#پوستر
نکات امر به معروفی
هیچ چیز بشر را بیشتر از عمل تحت تاثیر قرار نمی دهد.
@fmaroof_ir
📚#معرفی_مقاله
عنوان:حریم خصوصی بین همسران، عرصه تعاملات و تعارضات
نویسنده:فرشته میر خشتی
خلاصه:مقاله حاضر به بررسی حریم خصوصی بین همسران ایرانی اختصاص دارد. با توجه به این که موضوع حریم خصوصی در میان زوجین در ایران تاحدی ناشناخته مانده و نظرهای ابرازشده در این مورد به صراحت بیان نشده است، لذا تحقیق در این باره ضروری به نظر می رسد. به ویژه آن که این تحقیق بر آن است تا تأثیر حریم خصوصی در رابطة همسران را مشخص کند. تحقیق حاضر پیرامون جایگاه و کارکرد های حریم خصوصی شکل گرفته است. چهارچوب نظری بر مبنای نظریة تعامل گرایی، به عنوان گرایشی نظری در جامعه شناسی، مبتنی شده است و بر کنش و واکنش میان افراد و گروه ها تأکید دارد. در این پژوهش، از روش تحقیق کیفی (نظریة مبنایی) استفاده شده و روش گردآوری اطلاعات بر اساس مصاحبة عمیق و مشاهده (50 مورد) بوده است. یافته ها حاکی از آن است که همة افراد حریم دارند. گسترة این حریم وسیع است و تلفن همراه، میزکار، مسائل مالی، خانواده ،گذشته، ارزش ها، باورها، خاطرات فرد، و ... را دربر می گیرد. حریم امری نسبی است. حریم ریشه در باورهای فرد دارد. مهم تر این که حریم خصوصی عرصه تعاملات و تعارضات بین همسران است و چگونگی آن به دو عامل بستگی دارد: میزان نفوذ پذیری و یا نفوذناپذیری حریم خصوصی که پیامد نهایی آن به یکی از دو الگوی ابراز صمیمیت، اعتماد، و امنیت از یک سو و عدم صمیمیت، بی اعتمادی، و احساس ناامنی از سوی دیگر در رابطه می انجامد. در این صورت است که رابطه ها به سمت آرامش و تداوم یا تشنج و تخریب پیش خواهند رفت.
@fmaroof_ir
#پوستر
نکات امر به معروفی
دعوت به خیر و امر به معروف و نهی از منکر، باید به صورت دائمه باشد، نه موسمی و موقت. زیرا به صورت موقت و بدون استمرار این کار را انجام دهیم نتیجه ای حاصل نخواهد شد.
@fmaroof_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
نکات امر به معروفی
تمام هدف های مثبت اسلامی، داخل در معروف و تمام هدف های منفی اسلامی،داخل منکر است
مرتضی مطهری، مجموعه آثار، جلد17، ص .281
@fmaroof_ir
#پوستر
نکات امر به معروفی
امام علی علیه السلام فرمودند: زیاده روی در سرزنش کردن، آتش لجاجت را شعله ور می کند.
@fmaroof_ir
📚#معرفی_مقاله
عنوان:حریم خصوصی کودک و حق والدین بر تربیت
نویسنده:لیلا سادات اسدی
خلاصه:حریم خصوصی، قلمروی از زندگی شخصی است که عرفاً و قانوناً انتظار می رود دیگران بدون رضایت وی به آن وارد نشوند و بر آن کنترل نداشته باشند. قائل بودن به حریم خصوصی کودک ظاهراً با تکلیف والدین به تربیت او تعارض دارد؛ زیرا تربیت کودک مستلزم کنترل و نظارت بر ارتباط با دیگران و اطلاعات در دسترس اوست که با توسعه فن آوری های ارتباطاتی و اطلاعاتی، نمود بیشتری یافته است. کنوانسیون حقوق کودک با لحاظ کردن امکان دخالت بر اساس قانون، لزوم لحاظ کردن منافع عالیه کودک، و اولویت حق بر تربیت بر حق حریم خصوصی کودک، راه را برای ورود به این حریم و تربیت کودک بازمی گذارد؛ اما قوانین ایران از جهت تبیین حق کودک بر حریم خصوصی و تعیین ضابطه های نقض آن ناقص است. مقاله حاضر در پاسخ به این پرسش پژوهشی که چگونه می توان بین حریم خصوصی کودک و حق والدین بر تربیت، راه حل قانونی پیدا کرد، به واکاوی قوانین داخلی ایران و اسناد بین المللی می پردازد و سرانجام راه حل های رفع تعارض را نشان می دهد.
