eitaa logo
به افق فلسطین🇵🇸
33 دنبال‌کننده
104 عکس
29 ویدیو
5 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 در مارس سال ۱۹۷۸ میلادی، بیست هزار سرباز اسرائیلی، در حمله‌ای موسوم به عملیات لیتانی، بیش از دوهزار کیلومتر مربع از خاک لبنان را به بهانه‌ی مبارزه‌ی ضد تروریست‌ها، اشغال می‌کنند. دویست و بیست هزار لبنانی  و پنج هزار فلسطینی، آواره می‌شوند و اسرائیل حدود هزار نفر را به قتل می‌رساند. چند ماه بعد«سعد حدّاد» افسر شورشی لبنانی، حفاظت از این ناحیه را به نمایندگی از اسرائیل، به عهده می‌گیرد و نیروهای خود را «دولت لبنان آزاد» می‌نامد.
🔰 سپتامبر همین سال(۱۹۷۸)،«مناخیم بگین»  نخست وزیر اسرائیل و «انورسادات» رئیس جمهور مصر، را در واشنگتن امضا می‌کنند. معاهده‌ای که در آن موجودیت رژیم جعلی اسرائیل برای نخستین‌بار به رسمیت شناخته می‌شود. 🔹بر اساس این معاهده، صحرای سینا از ناحیه‌ی امنیتی به سه بخش تقسیم می‌شود: بخش اول که تا عمق پنجاه و هشت کیلومتری کانال سوئز قرار گرفت، کشور مصر در خاک خود، تنها اجازه‌ی تأسیس یک پادگان مکانیکی را دارد. به همین ترتیب منطقه‌ی دوم که در طولی بالغ بر صد و نه کیلومتر را دارا می‌باشد، با محدودیت‌های بیشتری مواجه شد.   اما در منطقه‌ی سوم که نزدیک‌ترین نقطه به مرزهای بین‌المللی است، در این نقطه، مصر حق هیچ‌گونه حضور نظامی در خاک خود را ندارد. 🔸 موضوع دیگری که موجب خشم مردم مصر از اسرائیل در این سال‌ها شد، نداشتن حق احداث فرودگاه در تمام شبه‌جزیره‌ی سیناست. رژیم صهیونیستی در طول سال‌های گذشته بارها همین معاهده‌ی یک‌سویه را نیز نقض کرده است. انور‌سادات، حالا که جزو حامیان رژیم صهیونیستی شده بود، رابطه‌ی خود را با شاه مخلوع ایران، بیش از پیش گسترش داد.
🔰 افتتاح سفارت فلسطین در ایران سال ۱۹۷۹ میلادی، انقلاب مردم ایران، به پیروزی می‌رسد وبا سرنگونی شاه، که مهمترین متحد اسرائیل در منطقه بود، سفارت رژیم صهیونیستی در تهران به سفارت فلسطین تبدیل و روابط سیاسی، نظامی و اقتصادی ایران با اسرائیل، قطع می‌شود. شش روز پس از سرنگونی رژیم پهلوی و پیروزی انقلاب اسلامی،«یاسر عرفات» نخستین مهمان خارجی جمهوری اسلامی ایران شد. در سی‌ام بهمن سال ۱۳۵۷،سفارت اسرائیل که پیش از این به تسخیر مردم درآمده بود، با حضور یاسر عرفات، رهبر جبهه‌ی آزادی‌بخش فلسطین، حجةالاسلام سید احمد خمینی و دکتر یزدی، معاون نخست وزیر، به صورت رسمی گشایش یافت و در اختیار سازمان آزادی‌بخش فلسطین درآمد.
1_14307519118.pdf
12.27M
📒 نکاتی از کتاب پروتکل های صهیون در قالب یک فایل پی‌دی‌اف مطالعه این متن خلاصه را از دست ندهید.
جهت آشنایی با تاریخچه ی فلسطین، صهیونیسم،تشکیل اسراییل،فرهنگ جامعه ی اسراییل،اقتصاد و موقعیت جغرافیایی و استراتژیک مناطق مختلف فلسطین اشغالی محتواهای مذکور در یک کانال جمع آوری شده و روزانه در حال تکمیل است. علاقه مندان می توانند با عضویت در کانال از محتواها استفاده و یا در جهت نشر محتواها به منظور تبیین مسأله ی فلسطین، اقدام کنند. به افق فلسطین🇵🇸 https://eitaa.com/felestin_gharargah ✅✅✅
10.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قفس غزه روایت داستان فلسطین از ابتدا تا 7 اکتبر (9 قسمت) 4⃣قسمت چهارم: از شوک جنگ ۶ روزه تا انتفاضه اول کارگردان:امیرحسین قلی زاده متن: محسن فایضی دانلود با کیفیت های دیگر: https://tn.ai/3176432
🔰 تلاش برای انفجار مسجدالاقصی در سال ۱۹۸۰میلادی، اعضای گروه افراطی «گوش امِنیوم» با حمله به سه شهردار فلسطینی و تلاش برای انفجار مسجدالاقصی و قبةالصخره، در تدارک به راه انداختن جنگ بین اسرائیل و اعراب برمی‌آیند. در دهه‌ی هزار و نهصد و هشتاد، اعضای این گروه تروریستی به پنجاه هزار نفر می‌رسد. سال ۱۹۸۱ در رژه‌ای که به مناسبت سالگرد جنگ اکتبر برگزار می شود و با وجود تدابیر شدید امنیتی «خالد اسلامبولی» از افسران ارتش مصر، انور سادات رئیس جمهور این کشور را به قتل می‌رساند.
