فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥درخواست مردم اردن برای لغو معاهده سازش با رژیم صهیونیستی
🔺شهروندان اردنی با برگزاری تظاهرات گسترده در امان در حمایت از غزه و مقاومت، خواستار لغو معاهده ننگین سازش میان حکومت اردن و رژیم صهیونیستی شدند.
🔹 تهران تایمز: رئیس جمهور منتخب سخن و پیام خود به جهان را در قالب مقالهای مکتوب کرده است. این مقاله بطور اختصاصی در اختیار تهران تایمز قرار گرفته و در روزنامه فردا با امضای آقای پزشکیان منتشر میشود.
.
متن کامل مقاله رئیس جمهور منتخب در حوزه سیاست خارجی، بدین شرح است:
⭕️ پیام من به جهان جدید:
در بحبوحه جنگ و ناآرامیهای منطقه، با برگزاری انتخاباتی رقابتی، مسالمتآمیز و منظم، نظام سیاسی ایران ثبات خود را به نمایش گذاشت و بر ادعاهای برخی از «کارشناسان ایران» در برخی دولتها خط بطلان کشید. ثبات سیاسی و شیوه افتخارآمیز برگزاری انتخابات، نشانگر تدبیر رهبر معظم انقلاب، آیتالله خامنهای، و تعهد مردم ایران به انتقال دموکراتیک قدرت حتی در شرایط دشوار است.
من با برنامهای که بر «إصلاحات»، «تقویت وحدت ملی» و «تعامل سازنده با جهان» تأکید داشت وارد کارزار انتخابات شدم و در نهایت موفق شدم اعتماد هموطنانم را، حتی زنان و مردان جوانی که از وضعیت کلی کشور ناراضی بودند، در پای صندوقهای رأی جلب نمایم.
این اعتماد برای من بسیار ارزشمند است و مصمم هستم با ایجاد اجماع، هم در داخل کشور و هم در سطح بینالمللی، وعدههایی را که در دوران تبلیغات انتخاباتی به مردم کشورم دادهام، محقق سازم.
در آغاز، میخواهم تأکید کنم که دولت من حفظ عزت ملی و شأن بینالمللی ایران در هر شرایط را سرلوحه کار خود قرار خواهد داد. سیاست خارجی ایران بر پایه اصول «عزت، حکمت و مصلحت» استوار است و طراحی و اجرای آن نیز برعهده رئیسجمهور و دولت گذاشته شده است. من قصد دارم تمامی اختیارات اعطا شده به این مقام را به کار بگیرم تا این هدف کلان را پیگیری نمایم.
با این رویکرد، دولت من قصد دارد سیاستی فرصتگرا را پیگیری کند که با ایجاد «تعادل» در روابط با همهٔ کشورها، منطبق با منافع ملی، توسعه اقتصادی و نیازهای صلح و امنیت منطقه و جهان باشد. در این راستا، از تلاشهای صادقانه برای کاهش تنشها استقبال میکنیم و با صداقت به صداقت پاسخ خواهیم داد.
در دولت من، تحکیم روابط با همسایگان در اولویت قرار خواهد داشت. ما پیگیر تشکیل یک «منطقه قوی» خواهیم بود، نه مناسباتی که در آن یک کشور به تنهایی به دنبال استیلا و تسلط بر دیگران باشد. من قویاً اعتقاد دارم که کشورهای همسایه و برادر نباید منابع ارزشمند خود را در جهت رقابتهای فرسایشی، مسابقه تسلیحاتی و محدودسازی بیمورد یکدیگر هدر دهند. به جای آن، هدف ما باید ایجاد محیطی باشد که در آن منابع همگان برای پیشرفت و توسعه منطقه، به نفع همه، اختصاص یابد.
ما به همکاری با ترکیه، عربستان سعودی، عمان، عراق، بحرین، قطر، کویت، امارات متحده عربی و سازمانهای منطقهای به منظورتعمیق روابط اقتصادی، تقویت روابط تجاری، ارتقا سرمایهگذاریهای مشترک، مقابله با چالشهای مشترک و حرکت به سوی ایجاد چارچوب منطقهای برای گفتوگو، اعتمادسازی و توسعه مبادرت خواهیم کرد.
