eitaa logo
فیتشو | تینا جعفرزاده 🇮🇷
124.2هزار دنبال‌کننده
9.5هزار عکس
1.9هزار ویدیو
20 فایل
سلام🙋🏻‍♀️ 🔻اینجا بدنی زیباتر و سالم‌‌تر🧚🏻‍♀️ ذهنی آروم تر و حالی بهتر میسازیم✨ تینا جعفرزاده هستم مربی «لایف‌ استایل سالم بانوان» 🌿 لاغری |تغذیه |تحرک |ذهن |سبک زندگی برای شروع #نقشه رو بفرست 👈🏻 @tina_fitsho @fitsho_champions 👈🏻قهرمانامون
مشاهده در ایتا
دانلود
. شاید خیلی از شما تو شرایط راضیه باشین و نخواین شروع کنید به حرکت... اما وقتی این مشکلات سر و کلشون پیدا بشه، تازه میفهمین چقدر اشتباه کردین و فرصت ها رو از دست دادین😔 .
. چرا باید به این نقطه برسی، وقتی می‌تونی با یه برنامه ساده، سالم و خوشمزه به بدن ایده‌آل‌ت برسی🤷‍♀ .
. بدن تو مثل یه ماشین لوکس و گرون قیمته ✨ اگر سوخت درست بهش نرسونی (یعنی تغذیه درست نداشته باشی)، یا از کار می‌افتــــــــــه یا با سرعت پایین و پر از مشــــــــــکل کار می‌کنه. اما وقتی بهترین سوخت رو بهش بدی، قــــــدرتش رو نشون می‌ده و تو هم رانندگی لذت می‌بری❗️ .
. حالا فرض کن راضیه به ترس خودش غلبه کنه و یک بار برای همیشه تو جای درست هزینه کنه و نتیجه بگیره… اون موقع چی میشه⁉️ .
. سوخت درست یعنی این👆 هم خوشمزه هم جذاب هـــم تو رو مانکن و پرانرژی می‌کنه کی گفته برای چاق نشدن باید محروم شی از لذت ها ؟!؟! پ.ن : امروز این سه تا رو داخل دوره فیتکوک آموزش دادم 😋 .
. مثل این دو تا قهرمان فوق العاده هم لذت میبرن هم بیماری هاشون خوب میشه💪😍 .
. السلام علیک ای مادر🖤 کنارِ حضرت معصومه، زیر آسمان، بانو! زیارت نامه می خوانم برایت، مهربان بانو که تا می خواهم از قبری که پیدا نیست بنویسم تمامِ واژه ها گم می شود در آستان، بانو نه تنها واژه ها، نه، عقل هم اینجا کم آورده که وابسته ست خلقت به کمندِ زلفتان، بانو تو‌ مشکاتی، جهان از نور اعجاز تو بینا شد «و لولا فاطمه....» ،لاهوت در ظلمت نهان، بانو فدک را گرچه دزدیدند اما گفت پیغمبر: بهشت آذین شده در اشتیاقی جاودان، بانو ولی صد حیف... از ریحان به ریحان، نوگلانِ تو که آتش می زنند این باغ را با باغبان، بانو مگر این نیست که بابا تو را از جانِ خود خوانده؟ چه رسمی بود پیغمبرکُشی در آشیان؟.... بانو چه تکسیری... شکسته این طرف، در، آن طرف، مادر به دستِ بسته در گریه ست گویی ریسمان، بانو به زینب گفته ای رازِ مگو را از وصیّت ها از آن بوسه، از آن «الا جمیلا»یی چنان، بانو به قربانگاه می آیی، به دامن میکشی عبّاس قدت خم گشته و دستِ کبودت روضه خوان، بانو به دستت عرش و داری شکوه ها از خون، گمانم که به خونخواهی خدا می آید اینجا سمتتان، بانو «بپوشانید دیده، بگذرد آیاتِ رحمانی» به روز حشر آید این ندا از بیکران، بانو    هزاران شِکوه داری از سری، دور از بدن مانده ز دندان و لب و تشت و خدنگ و خیزران، بانو به محشر می شوی هبهب، به روی ظالمان، امّا برای شیعیانت، باغِ خُلدی، توأمان بانو تویی که اسوه و الگوی ستر الله در دینی نشانم ده نشانی از حریمش، بی نشان بانو... برایت شعر می خوانم، قبولم کن که می دانم ندارم هیچ چیزی غیر مِهر، ای مهربان بانو!... شعر از بنده حقیر التماس دعا🤲 .
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 😢 مردی که کنده بود درِ قلعه را زِ جا وا میکند پس از تو درِ خانه را به زور... خط از بنده ناقابل با نوای حامد زمانی .
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
. التماس دعا عزیزای دلم🖤💔 .