2M
🔻 نکته چهارم
🔹باید علت ورود ، راهبرد و نوع عملیات ، اهداف و مقصد را شناخت
🔸 اینکه شخص یا مجموعه به چه علت یا عللی در حال فعالیت هست ، چگونه و با چه وسیله و راهبردی به دنبال اهداف هست ، و نهایتا اهداف و مقاصد عملیاتیش چی هست بیانگر منویات درونی و خط و خطوط اتصال به کدام شبکه و مجموعه را نمایان میکند.
🔹 نگاه به ظاهر عملیات و رفتار ما را گمراه میکند ما باید عمق راهبرد را مشاهده کنیم
🔸 در واقع این نکته تکمیل کننده نکته سوم هست
#سیداحمدرضوی
@fehrst_etellaatt
2.27M
🔻 نکته دوم
🔹 حب و بغض به سختی قابل پنهان شدن هست
🔸 یکی از راههای شناسائی خطوط نفوذ حب و بعض هست.
🔹 گرگ شاید لباش میش بپوشه و وارد گله بشه اما هرگز نمیتونه به علف خوردن عادت کنه😉
🔸 حب و بغض یک نفوذی هم نمیتونه پنهان بمونه، بالاخره یک جاهایی از پنهانیت خارج میشه و نمایان میشه
🔹 مثلا : سبک زندگی خصوصی متفاوت از ظاهر ، درگیر مادیات شدن یک انقلابی ، اعتقادات متفاوت با جریان همراه و ...
#سیداحمدرضوی
@fehrst_etellaatt
2.57M
🔻 نکته سوم
🔹اهمیت شناخت مبانی فکری،اعتقادی و عملیاتی اشخاص
🔸مبانی متفاوت نتایج عملکردی و اهداف و آرمان های متفاوت را در پی دارد
🔹 با مبانی متفاوت نمیتوان به یک حقیقت و یک آرمان رسید
🔸 گاهی نفوذ در حرکت با جامعه هدف یکی است اما در مبنا در تضاد
🔹 مثال : مخالفت انقلابیون و اسرائیل در برجام!!! موافقت و یکصدایی انقلابیون و توده ای ها و منافقین در مبارزه با شاه !!!!
#سیداحمدرضوی
@fehrst_etellaatt
1.31M
🔻 نکته اول
🔹 نفوذ هرگز عریان ورود نمیکنه
🔸در هر جمع و گروهی معتقدتر از بقیه هست،انقلابی تر از دیگر انقلابیون،ولایتمدارتر از ولایتمداران و ...
🔹 نمونه: هزاران هزار نمونه در طول تاریخ که بارزترین آنها کشمیری ، جیسون رضائیان ، دری اصفهانی ، موسوی مجد ، یهودا اسکاریوتی ، کعب الاحبار و ......
#سیداحمدرضوی
@fehrst_etellaatt
۵ نکته در موردمسائل نفوذ و امید دانا☝️☝️
پیشنهاد دانلود حتما گوش کنید✅
@fehrst_etellaatt
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 گورستان زیرزمینی اسراییل که در سال 2019 با گنجایش چهار و نیم میلیون جسد ساخته شده است.
‼️ گردانندگان آن کشور برای دفن انبوه قربانیان واکسیناسیون تدارک دیدهاند؛ در کف و دیوار تونلهای زیر کوه سعادتها. بنا به اظهارات خاخام آمالکیت که این ویدئو را افشا ساخت و پایان پروژه را تا سال 2025* پیشبینی کرد.
‼️ [هولوکاست یعنی این؛ و کسی غیر از خود یهودیان هرگز نتوانسته است مازاد قوم یهود را قتلعام کند و سپس گناهش را به گردن دیگران بیاندازد. در ادبیات تلمود البته «مازاد» بهمعنای وابستگان یهود است که مصرف آنها تمام شده باشد. شاید تاریخ مصرف آنان که در صد سال اخیر، نقش یهودیان را بازی کردند تا افکار عمومی جهان را بفریبند و اهداف صهیونیسم را پیش ببرند، منقضی خواهد شد.]
🏦 *بانک جهانی؛ پاندمی کرونا را به عنوان پروژهای که باید تا سال 2025 ادامه داشته باشد، ذکر کرد..
