⭕️ خیاطیان رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری:
🔹استفاده از فناوری های جدید در مدیریت آب با هدف بالا بردن بهرهوری ضروری است
🔹از جمله اقدامات مرکز پس از ابلاغ ماموریت توسط ریاست محترم جمهور در خصوص انجام مطالعات علمی و تشکیل کارگروه های فعال در زمینه احیای زایندهرود به مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری؛ جمعآوری اطلاعات و مطالعات انجام شده در دانشگاهها، مراکز علمی و اجرایی کشور بود.
🔹تاکنون تلاش شده ضمن جمعآوری مطالعات انجام شده، نظرات کارشناسی کارشناسان و ذینفعان را هم گردآوری کنیم که البته نقش مردم و ذینفعان در تحقق راهکارها انکار نشدنی است.
🔹اجرای نظام حکمرانی آب با مشارکت ذینفعان ضروری است؛ با توجه به شعار دولت سیزدهم مبنی بر شفافیت، بنا داریم نسبت به شفافیت کامل در آمار و اطلاعات مربوط به حوضه آبریز برنامه ریزی کنیم.
@Fetan2
⭕️ عضویت جمهوری اسلامی ایران در شورای اجرایی سازمان منع سلاحهای شیمیایی
🔹جمهوری اسلامی ایران در بیست و ششمین کنفرانس سالانه کشورهای عضو کنوانسیون سلاحهای شیمیایی که در روز دوشنبه ۸ آذر ۱۴۰۰ در لاهه برگزار شد، برای یک دوره دوساله به عضویت شورای اجرایی این سازمان درآمد.
🔹در نشست روز دوشنبه علاوه بر جمهوری اسلامی ایران، کشورهای عراق، پاکستان و مالزی نیز برای دوره زمانی ۲۰۲۲-۲۰۲۴ به عضویت شورای اجرایی در آمدند.
@Fetan2
🔴 تصویب طرح ضربتی برای حل مشکلات آب ۴ استان
♦️وزیر نیرو:امروز طرح ضربتی کوتاه مدت برای حل مشکلات آب اصفهان، چهارمحال و بختیاری، یزد و خوزستان به تصویب رسید.
♦️این طرح بخش قابل توجهی از نگرانی مردم را برطرف میکند اما برای تامین آب کافی و اصلاح وضعیت موجود باید شاهد اجرای طرحهای میان مدت و بلندمدت باشیم.
♦️باید صنایع آببری که در مناطق کویری قرار دارند با استفاده از پساب و آب دریا، آب موردنیاز خود را تامین کنند تا از آب موردنیاز کشاورزی و شرب استفاده نشود.
♦️صنایع استانهایی که در این محدوده قرار دارند مکلفند طی دو تا سه سال آب موردنیاز خود را از طریق آبهای غیرمتعارف تامین کنند.
@Fetan2
⭕️ گفتوگوی تلفنی رئیسی و مکرون
📞رئیس جمهور ایران و فرانسه پیرامون مذاکرات و مسائل دو جانبه یک ساعت و نیم به صورت تلفنی گفتوگو کردند./ ایرنا
@Fetan2
🔴رئیس سرویس جاسوسی انگلیس: چین و روسیه با تسلط بر هوش مصنوعی ساختار ژئوپلتیکی جهان را تغییر خواهند داد
🔹ریچارد مور، رییس سرویس جاسوسی انگلیس مشهور به MI۶: مهندسی کوانتومی، حجم وسیعی از داده و پیشرفتهای گستردهای در زمینه هوش مصنوعی توسط روسیه و چین را نشان میدهد که میتواند تهدیدی جدی برای غرب باشد.
🔹چین و روسیه بودجههای هنگفتی را برای تسلط بر هوش مصنوعی و محاسبات کوانتومی و نیز زیست شناسی مصنوعی صرف میکنند، زیرا میدانند که تسلط بر این فناوری میتواند اهرمی کلیدی برای آنها در جهان باشد.