@fmaroof_ir
📚#معرفی_مقاله
عنوان:حریم خصوصی در کلام و سیره امام علی علیه السلام
نویسنده:معصومه عامری، زهرا عامری
خلاصه:حق حریم خصوصی از اصول ارزشمند حقوق بشر میباشد. امام علی( به عنوان الگوی حاکم شایسته برای دولتمردان و هم در دوران حکومت خویش و هم در غیر آن، به مسئله پاسداشت حریم خصوصی پرداخته و از برترین منادیان حقوق بشر و عاملان به آن میباشد. بررسیهای انجام شده حاکی از آن است که در کلام امام، از اصطلاح حریم خصوصی یاد نشده و امام، رویکردی تحولگرایانه نسبت به آن داشته و از حریم خصوصی در قالب حقوق دیگر حمایت نموده است. بررسی کلام و سیره امام علی( درباره حق حریم خصوصی، برای ارائه الگویی شایسته که قادر است راهکارهای مناسبی را در این حیطه بیان نماید و بتواند با حفظ دینی بودن نظام، به فرد به عنوان یک انسان فارغ از عقیده بنگرد و نه تنها حقوق بشر، بلکه حقوق شهروندی را نیز مورد حمایت قرار دهد و در سایهگستر این حکومت، همه افراد با هر مسلک و عنوانی از امنیتی کامل و همه جانبه برخوردار باشند، به عنوان یک ضرورت احساس میگردد. که این مقاله کوشش میکند موضوع فوق را در کلام و سیره امام علی( جست و جو و تحلیل نماید.
@fmaroof_ir
#پوستر
نکات امر به معروفی
لَا يُسْأَلُ عَمَّا يَفْعَلُ وَهُمْ يُسْأَلُونَ
و او بر هر چه میکند بازخواست نشود ولی خلق از کردارشان بازخواست میشوند.
تنها خداوند است که مورد بازخواست قرار نمی گیرد.
@fmaroof_ir
#پوستر
نکات امر به معروفی
ما در اجرای امر به معروف و نهی از منکر (منطق) را دخالت نمی دهیم. در صورتی که هر کاری منطقی مخصوص به خود دارد که کلید آن کار است.
@fmaroof_ir
📚#معرفی_مقاله
عنوان: بررسی فقهی و حقوقی ورود دولت به حریم خصوصی
نویسنده: علی بیگدلی، احسان علی اکبری بابوکانی
خلاصه:یکی از محرّمات مسلّم و قطعی در اسلام، تجسّس و تفتیش از اسرار، عورات، پنهانی ها و به طورکلی حریم افراد است، از سویی دولت ها در راستای برقراری نظم عمومی و مقابله با مفاسد گوناگون، ناگزیر به ورود به حریم خصوصی در موارد استثنائی می باشند، در راستای تعیین حدود این استثنائات، در فقه امامیه منابع عقلی و نقلی فراوانی وجود دارد و باوجود ادلّه حاکی از حرمت تجسّس می بینیم که در سیره رسول مکرم اسلام (ص) و ائمه معصومین (ع) عمل تجسّس و ورود به حریم خصوصی در برخی موارد انجام شده است حتی گاهی خود معصوم مبادرت به تجسّس کرده است، حال این سؤال مطرح می شود که در چه صورت تجسّس از حریم افراد جایز و مباح و در چه صورت و چه مواردی ممنوع است؟ لیکن صرف استخراج استثنائات فقهی ورود به حریم خصوصی، همراه با طرح مبانی عقلی و کلامی آن به تنهایی نمی تواند راهگشای شفافیت محدوده ورود دولت ها در حریم خصوصی افراد ناظر به تأمین مصالح عمومی باشد؛ لذا بر آن شده ایم تا از سویی رویکرد اصلی در تدوین این استثنائات در معنایی مضیق تر، ناظر به ورود دولت در حریم خصوصی افراد باشد؛ و از سویی با شفافیت مصادیق امروزی حریم خصوصی در معنای عرفی و حقوقی آن در لسان حقوقدانان، گامی مؤثر در مسیر تأمین مصالح نظام ازجمله شفافیت اقتصادی برداریم.