@fehrst_etellaatt
🔺متاسفانه یکی از دوستان خوب ما که اتفاقاً جوان بودند و حالشون خیلی هم بد نبود برای درمان کرونا به بيمارستان مراجعه کردند، بعد از چند روز کارشون به آی سی یو کشید
🔸دیروز صبح با ما تماس گرفتند و التماس میکردند که "بیاید منو نجات بدید من دارم میمیرم". از ما هم که واقعا کاری ساخته نبود چون اگر در بخش بستری بودند میشد به نحوی با داروهای طب قدیم درمانشون کنیم
دستگاه تنفس مصنوعی بهشون وصل کردند و بعد از تزریق چند قطره از داروی اکتمرا، با نهایت تاسف دیروز بعدازظهر، فوت کردند
🔺👈چند نکته حائز اهمیت در این قضیه وجود دارد:
1. چرا همه فوتی های کرونایی فقط در بیمارستان فوت میکنند؟!
2.چرا دارویی که به اثربخشی آن مطمئن نیستید، تزریق میکنید، آن هم به شخصی که در حال مرگ است
3. بهداشت و درمان و آن بیمارستان، بپذیرد یا نپذیرد، مسئول مرگ این شخص و اشخاص مشابه این است
4. اینکه هر علامت بیماری حتی اسهال را نشانه کرونا میدانید، یعنی اصلا از این بیماری هیچ دانشی ندارید و با آزمایش بر روی جان مردم در حال کسب دانش هستید
5. دهها داروی داخلی، دهها واکسن داخلی و این همه توان و ظرفیت در دانشمندان و اطباء داخلی داریم، چرا باید در درمان این بیماری انقدر سرگردان باشیم. مگر در کشور بودجه کم داریم، مگر پزشک و دانشمند کم داریم... این چه تعصب شیطانی هست که این دولت و وزارت بهداشت دارد که کنترل و درمان این بیماری را منحصر در خود و اطرافیانش میداند
📍خون این مردم بیگناه دامن گیر این دولت میشود و هر کسی به این سیستم و به این درمانهای کذایی راضی باشد در گناه این کشتار عظیم شریک است.
#واکسن #نه_به_طب_صهیونیستی
#احیای_طب_اسلامی_ایرانی
پ.ن
سرنوشت آن چهار داروی سنتی که جناب وزیر اعلام کرد کرونا را بصورت قطعی درمان می کند به کجا رسید؟!
الان اگر کسی کرونا مبتلا شد چگونه باید آن ها را تهیه کند؟!
اصلا به مبتلایان کرونا آن داروها تجویز می شود؟!
نام آن داروها چیست؟!
چرا وقتی خودتان اعلام می کنید داروی قطعی را مجوز دادید آن را منتشر نمی کنید تا از شر ویروس منحوس راحت شویم؟!
بازی ندهید ملت را...
@fehrst_etellaatt
20.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠☫﷽☫🌠
🔴🎥اگه گفتید اینجا کجاست؟*
یه عمر فقط تشویق مکزیکی رو از لیگ فوتبال اروپا نشونمون دادند. بهمون گفتند فرهنگ و ادب رو از خارجی ها یاد بگیریم..!!!
بعد که یه فیلم مردمی منتشر شد، فهمیدیم که کلی ارشیو از وحشی گری بازیکن های انگلیس بعد از باخت وجود داره که به صلاح نیست منتشر بشه
چون باید خود تحقیر باشیم فکر کنیم همه خوشبختند و ما بدبخت!!!
انحصار رسانه ای شکسته شود، دنیای غرب هم شکست میخورد
📗محمد حسن عبدالصمد
#سواد_رسانه #غرب_بدون_روتوش
#حقوق_بشر_امریکایی
فتــ🇺🇸ـنـــ🇬🇧ــ️ـه
@fehrst_etellaatt
⚠️ آزمون بزرگ طالبان
🇮🇷🇦🇫 همسایگان به گردن هم حق دارند. اما افغانستان و ایران، فقط همسایه نیستند. افغانستان، قرنها پاره تن ایران بوده، و فرهنگ و مردمش، با ما عجین بوده است. دست استعمار انگلیس، میان ایران و افغانستان جدایی انداخت، چنانکه میان بسیاری از ملتهای منطقه.