🔹پیشرفتهای فناوری در یک دهه آینده میتواند از تمام پیشرفتهای فناوری در یک قرن گذشته پیشی بگیرد. /باشگاه خبرنگاران
@Fetan2
11.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥باقری کنی: گروه ۱+۴ به مطالبه به حق ایران تن داد
🔹معاون سیاسی وزارت خارجه کشورمان تاکید کرد به آمریکا اعتماد نداریم و رسیدگی به وضعیت تحریم های ظالمانه و غیرقانونی آمریکا علیه کشورمان در اولویت نشست وین قرار گرفت.
@Fetan2
🔴انفجار نزدیک یک مدرسه در کابل
🔹دقایق پیش یک انفجار مهیب در جاده دارالامان کابل رخ داد. به گفته شاهدان عینی انفجار برخاسته از مین کنار جاده بوده و تلفات هم داشته است. گفته میشود که هدف یک خودرو بوده است.
🔹طالبان تاکنون در این باره اظهارنظر نکرده است.
@Fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا تخلف وزارت نفت در پرداخت یارانه به ثروتمندان محرز است؟
حاجی دلیگانی، عضو هیات رئیسه مجلس:
🔹 اینکه دولت قانون حذف یارانه پرمصرفها برای استفاده از گاز را اجرایی نکرده است مشخص است اما دلیل عدم اجرای این قانون را نمیدانیم
🔹در حالی ثروتمندان 28 برابر دهک های پایین جامعه از یارانههای پنهان استفاده میکنند که این یارانه برای تولیدکنندگان وجود ندارد!
@Fetan2
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کنترل کانتینر در ۳۰ ثانیه با دستگاه ایکسری تولید داخل
🔹رئیس گمرک کشور: با دستگاه نسل اول هر ۴ دقیقه یک کانتینر اسکن میشد، در حال حاضر با دستگاه ایکسری جدید که تولید داخل است هر ۳۰ ثانیه بدون اینکه راننده از ماشین پیاده شود در حین عبور کانتینر کنترل میشود.
🔹روز گذشته ۱۸۰ کیلوگرم هروئین در یک محمولهای توسط همین ایکسری کشف شد. شهرام جزایری هم سال ۹۸ با همین دستگاه به دام افتاد.
@Fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ساخت نوعی پوست مصنوعی برای نخستین بار درکشور
🔹پژوهشگران دانشگاه تهران ، ساخت پوست مصنوعی، با کیفیت تر از نمونه های خارجی را بومی سازی کردند.
@Fetan2
🔴امکان باز طراحی واکسن پاستوکووک پلاس برای مقابله با کرونای اُمیکرون
بیگلری، رئیس انستیتو پاستور:
🔹طراحی دوز یادآور واکسن پاستوکووک به گونهای انجام شده است که بتوانیم به راحتی آن را تغییر بدهیم و این واکسن اکنون به صورتی است که به راحتی با دو جهش دیگر بتواند سازگار باشد.
🔹با توجه به طراحی واکسنها این تغییر ممکن است از دو ماه تا حدود پنج ماه طول بکشد، ولی در این بازه زمانی تغییر واکسن جهت پوشش جهشهای جدید مانند اُمیکرون امکانپذیر خواهد بود.
🔹کسانی که واکسن تزریق کرده اند در حاشیه امن بیشتری در برابر کرونای اُمیکرون قرار می گیرند.
🔹شبکه آزمایشگاهی تشخیص کووید ١٩ در کشور با ۵٠٠ آزمایشگاه و محوریت انستیتو پاستور در حال آماده باش برای شناسایی سویه کرونای اُمیکرون هستند.
🔹کرونای امیکرون به زودی در تمام کشورها مشاهده خواهد شد و اکنون با توجه به تدابیری که برای شناسایی امیکرون داریم با اقدامات و نمونهگیری هایی مختلف از استانها میتوانیم شانس بیشتری برای شناسایی ویروس جهش یافته جدید داشته باشیم.
@Fetan2