مادری که گاهی زنده است و گاهی مرده و گاهی مریض!
این واقعیت بسیاری از حسابهای توییتری است که به صورت رگباری در حال داستانسرایی اند..
🔶 @fekrebaz 🔶
◼️پیامبر اسلام (ص) میفرمایند:
◾️الصَّدَقَةُ تَدْفَعُ الْبَلَاءَ وَ هِیَ أَنْجَحُ دَوَاءً وَ تَدْفَعُ الْقَضَاءَ وَ قَدْ أُبْرِمَ إِبْرَاماً وَ لَا یَذْهَبُ بِالْأَدْوَاءِ إِلَّا الدُّعَاءُ وَ الصَّدَقَة
▪️صدقه بلا را برطرف میكند و موثرترین داروست و قضای حتمی را دفع میکند و درد و بیماریها را چیزی جز دعا و صدقه از بین نمیبرد.
📚بحارالأنوار، ج 93، ص 137، ح71
#صدقه
#رفع_گرفتاری
🔶 @fekrebaz 🔶
✳ امام زمان لحظهای از نيروسازی غافل نیست؛ از لشکرش جا نمانیم!
🔻 «حسين» (ع)، مدام به فكر «جذب نيرو» و «تربيت» و «سازندگی» بود. و با نامه به شهرهای مختلف و سفرهای خود و با زندگی ساده و انفاقهای خود، سعی در جذب و تأليف قلوب و تربيت و پرورش آنان داشت. او دو سال پيش از مردن معاويه، در «منا»، جمعی بالغ بر هزار نفر از صحابه و تابعان را گرد آورد و تمامی فضايل اهل بيت را به همراه ويژگیهای دشمنان آنان، از قرآن بر آنان خواند. آن حضرت در دورهٔ يزيد، در سفر خود از مكه به كربلا، از سياست جذب نيرو چشم نپوشيد و افرادی همچون زهير و حرّ را جذب نمود.
🔸 «مهدی» (ع) فرزند حسين (ع) نيز در ميان ما و در حال تلاش و «نيروسازی» است و لحظهای از اين مهم غافل نيست: «ان يكون صاحبكم المظلوم، المجحود حقه، صاحب هذا الامر يتردد بينهم و يمشي في اسواقهم و يطأ فرشهم و لايعرفونه حتي يأذن الله له ان يعرّفهم نفسه» صاحب اين امر... در ميان آنان راه میرود، در بازارهايشان رفتوآمد میكند. روی فرشهايشان گام برمیدارد؛ ولی او را نمیشناسند، مگر خداوند به او اجازه دهد تا خودش را به آنان معرفی كند. در جلد دوم موسوعهی امام مهدی (تأليف شهيد محمد صدر) داستانهايی شنيدنی و موثق در اين باره آمده است.
📚 از کتاب #عاشورا_و_انتظار
📖 صفحات 16 و 17
👤 #مسعود_پورسیدآقایی
🔶 @fekrebaz 🔶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✴️ به تو از دور سلام…
📌 دیربورن، میشیگان، امریکا
🔶 @fekrebaz 🔶
✴️ کسانی که ترس و اضطراب و افکار منفی دارند، صدقه و استغفار بهشون کمک میکنه تا به حال خوب و آرامش برسند.
▫️صدقه هدیه دادن به خداست حتما نباید پولی باشه، گاهی یک لبخند بعد اختلاف و کدورت، صدقه است، گاهی یک حرف زیبا و آرامبخش به دیگران و قوت قلبشون شدن صدقه است، دست کسی رو گرفتن، گره ای باز کردن از زندگی کسی، همه صدقه است.
▫️استغفار یعنی طلب بخشش از خدا، اینکه تسبیح دست بگیریم و استغفار کنیم و هیچ تفکری نکنیم، اثر زیادی در روح ما نداره، باید فکر کنیم که از چه کاری، طلب بخشش میکنیم. و برای انجام ندادن آن عمل برنامه داشته باشیم.
باید استغفار همراه با تفکر باشه، چه کارهایی رو دیگه نباید انجام بدم؟
خیلی وقتها باید از حال بد خودمون استغفار کنیم، خدایا ببخش که ناامید شدم در حالی که تو رو دارم، خدایا ببخش که میترسم در حالی که تو کنارمی..
▫️با این دو مورد نفس انسان، آرامش پیدا میکنه و ظرفیتش زیاد میشه و برای دریافت رحمت و برکت خداوند، آماده میشه.
🔶 @fekrebaz 🔶
🌑 ﺁﺛﺎﺭ ﻭﯾﺮﺍﻧﮕﺮ ﮔﻨﺎﻩ
« ﻇَﻬَﺮَ ﺍﻟْﻔَﺴﺎﺩُ ﻓِﻲ ﺍﻟْﺒَﺮِّ ﻭَ ﺍﻟْﺒَﺤْﺮِ ﺑِﻤﺎ ﻛَﺴَﺒَﺖْ ﺍَﻳْﺪِﻱ ﺍﻟﻨّﺎ سوره روم ( ﺭﻭﻡ، 41 )»ﻓﺴﺎﺩ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻣﺮﺩﻡ ﺩﺭﺻﺤﺮﺍﻫﺎ ﻭ ﺩﺭﯾﺎﻫﺎ ﻇﻬﻮﺭ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ
✍🏻 ﺍﺛﺮ ﮔﻨﺎﻩ ﻓﻘﻂ ﺩﺭ ﺧﻮﺩﺍﻧﺴﺎﻥ ﻇﺎﻫﺮ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ،
ﮔﻨﺎﻩﺍﻧﺴﺎﻧﯽ
1️⃣ﺩﺭ ﻣﺤﯿﻄﺶ ﻫﻢ ﺍﺛﺮ ﺩﺍﺭﺩ،
2️⃣ ﮔﻨﺎﻩ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺩﺭ ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻧﺶ ﺍﺛﺮ ﺩﺍﺭﺩ،
3️⃣ﮔﻨﺎﻩ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺩﺭ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﻫﺎ ﺍﺛﺮﺩﺍﺭﺩ،
4️⃣ﮔﻨﺎﻩ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺩﺭﺯﺭﺍﻋﺖ ﺍﺛﺮ ﺩﺍﺭﺩ،
5️⃣ ﮔﻨﺎﻩ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽﺩﺭ ﺟﻮّ هوا ﺍﺛﺮ ﺩﺍﺭﺩ .
6️⃣ﺩﺭ ﻧﺴﻠﺘﺎﻥ ﺍﺛﺮ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﺩ،
ﮔﻨﺎﻩ ، ﺩﺭ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺍﺛﺮ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﺩ، ﺍﻧﺴﺎﻥ ﮔﻨﺎﻩ
ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺧﯿﺎﻝ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﺩﺭ ﺟﺎﯼ ﺧﻠﻮﺗﯽ ﮔﻨﺎﻩ
ﮐﺮﺩ ﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺭﻓﺖ.
✍🏻 علامه طباطبائی: هر پر کاهی که در ته چاهی
حرکت می کند ، موج بر می دارد و تا به آسمانها
اثر دارد. برگی که از درخت ، بر زمین می افتد ،
در عالم تاثیر گذار است ؛ چطور فکر میکنید ،
گناه کردن در عالم ، بی اثر باشد؟
【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】
🔶 @fekrebaz 🔶