❇️ افغانستان معاصر، بالغ بر چهل سال درگیر اشغال و جنگ و ترور بوده است. ابتدا شوروی کمونیستی به مدت ۹ سال (دی ۱۳۵۸ تا دی ۱۳۶۷) این کشور را بهاشغال خود درآورد. پس از آن، افغانستان درگیر جنگهای داخلی شد که به غلبه طالبان انجامید. از ۱۵ مهر ۱۳۸۰ تا کنون هم به مدت بیست سال در اشغال آمریکا بوده است.!
⚠️جنگ و قدرتنمایی نظامی و خونریزی، آن هم به مدت چند دهه، موجب مرگ صدها هزار نفر و آوارگی میلیونها نفر شده، و ملت رنج کشیده افغانستان، دیگر تحمل دوره جدیدی از جنگ و سیطره و سیاست مبتنی بر زور اسلحه را ندارد. هیچ کس با هیچ بهانهای حق ندارد دور جدیدی از ناامنی و خشونت و ارعاب را در این کشور دامن بزند.
✳️ با خروج اشغالگران آمریکایی، هیچ توجیهی برای میدانداری اسلحه و جنگ وجود ندارد؛ مگر اینکه طالبان بخواهد ادامه رویکرد نامشروع انگلیس و شوروی و آمریکا باشد. برخی فعالان طالبان میگویند این گروه، آن سازمان تندرو و تکفیری و خشن ۲۰ سال قبل نیست و با امثال داعش، مرزبندی دارد.
❎ این ادعا صرفا در عمل و با توقف درگیریها قابل اثبات است. اگر قرار باشد زور و سلاح و خشونت، طرف ذیحق را مشخص کند، طبیعیترین اتفاق، دور تازهای از جنگ و خشونت و نسلکشی و آوارگی در افغانستان است؛ همان پدیده شومی که ترجیح آمریکا و انگلیس و ارتجاع عبری- عربی برای منطقه است. آزمون بزرگ طالبان درباره اینکه در جبهه مردم افغانستان و امت اسلام قرار دارد یا در جبهه دشمنان، همین مرزبندی با راهبرد خبیثانه برای گرفتار کردن منطقه در جنگ و خشونت است.
🔹آمریکا و پادوهای منطقهای آنها شاید بدشان نیاید که ایران را مثل خود -احمق- شان، درگیر یک چالش نظامی در همسایه شرقی کنند، یا از آن طرف، در مقابل آتشافروزی و ایجاد ناامنی، منفعل نگه دارند و هزینههای امنیتی و سیاسی و اقتصادی برای ایران بتراشند.
✅ ایران، چاره کار را در پایان دادن به «گروکشیهای مبتنی بر اسلحه»، و برقراری قانون اساسی مشترک و مکانیسمهای برآمده از آن میبیند؛ به نحوی که حقوق همه اقوام و مذاهب تامین گردد و نقطه پایان بر چند دهه جنگ و خشونت و ویرانی گذاشته شود. این، حق ملت شریف افغانستان -به عنوان یکی از با هوشترین و با فرهنگترین ملتهای منطقه- است که آتش ناامنی و سایه شوم جنگ از سرش دور شود.
🇮🇷 موضع نظام ایران، عدم دخالت در امور همسایگان در عین هوشیاری، رصد تهدیدها، و مواجهه هوشمند با راهبرد آمریکا بوده است. ایران اهل مداخله در هیچ کشوری نیست؛ همچنانکه نسبت به نقشههای دشمن، غافل یا منفعل نمیماند. به تعبیر امیر مومنان (ع) در نامه ۶۲ نهجالبلاغه؛ «إِنَّ أَخَا الْحَرْبِ الْأَرِقُ وَ مَنْ نَامَ لَمْ یُنَمْ عَنْهُ. انسان رزمنده، بیدار است و هرکس به خواب رود، دشمنش نمیخوابد.»
