🔹 #عکس_نوشت
🌿 #وقف برای همه است، همه می توانند
✅ #امام_علی علیه السلام فرمود:
ای فرزند آدم!خودت وصی خود باش و درباره دارایی خود، آنگونه عمل کن که میخواهی پس از تو با آن، آنگونه عمل کنند.
(نهج البلاغه، حکمت ۲۴۶)
🆔 @ziafatelahi
🔹 #رهبر_قرآنی
🌸 پدر برای ما استاد قرآن گرفت
پدر رهبر انقلاب، که از علما و مجتهدان عصر خود بود، برای آشنایی بیشتر پسرانش با قرآن و یادگیری تجوید، از حاج رمضان بنکدار خواست آنان را آموزش دهد و بعد از او نیز، ملاعباس، که بزرگ ترین استاد قرائت قرآن مشهد بود، آموزش را برای آنها ادامه داد و سیدعلی تمام قواعد تجوید را از او فرا گرفت.
ایشان در چهار سالگی تحصیل را از مکتب خانه شروع کرد و در پنج سالگی وارد دبستان شد و با معلومات و صدای خوبی که داشت، قاری مدرسه شده بود و قرائت او، آوازه ای هرچند محدود پیدا کرد.
🆔 @ziafatelahi
#وقف_سیره_خوبان
☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
❤️ #امام_صادق (ع):
❤️پدرم #امام_باقر (ع) به من فرمود:
ای جعفر ! از مال خودم فلان مقدار #وقف #نوحه خوانان کن که به مدت ده سال در «منا» در ایام حج، بر من نوحه خوانی و سوگواری کنند.
📚#بحارالانوار، ج 46، ص .220
🆔 @ziafatelahi
🔹 #بازی_در_خانه
🌸 جمع آوری شکلات های پشت سر
این یک بازی مهارتی ساده و البته خنده دار است .
تعداد بازیکنان : ۶ یا بیشتر
اقلام مورد نیاز : شکلات یا کوکی
✅ نحوه بازی :
در این بازی ساده مبتنی بر جمع کردن و حفظ تعادل، بازیکن باید خم شود و شروع به جمع کردن شکلات های پشت سر خود کند .
آنها باید تا جایی که می توانند با حفظ تعادل ، شکلاتها تعداد بیشتری را جمع کنند.
اگر شکلاتها بریزند، فرد دیگری فرصت می کند آن را امتحان کند.
#بازی #سرگرمی
🆔 @ziafatelahi
▪️#برخی_پدر_و_مادرهای_امروزی
آموزش :
🚩موسیقی از ۵ سالگی
🚩زبان انگلیسی از ۶ سالگی
🚩نقاشی ۵ سالگی
🚩رانندگی ۱۳ سالگی
🚩خلبانی پهباد ۷ سالگی
🚩ریاضی ۶ سالگی
آموزش همه چیز قبل از موعد
حالا همین پدر و مادرها:
🚩حجاب: هنوز بچه است زوده
🚩روزه: هوا گرمه اذیت میشه
🚩نماز: حالا چند سال دیرتر چیزی نمیشه
🚩حیا و عفت: هنوز بچه است چیزی نیست که!
🚩معارف دین: فعلا ذهنش کشش نداره!
🔸کلا پای دین که وسط می یاد یعنی همون چیزی که انسان رو تبدیل به یک آدم قوی و قدرتمند و با اراده می کنه میگن هنوز بچه است!
🌷پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) به برخی از کودکان نگاه کردند و فرمودند: افسوس بر اولاد آخر الزمان از دست پدرانشان! سؤال شد یا رسول الله: آیا از پدران مشرکِ آنان؟ فرمودند:
خیر، از دست پدران مؤمن آنها، چون واجبات دین را به فرزندانشان نمی آموزند و اگر اولاد آنها بخواهند، بیاموزند، آنان را منع می کنند. و تنها به این قانع هستند که فرزندانشان از مال دنیا چیزی را به دست آورند. من از عمل آنها بیزارم و آنها هم نسبت به من و راهم بیگانه اند.
📙مکارم الاخلاق مرحوم طبرسی.
🆔 @ziafatelahi