموزشی، بانکداری، اقتصاد، سیاست خارجی، سلامت، فرهنگ و... ندارن.
🔹 تنها کاری که بلدن آوردن این بهونههای مسخره برای اغوا مردم و موندن خودشون بر مرکب قدرت هستش.
@fehrst_etellaatt
*🔴 ۲۰ پیشنهاد برای افزایش شور انتخاباتی*
۱. آهنگ پیشواز گوشیهای خود را انتخاباتی کنید. کدها در جستجوی اینترنتی قابل دریافت است
۲. پروفایل های شخصی و کانال ها و گروه های شهرستان با تصاویر انتخاباتی و هشتگ #همه_می_آییم مزین کنم. هر شهرستان میتواند یک پروفایل اختصاصی و هماهنگ طراحی کند
۳. تا روز انتخابات به سبک دهه فجر ، جلوی مساجد، محلات و خیابان ها را با پرچم های کوچک و آویز ایران مزین کنیم. نصب پرچم روی تاکسی های تاکسیرانی هم پیشنهاد میشود.
۴. گروه های سرود نوجوانان شعرهای حماسی و ملی و انقلابی به صورت سیار یا ثابت در میدان ها و پارک های اصلی شهر همراه با نورافشانی اجرا کنند.
۵. در بنرها و تراکت های تبلیغی سطح شهرستان فقط و فقط از جملات #مثبت استفاده شود؛
🔹جملاتی مثل: خیز دوباره (فلان شهرستان) برای خلق حماسه ؛ خبر آمد خبری در راه است #همه_می_آییم ؛ (اسم شهر) آماده ی قیام ؛ شهر.... در تدارک تکرار یک حماسه بزرگ؛
۶. پخش آهنگ های انقلابی از بلندگوهای شهر و جلوی ستادهای انتخاباتی
۷. استفاده از ظرفیت کاریزمای شهید سلیمانی در بیلبوردهای تبلیغاتی
🔹مثال:
شهیدسلیمانی: جمهوری اسلامی #حرم است
آغاز رزمایش مدافعان حرم : ۲۸ خرداد۱۴۰۰
۸. مطالبه برای مدیریت تعرفه های انتخاباتی ( اعلام نگرانی از تکرار کمبود تعرفه سال۹۶)
۹. پشت نویسی ماشین با جملات کوتاه(به نیابت از حاج قاسم رای میدهم یا فقط به عشق ایران رای میدهم) با عکسی از حاج قاسم یا نمادهای ملی و شهرستانی یا لوگوی پیروزی(V)
۱۰. پخش کلیپ های دعوت به انتخابات در بین الصلاتین مساجد و پخش سرودهای ملی بلافاصله بعد از پایان نماز
۱۱. ایجاد حس رقابت بین مساجد، جوانان آتش به اختیار هر محله، محلات، مناطق ، شهرها با استفاده از ظرفیت جوانان خلاق و تکنیک های عملیات روانی
۱۲. مانور رسانه ای روی اقدامات تبلیغی و برجسته سازی تجربه های موفق تبلیغی و فعالیت ها با اشتراک گذاری در مقیاس بسیار وسیع در فضای مجازی.
۱۳ . تهیه دستبندهایی ظریف و کوچک از پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران ویژه جوانان انقلابی و توزیع در مراسم ارتحال امام تا روز انتخابات
۱۴. راه اندازی پویش #من_هم_رای_میدهم ؛ گرفتن عکس با این جمله و با پرچم ایران توسط طیف ها و سلایق مختلف سیاسی و خصوصا افراد مرجع و تاثیرگذار و انتشار #حداکثری در کانال ها و گروه های شهرستان.
🔹به قید قرعه به تصاویر ارسالی جوایزی تقدیم شود
۱۵. برگزاری #جشن_تکلیف_سیاسی ویژه رای اولی ها در پارک ها یا فرهنگسراهای شهر همراه با اجرای برنامه های متنوع و شاد و برنامه ریزی جهت اجرای مسابقات، راه اندازی تریبون آزاد یا رژه موتوری ویژه این گروه همراه با ماشین صوت و...
