✍امام هادی علیه السلام
بر زیردستان خشمگین شدن نشانه پَستی است
📚بحار الأنوار ج75 ص370
@fetneh1🔥
May 11
13.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هشدار نیروی دریایی ایران به زیردریاییِ هستهای آمریکا در تنگه هرمز
@fetneh1🔥
⭕️ رعایت عفاف و حجاب مطالبه عموم مردم از پلیس است
🔸جانشین فرمانده انتظامی کشور:
🔹رعایت عفاف و حجاب از جمله مطالبات آحاد مردم بوده و پلیس برابر وظیفه قانونی خود با جدیت در این راستا ورود کرده است.
@fetneh1🔥
📚خاطره یک دختر دانش آموز
خانم معلم همیشه پالتواش را شبیه زنهای درباری روی شانه اش می انداخت. آنروز مادرِ دخترک را خواست.
خانم معلم به مادر گفت: متأسفانه باید بگم که دخترتون نیاز به داروهای آرام بخش داره. چون دخترتون بیش فعاله و مشکل حاد تمرکز داره. اصلا چیزی یاد نمیگیره. ترس به قلب مادر زد و چشمانش در غم خیس خورد. انگار داشت چنگ می زد به گلوی خودش، اما حرف خانم معلم را قبول کرد. وقتی همه چیز همانطور شد که معلم خواسته بود، دخترک گفت: خجالت می کشم جلوی بچه ها دارو بخورم. خانم معلم پیشنهاد داد، وقت بیکاری که دختر باید دارو مصرف کند، به بهانه آوردن قهوهء خانم معلم، به دفترش برود و قرصش را بخورد.
دختر خوشحال قبول کرد. مدتها گذشت و سرمای زمستان، تن زرد پاییز را برفی کرد.
خانم معلم دوباره مادرش را خواست. اینبار تا جا داشت از دخترک و هوش سرشارش تعریف کرد.
در راه برگشت به خانه، مادر خیلی بالاتر از ابرها سیر می کرد. لبخندزنان به دخترش گفت: چقدر خوبه که نمره هات عالی شده، چطور تونستی تا این حد تغییر کنی؟!
دختر خندید: مامان من همه چیز رو مدیون خانم معلمم هستم.
چطور؟
هرروز که براش قهوه می آوردم، قرص رو تو فنجون قهوه اش مینداختم.
اینجوری رفتار خانم معلم خیلی آروم شد و تونست خوب به ما درس بده.
خیلی وقتها، تقصیر را گردن دیگران نیندازیم...
این ماهستیم که نیاز به تغییر داریم....!!!
@fetneh1🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ تصرف ساختمان بورس یورونکست توسط کارگران معترض راه آهن در فرانسه
@fetneh1🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ برای مقابله با رژیمصهیونیستی اقدام و عمل نیاز است
🔹 رئیسی در دیدار با سفرا و کارداران کشورهای اسلامی: هجوم ددمنشانه به نمازگزاران و روزهداران در مسجدالاقصی و غزه محکوم است.
🔹 برای مقابله با رژیمصهیونسیتی و در حمایت از مردم فلسطین، اقدام و عمل کشورهای اسلامی نیاز است.
🔹 اعلام محکومیت و انزجار کافی نیست. کشورهای اسلامی فکری کنند تا جلوی ظلم رژیمصهیونیستی به مردم فلسطین را بگیرند.
🔹 سطح روابط اقتصادی و تجاری کنونی با کشورهای اسلامی را کافی نمیدانیم. معتقدیم سطح روابط میتواند توسعه بیشتری پیدا کند
@fetneh1🔥
♦️ رونمایی از سامانههای بسیار پیشرفته پدافند هوایی ارتش در آینده نزدیک
🔹 فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه دستاوردهای پدافند هوایی در ارتقا سامانه های راداری، موشکی و پهپادی خط پایانی ندارد گفت: در آینده نزدیک شاهد رونمایی از سامانه های بومی بسیار پیشرفتهای در مجموعه پدافند هوایی ارتش خواهیم بود.
@fetneh1🔥
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ شبکه 12 اسرائیل:این روزها اخبار آزاردهندهای از ارتباط گرم ایران و عربستان به گوش میرسد...
