8.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 دعایی که همان لحظه بدون برو برگرد مستجابه
#امام_زمان
#صلوات
#دعای_مستجاب
@for_ghan_1401
15.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥رهبر انقلاب: گاهی دل از غم مالامال میشود
امّا عزم و اراده باید راسخ بماند،
گام باید محکم برداشته بشود؛
غمهایی هست که کوهها را میشکند،
ولی انسانِ مؤمن را نمیتواند بشکند؛
راه را باید ادامه داد.
#بیانات_مقام_معظم_رهبری
#ایمان
@for_ghan_1401
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فاطمه را خواستم معصومه را زائر شدم🖤
فیض قبر مـادری از قبر دختر میبرم😭🙏
وفات شهادتگونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها را به محضر مولا صاحب الزمان عج و شیعیان حضرتش تسلیت میگوییم💔🖤
@for_ghan_1401
🔻دقت!!!
⚠️ به هوش باشید!
اخیرا و با اوج گیری بحران در لبنان و سوریه و ابراز احساسات پاک و همدلانه مردم انقلابی ایران، برخی پیامها به ظاهر همسو با کمک رسانی به لبنان اما در باطن بسیار نامطمئن و مشکوک در گروهها پخش میشود که باید با هوش و حساسیت بالا با آنها برخورد کرد.
پیامهایی مانند توزیع شماره کارت فلان موسسه یا مدرسه علمیه یا گروه جهادی و ...برای جمع آوری کمک های مالی که عموما هیچ شناختی نسبت به انها وجود ندارد و مشخص نیست کمک های مردمی کجا هزینه خواهد شد یا پیامهایی حاوی جمع آوری دارو برای جنگ زدگان و یا ثبت نام برای اعزام به لبنان و سوریه و یا درخواست برای مکان اقامت اسکان آوارگان لبنانی یا پیامهایی برای واگذاری کودکان جنگ زده لبنانی که صحت نداشته و گاهی ممکن است برای کسب اطلاعات انقلابیون توسط دشمن مورد سوء استفاده قرار گیرد یا حتی اخبار و مطالبی که با ادبیات انقلابی نگاشته شده است و در آن شایعات و اکاذیب جاسازی شده است.
گاهی پیامهایی مبنی بر اینکه اگر آشنا و یا فردی که ساکن سوریه و لبنان است را میشناسید برای امور خبری یا پژوهشی معرفی کنید و شماره تماس آنها را بدهید، پخش میشود که هرگز به آنها اعتماد نکنید زیرا میتواند بسیار خطرناک باشد و امنیت آن شخص را به خطر بیندازد.
لطفا دقت فرمایید، در این زمان حفظ هوشیاری و کنترل منبع مطالب و یا پیامهای درخواست کمک حتما باید از آدرس معتبر مراکز رسمی مثل هلال احمر یا کمیته امداد و یا دیگر درگاههای رسمی و با اعلام رسمی توسط آنها باشد.
دقت داشته باشید و به راحتی منابع مالی یا آدرس و اطلاعات ملک و یا دیگر مشخصات خود و دوستانتان را در اختیار اکانت ها و گروهها و کانالهای ناشناس حتی در ظاهر انقلابی قرار ندهید زیرا استفاده از این بهانه ها اکثرا برای تکمیل بانک اطلاعاتی دشمن و کمک به ترورها و گسترش دایره شناسایی های آنها مورد استفاده قرار میگیرد.
#سواد_رسانه
@for_ghan_1401
نعمت فراوان ترس دارد!
« يَا ابْنَ آدَمَ إِذَا رَأَيْتَ رَبَّكَ سُبْحَانَهُ يُتَابِعُ عَلَيْكَ نِعَمَهُ وَ أَنْتَ تَعْصِيهِ فَاحْذَرْهُ»
«زمانی که میبینی خداوند انواع نعمتها را به تو میرساند، درحالی که تو معصیت کاری، بترس! »
#نهج_البلاغه، حکمت۲۵، ص۴۸۹
@for_ghan_1401
شرح حکمت ۲۵ نهج البلاغه
وَ قَالَ (علیه السلام): يَا ابْنَ آدَمَ، إِذَا رَأَيْتَ رَبَّكَ سُبْحَانَهُ يُتَابِعُ عَلَيْكَ نِعَمَهُ وَ أَنْتَ تَعْصِيهِ، فَاحْذَرْهُ.