۱۶. استفاده از ذوق و استعداد و پیشنهادات و طرح های ابتکاری خواهران فعال فرهنگی محلات
۱۷. سه شب آخر منتهی به ۲۸ خرداد روزهای بسیار حساسی است. جهت نورافشانی به صورت همزمان در چند نقطه شهر از هم اکنون با نهادهای متولی هماهنگ شود. ( دقت شود این امور اسراف نیست بلکه سرمایه گذاری است)
🔹 میتوان طرح رزمایش مجازی در اینستا و توئیتر و... با موضوع دعوت به انتخابات برای دو روز آخر منتهی به ۲۸ خرداد و خصوصا صبح ۲۸ خرداد آماده کرد.
۱۸. از هیئت امنای همه مساجد و سازمان تبلیغات و نهادهای متولی بپرسید برای شور انتخاباتی تا کنون جلسه ای تشکیل داده اند؟ حتما از روابط عمومی ادارات ، بانک ها مطالبه کنید سهم آنان برای خلق حماسه حضور چه بوده است؟!
۱۹. ذاکرین محترم اهلبیت به عنوان گروه مرجع خصوصا با در پیش رو بودن شهادت امام صادق (ع) نقش مهمی در گوشزد کردن حساسیت حماسه حضور دارند. فقط کافیست در آخر مجلس یا هنگام دعا فقط در حد یک دقیقه یک گریز یا دعای انتخاباتی بفرمایند.
(شهیدسلیمانی: جمهوری اسلامی قرارگاه حسین بن علی است)
۲۰_ بسیج اصناف یک جماعت متدین و یک ظرفیت بسیار عالی با سابقه انقلابی بسیار درخشان هستند. با استفاده از این ظرفیت یک تراکت دعوت به انتخابات طراحی فرموده و تقدیم به اتحادیه اصناف، اصناف متدین و انقلابی نمایید تا با نصب در درب مغازه فضای شهر را انتخاباتی کنند.
☘ امیدوارم شما هم با برگزاری جلسه و هم افزایی و #اقدام_سریع گامی جهت تحقق مشارکت حداکثری بردارید. توقف در شعار و جلسه ممنوع؛ زمان کم داریم و دشمن بیشمار!!
🖌محمدصادق سلطانزاده
➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷 @fehrst_etellaatt
🔴چند نکته پیرامون مصاحبه آقای عبدالناصر همتی در گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما
▪️ بر خلاف جیغ بنفش اصلاح طلبان و هیاهوی به راه انداخته در مورد اینکه ما در این دوره انتخابات کاندید نداریم ، اما صحبت های عبدالناصر همتی در گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما حاکی از این است که دیدگاه های ایشان کاملاً هماهنگ شده با اتاق فکر جریان اصلاحات می باشد و در استفاده از تکنیک های رسانه ای این جریان که با آنها در انتخابات های قبلی رأی خود را از مردم گرفتند، این بار نیز با تمام قوا سعی در فریب مردم با استفاده از همین تکنیک ها دارند، که در این خصوص نکات زیر قابل توجه می باشد:
1⃣ تکنیک #مظلوم_نمایی: آقای همتی در ابتدای سخنان خود و در حین صحبت نیز چندین مرتبه به رقابت ناعادلانه و پنج بر یک اشاره کردند و این در حالیست که آقای مهرعلیزاده از همان جریان در کنار ایشان است. این نکته نشان دهنده این است که کاندیدای اصلی اصلاح طلبان همانطور که از قبل هم پیش بینی می شد، آقای همتی بوده و مهرعلیزاده بعنوان کاندیدای پوششی خواهد بود. در این تکنیک تداعی میکند که مردم من تنها هستم و آنها چند نفر ، بنابراین به کسی کمک کنید که تنهاست و یاوری ندارد.