@fetneh1🔥
♦️ در جمهوری اسلامی چه رفراندوم هایی برگزار شده است؟
🔹 انواع رفراندم را به ۳ دسته تقسیم کرد:
🔹 نوع اول؛ رفراندوم برای تعیین نوع حکومت. این نوع رفراندوم در سال ۵۷ در جمهوری اسلامی ایران برگزار شد و در هیچ جای دیگر از دنیا تاکنون برگزار نشده است. لازم به ذکر است که رفراندوم سال ۵۷، در حالت گذار قدرت برگزار شد. یعنی جمهوری اسلامی قبل از رسیدن به قدرت، این رفراندوم را برگزار کرد نه بعد از آن. زیرا هیچ حکومتی نیست که وقتی در قدرت است، خود را به رفراندم بگذارد و این کار به طور منطقی و عملی، محال است.
🔹 نوع دوم؛ رفراندوم برای قانون اساسی. در این رفراندوم قانون اساسی و اصلاحات آن به آراء عمومی گذاشته میشود که در جمهوری اسلامی ایران، یک بار سال ۵۸ خود قانون اساسی و یک بار سال ۶۸، اصلاحات آن به رفراندوم گذاشته شد.
🔹 نوع سوم؛ رفراندوم بر اساس قانون اساسی:
این نوع رفراندوم درون کشورها منطبق بر اصول قانون اساسی خاص هر کشور، برگزار میشود. طبق اصل ۵۹ قانون اساسی، «در مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، ممکن است اعمال قوه مقننه از راه همه پرسی و مراجعه مستقیم به آراء مردم صورت گیرد. درخواست مراجعه به آراء عمومی باید به تصویب دو سوم مجموع نمایندگان مجلس برسد.» بر اساس ماده ۳۶ این اصل، روند و شرایط برگزاری رفراندوم مشخص شده است. طبق این ماده، «رفراندوم با پیشنهاد رئیس جمهور یا صد نفر از نمایندگان مجلس و با تصویب دو سوم نمایندگان، قابل برگزاری است.» حسن روحانی هم در دوران ریاست جمهوری و هم در روزهای اخیر، مسئله رفراندوم را مطرح کرده است. سوال این است که چرا در طول ۸ سالی که رئیس جمهور بود، حتی یک بارهم درخواست رفراندوم را به طور رسمی ارائه نداده است؟ چرا فقط آن را در تریبون اعلام کرده و صرفا مانور سیاسی داده است؟
🔹 نکته دیگر این است که رفراندوم در مواردی قابل برگزاری است که خلاف قانون اساسی نباشد. مثلا اگر بخواهیم در موضوع حجاب رفراندوم برگزار کنیم، جدای از آنکه رای بیاورد یا نه، این کار خلاف قانون اساسی است. زیرا طبق اصل چهارم قانون اساسی «کلیه قوانین و مقررات مدنی، جزائی، مالی، اقتصادی، اداری، فرهنگی، نظامی، سیاسی و غیر اینها، باید براساس موازین اسلامی باشد. این اصل بر اطلاق یا عموم همه اصول قانون اساسی و قوانین و مقررات دیگر حاکم است». اگر قرار باشد قانون اساسی رعایت نشود، دیگر سنگ روی سنگ بند نیست و جامعه مدنی تبدیل به قانون جنگل میشود!
🔹 نکته دیگر این است که اگر قرار باشد برای تمام مسائل، رفراندوم برگزار شود؛ پس تکلیف قوانین چه میشود؟ نقش پارلمان در تصمیم گیری کجای کار است؟ رئیس جمهور چه نقشی دارد؟ مگر میشود برای هر موضوعی به آراء عمومی مراجعه کرد؟ در این صورت یک کشوری خواهیم بود که هر روز فقط انتخابات برگزار میکنیم و اصلا فرصت به اجرا نمیرسد. چه کسی پاسخگوی دو قطبیهای شدید بر اثر هر رفراندوم است؟ نکته مهمتر اینکه حد رفراندومها کجاست؟ چه کسی قرار است تعیین کند که تا کجا رفراندوم برگزار کنیم؟ چه تضمینی است که امروز یک رفراندوم برگزار شود و فردا دوباره خلاف آن از سوی عدهای دیگر درخواست نشود؟ در کجای دنیا کدام کشور اینگونه اداره میشود؟
@fetneh1🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نورهای عجیب آسمان چین
🔸 دقیقا مشخص نیست چیه اما احتمال اینکه بلو بیم باشه زیاده
@fetneh1🔥
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا