eitaa logo
👪 پرسش و پاسخ زنانه💏
250 دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
901 ویدیو
49 فایل
جهت بالابردن اطلاعات زناشویی واحکام و اعتقادات حل مشکلات تازه عروس ودامادها
مشاهده در ایتا
دانلود
در کشور‌هایی که رأی‌دهی در آن‌ها اجباری است حکومت ها، مردم کشور را به طور قانونی مجبور به شرکت در انتخابات کرده و در صورت عدم شرکت فرد، وی را با مجازات‌های مختلفی، چون محرومیت از خدمات اجتماعی یا جریمه‌های نقدی و ... مجازات می‌کند. ۲۲ کشور قانون رأی‌دهی اجباری را تصویب کرده‌اند، اما در برخی از آن‌ها همچون آرژانتین، استرالیا، برزیل، بلژیک، بولیوی، لوکزامبورگ، یونان، کره‌شمالی، پرو، سنگاپور و اروگوئه و بخش‌هایی از سوئیس رأی‌دهی اجباری به صورت جدی اجرا می‌شود و در این کشورها، در صورت عدم شرکت فرد در انتخابات، مجازات‌هایی برای وی اعمال می‌شود. در این کشور‌ها جریمه‌ها و مجازات مختلفی برای افرادی که در انتخابات شرکت نکنند در نظر گرفته‌شده که بلافاصله پس از انتخابات اعمال می‌شود.
🌹بلژیک، یا رأی یا جریمه نقدی🌹 در این کشور نام‌ونشانی منزل تمام شهروندان در سیستم‌های دولتی ذخیره است و هر شهروند بلژیکی که نشانی خانه‌اش عوض شود باید در کمتر از ۱۰ روز تغییر نشانی را به شهرداری محل اطلاع دهد. در غیر این‌صورت به تحمل دو تا شش ماه زندان محکوم خواهد شد. در این کشور قبل از انتخابات برای افراد بالای ۱۸سال دعوت‌نامه رسمی ارسال می‌شود و هنگام رأی دادن، کارت شناسایی و بارکد دعوت‌نامه خوانده می‌شود، بنابر قانون اساسی بلژیک اگر کسی پس از دریافت دعوت‌نامه برای رأی دادن، پای صندوق نرود و عذرموجهی هم نداشته باشد بین ۲۵ تا ۵۰ یورو جریمه می‌شود. اگر این غیبت دوباره تکرار شود جریمه بین ۵۰ تا ۱۲۵یورو افزایش می‌یابد و اگر کسی در چهار دور انتخابات شرکت نکند علاوه بر چهار بار جریمه، نام او از لیست رأی‌دهندگان به مدت ۱۰ سال خط خورده و در هیچ مقام و اداره دولتی پذیرفته نخواهد شد و هیچ کمک و امتیازی نیز از سوی دولت دریافت نخواهد کرد. در بلژیک سیاست رأی اجباری از سال ۱۸۹۲ برای مردان و از سال ۱۹۴۹ برای زنان اجرا می‌شود. 
🌹استرالیا، جریمه و زندان برای رأی ندادن🌹 بزرگ‌ترین مستعمره انگلستان در اقیانوس آرام نیز از انتخابات ۱۹۲۴ به بعد سیاست رأی اجباری را درپیش‌گرفت شهروندان استرالیایی موظفند که در زمان انتخابات در محل رای‌گیری حاضرشوند. اما بعد از ثبت اسمشان می‌توانند رأی ندهند یا به اصطلاح رأی سفید و بی‌نام در صندوق بیندازند. شهروندانی هم که دلیل موجهی برای غیبت در انتخابات ندارند به صورت نقدی جریمه می‌شوند و در صورت عدم پرداخت جریمه، به جای آن زندان می‌روند. 