از مهلت الهى بترس:
امام(علیه السلام) در این سخن حکمت آمیزش به گنهکاران مغرور هشدار مى دهد و مى فرماید: «اى فرزند آدم! هنگامى که مى بینى پروردگارت نعمت هایش را پى در پى بر تو مى فرستد در حالى که تو معصیت او را مى کنى از او بترس (مبادا مجازات سنگینش در انتظار تو باشد)»
گنهکاران سه دسته اند: گروهى آلودگى کمى دارند و یا اعمال نیک بسیار توأم با صفاى دل. خداوند این گروه را در همین جهان گرفتار مجازات هایى مى کند تا پاک شوند و پاک از جهان بروند.
گروه دیگرى گناهان سنگین تر و مجازات بیشترى دارند که خداوند به آنها فرمان توبه داده و اگر توبه نکنند در آخرت گرفتارند.
گروه سومى هستند که طغیان و سرکشى را به حد اعلى رسانده اند خداوند آنها را در همین دنیا گرفتار عذاب استدراج مى کند. منظور از عذاب استدراجى این است که لطف و رحمت خود را از آنها مى گیرد و توفیق را از آنها سلب مى کند، میدان را براى آنها باز مى گذارد، بلکه هر روز نعمت بیشترى به آنها مى دهد تا پشت آنها از بار گناه سنگین گردد. ناگهان مجازات سنگین و دردناکى به سراغشان مى آید و آنها را در هم مى کوبد و به یقین مجازات در این حالت که در ناز و نعمت به سر مى برند بسیار دردناک تر است. این درست به آن مى ماند که شخصى ساعت به ساعت از شاخه هاى درختى بالا برود و هنگامى که به انتهاى آن برسد ناگهان تعادل خود را از دست بدهد و فرو افتد و تمام استخوان هایش در هم بشکند.
قرآن مجید بارها به عذاب استدراجى اشاره مى فرماید; درباره گروهى از امت هاى پیشین مى گوید: ما آنها را گرفتار رنج و ناراحتى ساختیم شاید بیدار شوند و تسلیم گردند... «(فَلَمّا نَسُوا ما ذُکِّرُوا بِهِ فَتَحْنا عَلَیْهِمْ أَبْوابَ کُلِّ شَىْء حَتّى إِذا فَرِحُوا بِما أُوتُوا أَخَذْناهُمْ بَغْتَةً فَإِذا هُمْ مُبْلِسُونَ); هنگامى که آنچه را به آنها تذکر داده شده بود به فراموشى سپردند درهاى همه چیز (از نعمت ها) را به روى آنها گشودیم تا (کاملاً) خوشحال شدند (و به آن دل بستند) ناگهان آنها را گرفتیم (و سخت مجازات کردیم) و در این هنگام همگى مأیوس شدند».(1)
در سوره اعراف آیه 182 و 183 نیز مى خوانیم: «(وَالَّذینَ کَذَّبُوا بِآیاتِنا سَنَسْتَدْرِجُهُمْ مِنْ حَیْثُ لا یَعْلَمُونَ * وَأُمْلى لَهُمْ إِنَّ کَیْدى مَتینٌ); و آنها که آیات ما را تکذیب کردند به تدریج از جایى که نمى دانند گرفتار مجازاتشان خواهیم کرد * و به آنها مهلت مى دهیم (تا مجازاتشان دردناک تر باشد) زیرا تدبیر من قوى (و حساب شده) است».
