🔴 *دولت انقلابی و هزینۀ تغییر*
1️⃣ انتخابات برگزار شد. دولتی رفت و دولتی آمد. رئیسجمهور، تغییر کرد. دولت جدید، دولت انقلابی است و سیاستهای انقلابی را در پیش گرفته است. ما در انتظار بهثمرنشستن این سیاستهای جدید و وعدههای انتخاباتی هستیم.
2️⃣ آیا «تصویرِ پیشگفته»، همۀ واقعیّت است؟! مگر «تأثیرها» و «پیامدها»ی سیاستهای پیشین، به این زودیها برچیده میشوند؟! چگونه میتوان توقع داشت که آن همه «لطمههای بنیانی» و «آسیبهای عمیق»، در یک سال و دو سال، جبران شوند؟!
3️⃣ جبرانِ کاری که دولت فاجعهخیز و مصیبتبارِ اعتدالگرا، با معیشت و اقتصاد مردم کرده است، محتاج «صبوری» است. توقع «معجزه» از دولت انقلابی، خطاست. «مجال» دهیم که رئیسجمهورِ شریف و خدوم، «گامهای اصلاحی» را یکی پس از دیگری بردارد و گرهها را بگشاید.
4️⃣ «تلاطمها» و «نوسانها»ی کنونی، بخشی از دردهای این «تغییر ریل» هستند. چارهای نیست؛ نمیتوان از «گذشته» بگریزیم و «اکنونِ بریده از گذشته» بسازیم. گذشته بر ما سایه افکنده و در هر گام، ما را به خود «مشروط» ساخته است. این «تعیینشوندگیِ پیشینی»، پارهای از واقعیّتِ اجتنابناپذیر است. به اندازۀ اشتباهها و خطاهای گذشته، باید «تغییر مسیر» بدهیم و این «دگرگونی» و «چرخش» هرچه بزرگتر است، «دشواریها» و «دردها»یش نیز بیشتر است.
5️⃣ اگر در «مسیر درست» قدم برداشتیم، پس از «تکانهها»ی حرکت در این مسیر نهراسیم. عاقلانه این است که این «هزینههای کوتاهمدّت» را بپردازیم تا «جابجاییِ ساختاری» و «چرخشِ سیاستی» رخ بدهد و وارد افق تاریخیِ جدیدی بشویم. جامعهای که رشدِ فکری یافته، اهل «محاسبههای راهبردی» و «ارزیابیهای کلان» است و برای خوشی و شادکامی در اکنونِ گذرا، «آیندهفروشی» نمیکند و «فردای تباهشده» را رقم نمیزند.
6️⃣ «شتابزدگی» و «بیصبری»، آفت مهلکِ حرکتهای تاریخی است؛ پا بر زمین کوفتن و تحقّق وعدهها را در کوتاهمدّت طلبیدن، حربه و حیلهای که جریان غیرانقلابی برای «بازگشت به گذشته» و «ملامتِ دولت انقلابی» در پیش گرفته است. میخواهند با ناامیدسازیِ بدنۀ اجتماعیِ دولت انقلابی، «نتوانستنها»ی خودشان را به «نشدن» تعبیر کنند و به متنِ قدرت بازگردند.
7️⃣ سخن در این نیست که «اعتراضهای مردمی»، ناصواب هستند و باید مسیر سکوت در پیش گرفت و زبان در کام کشید. باید زبانِ انتقاد، گشوده باشد، امّا نباید غفلت کرد که این دردها و مصائب، ریشه در چه دولتی و چه سیاستهایی دارند و چه کسانی چنین کردند و رفتند و اینک نتایجِ مخرّبِ سیاستهایشان، زندگیِ روزمرّۀ ما را گرفتار تلخی کرده است. «مقصرانِ بیتدبیر»، در پسِ پرده نشستهاند، امّا «دولت انقلابیِ نوپا» باید پاسخگوی زنجیرۀ علّیِ سیاستهای غلطِ آنها باشد.
✒️مهدی جمشیدی
7نکته مهم برای رسیدن به آرامش:
➖1. با گذشته خود کنار بیاید تا #حال شما را خراب نکند.
