مسئولیت سنگین رسالت استاد انصاریان.pdf
607.5K
🔖فیش منبر 🔖
#مبعث
💠مسئولیت سنگین رسالت نبی مکرم اسلام حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم 💠
🔻استاد انصاریان🔻
#عید_مبعث
#بعثت_پیامبر_اکرم
صلی الله علیه و آله و سلم
📩دانلود فــــیــــــش منبر و مرثیه👇
╭┅─────────┅╮
↪️ @fishemenbar
↩️ talabeyar.ir
╰┅─────────┅╯
ارمغان بعثت برای بشریت.pdf
410.2K
🔖فیش منبر 🔖
#مبعث
💠ارمغان بعثت برای بشریت 💠
🔻آثار بعثت در جهان هستی🔻
#عید_مبعث
#بعثت_پیامبر_اکرم
صلی الله علیه و آله و سلم
📩دانلود فـیـش منبر و مرثیه👇
╭┅─────────┅╮
↪️ @fishemenbar
↩️ talabeyar.ir
╰┅─────────┅╯
بزرگترین کار پیغمبر چه بود؟.pdf
277.5K
💠منبر مکتوب 💠
#مبعث
#عید_مبعث
♦️ بزرگترین کار پیغمبر
🔻هرچقدر آدم ها روح بزرگتری داشته باشند، خدا کارهای بزرگتری را به روی دوش آدم می گذارد. آدم های کوچک، ساخته شده اند برای کارهای کوچک. آدم های بزرگ، ساخته شده اند برای کارهای بزرگ؛ حالا پیغمبر که اشرف مخلوقات عالم هست، پیغمبری که اگرچه خاتم انبیاء است اما سرآمد همۀ انبیاء و تاج سر بشریت است برای چه کاری ساخته شده است؟
♦️از کانال حکمت بیان
📩دانلود فیش منبر و مرثیه👇
╭┅───────┅╮
↪️ @fishemenbar
↩️ talabeyar.ir
╰┅───────┅╯
بعثت و مکارم اخلاق پیامبر.pdf
632.4K
♦️سخنرانی مکتوب با موضوع بعثت و مکارم اخلاق پیامبر
استاد مومنی
♦️متن این سخنرانی کاملا تایپ شده ودارای فهرست بندی می باشد ضمنا ویراستاری و منبع شناسی انجام شده است و تمامی منابع ذکر شده است .
🕹مناسبت: عید مبعث
🕹مخاطب: عام
🕹موضوع: بعثت و مکارم اخلاق پیامبر
🕹برگرفته از سخنان استاد مومنی
🕹تعداد جلسات: ۱ جلسه
🕹تعداد صفحات :24 صفحه
🗳فهرست
🗳مقدمه
🗳ارسال رُسُل، نعمتِ با منت
🗳فلسفه ارسال رسل، اتمام مکارم اخلاق
🗳امتحان خود به مکارم اخلاق
🗳نشانه های مکارم اخلاق
1-الیقین
2- والقناعه
3- والصبر
4- والشکر
5- والحلم
6- حسن خلق
7- سخا
8- والغیرت
9-والشجاعه
10- والمُروه
♦️دانلود فایل 👇
https://talabeyar.ir/downloads/mabas/
#بعثت
#عید_مبعث
#مبعث
📩دانلود فیش منبر و مرثیه👇
╭┅───────┅╮
↪️ @fishemenbar
↩️ talabeyar.ir
╰┅───────┅╯
🔖اعمال عید مبعث 🔖
🔸روز بیست و هفتم رجب یکی از اعیاد بزرگ است و روزی است که حضرت رسول(صلیاللهعلیهوآله) به پیامبری مبعوث شد و جبرئیل برای ابلاغ پیامبری، بر آن حضرت فرود آمد و برای این روز چند عمل وارد است:
♦️اوّل:
غسل کردن.
♦️دوّم:
روزه گرفتن و آن یکی از چهار روزی است که در طول سال برای روزه گرفتن امتیاز ویژه دارد و ثوابی برابر با روزه هفتاد سال دارد.
♦️سوّم:
صلوات زیاد فرستادن.
♦️چهارم:
زیارت حضرت رسول(صلیاللهعلیهوآله) و امیرالمؤمنین(علیهالسلام).
♦️پنجم:
شیخ طوسی در کتاب «مصباح» فرموده: که از ریان بن الصّلت روایت شده: حضرت جواد(علیهالسلام) زمانی که در بغداد بود روز نیمه و روز بیستوهفتم رجب را روزه گرفت و همه خدمتکاران آن حضرت نیز روزه گرفتند و به ما فرمان داد دوازده رکعت نماز بجا آوریم به این صورت که:
در هر رکعت «یک مرتبه» «حمد» و «سوره[توحید]»خوانده و پس از پایان نماز، هر کدام از سورههای «حمد» و «توحید» و «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ» و «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ» را «چهار مرتبه» بخوانیم، آنگاه «چهار مرتبه» بگوییم:لَاإِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ ، وَاللّٰهُ أَكْبَرُ ، وَسُبْحانَ اللّٰهِ ، وَالْحَمْدُ لِلّٰهِ ، وَلَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ.معبودی جز خدا نیست و خدا بزرگتر از هر چیزی است و منزّه است خدا و خدا را سپاس و نیست جنبش و نیرویی جز به عنایت خدای برتر و بزرگ.و «چهار مرتبه»:اللّٰهُ اللّٰهُ رَبِّي لَاأُشْرِكُ بِهِ شَيْئاً.خدا، خدا، پروردگار من است، چیزی را برای او شریک نمیآورم.و «چهار مرتبه»:لَاأُشْرِكُ بِرَبِّي أَحَداً.هیچکس را برای پروردگارم شریک نسازم.
