eitaa logo
فقه و احکام
275 دنبال‌کننده
4هزار عکس
4.5هزار ویدیو
110 فایل
©️ کپی ممنوع 🚫 👌 فقط فوروارد ✅
مشاهده در ایتا
دانلود
(مسأله ٣٩): اگر بر سقف عمارت يا روى بام آن عين نجاست باشد، تا وقتى باران به بام مىبارد، آبى كه به چيز نجس رسيده و از سقف يا ناودان مىريزد پاك است، ولى بعد از قطع شدن باران اگر معلوم باشد آبى كه مىريزد، به چيز نجس رسيده است، نجس مىباشد.
(مسأله ٤٠): زمين نجسى كه باران بر آن ببارد پاك مىشود، و اگر باران بر زمين جارى شود و در حال ‌باريدن بجاى نجسى كه زير سقف است برسد آن را نيز پاك مىكند.
(مسأله ٤١): خاك نجسى كه آب باران به وصف اطلاق همه اجزاى آن را فرا بگيرد پاك مىشود.
(مسأله ٤٢): هر گاه آب باران در جائى جمع شود، اگر چه كمتر از كر باشد در موقعى كه باران مىآيد حكم آب كر را دارد و چنانچه چيز نجس را در آن بشويند و آب بو يا رنگ يا مزه نجاست نگيرد آن چيز نجس پاك مىشود.
(مسأله ٤٣): اگر بر فرش پاكى كه روى زمين نجس است باران ببارد و در حال باريدن از فرش به زمين برسد فرش نجس نمىشود و زمين هم پاك مىگردد.
٥ - آب چاه
(مسأله ٤٤): آب چاهى كه از زمين مىجوشد، اگر چه كمتر از كر باشد چنانچه نجاست به آن برسد، تا وقتى كه بو يا رنگ يا مزه آن بواسطه نجاست تغيير نكرده پاك است ولى مستحب است پس از رسيدن بعضى از نجاستها، مقدارى كه در كتابهاى مفصل گفته شده از آب آن بكشند.
(مسأله ٤٥): اگر نجاستى در چاه بريزد و بو يا رنگ يا مزه آب آن را تغیير دهد، چنانچه تغيير آب چاه از بين برود، پاك مىشود، و بهتر اين است كه با آبى كه از چاه مىجوشد مخلوط گردد.
(مسأله ٤٦): اگر آب باران در گودالى جمع شود و كمتر از كر باشد، پس از ايستادن باران به رسيدن نجاست به آن نجس مىشود. ⇦احکام آبها
هدایت شده از مباحث
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنان استاد راجع به نحوه تشویق👏 فرزندان به و عبادت ... 👌 می‌شود حتما گوش دهید... ╭────๛- - - - - ┅╮ │📱 @Mabaheeth ╰───────────
پربازدیدترین مطالب چهل حدیث از امام جعفر صادق علیه‌السلام دعای «دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ» برای حفظ و سلامتی زیارت امام زمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف بعد از نماز صبح ذکر بزرگی که آیت الله بهجت قدس‌سره توصیه کردند! صلوات ضراب اصفهانی استخاره حضرت آیت‌الله بهجت با قرآن تکذیب انتساب «خواندن فاتحه کبیره برای اموات» به آیت‌الله بهجت (ره) نماز والدین برای [هدایت] فرزند توصیه‌ی آیت‌الله بهجت به خواندن نماز جعفر طیار جهت رفع موانع ازدواج زندگی‌نامه آیت‌الله بهجت (ره) https://bahjat.ir/fa/content/13767
📚 رساله جامع ۴ جلدی آیت الله سیستانی مدظله العالی 📖 در این رساله جامع چهارجلدی، احکام شرعی مطابق با فتاوای حضرت آیت الله سیستانی(حفظه الله تعالی) آمده است و مقلدان ایشان می توانند از این کتاب استفاده نمایند. گفتنی است در ابتدای این کتاب آمده است: بسم الله الرحمن الرحیم این نسخه چهار جلدی رساله (توضیح المسائل جامع) مورد تأیید است و عمل به آن -ان شاءالله تعالی- مجزی است. ۲۷ شوال ۱۴۴۳ 🖱️علاقمندان برای دریافت این رساله جامع، بر روی پیوند های زیر کلیک نمایند. 📙مجلد اول 📗مجلد دوم 📘مجلد سوم 📓مجلد چهارم ╭────๛- - - - - ┅╮ │📱 @Mabaheeth │ 📖 @feqh_ahkam ╰──────────