@fmaroof_ir
📚#معرفی_مقاله
عنوان:بررسی دلایل لزوم حمایت کیفری از حریم خصوصی خانواده
نویسنده: فائزه عظیم زاده اردبیلی، زهرا میرزازاده
خلاصه:خانواده حریمی خصوصی و تابع ویژگی های حقوق خصوصی است. از سوی دیگر، دولت به عنوان متصدی اصلی عمومی، وظیفه حمایت از تمامی افراد را با توسل به حقوق مدنی و کیفری بر عهده دارد؛ اما با نظر به بعد عمومی حقوق کیفری، اصل بر عدم ضرورت حضور آن در مواجهه با خانواده است. حال، پرسش اساسی این است که ""با لحاظ کردن حقایق موجود، دلایل علمی امتزاج حقوق کیفری با خانواده چیست و مبتنی بر کدام دلایل می توان این ارتباط را موجه، عقلانی و ضروری دانست؟"" نتایج حاصل و یافته های پژوهش، آن است که دلایل متعددی، حمایت حقوقی کیفری از خانواده را ضروری می سازد که اصلی ترین آن ها عبارت اند از: لزوم اهتمام به اهداف حقوق کیفری به نحو مطلق از منظر فقه و قانون، وجود مسؤولیت نهی از منکر در خانواده، لزوم حمایت از کرامت ذاتی فرد و کلیت خانواده توسط حکومت اسلامی، مشکک بودن و نامقدر بودن مفهوم آزادی در فهم عرفی، وجود تدبیر تضمینات کیفری در حمایت از فرد و خانواده در شرع و لزوم عقلی اجرای آنها در هنگام اطاعت از شارع، که این مبانی در پژوهش حاضر به روش توصیفی تحلیلی ترسیم گردیده است.
@fmaroof_ir
📚#معرفی_مقاله
عنوان:مفهوم شناسی حریم خصوصی انسان در قرآن و حدیث
نویسنده:حامد متوادی
خلاصه:پژوهشگران علوم انسانی تعاریف مختلفی از «حریم خصوصی» ارائه کرده اند. در قرآن کریم و احادیث اهل بیت علیهم السّلام رعایت مناسبات فردی و اجتماعی بین انسان ها، سفارش شده که بخشی از آن با موضوع «حریم خصوصی» ارتباط دارد. تعریف ارائه شده از این مفهوم، جامعیت لغوی و دینی نداشته و بیشتر به زاویه حقوقی موضوع، نگریسته است. مأموریت این نگاشته، شناخت لغوی «حریم خصوصی» و گردآوری مفاهیم مرتبط با آن از قرآن و حدیث است. هدف این کار، تقویت نگاه دینی در تعریف «حریم خصوصی» بوده و مصادیق این مفهوم را روشن می سازد. چنین شناختی به قانونگذار در تدوین مقرّرات مبتنی بر آموزه های دینی کمک می کند. مقاله حاضر ابتدا به واژه شناسی حریم خصوصی و کاربردهای آن در فقه، حقوق و پزشکی پرداخته و سپس با شناسایی مفاهیم مرتبط در قرآن و روایات به تعریفی دینی از این مفهوم دست می یابد.
@fmaroof_ir
#پوستر
نکات امر به معروفی
سهم بعضی ها از این دنیا فقط به دوش کشیدن کلید حل مشکلات است.