منطقه ما دیربازی است از جنگ، تنشهای فرقهای، تروریسم و افراطگرایی، قاچاق مواد مخدر، کمبود آب، بحران پناهندگان، تخریب محیطزیست و مداخلات خارجی رنج میبرد. حالا وقت آن فرارسیده که با هم به این چالشهای مشترک برای آینده بهتر نسلهای بعدی رسیدگی نمائیم. همکاری برای توسعه و شکوفایی منطقهای اصل راهنمای سیاست خارجی ما خواهد بود.
به عنوان کشورهایی که از منابع فراوان و سنتهای مشترکِ برخاسته از تعالیم صلحآمیز اسلامی برخوردارند، باید متحد شویم و به جای منطق قدرت، به قدرت منطق تکیه کنیم. با بهرهگیری از ظرفیت هنجارسازی خود، میتوانیم از طریق ترویج صلح، ایجاد محیطی آرام برای توسعه پایدار، تقویت گفتوگو و مقابله با اسلامهراسی نقش مهمی در نظم جهانی پسا قطبی ایفا نمائیم. در این راستا، ایران به سهم خود آماده نقشآفرینی خواهد بود.
در سال ۱۹۷۹، پس از انقلاب، نظام نوظهور جمهوری اسلامی ایران روابط خود را با دو رژیم آپارتاید اسرائیل و آفریقای جنوبی، بر أساس موازین حقوق بینالملل و أصول پایهای حقوق بشر، قطع نمود. تا به امروز، اسرائیل همچنان یک رژیم آپارتاید است که «نسلکشی» را نیز به کارنامه تیره خود – که شامال اِشغال، جنایات جنگی، پاکسازی قومی، شهرکسازی، برخورداری از سلاحهای هستهای، ضمیمه غیرقانونی سرزمینهای دیگران و تهاجم به همسایگانش بوده – اضافه کرده است.
ادامه دارد 👇👇👇👇
.
ایالات متحده آمریکا نیز باید به این درک رسیده باشد که ایران هرگز به زورگویی پاسخ نداده و نخواهد داد. ما در سال ۲۰۱۵ با حسننیت وارد برجام شدیم و به تمام تعهداتمان بهطور کامل عمل کردیم. اما ایالات متحده – بخاطر نزاعها و انتقامهای مربوط به حوزه سیاست داخلی خود – بهطور غیرقانونی از توافق خارج شد و با تحمیل تحریمهای یکجانبه فراسرزمینی، به مردم ایران – به ویژه در دوران پاندمی کرونا – زیانها، رنجها و آسیبهای بی شمار، و به اقتصاد ما صدها میلیارد دلار خسارت وارد نمود.
ایالات متحده عامدانه تصمیم گرفت که با راهاندازی جنگ اقتصادی علیه ایران، و همچنین با مبادرت به تروریسم دولتی از طریق ترور سردار قاسم سلیمانی – قهرمان نامی جهانی مبارزه با تروریسم که به خاطر موفقیتهایش در نجات مردم منطقه از داعش و گروههای وحشی مشابه شناخته میشود – نزاعها را تشدید نماید. امروز جهان شاهد تبعات زیانبار این تصمیم است.
ایالات متحده آمریکا و متحدان غربیاش، نه تنها یک فرصت تاریخی را برای کاهش و مدیریت تنشها در منطقه و جهان از دست دادند، بلکه به طور جدی معاهده منع گسترش (npt) را تضعیف نمودند چرا که نشان دادند هزینههای پایبندی به اصول عدم اشاعه میتواند از فواید احتمالی آن بیشتر باشد.
به واقع، ایالات متحده و متحدان غربیاش از رژیم عدم گسترش سوءاستفاده کردهاند تا- برخلاف برآوردهای دستگاههای اطلاعاتی خود – بحرانی برساخته در مورد برنامه هستهای صلحآمیز ایران ایجاد نمایند و از آن برای اِعمال فشار مستمر بر مردم ما استفاده کنند. این در حالی که همزمان به حمایت فعالانه و بی دریغ از اسرائیل – یک رژیم آپارتایدی تجاوزگرا که عضو پیمان ان.پی.تی نیست و به گواه همه شواهد دارنده سلاح هستهایست – پرداختند.