➖2. آنچه دیگران در مورد شما فکر میکنن به شما #ارتباطی ندارد...
➖3. گذشت زمان #تقریبا درمان هر دردی است ؛ به زمان کمی فرصت دهید..
➖4. کسی دلیل و مسئول خوشبختی شما نیست ، خودتان #مسئولید.
➖5. زندگی خود را با دیگران مقایسه نکنید ، ما هیچ خبر #نداریم که زندگی آنها چگونه است.
➖6. زیاد فکر نکنید ؛ اشکالی نداره که جواب بعضی چیزها را #ندانیم .
➖7. لبخند بزنید شما #مسئول حل مشکلات تمام دنیا نیستید ...!
♥️نکات شوهرداری♥️
👈🏻 همونطور که وقتی با همکار یا دوستتان صحبت میکنید مراقب هستید او را آزار ندهید، در گفتگو با همسرتان نیز چنین باشید.
یادتان باشد به هنگام صحبت از خانواده همسرتان، با احترام از آنها یاد کنید. اگر از چیزی دلخور هستید یا مسئلهای را نمیتوانید فراموش کنید، آنرا مؤدبانه در میان بگذارید.
♥️نکات شوهرداری♥️
`
😉 یه #شوهر عصبانی رو اینجوری آروم کن:
1. اصلا تو اون لحظه
#باهاش یکی به دو نکن.
2.واسه حرفاش #دلایل طولانیومبهم نیار ، چون اون لحظه نمیتونه خوب فکر کنه
3. به هیچ عنوان با نیش و کنایه جوابشو نده
4. وقتی عصبانیه نصیحتش نکن!
5. اصلا با پوزخند نگاش نکن چون بیشتر و بیشتر #عصبانی میشه
6. برای لحظاتی بزار تنها باشه تا آروم بشه.
7. با دقت به حرفاش گوش بده و نشون بده که درکش میکنی و توم از این #موضوع ناراحتی!
8. اگه آروم شد و دیگر حرفی نزد تو دیگه طولش نده
9. اومد #سمتت با سردی باهاش برخورد نکن!
10. و از همه مهمتر فردای اون روز تمام روز گذشته را فراموش کن و با لبخند و عشق بیدار شو
♥️نکات شوهرداری♥️
وقتی شوهرمون عصبانی شد چکار کنیم؟
در درون هر مردی یک مرد آهنین وجود دارد که موقع مشاجره با همسر فعال میشود..اگر موقع #مشاجره و عصبانیت مرد، او را تایید کنید و یک جمله بگویید:
✅ حق با شماست
آن مرد آهنین, درون شوهر فرو کش می کند و او تبدیل به پسر بچه ای خوب ومهربان میگردد.
حالا خانم می تواند در فضایی آرام تر وبه دور از #خشونت حرفهای خود را بزند بدون این که رابطه آسیب ببیند وتنش های زیادی بار بیاید.
😉از اعجاز این جمله غافل نباشید....
♥️نُکات شوهرداری♥️
اگر بعد هرکار کوچکی زن و شوهر ازهم #سپاسگزاری کنن؛ زندگی سرشار از عشق و محبت خواهد شد.
☑️ تشکر کردن را فراموش نکنید!
📲 چه پیامکی
✨چه حضوری
و چه در جمع #خانوادگی، دوستانه و اقوام ...
♥️نُکات شوهرداری♥️
اگه درخواستی از همسرت داری که احتمال میدی #سخت راضی بشه بغلش کن و ازش درخواست کن ...
❤️ آغوش و لمس مردان تاثیر فوق العاده ای در #متقاعد_کردن انها دارد....
♥️نکات شوهرداری♥️
#سیاستهای_همسرانه
اگر میخوای همسرت عاشقت باشه
انقد سخت گیری نکنین که ازتون پنهون کاری کنن....!
یه #همسر با سیاست ،یه جوری برخورد میکنه که همسرش خیال پنهون کاری یا #دروغ رو اصلا نمیکنه، چون میدونه با گفتن اتفاقات و تصمیماتش نه سرزنش میشنوه و نه مقایسه و نه غُر !!!