@fmaroof_ir
📚#معرفی_مقاله
عنوان:تحلیل اقتصادی حریم خصوصی در سیستم حقوقی ایالات متحده آمریکا
خلاصه:فنّاوری، تأثیرات اخلاقی و اجتماعی دارد که موجب بحث ها و نگرانی های زیادی شده است. یکی از مسائل خاص فنّاوری، حریم خصوصی است. باوجود تعاریف متفاوت از حریم خصوصی، تمامی آن ها، به مرزهای بین خود و دیگران یا درواقع مرزهای بین خصوصی و عمومی مربوط هستند. در این مقاله، به منظور تعیین حدود بهینه مداخله دولت و ارزیابی اقتصادی قطعی از اینکه آیا حمایت قانونی کمتر یا بیشتری از حریم خصوصی موردنیاز است، به مقایسه ارزش کلی حفاظت از حریم خصوصی و افشای داده شخصی(عدم حفاظت از حریم خصوصی) و پیامدهای اقتصادی آن ها از طریق تجزیه وتحلیل جریان های متنوع نظری در مورد اقتصاد حریم خصوصی و همچنین بده بستان های حریم خصوصی برای دارندگان داده، موضوعات داده و اشخاص ثالث، پرداخته ایم. با توجه به تجزیه وتحلیل هایی که ارائه گردید، این نتیجه حاصل شد که معنا و گستره حریم خصوصی، بده بستان های مربوط به آن و ارزش گذاری های مصرف کنندگان از داده شخصی، بسیار متنوع است. بعلاوه، منافع و هزینه های حفاظت از حریم خصوصی و به اشتراک گذاری داده شخصی نیز در موقعیت ها، شرایط و فروض مختلف متفاوت می شود. درنهایت تئوری اقتصاد نیز نشان می دهد که در اوضاع واحوال مختلف، به همان اندازه که توقف جریانات داده می تواند رفاه کل را کاهش دهد، حفاظت از حریم خصوصی می تواند آن را افزایش دهد؛ لذا مقایسه ارزش کلی حفاظت از حریم خصوصی و داده شخصی و برآورد اقتصادی نهایی و قطعی در مورد اینکه نیاز به حفاظت بیشتر یا کمتری از حریم خصوصی است، دشوار است.
@fmaroof_ir
📚#معرفی_مقاله
عنوان:مبانی ممنوعیت نقض حریم خصوصی در حقوق ایران و آمریکا
نویسنده: فضل الله فروغی، محمد ناصر برجی، جواد مصلحی
خلاصه:با توجه به اینکه نظام حقوقی ایران منبعث از احکام فقهی است، مبانی حمایت از حریم خصوصی را می توان در فقه اسلام جست و جو کرد. حق برحریم خصوصی در نظام اسلامی با مبانی مستحکمی از جمله لزوم رعایت کرامت انسانی و جلوگیری از عادی شدن و شیوع بدی ها و قواعدی از جمله قاعده احترام مال مردم، قاعده تسلیط، اصاله الصحه و اصاله الاباحه مورد حمایت قرار گرفته است تا فضای لازم جهت رشد و شکوفایی استعدادهای افراد را فراهم سازد. در کشور مدعی سردمداری حقوق بشر؛ یعنی ایالات متحده آمریکا نیز اگرچه این حق با مبانی ای از جمله حقوق بشر، لیبرالیسم، ارزش های اخلاقی و محدود کردن مداخلات دولت، مورد حمایت قرار گرفته است اما این مبانی تقریباً به فراموشی سپرده شده و حادثه یازدهم سپتامبر سال 2001 زمینه ای شد که سردمداران این کشور با تصویب برخی قوانین و به بهانه تقویت امنیت پایدار در برابر تروریسم، موارد جواز نقض حریم خصوصی افراد را به طور غیرقابل قبولی توسعه دهند.
@fmaroof_ir
#پوستر
نکات امر به معروفی
انکار آنچه کودکان می بینند،شلیک به خلاقیت آنها در آینده است.