#محمد_ایمانی
#افغانستان
🇮🇷@fehrst_etellaatt
🔴 سرمایهگذاری در زیرساختها را تعطیل کردند چون صرفه اقتصادی نداشت!؟
✍️ #سیدیاسر_جبرائیلی
🔹 یکی از استدلالهای بیپایهای که در رابطه با عدم توسعه کافی ظرفیت نیروگاهی کشور در سالهای اخیر ارائه میشود، این است که قیمت تمام شده برق، حدود دو برابر قیمت فروش به مشتری است و همین امر موجب بیمیلی سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری در این حوزه شده است. اگر قیمت برق افزایش یابد، تمایل به سرمایهگذاری در این بخش نیز افزایش یافته و مسئله حل خواهد شد.
🔸 نخستین سوالی که از صاحبان این استدلال باید پرسید این است که آیا همین فرمول را نمیتوان درباره سایر حوزههای زیرساختی نظیر آب و راه و راهآهن و... مطرح کرد؟ آیا این استدلال که فیالمثل قیمت تمام شده آب در هر متر مکعب 2500 تومان تمام میشود و از مردم 700 تومان اخذ میشود، توجیه مناسبی برای توقف سرمایهگذاری دولت از منابع عمومی برای آبرسانی به مردم است؟
✅ نئولیبرالهای وطنی- با ریش و بدون ریش- رسما در حال القای این گزاره هستند که یارانه آب و برق و جاده و راهآهن و... حذف شود، حوزه زیرساخت "قابل سرمایهگذاری"(Investible) شود و بخش خصوصی بتواند مثلا برق را با قیمت تمامشده بعلاوه سود به مردم بفروشد. این آقایان در پرچمداری نئولیبرالیسم از نهادهای نئولیبرال همچون IMF نیز پیشی گرفتهاند. چه، صندوق بینالمللی پول نیز که پرچمدار بحث PPP است، ریسکزدایی از سرمایهگذاری در حوزه زیرساخت را به دولتها تجویز میکند. یعنی به دلیل اینکه ممکن است کالای زیرساختی تولید شده به دلیل گرانی توسط مردم خریداری نشود، تجویز IMF این است که دولتها بازگشت اصل و سود سرمایه بخش خصوصی را تضمین کنند.
🔹 در سیاستهای کلی اصل 44 نیز اگر به بخش خصوصی مجوز سرمایهگذاری در برخی حوزههای زیرساختی داده شده، به معنی این نیست که اگر بخش خصوصی تمایلی به سرمایهگذاری در این حوزه نداشت، دولت دیگر مسئولیتی در این حوزه ندارد. رهبر انقلاب بارها فرمودهاند که در حوزههایی که بخش خصوصی به هر دلیلی توان و امکان سرمایهگذاری را ندارد، وظیفه دولت است که سرمایهگذاری کند.
🔸 جالب توجه است که حتی در کشورهای صنعتی نیز پرداخت یارانه به حوزههای زیرساختی ازجمله انرژی متوقف نشده است. در کتاب دولت و بازار بحث کردهام که در ژاپن، راهآهن را خصوصی کردند، اما این راهآهن خصوصیسازی شده، برای سرپا ماندن، از دولت یارانه میگرفت. یا در آرژانتین، خط آهن ملی خصوصی شد و با قطع حمایت دولت، به دلیل مقرون بهصرفه نبودن، متروکه شد.در اروپا در سال 2018 بیش از 159 میلیارد یورو یارانه به بخش انرژی داده شده است.
