فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مجتبی خسروتاج، رئیس سابق سازمان توسعه تجارت : فروشگاههای زنجیرهای روسیه از ما میخواهند شش ماه قیمتهای ما تغییر نکند و کالاها هر هفته و منظم به دست ما برسد، توقع آنها از ما این است.
🔹وقتی کالایی در داخل گران شود، جلوی صادرات آن را میگیرند!
@Fetan2
11.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کاهش ۳۷ درصدی آمار سالانه ازدواج در دولت روحانی
بانکی پور نماینده مجلس:
🔹جمعیت دهه شصتیها، ۷۰ درصد از دهه ۵۰ و ۷۰ بیشتر است که متاسفانه دوران زاد و ولد آنان مصادف با دولت روحانی شد که آمار ازدواج را از ۹۰۰ هزار تا به ۵۰۰ هزار تا در سال کاهش داد و نتوانست مشکلات خلا جمعیتی را حل کند.
@Fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب حلب
🔹درپی این تجاوز، پدافند هوایی سوریه همه موشکهای اسرائیلی را که کارخانه های دفاع و مرکز تحقیقات علمی در جنوب حلب را هدف قرار داده بودند سرنگون کردند.
@Fetan
🔴روحانی امروز گفت دولت لحظهای نیست که به فکر مردم نباشه از سیل تا زلزله
🔹تصاویر جهت یادآوری خدمات دولت درلحظه به مردم است. [ضمنا ازخدمات دولت تصاویر صف مرغ و روغن را نیز در ذهن خود تداعی کنید]
✍️ اسکیزوئیـــد
@Fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وقتی میگیم دولت تدبیر و امید از ریشه فاسده دقیقا از چی صحبت میکنیم
نماینده مجلس: برای داماد فریدون یک شبه در سمنان مجوز صادر شده است!
✍️ نرگس رئیسی
🔻 اونوقت برای مردم عادی گرفتن یه مجوز برای راه انداختن یه کسب و کار کفش آهنی و صبر حضرت ایوب لازم داره!
@Fetan2
🔴مشکلات خوزستان نمونهای واضح از نگاه روحانی و همفکرانش در اداره کشوره
محمد میرزایی
@Fetan2
🔴 آمریکا: اکنون دولت رئیسی است که باید انتخاب کند گفتوگوها را ادامه دهد
سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا:
🔹 ما آماده ازسرگیری مذاکرات وین و تکمیل این رایزنیها به صورت سازنده و بازگشت به محدودیتها در این توافق هستیم.
🔹 اکنون دولت رئیسی است که باید انتخاب کند که گفتوگوها را ادامه دهد.
🔹 امیدواریم که چنین کند اما ما در موقعیتی نیستیم که به جای آنها حرف بزنیم.
🔹 ما تمایل خود را برای ادامه گفتوگوها در وین پنهان نکردهایم، زیرا معتقدیم که بازگشت دوجانبه به برجام در راستای منافع ملیمان است.
@Fetan2
🔴شیرین شدن کام بازار شکر با خودکفایی در تولید
🔹آمارها نشان می دهد که سالیانه ۲ میلیون و ۱۰۰ تا ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن شکر در کشور مورد استفاده قرار میگیرد که با احتساب تولید داخل رقمی حدود ۸۰۰ هزار تن تا یک میلیون تن از طریق واردات باید تامین شود که قیمت جهانی شکر بر گرانی این محصول بی تاثیر نیست.
🔹این در حالی است که در سال ۹۶ با تولید ۲ میلیون تن شکر به خوداتکایی نسبی رسیده بودیم که متاسفانه اتخاذ برخی سیاست های نادرست موجب شد از این دستاورد مهم فاصله بگیریم که در شرایط فعلی تحریم و مشکلات تامین ارز، با اتخاذ سیاست های حمایتی از تولید و اعلام قیمت منطقی خرید تضمینی چغندر در شورای قیمت گذاری انتظار می رود که بار دیگر به این دستاورد مهم برسیم.
@Fetan2
🔴میدونی آدم از چی آتیش میگیره؟
🔹اینکه همه مشکلات امروز خوزستان با یک آب شیرین کن هسته ای کنار خلیج فارس حل میشد ولی نذاشتن
بر باعث و بانی برجام تا ابد لعنت!
✍️ پدرام شمیرانی
@Fetan2
📸 ۸ سال پیش در چنین روزی: پراید ۱۸ میلیون تومان بود، تندر ۳۵ میلیون تومان
🔹 ۲۹ تیرماه ۱۳۹۲ که دولت دهم آخرین روزهایش را طی میکرد، قیمت خودرو در بازار آزاد در سطحی بود که هیچ کس فکر نمیکرد ۸ سال بعد در پایان دولت روحانی، همه حسرت آن روزها را بخورند.
🔹 ۲۹ تیرماه ۱۳۹۲ قیمت تندر فقط ۳۵ میلیون تومان بود، خودرویی که امروز ۳۳۵ میلیون تومان است، یعنی در دولت روحانی ۳۰۰ میلیون تومان گران شده است!
🔹 پراید ۱۱۱ هم در ۲۹ تیرماه ۱۳۹۲ ۱۸.۲ میلیون تومان بود، خودرویی که امروز ۱۳۹ میلیون تومان است، یعنی در دولت روحانی پراید ۱۱۱ بیش از ۱۲۰ میلیون تومان گران شده است.
🔹 قیمت پژو ۲۰۷ اتومات هم در ۲۹ تیرماه ۱۳۹۲ ۵۶ میلیون تومان بود که امروز در روزهای پایانی دولت روحانی به ۳۸۶ میلیون تومان رسیده یعنی ۳۳۰ میلیون تومان گران شده است.
@Fetan2