@fmaroof_ir
📚#معرفی_مقاله
عنوان:حریم خصوصی و امر به معروف و نهی از منکر
نویسنده:مسعود راعی
خلاصه:ماهیت حریم خصوصی و مبنای آن در زمره کانونی ترین موضوعات حقوق بشری قرار دارد. امروزه حریم خصوصی به عنوان یک اصل بنیادین و اخلاقی، از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است. در اسناد بین المللی از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، اعلامیه حقوق بشر اسلامی (قاهره) و میثاق حقوق مدنی و سیاسی، این اصل به عنوان یک حق، مورد پذیرش و شناسایی قرار گرفته است. در حقوق موضوعه جمهوری اسلامی ایران، هر چند این واژه به کار نرفته است، اما قانونگذار با بیان مصادیق آن به تعیین قلمرو و دامنه آن پرداخته است. اهمیت این موضوع امروزه به مراتب افزایش یافته و توجه همه دولت ها را به خود جلب کرده است. وجود ابهاماتی در تعریف، مبنا، قلمرو و مصادیق این حق، آن را از جهت نظری نیازمند مباحث ویژه ای کرده است. در این نوشتار، ضمن بررسی این موضوع و مبانی آن، نسبتش با مهمترین مفهوم اجتماعی در گزاره های دین اسلام؛ یعنی امر به معروف و نهی از منکر تبیین شده است.
@fmaroof_ir
#پوستر
نکات امر به معروفی
چه سخت است آدمی کلید زندان خودش را به دوش بکشد.
@fmaroof_ir
#پوستر
نکات امر به معروفی
تنهایی بدترین شکنجه ای است که آدمی در این دنیا می تواند تجربه کند.
@fmaroof_ir
📚معرفی_مقاله
عنوان:مبانی انسان شناختی حق بر حریم خصوصی از دیدگاه اسلام
نویسندگان:سید روح الله حسینی کاشانی، عنایت شریفی، سید محمود علوی
خلاصه:حریم خصوصی یکی از حقوق شهروندی است. برخی گمان می کنند محتوای اسناد حقوق بشری در مورد حقوق شهروندی و حریم خصوصی با اسلام و مبانی انسان شناسی اسلامی بیگانه هستند و این حق را کنوانسیون های حقوق بشری برای انسان به ارمغان آورده اند، اما واقعیت آن است که اسلام اگرچه مبدع عنوان حقوق شهروندی و حریم خصوصی نیست، اما قرن ها پیش، لزوم حمایت از حریم خصوصی و عدم تجاوز به قلمرو شخصی انسان ها را مطرح کرده و مبانی انسان شناسی اسلامی ثابت کننده حق حریم خصوصی برای شهروندان است. تحقیق حاضر با روش توصیفی–تحلیلی به تحلیل آیات و روایات پرداخته و در پاسخ به این پرسش که مبانی انسان شناسی حق بر حریم خصوصی در اسلام کدم اند؟ به این نتیجه رسیده است که انتخاب گری انسان و حقیقت روحانی او، کرامت ذاتی و میل فطری انسان به امنیت و خلوت گزینی حق حریم خصوصی را برای شهروندان اثبات می کند.
@fmaroof_ir
#پوستر
نکات امر به معروفی
امر به معروف و نهی از منکر به قدری مهم است که انجام آن معیار امتیاز امت ها است.