🔰 🔸«خالد بن احمد شوقی اسلامبولی» از خانواده‌ای تحصیل کرده و آگاه به شرایط روز جامعه و تا حدودی مبارز بود، ولی بیشتر تحت تأثیر برادر بزرگترش محمد بود که از اعضای سازمان جماعت اسلامی به شمار می‌رفت. 🔹در روز ششم اکتبر، درمراسم رژه به مناسبت سالگرد جنگ رمضان، خالد اسلامبولی به همراه دو مرد مسلح،  از  عقب کامیون حامل توپ ۱۳۳،بیرون پریدند و جایگاه را به رگبار بستند. در این تیراندازی، انورسادات به همراه هفت نفر دیگر از سران رژیم به قتل رسیدند. 🔻خالد و همراهانش، برای محاکمه به دادگاه نظامی مصر، منتقل شدند، او در دادگاه فریاد می‌زد: «من خالد اسلامبولی هستم، من قاتل فرعون هستم، ما در راه خدا، طاغوت را کشتیم تا شاید خداوند با این کار، ما را از ننگ دوستی با رژیم صهیونیستی، برهاند.» این جملات خالد اسلامبولی، در قفسه ی فولادی در دادگاه «حسنی مبارک» رئیس جمهور جدید مصر بود. او پانزدهم آوریل سال ۱۹۸۲ میلادی با شلیک مسلسل‌های ۱۲ نفر از تیراندازان رژیم مبارک، به شهادت رسید.
🔰 عملیات صلح در جلیلیه در دسامبر ۱۹۸۱ میلادی اسرائیل اعلام می کندکه جولانِ سوریه را به خاک خود ضمیمه کرده است .یک سال بعد اسرائیل عملیاتی به نام صلح در جلیلیه را اجرا و این اهداف را دربیان دنبال می کند. 1⃣ نابودی سازمانهای مقاومت فلسطین 2⃣ بیرون راندن فلسطینیان از لبنان 3⃣ ایجادنظام مسیحی جدیدو وفادار به اسرائیل در لبنان 4⃣ اشراف بر سوریه از طریق لبنان 5⃣ انتقال آب رودهای لبنان به سوریه 🔹 درهمین زمان ساکنان اردوگاههای فلسطینی صبرا و شتیلا با حمایت شارون وبه دست فالانژها قتل عام می شوند.
🔰 جنایات 🔹 در سال ۱۹۸۲میلادی جنایت"صبراوشتیلا"با ۴۰۰۰ کشته ومفقودی بدستور آریل شارون بوقوع پیوست. اردوگاه‌های «صبرا و شتیلا» دو اردوگاه از مجموع ۱۲ اردوگاه محل اسکان آوارگان فلسطینی در جنوب لبنان بودند. 🔸کشتار صبرا وشتیلا در زمانی به وقوع پیوست که ارتش رژیم صهیونیستی به فرماندهی آریل شارون در زمان جنگهای داخلی لبنان نیمی‌از کشور را به اشغال در آورده بود. روزهای ۱۶تا ۱۸سپتامبر سال ۱۹۸۲ میلادی نظامیان اسرائیلی با محاصره این دو اردوگاه به نیروهای مزدور خود در لبنان اجازه دادند تا جنایتی وحشیانه انجام دهند.
🔰 «صبرا و شتیلا» از زبان بازماندگان 🔻ام حسنه ملانیه پطرس زن مسیحی لبنانی‌ که پس از اسلام آوردن و ازدواج دراین اردوگاهها زندگی می کند یکی از شاهدان عینی این جنایت فجیع بوده است می گوید: «وقتی نظامیان تندرو فالانژ با حمایت نظامیان اسرائیلی به اردوگاه وارد شدند سه شبانه روز زن و مرد وکودک را کشتند خیلی ها را مثله کردندخیلی ها را هم نزدیک ورزشگاه فوتبال زنده زنده در گودال بزرگی دفن کردند پنج نفر از اعضای خانواده ام را کشتند،سه پسرم ، شوهر و برادرزاده ام) 🔻یکی دیگر از شاهدان عینی ماجرا می گوید: «بیست و دونفر از اعضای خانواده مان را کشتند و جنازه هایشان روی زمین بود آمدند با بولدوزر اجساد آنها را جمع کردند.» 🔹روزنامه نیویورک تایمز در سال۲۰۱۲میلادی اسناد محرمانه ای از جلسه شارون با فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا به منطقه را فاش کرد که نشان می دهد که طرفها ی آمریکایی از کشتار صبرا وشتیلا مطلع بودند.اما برای جلوگیری از وقوع آن هیچ اقدامی نکردند.