🎤حجت‌الاسلام والمسلمین استاد الهی حفظه‌الله ✍️ بسترِ فراهم ____________
هدایت شده از مباحث
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 های دکتر شاهین فرهنگ درباره آثار زیانبار گسترش بی حجابی !!! 🔺 توجه داشته باشید این حرف ها رو کسی میزنه که با معدل ممتاز از دانشگاه هاروارد آمریکا فارغ التحصیل شده ... ایکاش آنقدر این ویدیو دست به دست بشه تا برسه به دست اون دختر بیگناه جامعه مون، که شیاطین دارن با خدعه هاشون روزبه‌روز گمراه ترشون می کنند ! | ╭────๛- - - - - ┅╮ │📱 @Mabaheeth ╰───────────
هدایت شده از مباحث
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞️ | پاسخ شیخ قمی به بی عقل هایی که میگن مال ۱۴۰۰ سال پیش هست! پس نمی خوام...🤔 ╭────๛- - - - - ┅╮ │📱 @Mabaheeth ╰───────────
فقه و احکام
فهرست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
احكام آبها
(مسأله ٤٧): آب مضاف كه معنى آن در مسأله (١٥) گفته شد، چيز نجس را پاك نمىكند و وضو و غسل هم با آن باطل است.
(مسأله ٤٨): آب مضاف اگر چه به مقدار كر باشد اگر ذره‌اى نجاست به آن برسد نجس مىشود، ولى چنانچه با فشار روى چيز نجس بريزد، مقدارى كه به چيز نجس رسيده نجس است و مقدارى كه نرسيده است پاك مىباشد. مثلا اگر گلاب را از گلابدان روى دست نجس بريزند، آنچه بدست رسيده نجس، و آنچه بدست نرسيده پاك است.
(مسأله ٤٩): اگر آب مضافِ نجس طورى با آب كر يا جارى مخلوط شود، كه ديگر آب مضاف به آن نگويند پاك مىشود.
(مسأله ٥٠): آبى كه مطلق بوده و معلوم نيست كه به حد مضاف شدن رسيده يا نه، مثل آب مطلق است، يعنى چيز نجس را پاك مىكند، و وضو و غسل هم با آن صحيح است. و آبى كه مضاف بوده و معلوم نيست مطلق شده يا نه مثل آب مضاف است، يعنى چيز نجس را پاك نمىكند، و وضو و غسل هم با آن باطل است.
(مسأله ٥١): آبى كه معلوم نيست مطلق است يا مضاف، و معلوم نيست كه قبلا مطلق يا مضاف بوده نجاست را پاك نمىكند، و وضو و غسل هم با آن باطل است. و چنانچه نجاستى به آن برسد بنابر احتياط لازم نجس مىشود اگر چه به اندازه كر باشد.
(مسأله ٥٢): آبى كه عين نجاست مثل خون و بول به آن برسد و بو يا رنگ يا مزه آن را تغيير دهد، اگر چه كر يا جارى باشد نجس مىشود بلكه اگر بو يا رنگ يا مزه آب، بواسطه نجاستى كه بيرون آنست عوض شود، مثلاً مردارى كه پهلوى آبست بوى آن را تغيير دهد بنابر احتياط لازم نجس مىشود.
(مسأله ٥٣): آبى كه عين نجاست مثل خون و بول در آن ريخته و بو يا رنگ يا مزه آن را تغيير داده، چنانچه بكر يا جارى متصل شود، يا باران بر آن ببارد يا باد باران را در آن بريزد، يا آب باران از ناودان هنگام باريدن در آن جارى شود، و در تمام اين صور چنانچه تغيير آن از بين برود پاك مىشود. ولى بنابر اقوى بايد آب باران يا كر يا جارى با آن مخلوط گردد.