✅ با حوزه زیرساخت نمیتوان از این شوخیها کرد. البته شایان ذکر است که نئولیبرالهای وطنی آنجا که میخواهند یک سیاست استعماری و تجویزی غرب را در این کشور پیاده کنند و این تجویزها به منافع شخصی و خانوادگیشان هم گره خورده است، به سرمایهگذاری در حوزه زیرساخت هم یارانههای کلان میدهند. برای نمونه، پس از اینکه کاهش انتشار گازهای گلخانهای متعاقب توافق پاریس در دستور کار وزارت نیرو قرار گرفت، این وزارتخانه با تولیدکنندگان برق خورشیدی قرارداد خرید تضمینی 20 ساله منعقد کرد و هفت-هشت برابر قیمتی که برق را به مشتری میفروشد، در حال خرید برق از این تولیدکنندگان خصوصی است. چرا در این مورد، قیمت پایین برق عامل بیمیلی سرمایهگذاران نشده و دولت اتفاقا با پرداخت از بودجه عمومی، سرمایهگذاری را برای سرمایهگذاران جذاب کرده است، اما نوبت به توسعه نیروگاههای خصوصی که میرسد، شکاف قیمت مقصر عدم سرمایهگذاری میشود؟
🔹 چرا برای آقای سیدمهدی محقق داماد، داماد وزیر محترم نیرو جناب آقای اردکانیان مقرون به صرفه بوده است که شعبهای از شرکت KPV اتریش را در ایران تاسیس کرده (شرکت کی پی وی مهرآباد) و در حوزه تولید برق خورشیدی سرمایهگذاری کند، پنل بکار و برق(پول) درو کند، اما از این مشوقهای قیمتی و تضمینهای 20ساله در حوزه نیروگاههای فسیلی خبری نبوده است؟
💢 این الگو، الگویی آشناست که استعمار، منافع کلان خود را به خردهمنافع جادهصافکنهایی از ساکنان سرزمینهای مستعمره گره بزند.
#بین_الملل
@fehrst_etellaatt
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️مصاف کودکان با قتلگاهی به نام #فضای_مجازی (بخش سوم)
🔶در #جنگ_رسانهای و فرهنگی، بیشترین اقشاری که در معرض آسیب و تهدید قرار دارند #کودکان و #نوجوانان به شمار میآیند؛ افرادی که اگر به درستی تحت مدیریت و تربیت والدین و مربیان قرار نداشته باشند آیندهی تاریکی در انتظار آنها خواهد بود.
💠سلاح کشتارجمعی از جنس رقص و آهنگ
🔷با اندکی دقت و تأمل در طرح و ایدههایی که جبهه #جنگ_رسانهای و #جنگ_نرم #دشمن، در مصاف با جامعه و اندیشه اسلامی از آن بهره میجوید، با ابزارآلات لهو و لعب آشنا میشویم، که مخرب تر از بمب های اتمی و میکروبی بودهاند؛ چرا که #دامنه_وسیعی از #جامعه_انسانی را تحت تأثیر خود قرار می دهد. در واقع #جبهه_دشمن تلاش دارد با بهرهگیری از این ابزار و #ترویجفرهنگغربی و لهو و لعب، #هویت_دینی و اسلامی افراد را هدف گرفته و روحیه #ولنگاری و #بیقیدی را در جامعه گسترش دهد.
🔷این در حالی است که پیشتر در منابع روایی، آثار مسموم و مخرب لهو و لعب و آلات موسیقی روشن شده است؛ چنانکه در منابع روایی از امام صادق (ع) این موضوع اینچنین نقل شده: «اسْتِمَاعُ اللَّهْوِ وَ الْغِنَاءِ ینْبِتُ النِّفَاقَ كَمَا ینْبِتُ الْمَاءُ الزَّرْعَ؛[۱] گوشدادن به موسیقی و #غنا نفاق را میرویاند، همانطور که آب، زراعت را میرویاند.»
🔷شاید در نگاه برخی افراد، روی آوری به #غنا و موسیقی و #رقصوآهنگ، موضوع کماهمیت و ناچیزی به نظر برسد، ولی اگر اندکی روند تأثیر گذاری این موارد بر روح و جان انسانی و نوع عملکرد آنها را مورد ارزیابی قرار دهیم، متوجه خواهیم شد، کمترین تأثیر شیوع و گسترش این آلات در جامعه، #بیقیدی و تضعیف بن مایه های فکری و فرهنگی است، که اساس و هویت یک جامعه انسانی را تشکیل می دهد. در واقع، جبهه #دشمن با ترویج فرهنگ غربی تلاش دارد، ارزش ها و #اصول_اخلاقی را در جامعه سست کرده و جامعه انسانی را به سمت و سویی که خود می پسندد، بکشاند. #ادامهدارد...
پینوشت
[۱] وسائل الشیعة، ج۱۷، ص۳۱۶
منبع: وبسایترهروانولایت
#جنگ_نرم
#فضای_مجازی
@fehrst_etellaatt