🌹بولیوی، انسداد حساب بانکی🌹 کشور بولیوی نیز یکی دیگر از کشور‌هایی است که شهروندان آن باید از روی اجبار رأی بدهند این قانون از ۱۹۵۲ در این کشور اجرا می‌شود. هر شهروند اهل بولیوی کارتی ویژه دارد که حضور او در انتخابات را اثبات کند، اما اگر کسی تا سه ماه بعد از انتخابات نتواند حضورش را اثبات کند، حقوق و مزایایش دچار مشکل می‌شود. همچنین یکی از مجازات سنگین برای غایبان در انتخابات بولیوی ممنوعیت خارج کردن پول از حساب بانکی است. 
🌹سنگاپور، گرفته شدن حق رأی🌹 در سنگاپور اگر شهروندی در انتخابات ریاست‌جمهوری شرکت نکند حق رأی وی برای همیشه باطل می‌شود و تنها با ارائه دلیل قانونی و محکمه‌پسند این حق به او باز می‌گردد.   یونان، محرومیت از گرفتن گواهینامه و گذرنامه 🌹در یونان این جریمه سخت‌تر است و غایبان انتخابات از گرفتن گواهینامه و گذرنامه محروم خواهند شد همچنین خدمات و محصولاتی که دستگاه‌های عمومی برای مردم ارائه می‌دهند برای شخص غایب قطع خواهد شد. 
🌹برزیل، ممنوع الخروج🌹 در برزیل نیز برای کسانی که در انتخابات شرکت نکنند پاسپورت صادر نمی‌شود.   ترکیه، جریمه نقدی و محرومیت از خدمات اجتماعی در انتخابات سال‌گذشته میلادی ریاست جمهوری ترکیه و مجلس این کشور، برای افرادی که بدون عذر موجه در انتخابات شرکت نکرده بودند ۳۰۰لیرترک مجازات نقدی در نظر گرفته شد. همچنین عدم رأی دادن ممکن است مانع از بهره‌مندی رأی دهنده از خدمات عمومی در دوره انتخابات مربوطه شود. اخطار‌های جریمه برای افرادی که رأی ندهند ارسال می‌شود و فرد پس از دریافت اخطار، باید بلافاصله آن را از طریق پست و بانک‌ها پرداخت کند. 
🌹سایر کشورها، از ممنوعیت ارائه خدمات اجتماعی تا جریمه‌های نقدی🌹 در کشور پرو نیز مردم باید کارت مهر خورده در انتخابات را برای دریافت خدمات شهروندی با خودشان به همراه داشته‌باشند.  در دومین انتخابات برگزارشده در مصر پس از حسنی‌مبارک، برای غایبانی که بدون دلیل در انتخابات شرکت نکرده بودند، ۷۰دلار جریمه نقدی تعیین شد و در فرانسه نیز این مجازات در مجلس سنا اعمال می‌شود.  در آرژانتین در تمام انتخابات ملی رأی دادن برای سنین ۱۸تا۷۰ سال اجباری است و برای افراد بالای ۷۰سال و زیر ۱۸سال غیر اجباری است.  بسیاری از کشور‌ها نیز قانون رأی‌دهی اجباری را دارند، اما بنا به دلایلی آن را اعمال نمی‌کنند و هستند بسیاری از کشور‌ها که به دلیل پایین آمدن میزان مشارکت مردم، به دنبال تغییر قانون انتخابات و قانونی کردن حضور اجباری در آن هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این صندوقِ رأی ها به خصمِ میهن چون تیرِ بلا به چشم با‌‌شد، قطعاً دیروز شهیدان به جهادی رفتند امروز شده وقتِ جهادِ تو و من امیر عباسے 🌸دلنوشته انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌 عناوین و فهرست اقدامات مجلس یازدهم ✓ توصیف رهبری از یازدهم ۱. یکی از قوی‌ترین مجالس دوران انقلاب اینجا ۲. مشکلات کشور را شناخت اینجا ۳. صریح و قاطع بود اینجا ۴. مجلسی مردمی اینجا ۵. مجلسی پر تلاش اینجا ۶. اشرافی‌مآب نبود اینجا ۷. کشور را از سردرگمی نجات داد اینجا ۸. تمجید رهبر انقلاب از قوانین راهبردی مجلس یازدهم اینجا ✓ مهمترین دستاوردهای مجلس یازدهم ۱. به چه رأی داده‌اید؟! اینجا ۲. مهم‌ترین قوانین مصوّب مجلس یازدهم اینجا ✓ تفحص و نظارت ۱. تحقیق و تفحص‌های مهم اینجا ۲. سه‌شنبه‌های نظارتی، ابتکار مجلس یازدهم در رسیدگی به مشکلات مردم اینجا ✓ رفع انحصار از صنعت خودرو اینجا و اینجا ✓ کاهش هزینه‌های درمان اینجا و اینجا ✓ مجلس یازدهم برای معیشت مردم چه کرد؟ اینجا ✓ حمایت مجلس یازدهم از کشاورزان اینجا و اینجا و اینجا ✓ شرکت‌های دانش‌بنیان با قانون مجلس تقویت شدند اینجا ✓ قانون اقدام راهبردی لغو تحریم‌ها اینجا و اینجا و اینجا ✓ چتر حمایتی مجلس بر سر بیماران صعب‌العلاج اینجا ✓ مصوبات مجلس یازدهم برای اقشار مختلف مردم اینجا ✓ مجلس یازدهم چگونه به جنگ رانت‌ها و امضاهای طلایی رفت؟ اینجا و اینجا و اینجا مسکن و اجاره‌بها اینجا و اینجا و اینجا و اینجا و اینجا و اینجا و اینجا ✓ زنان، حمایت از خانواده و ارتقاء امنیت زنان اینجا و اینجا و اینجا و اینجا و اینجا و اینجا ✓ جوانی جمعیت اینجا ✓ امنیت غذایی اینجا و اینجا ✓ مالیات، فرار مالیاتی، مالیات بر سوداگری اینجا و اینجا و اینجا و اینجا ✓ قانون مالکیت معنوی اینجا و اینجا ✓ حجاب و عفاف اینجا و اینجا ✓ مبارزه با فساد و افشاگری اینجا و اینجا ✓ مناطق محروم اینجا و اینجا ✓ ساماندهی بانک‌ها اینجا و اینجا و اینجا ✓ خدمت سربازی اینجا و اینجا ✓ مبارزه با فساد و سوداگری اینجا ✓ خانواده شهدا و ایثارگران اینجا و اینجا ✓ مولدسازی اینجا و اینجا ✓ ساماندهی اتباع اینجا و اینجا ✓ رتبه‌بندی معلمان و اقدامات برای فرهنگیان اینجا و اینجا ✓ بازنشستگان اینجا و اینجا ✓ جوانان و ازدواج اینجا و اینجا ✓ تشکیل وزارت بازرگانی اینجا ✓ کارکنان شرکتی اینجا ✓ شفافیت آرا اینجا و اینجا ✓ حواشی اینجا و اینجا و اینجا ✓ تحقیق و تفحص اینجا ✓ آیا نمایندگان در انتصابات دولت، دخالت می‌کنند؟ »» اینجا 📌 در حال تکمیل»»»
در یک هفته اخیر، بین رفقای انقلابی، حرف و بگو مگو خیلی زیاد بود بعضی‌ها رو علنا رد می‌کردیم به برخی دیگه نقد وارد میکردیم از بعضی دیگه دفاع می‌کردیم حقیقتاً تمام اینها فرصته اصلا به دید اختلاف به این مسائل نگاه نکنید تا باشه از این دست اختلاف‌ها باشه این نوع اختلاف باعث رشد جبهه انقلاب میشه همیشه داشتیم بین خوب و بد یکی رو انتخاب می‌کردیم اما الان داریم بین خوبها، دنبال خوب‌تر میگردیم اینها نشون میده که جبهه انقلاب، رشد کرده👌 انشالله جمع هایی که شکل گرفت را رها نکنید که بعد از انتخابات خیلی باهم کار داریم🙏 https://eitaa.com/eslamesyasi