@fmaroof_ir
📚#معرفی_مقاله
عنوان:تحلیل حقوقی گونه شناسی نقض حریم خصوصی در فضای سایبر
نویسندگان:علی صابر نژاد ، پری حسین پور
خلاصه:در جهان امروزی با پیشرفت فناوری وتکنولوژی ، فضای جدیدی پا به عرصه روزگار نهاده است که ازآن به فضای سایبر تعبیر می گردد. عناصری که دراین فضا مطرح می گردند، جنبه ی مادی وعینی ندارند و به صورت مجازی نمود می یابند. مسئله ی امنیت نیز در این فضای مذکور بسیار حائز اهمیت می باشد، چرا که زمینه ساز فعالیت دراین فضا وجود اطمینان و امنیت می باشد، تا از ورود افسار گسیخته متخلفان به این عرصه اجتناب شود؛ و بالتبع مسئله ی حریم خصوصی دراین فضا اهمیت شایانی دارد، دراین محیط احتیاج به این است که از داده های اشخاص که نمود حریم خصوصی دراین فضا هستند محافظت ها و مراقبت های لازم به عمل آید.مقاله حاضرمی کوشد تا در باب حمایت از حریم خصوصی اشخاص در فضای سایبر گونه شناسی نقض این حریم در فضای سایبر راتحلیل نماید،در واقع این مقاله می کوشد تا با چنین تحلیلی وارد بررسی این موضوع شود که دیدگاه حقوق داخلی و برخی اسناد بین المللی دراین باب چیست و چه مقرره هایی را برای تحلیل حمایت از آن عرضه نموده است؟
@fmaroof_ir
📚#معرفی_مقاله
عنوان:حریم خصوصی و رابطه آن با خدمات ارزش افزوده تلفن همراه
نویسنده:بیتا بهرامی
خلاصه:در جوامع امروزی با پیشرفت علم و تکنولوژی، اطلاعات تبدیل به یک فرا وسیله شده است. در این بین افراد فعال در این دهکده جهانی ضمن رضایت از امکانات ارتباطی جدید، در تلاش اند که در حفظ حریم خصوصی خود کوشا بوده تا حقوق ایشان توسط افراد سوء استفاده گر مورد تجاوز قرار نگیرد. در این مقاله، ابتدا مفهوم حریم خصوصی را بررسی نموده، سپس مبنا و ماهیت این حق در خدمات ارزش افزوده تلفن همراه به عنوان بخشی از خدمات مبتنی بر فضای مجازی مورد بررسی قرار می گیرد. در این راستا با مطالعه تطبیقی قوانین کشور هند که شباهت نسبی ای با قواعد حریم خصوصی در ایران دارند سعی خواهد شد تا به درک بهتر خواننده در اعمال این قوانین در کشور کمک شود.
@fmaroof_ir
📚#معرفی_مقاله
عنوان:اطلاق یا تقیید حریم خصوصی و الزامات تحدید یا نقض آن
نویسنده:علی غلامی
خلاصه:اهمیت بحث حریم خصوصی و سابقه آن به اندازه عمر بشر و همزمان با هبوط بشر از بهشت به زمین است، در عین حال یکی از سؤالاتی که عمری نزدیک به اصل حق حریم خصوصی دارد، اطلاق یا تقیید آن است که با توجه به زندگی اجتماعی افراد بشر روز به روز بر اهمیت آن افزوده شده و نظرات متعددی در پاسخ به آن ابراز شده است. در نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران از طرفی حق حریم خصوصی با ابتناء بر مبانی و منابعی همچون عقل، قرآن، سنت، فقه و قوانین موضوعه دارای پایه های بسیار محکم و غیرقابل انکار است و مجازات های دنیوی و اخروی متعددی برای تضمین رعایت آن در نظر گرفته شده است؛ اما از طرف دیگر ضرورت های غیرقابل انکاری در مقام تلاقی این حق با حقوق عمومی یا حوزه عمومی جدا از دولت، مقنن و مجری قانون را وادار به نقض یا تحدید این حق می کند که به سادگی قابل چشم پوشی نیست. منابع پیش گفته مانند قرآن، عقل، سنت، فقه و قوانین موضوعه در عین احترام به حق حریم خصوصی، این حق را در مواردی قابل تحدید یا نقض دانسته اند و به صراحت به عدم اطلاق آن اشاره کرده اند. در عین حال توجه به این نکته الزامی است که نقض یا تحدید حق حریم خصوصی پس از امکان نداشتن جمع بین این حق و حوزه های حقوق عمومی و حوزه عمومی جدا از دولت مقدور می شود و در عین حال باید کاملاً صریح و شفاف بوده و در مورد آن به قدر متیقن اکتفاء کرده و از تسری آن به حوزه ای مشابه خودداری کرد.
