8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 افتخار ما به رهبری است که خود پیشاپیش سوی خطر میرود، به ترس نمیبازد، و به ما میآموزد که ایستادن، تنها راه آزادی است.
گوش و چشم مان به لبان مبارک حضرت آقاست❤
چرا سقوط کرد؟
"بشار" تا هنگامی که "اسد" بود و به ايران ولایی و حزبالله تکیه داشت، پایدار بود.
اما از وقتی "ظریف" شد و در برابر ارتجاع عربی زانو زد و به فریب عبری و غربی خشنود شد، و به حزبالله و ایران پشت کرد
دیگر سقوط کرد. به همین سادگی.
او بدون اتکا به جبهه مقاومت ۶ روزه رفت. اما
حزبالله حتی بدون نصرالله، یک روستا را پس از ۶۶ روز جنگ به صهیونیستها نداد.
عزت و ذلت🤭😔
بنام خدا
سحرگاه امروز بشار اسد با هواپیما از دمشق گریخت و سوریه را تحویل مهاجمان مسلح داد ؛ وننگ و خفت و خواری و ذلت دائمی را برای خود در تاریخ ثبت کرد ؛ و آبروی خاندان اسد خصوصا پدرش حافظ اسد را بُرد در صورتیکه پدرش در مواجه و مقابله با آمریکا و رژیم غاصب اسرائیل و صدام مردانه از آرمان فلسطین و سوریه و لبنان و تمامیت ارضی ایران دفاع کرد و باعث افتخار سوریه و منطقه بود.
واین در حالی است که فرماندهان جبهه مقاومت از جمله حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس و سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی الدین واسماعیل هنیئه و سٍنوار و... همه نام خود را در تاریخ و جهان به آزادگی و جهاد و شهادت ودفاع از مظلومان کشورهای مسلمان خصوصا فلسطین و غزه و لبنان و یمن و عراق و...به نیکی و بزرگی و با افتخار ثبت کرده اند که امروز همه وجدان های بیدار و احرار و آزادگان جهان بر رزمندگان و فرماندهان و شهدای جبهه مقاومت سلام و درود می فرستند و از سازشکاران ترسو و بزدل وخیانت کار مثل محمد رضا شاه و انور سادات و حُسنی مبارک و یاسر عرفات و معمر قذافی و طیب اردوغان و بشار اسد و... با ننگ و لعن ونفرین یاد می کنند .
...آری جنگ بین حق و باطل و این ذلت و عزت در طول تاریخ همواره ساری و جاری بوده است و خواهد بود .
لذا قدری تفکر و تامل لازم است تا هر یک از ما ببینیم که در کدام طرف تاریخ و در کدام جبهه ایستاده ایم🤭😔
جبهه حق با عزت و سربلندی !؟
یا جبهه باطل با ذلت و سرافکندگی !؟🤭😔
«فاعتبروا یا اولی الابصار»
امیر مسعود محمدی
۱۴۰۳/۰۹/۱۸
🔺سقوط اسد
🔹سوریه تقریبا سقوط کرده بود و دشمن به ۵۰۰ متری کاخ اسد رسیده بود که بشار اسد از ایران و حاج قاسم در خواست کمک کرد .
با ورود ایران به ماجرا و بسیج مردمی توسط شهید همدانی و شهید سلیمانی صورت گرفت و دولت اسد از سقوط حتمی نجات پیدا کرد .
🔹اما اینبار بشار اسد با وعده های عربی ، غربی به ایران پشت کرد و حاضر نشد از مقاومت کمک بگیرد ، از امارات ، اردن و عراق کمک لجستیکی و اطلاعاتی در خواست کرد که هیچکدام جواب مثبت ندادند و با عقب کشیدن و دخالت نکردن نیروهای ایران ، بشار اسد ۶ روز هم نتوانست مقاومت کند .
🔹عاقبت اعتماد به وعده و وعید چیزی جز شکست نیست ، امارات و عربستان قرار بود به سوریه کمک کنند تا زیرساخت ها ساخته شود و با آمریکا مذاکره کنند تا تحریم ها بر ضد حکومت اسد لغو شود ، نتیجه مذاکرات و تن دادن به خواست طرف های متخاصم سقوط حزب بعث سوریه برهبری بشار اسد بود .
🔺🔺سزای کسانی که چشم به غرب دارند و از مقاومت چشم پوشی می کنند سقوط است ، افغانستان ، لیبی ، سوریه .... همه بدنبال رضایت غرب بودند .
فاعتَبرو یا اولی الابصار
از مکافات عمل غافل مشو
دیده گر حَق بین بُوَد
هر روز ، روزِ محشر است
━═━━⊰❀🇮🇷❀⊱━━═━
✅کانال فیروزکوه خبر👇
@fkkhabar
🔺رهبر معظم انقلاب دربارۀ تحولات منطقه سخنرانی خواهند کرد
🔹هزاران نفر از اقشار مختلف مردم چهارشنبه ۲۱ آذرماه ۱۴۰۳ با حضور در حسینیۀ امام خمینی(ره) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد.
🔹حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار دربارۀ تحولات اخیر منطقه به سخنرانی خواهند پرداخت.
━═━━⊰❀🇮🇷❀⊱━━═━
✅کانال فیروزکوه خبر👇
@fkkhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۱۳ سال جنگ داخلی سوریه در سه دقیقه
━═━━⊰❀🇮🇷❀⊱━━═━
✅کانال فیروزکوه خبر👇
@fkkhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امام خمینی: اسرائیل قناعت نمیکنه به جایی که هست!
⭕️ امروز لبنان است فردا سوریه...
━═━━⊰❀🇮🇷❀⊱━━═━
✅کانال فیروزکوه خبر👇
@fkkhabar
🔺جلسه تحویل آب روستاهای غیر تحویلی بخش مرکزی فیروزکوه
🔹 جلسه تحویل آب روستاهای غیر تحویلی بخش مرکزی فیروزکوه با موضوع بررسی تحویل و ایمنی آب با حضور حیدری منش فرماندار فیروزکوه ، رحماندوست بخشدار مرکزی، رئیس آبفا، معاون و کارشناس شبکه بهداشت و درمان شوراها و دهیاران روستای غیر تحویلی آب در محل بخشداری مرکزی برگزار شد.
🔹گفتنی است این جلسه پیرامون بررسی موضوع تحویل آب شرب و دفع غیر بهداشتی فاضلاب و ارائه راهکارهای بازدارنده به منظور کاهش خطرات بهداشتی و بررسی وضعیت سامانه های آبرسانی در سطح روستاهای بخش مرکزی برگزار شد.
━═━━⊰❀🇮🇷❀⊱━━═━
✅کانال فیروزکوه خبر👇
@fkkhabar