😉رمزش هم اینه که زیادی سخت گیری نکنین ،با سخت گیری زیاد ، همسرها حس زیر دست شدن و مورد کنترل بودن میکنن که ازش متنفرن.....
♥️نکات شوهرداری♥️
🔷تفاوت سنی زیاد در ازدواج :
🔹تفاوت سنی زیاد بین زن و شوهر
می تواند برای هر دو نفر مشکلات جدی ایجاد کند. البته معمولاً در اوایل ازدواج این مشکلات چندان زیاد به نظر نمی رسد اما پس از گذشت چند سال به طور جدی خود را نشان می دهد.
🌀اگر بیش از اندازه از همسر خود بزرگتر باشید:
💠 این امکان وجود دارد که حوصله او را نداشته باشید و نتوانید خامی ها، بی تجربگی ها و کندی او در باره مسائل زندگی را تحمل کنید. در واقع ممکن است از این که شاهد هستید همسرتان با مسائلی دست به گریبان است که شما مدتها پیش آنها را پشت سر گذاشته اید، خسته شوید.
💠 تمایل دارید بیشتر اوقات نقش والد را بازی کنید، زیرا تجربه بیشتری دارید. تقریباً غیرممکن است که بتوانید از پند و اندرز دادن و نصیحت کردن همسرتان چشم بپوشید. همین باعث می شود که همیشه با همسرتان مانند یک کودک رفتار کنید و در دام ارتباط مداوم والد- کودک بیفتید. این ارتباط باعث خشم و انزجار همسرتان نسبت به شما و عصبانیت متقابل شما نسبت به او می شود و تاثیر مخربی بر رابطه تان می گذارد.
💠 در رابطه قدرت بیشتری پیدا می کنید و وسوسه می شوید که همسرتان را کنترل کنید. به دلیل بالاتر بودن سن، تجربه های بیشتر و احتمالاً موفقیت های مالی بیشتر ممکن است همسر خود را کنترل کنید تا دست به کارهای ناپخته و حساب نشده نزند.
💠ممکن است بخواهید خود را جوان تر از سن واقعی تان نشان دهید. افراد در هر سنی نیازهای خاصی دارند اما وقتی فردی با همسری بسیار جوان تر از خودش ازدواج می کند ممکن است از اینکه به نیازهای سنی خودش پاسخ دهد دست بردارد و برای رضایت خاطر همسرش سعی کند که رفتارهای سنین پایین تر را انجام دهد.
🌀اگر بیش از اندازه از همسر خود جوان تر باشید:
💠 این امکان وجود دارد که به او به عنوان یک الگو و آموزگار نگاه کنید و در مقابل او احساس ضعف و حقارت کنید. وقتی همسرتان به مراتب از شما بزرگتر باشد طبیعی است که موفق تر، باتجربه تر و از لحاظ اقتصادی با ثبات تر باشد. این موضوع می تواند فرد را به طور ناخودآگاه تحت تاثیر قرار دهد به طوری که احساس کند همسرش از او بهتر است.
💠ممکن است همیشه برای همسرتان نقش کودک را بازی کنید. وقتی که تجربه کمتری دارید و مشاهده می کنید که همسرتان با تجربه تر است ممکن است به طور ناخودآگاه در مقابل او در اکثر مواقع نقش یک کودک را بازی کنید.
💠 ممکن است بخواهید خود را مسن تر از سن واقعی خود نشان دهید. برای این که تفاهم بین خود و همسرتان را بیشتر کنید، احتمال دارد رفتارهای مطابق با سن خود را کنار بگذارید و مطابق میل او رفتارهای سنین بالاتر
را نشان دهيد.
زنان شر و شیطان، متظاهر نیستند. آنها نیازهای خود را پنهان نمی کنند. آنها در رابطه جنسی خود رک و رو راست هستند. آنها همیشه سعی می کنند چیزهای جدیدی برای ارائه در رابطه جنسی یاد بگیرند و از اجرای آن خجالت نمی کشند؛ زیرا خود را از آن همسرشان می دانند و رفع هیجانات همسرشان را وظیفه خود می دانند.
🌿🌾🌱🌱