(مسأله ٣٩): اگر بر سقف عمارت يا روى بام آن عين نجاست باشد، تا وقتى باران به بام مىبارد، آبى كه به چيز نجس رسيده و از سقف يا ناودان مىريزد پاك است، ولى بعد از قطع شدن باران اگر معلوم باشد آبى كه مىريزد، به چيز نجس رسيده است، نجس مىباشد.
(مسأله ٤٠): زمين نجسى كه باران بر آن ببارد پاك مىشود، و اگر باران بر زمين جارى شود و در حال باريدن بجاى نجسى كه زير سقف است برسد آن را نيز پاك مىكند.
(مسأله ٤١): خاك نجسى كه آب باران به وصف اطلاق همه اجزاى آن را فرا بگيرد پاك مىشود.
(مسأله ٤٢): هر گاه آب باران در جائى جمع شود، اگر چه كمتر از كر باشد در موقعى كه باران مىآيد حكم آب كر را دارد و چنانچه چيز نجس را در آن بشويند و آب بو يا رنگ يا مزه نجاست نگيرد آن چيز نجس پاك مىشود.
(مسأله ٤٣): اگر بر فرش پاكى كه روى زمين نجس است باران ببارد و در حال باريدن از فرش به زمين برسد فرش نجس نمىشود و زمين هم پاك مىگردد.
(مسأله ٤٤): آب چاهى كه از زمين مىجوشد، اگر چه كمتر از كر باشد چنانچه نجاست به آن برسد، تا وقتى كه بو يا رنگ يا مزه آن بواسطه نجاست تغيير نكرده پاك است ولى مستحب است پس از رسيدن بعضى از نجاستها، مقدارى كه در كتابهاى مفصل گفته شده از آب آن بكشند.
(مسأله ٤٥): اگر نجاستى در چاه بريزد و بو يا رنگ يا مزه آب آن را تغیير دهد، چنانچه تغيير آب چاه از بين برود، پاك مىشود، و بهتر اين است كه با آبى كه از چاه مىجوشد مخلوط گردد.
(مسأله ٤٦): اگر آب باران در گودالى جمع شود و كمتر از كر باشد، پس از ايستادن باران به رسيدن نجاست به آن نجس مىشود.
⇦احکام آبها
هدایت شده از مباحث
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنان استاد #شهید_مطهری راجع به نحوه تشویق👏 فرزندان به #نماز و عبادت ...
👌 #توصیه میشود حتما گوش دهید...
╭────๛- - - - - ┅╮
│📱 @Mabaheeth
╰───────────
پربازدیدترین مطالب
چهل حدیث از امام جعفر صادق علیهالسلام
دعای «دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ» برای حفظ و سلامتی
زیارت امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف بعد از نماز صبح
ذکر بزرگی که آیت الله بهجت قدسسره توصیه کردند!
صلوات ضراب اصفهانی
استخاره حضرت آیتالله بهجت با قرآن
تکذیب انتساب «خواندن فاتحه کبیره برای اموات» به آیتالله بهجت (ره)
نماز والدین برای [هدایت] فرزند
توصیهی آیتالله بهجت به خواندن نماز جعفر طیار جهت رفع موانع ازدواج
زندگینامه آیتالله بهجت (ره)
https://bahjat.ir/fa/content/13767