@fmaroof_ir
📚#معرفی_مقاله
عنوان:حریم خصوصی فیزیکی افراد در آیینه فقه امامیه و حقوق ایران
نویسنده:سجاد شهباز قهفرخی
خلاصه:حريم خصوصي، قلمرو و محدوده اي از اعمال و ويژگي هاي هر شخص است که براي عموم آشکار نيست و در وهله نخست به فرد معيني اختصاص دارد و وي نيز تمايل به افشاي آن ندارد. اشخاص هيچ گونه ورود و نظارت ديگران بر اين فضا را برنمي تابند و نسبت به ورود غير واکنش نشان مي دهند. اين مفهوم تاکنون در حقوق اسلامي و حقوق ايران به صورت مستقل بحث نشده است. قانونگذار ايراني نيز با عنايت به بي سابقه بودن اين موضوع در فقه و حقوق ايران، به صورت ناقصي تنها به شناسايي برخي مصاديق اين حق پرداخته است. به حريم خصوصي فيزيکي به عنوان يکي از ابتدايي ترين مصاديق حق بر حريم خصوصي به صورت پراکنده اي در قوانين مختلف اشاره شده است. اين مقاله، به بررسي وضعيت نحوه حمايت قانونگذار از حريم خصوصي فيزيکي اشخاص در فقه شيعه و حقوق موضوعه ايران و طرح حمايت از حريم خصوصي مي پردازد.
@fmaroof_ir
#پوستر
نکات امر به معروفی
مسئولیت اجتماعی از نوع خدمت است نه مزاحمت.
@fmaroof_ir
📚#معرفی_مقاله
عنوان:حریم خصوصی ارتباط اینترنتی (مطالعه در حقوق ایران و اتحادیه اروپا)
نویسنده:ستار زرکلام
خلاصه:حریم زندگی خصوصی، امروزه به دلیل ظهور فن آوری های اطلاعاتی و ارتباطی نوین مورد تهدید قرار گرفته است. از یک سو، اینترنت دسترسی به داده های شخصی، هم چنین تحریف و تخریب آن ها ونیز بهره برداری از هویت اشخاص و انتشار این اطلاعات را برای اهداف غیر مجاز تسهیل می کند و از سوی دیگر، امکان ردیابی اطلاعات مرتبط با هویت فرد و محتوای پیام های ارسالی را فراهم می سازد. اما در قواعد ناظر بر حمایت از زندگی خصوصی، این فناوری جدید کمتر مورد توجه قرار گرفته است. هر نوع اطلاعات که جنبه شخصی دارند، نظیر اطلاعات جسمانی، تصویر، صدا، روابط جنسی، عقاید فلسفی، مذهبی، سیاسی، ریشه های نژادی و قومی و حتی نوع علائق و سلیقه ها به محض آن که از طریق داده های الکترونیکی مورد پردازش قرار می گیرند باید مورد حمایت قانون گذار قرار گیرند. این مقاله با هدف بررسی مفاهیم اساسی مرتبط با حریم خصوصی داده های شخصی و سیر تحول قانون گذاری در این زمینه و مطالعه مقررات حقوق ایران و اتحادیه اروپا در زمینه داده های شخصی و تنگنا های حقوقی حمایت از داده های شخصی تدوین شده است.
@fmaroof_ir
#پوستر
نکات امر به معروفی
از ساختار وکالتی که امام هادی علیه السلام گسترشش داد می فهمیم، کار فرهنگی با کار فردی جور در نمی آید، باید گروهی و تشکیلاتی کار کرد.
@fmaroof_ir
#پوستر
نکات امر به معروفی
آزادی تا جایی درست است که به دیگران ضرری نزند، گناه علنی مثل یک ویروس روح مردم را بیمار می کند و به سلامتی روحشون ضرر می زند.
@fmaroof_ir