میخواهم بار دیگر تأکید کنم که دکترین دفاعی ایران شامل ساخت سلاحهای هستهای نیست و ایالات متحده را فرامیخوانم تا از سوءمحاسبات گذشتهاش درس گرفته و سیاست جدیدی متناسب با آن اتخاذ نماید. تصمیمگیران در واشنگتن باید دریابند که سیاستی که مبنای آن قرار دادن کشورهای منطقه در مقابل یکدیگر باشد، نه در گذشته موفق بوده و نه در آینده موفق خواهد شد. آنها باید حقیقت ایران را بپذیرند و از تشدید تنشهای موجود پرهیز نمایند.
مردم ایران به من یک مأموریت قوی دادهاند تا با جدیت پیگیر تعامل سازنده در صحنه بینالمللی – در حین پافشاری بر حقوق، عزت و نقش مستحقمان در منطقه و جهان – باشم. من از همه کسانی که مایل به پیوستن به این تلاش تاریخی هستند، دعوت به همکاری مینمایم.
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عروسی دختر قالیباف، خراب شد با گزارش من، اما تقصیر خودشان بود. دخترش را ببینم، عذرخواهی میکنم!
یاشار سلطانی، روزنامهنگار:
پارک لویزان را قُرُق کرده بودند برای عروسی. من مطلبی نوشتم و انتقاد کردم. آنها تکذیب کردند. من هم عکس کارت عروسی را منتشر کردم. چون فرماندهان ارشد نظامی هم دعوت بودند، محل عروسی، لو رفت و عروسی، کنسل شد. ناراحت نبودم تا اینکه پسرم کیان، به دنیا آمد. آنجا حس پدرانه را تجربه کردم و از انتشار آن مطلب، ناراحت شدم. اگر دختر قالیباف را ببینم، از او عذرخواهی میکنم اما از خودش، نه!
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
جای تامل دارد
نشر این مصاحبه ها
تحلیل فنی عباسی درسقوط بالگرد حامل رئیس جمهور وهمراهان
چرا متهم قرارداد کرسنت اصرار بر مناظره دارد؟
ما در مناظره کاندیداهای ریاست جمهوری شاهد بودیم جناب آقای پزشکیان،، آقای جلیلی را خطاب قرار می داد که چرا شما حاضر نمی شوید با آقای زنگنه (وزیر وقت نفت) در ارتباط با قرار داد کرسنت مناظره کنید. اگر ایشان باعث وارد آمدن این خسارت به نظام شده باید جوابگو باشد و اگر فشار بی جهت شماباعث این خسارت شده، شما باید پاسخگوی مردم باشید. و در پاسخ آقای جلیلی هم مطرح فرمودند جای پاسخگویی متهم در دادگاه است نه مناظره، فلذا آقای زنگنه ابتدا باید در دادگاه پاسخگو باشد.
به راستی علت این پیشنهاد چیست؟
١_در دادگاه متهم مجبور خواهد بود در موضوع سخن بگوید. و ریاست دادگاه می تواند از طرح مطالب خارج از موضوع جلوگیری بعمل آورد.
٢_دادگاه فرصت فرافکنی را به متهم نمی دهد.
٣_دادگاه هیچ توجیه ناشی از سوء مدیریت را نمی پذیرد.
٣_ دادگاه مدعی و مطالبه گر است و متهم پاسخگو.
۴_و،،،
متهم و حامیانش به خوبی این نکته را درک کرده اند که اگر متهم قبل از دادگاه در فضای برابر با مدعیان در منظر مردم حاضر شود، این فرصت برای متهم فراهم می باشد که با فرافکنی محاکمه خود را جریانی توصیف و آن را محاکمه فکر و اندیشه جریان سیاسی منتسب جلوه داده و با حالت تهاجمی گرفتن نسبت به رقیب ، فضای مناظره را مشوش و با بر انگیختن احساسات جریان سیاسی منتسب و وارد نمودن فشار سیاسی به قوه قضائیه مسیر پرونده را منحرف و جای جلاد و شهید را عوض کنند.
فلذا از این جهت است که متهم و وکلای وی ابتدا باید در فضای غیر ملتهب دادگاه پاسخگوی اتهامات خود باشند و راه هرگونه گریز و فرار بر متهم بسته باشد