♦️ششم:
شیخ طوسی از جناب ابوالقاسم حسین بن روح(رحمةاللهعلیه) روایت کرده: که در این روز دوازده رکعت نماز به جا میآوری در هر رکعت سوره «حمد» و سورهای که آسان باشد میخوانی و پس از گفتن تشهّد و سلام بین هر دو رکعت میگویی:الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى لَمْ يَتَّخِذْ وَلَداً ، وَلَمْ يَكُنْ لَهُ شَرِيكٌ فِى الْمُلْكِ ، وَلَمْ يَكُنْ لَهُ وَلِيٌّ مِنَ الذُّلِّ، وَكَبِّرْهُ تَكْبِيراً . يَا عُدَّتِي فِي مُدَّتِي ، يَا صاحِبِي فِي شِدَّتِى ، يَا وَلِيِّى فِى نِعْمَتِى ، يَا غِياثِى فِى رَغْبَتِى ، يَا نَجاحِى فِى حاجَتِى ، يَا حافِظِى فِى غَيْبَتِى ، يَا كافِىَّ فِى وَحْدَتِى ، يَا أُنْسِى فِى وَحْشَتِى ، أَنْتَ السَّاتِرُ عَوْرَتِى ، فَلَكَ الْحَمْدُ ، وَأَنْتَ الْمُقِيلُ عَثْرَتِى ، فَلَكَ الْحَمْدُ ، وَأَنْتَ الْمُنْعِشُ صَرْعَتِى ، فَلَكَ الْحَمْدُ ، صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَاسْتُرْ عَوْرَتِى ، وَآمِنْ رَوْعَتِى ، وَأَقِلْنِى عَثْرَتِى ، وَاصْفَحْ عَنْ جُرْمِى ، وَتَجاوَزْ عَنْ سَيِّئاتِى فِى أَصْحابِ الْجَنَّةِ وَعْدَ الصِّدْقِ الَّذِى كانُوا يُوعَدُونَ.
هنگامیکه از نماز و دعا فارغ شدی، هر یک از سورههای«حمد» و «قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ» و «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ» و«قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ» و «قُلْ یٰا أَیُّهَا الْکٰافِرُونَ» و «إِنّٰا أَنْزَلْنٰاهُ» و «آیتالکرسی» را «هفت مرتبه» میخوانی و «هفت بار» میگویی:لَاإِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ ، وَاللّٰهُ أَكْبَرُ ، وَسُبْحانَ اللّٰهِ ، وَلا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ.معبودى جز خدا نیست و خدا بزرگتر است و پاک است خدا و جنبش و نیرویى جز به خدا نیست.و «هفت بار»:اللّٰهُ اللّٰهُ رَبِّي لَاأُشْرِكُ بِهِ شَيْئاً.خدا، خدا، پروردگار من است، چیزی را برای او شریک نمیآورم.و هر دعایى که بخواهى میخوانی
📚مفاتیح الجنان
#عید_مبعث
✍دانلود فــــیــــــش منبر و مرثیه👇
╭┅─────────┅╮
🌺 @fishemenbar
╰┅─────────┅╯
🔖منبر کوتاه🔖
#عید_مبعث
#بعثت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در دوران فتنهها
🔹 آغاز سخن:
یکی از مقاطع مهم تاریخ بشر، بعثت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله است. امام علی سلام الله علیه در خطبه 89 نهجالبلاغه، به شرایط خاص زمان بعثت اشاره کردهاند و تصویری روشن از وضعیت آن دوران ارائه میدهند.
🔹 متن خطبه:
"أرسَلَهُ عَلي حِينِ فَترَةٍ مِنَ الرُّسُلِ و طُولِ هَجعَةٍ مِنَ الاُمَمِ و اعتِزامٍ مِنَ الفِتَنِ وَانتِشارٍ مِنَ الاُمُورِ و تَلَظٍّ مِنَ الحُرُوبِ و الدُّنيا كاسِفَةُ النُّورِ ، ظاهِرَةُ الغُرورِ عَلي حِينِ اصفِرارٍ مِن وَرَقِها و إياسٍ مِن ثَمَرِها"
خداوند او را در زمانی فرستاد که مدتها پیامبری برانگیخته نشده بود، مردم در خوابی طولانی بودند، فتنهها بالا گرفته و کارها پریشان شده بود، آتش جنگها شعلهور بود، دنیا بیفروغ و پر از مکر و فریب گشته بود، برگهای درخت زندگی زرد شده و از به بار نشستن آن ناامید شده بودند.
(نهج البلاغه، خطبه 89)
🔹 محورهای سخن:
1. نبود هدایت الهی: فاصله طولانی میان پیامبران و خواب غفلت انسانها.
2. فتنهها و آشفتگیها: اوج گرفتن فتنهها و پریشانی امور.
3. شعلهور بودن جنگها: دنیا درگیر آشوبها و درگیریها بود.
4. فروپاشی معنوی و مادی: دنیا بیفروغ شده، امید به ثمر دادن زندگی از بین رفته بود.
🔹 پیام عملی:
دورانی که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله مبعوث شدند، نشانههایی از سقوط انسانیت داشت. این خطبه به ما یادآوری میکند که بعثت پیامبر اسلام، نهتنها راه نجات برای آن دوران بود، بلکه چراغ هدایت برای همه زمانهاست. باید از تعالیم ایشان بهرهمند شده و در برابر فتنهها و آشفتگیها، به هدایت الهی متصل بمانیم.
🔖 منبع:
نهج البلاغه، خطبه 89
#منبر_کوتاه
#نهج_البلاغه
#فیش_منبر
#احادیث
#امام_علی_علیه_السلام
#بعثت_پیامبر
#موعظه
#مبعث
🔗 کانال فیش منبر و مرثیه:
@fishemenbar