2⃣ تکنیک اقناعی #جاذبه_های_جنسی : در حالی که مجری درباره اشتغال زنان سوال پرسیدند، ایشان بر روی مسئله حجاب و آزادی زنان دست گذاشتند و گفتند:«معنی ندارد که یک خانمی که در ماشین خود رانندگی می کند، برای او پیامک ارسال شود که حجاب خود را درست کند!»؛ این جمله ی یک اقتصاد دان نمی تواند باشد و قطعاً در یک اتاق فکر طراحی شده است و بدنبال جذب آراء زنان با وعده آزادی و بی بند و باری جنسی می باشد.
3⃣ تکنیک اقناعی #ترس : در زمینه اشتغال نیز ایشان با اشاره به کسب و کارها از طریق فضای مجازی سریعاً بحث فیلترینگ را مطرح می کند و می گوید: « #اینستاگرام را هم می خواستند فیلتر کنند، خیلی از کسب و کارها در شرایط کرونا در بستر اینستاگرام است»؛ این جمله را می گوید تا مردم را بترساند که اگر رقیب رای آورد، جریان باز اطلاعات بسته خواهد شد و آزادی در فضای مجازی تبدیل به فیلترینگ شده ، بنابراین کسب و کارها از رونق خواهند افتاد، با این تکنیک می توان مردم را قانع کرد که مشکل اصلی آنها مسئله اینستاگرام و فضای مجازی است و به جریان رقیب رای ندهند.
4⃣ تکنیک #برچسب_زدن : آقای همتی با اشاره به عکسی که بعنوان دختر ایشان در خارج از کشور در فضای مجازی در حال انتشار است آن را به ستادهای انتخاباتی رقبای خود نسبت می دهد و رقبا را به بی دینی و دروغگویی متهم کرده و می گوید:« اگر دین ندارید لااقل آزاد مرد باشید.»؛ در این تکنیک در ذهن مخاطب افراد مقابل بعنوان انسانهای زشت صورت نقش بسته می شود و از آنها به بدی یاد می کند.
5⃣ تکنیک #مجاورت : آقای همتی با پیوند زدن کسری بودجه و وضعیت بد اقتصادی کنونی به #تحریم_ها عنوان می کند که:«بیش از پنجاه درصد وضعیت کنونی کشور بدلیل #تحریم_ها است و چرا به مردم #دروغ می گویید که تحریم ها اثر ندارد»؛ در این تکنیک از برچسب دروغگو و همچنین تکنیک ترس مجاورتی با کنار هم قرار دادن معیشت، اقتصاد و کسری بودجه استفاده شده است. همچنین با بزرگ نمایی تحریم ها مردم را متقاعد می کند که راه #مذاکره راه درستی است.
6⃣ تکنیک #فریب: همچنین آقای همتی با بیان اینکه من رئیس جمهور چهار ساله هستم سعی بر این دارد تا مخاطب را قانع کند که قدرت طلب نیست و برای خدمت آمده است، ضمن اینکه شعار خود را هم استفاده از تمامی جناح های سیاسی قرار داده در حالی که از همین ابتدا رویه تخریب جناح مقابل را با تمام قوا آغاز کرده است.
جریان #اصلاحات من بعد از این تکنیک ها در مصاحبه ها، مناظرهها و فضای مجازی به وفور استفاده خواهند کرد تا دولت نهم اصلاحات را شکل داده و قدرت را تصاحب کنند.
🔚 در پایان باید گفت جریان اصلاحات روی دو چیز در این انتخابات حساب باز کرده است :
🔸اول: استفاده از تکنیک های رسانه ای برای همراه کردن قشر خاکستری مردم که هنوز تصمیم نگرفته اند به پای صندوق ها بیایند و یا به چه کسی رای بدهند.
🔹دوم: اختلاف بین جبهه انقلاب و ماندن کاندیداهای این جبهه در صحنه انتخابات تا آخر که در این صورت رأی آنها شکسته شده و آقای همتی با اختلاف اندکی از آراء می تواند پیروز انتخابات و پدیده ۱۴۰۰ باشد.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@fehrst_etellaatt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ پاسخ به تمام شبهات جدید در مورد آقای رئیسی به زبون ساده!
🔸 قسمت اول 👉
#انتشار_عمومی
@fehrst_etellaatt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | کاندیدایی #از_روحانی_روحانیتر و #از_هاشمی_اشرافیتر
❌ کاندیدایی که با صحبتش فاتحه ملت و دولت را خواند!!
✅ #نه_به_تفکر_اشرافیت
#همتی
#انتخابات
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی ، مدیر اندیشکده راهبردی #سعداء و نویسنده کتاب #صعود_چهل_ساله
@fehrst_etellaatt
تراز خمینی در رئیس کشور- مردانی ازجنس نجات.mp3
6.25M
💫🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸💫
🔔منطق بزرگ مردان تاریخ بشر
🔷تاریخچه ی غارت 400 ساله ی بشریت توسط غرب و انباشت هزاران هزار میلیارد ثروت مظلومین در غرب
✋🔔قیام مردی از قم علیه ظلم و جهل و غارت 👈روایت امام کاظم علیه السلام درباره قیام مردی از قم 🌸
🌸🍃تربیت اسلام یعنی امام خمینی رحمةالله علیه
👈رئیس جمهوری در تراز تربیت خمینی لازم داریم نه تربیت شده های غرب و ظلم و کفر
⭕️خطر تربیت شده های غرب برای انقلاب
🔔امام خمینی هدف شرارتها در جامعه را دوری مردم از صندوق رای می داند
👌ویژگیهای امام خمینی رحمةالله علیه بهترین ملاکهای انتخاب رئیسجمهور است
⭕️دشمن به دروغ درصدد است تادزدی ها و اختلاسها و عقب ماندگی ها وخیانتها را به تفکر انقلابی بچسباند!!
👈تفکرات نفوذی در انقلاب ریشه ی داخلی مشکلات کشورند👈درنتیجه باید مواظب نفوذغرب زده ها در انتخابات ریاست جمهوری باشیم
⭕️خطر پاکسازی و وارونه نشان دادن مرام و یاد و خط امام رحمةالله علیه
🍃🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم الشریف و اهلک اعدائهم 🌸🍃
@fehrst_etellaatt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 #نهضت_تواصی| ویژه برنامه چرا؟!
📚 تبین اهمیت انتخابات و علت حضور در آن [قسمت یازدهم]
🎙با کارشناسی حجت الاسلام والمسلمین کاظم مرادی
🔻 پایگاه های امام محمدباقر(ع) و بصیرت روستای کمال الملک
#ما_منتظر_انتخاباتیم
#انتخابات_1400
#حوزه_هشتم_حضرت_روح_الله
#پایگاه_امام_محمد_باقر(ع)
#حوزه_سوم_حضرت_زینب(س)
#پایگاه_بصیرت_خواهران_کله
@fehrst_etellaatt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #رئیسی: انتقام #دولت فعلی را از آینده نگیرید
نامزد #انتخابات ریاست جمهوری:
🔺 جوانهای عزیز اگر به هر دلیلی از وضعیت فعلی و مشکلات ناامید هستند، نباید انتقام دولت فعلی را از دولت آینده گرفت.
@fehrst_etellaatt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 اتمام حجت دکتر عباسی با اصلاحطلبان‼️
🔻جریان استعفای همه اصلاحطلبان برای فشار به #شورای_نگهبان چه بود؟
🌐شبکه رسانه ای مجمع هماهنگی نیروهای جبهه انقلاب استان قم
@fehrst_etellaatt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صندوق اخذ رای الکترونیکی و شیوه ثبت و درج رای در آن که باید همه ایرانیان پیش از انتخابات یک بار شیوه کار آن را یاد بگیرند تا اشتباها به شخص دیگری رای ندهند! توصیه ما این است که ببینید و برای بقیه هم ارسال کنید
@fehrst_etellaatt