در کتاب شریف کافى از امام صادق(علیه السلام) چنین نقل شده: «إِنَّ اللَّهَ إِذَا أَرَادَ بِعَبْد خَیْراً فَأَذْنَبَ ذَنْباً أَتْبَعَهُ بِنَقِمَة وَیُذَکِّرُهُ الاِْسْتِغْفَارَ وَإِذَا أَرَادَ بِعَبْد شَرّاً فَأَذْنَبَ ذَنْباً أَتْبَعَهُ بِنِعْمَة لِیُنْسِیَهُ الاِْسْتِغْفَارَ وَیَتَمَادَى بِهَا; هنگامى که خداوند نیکى بندگى را بخواهد، به هنگامى که گناهى انجام مى دهد او را گوشمالى مى دهد تا به یاد توبه بیفتد و هنگامى که بدى براى بنده اى (بر اثر اعمالش بخواهد) هنگامى که گناهى مى کند نعمتى به او مى بخشد تا استغفار را فراموش کند و به کار خود ادامه دهد و این همان چیزى است که خداوند متعال مى فرماید: «(سَنَسْتَدْرِجُهُمْ مِنْ حَیْثُ لا یَعْلَمُونَ) بِالنِّعَمِ عِنْدَ الْمَعَاصِی; ما آنها را تدریجا از آنجا که نمى دانند (به سوى عذاب) مى بریم با بخشیدن نعمت به هنگام گناه».(2)
در اینجا این سؤال پیش مى آید که کار خداوند هدایت و بیدار ساختن است نه غافل کردن و گرفتار نمودن. در پاسخ به این سؤال باید به این نکته توجه داشت که توفیقات الهى بر اثر لیاقت هاست; گاه افرادى چنان مست و مغرور و سرکش مى شوند که هر گونه شایستگى هدایت را از دست مى دهند و در واقع اعمال آنهاست که آنها را آن قدر از خدا دور کرده که حتى لیاقت هشدار ندارند، بلکه به عکس مستحق مجازات هاى سنگین اند.(3)
پی نوشت:
(1). انعام، آیه 44.
(2). کافى، ج 2، ص 452، ح 1.
(3). سند گفتار حکیمانه: این سخن حکمت آمیز را آمدى در غررالحکم با تفاوتى آورده که نشان مى دهد از منبع دیگرى گرفته است و همچنین ابن جوزى در تذکرة الخواص. (مصادر نهج البلاغه، ج 4، ص 25). در کتاب تمام نهج البلاغه این جمله حکمت آمیز ضمن کلام مبسوطى که امیر مؤمنان على(علیه السلام) به شخص نیازمندى فرمود آمده است. (تمام نهج البلاغه، ص 556).
#نهج_البلاغه
@for_ghan_1401
27.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مصاحبه خانم فاطمه مهیمی
شهروند جیرفتی مقیم آمریکا
در مورد حجاب
و درگیریهاش با دخترش
و پاسخهای قانع کننده دخترش که مادر مجبور شد دیگر به دخترش گیر ندهد و مادر هم مثل دخترش بشود .
#نشر حداکثری
#حجاب
#حجاب_عفاف
@for_ghan_1401
🛑 بی صبری پیروان حق
متاسفانه یکی از مشکلاتی که از صدر اسلام گریبان گیر بعضی از مومنین میشده است و تا امروز نیز ادامه دارد، انتظار معجزه و برطرف شدن خود به خود تمامی مشکلات و معضلات به بهانه حضور در جناح حق است.
مثلاً در جنگ احد پس از آنکه مسلمانان شهدای زیادی از جمله حمزه سیدالشهدا را از دست دادند و حتی شخص رسولالله و امیرالمومنین (علیهما السلام) به سختی مجروح شدند، شبهههایی شیطانی بین مسلمین زمزمه میشد: که اگر ما بر حقیم و راه درست را انتخاب نمودهایم، پس چرا باید شکست بخوریم و متحمل مشکلات و تلفات شویم؟!
اینجا بود که آیه ۱۰۴ سوره مبارکه نساء نازل شد:
وَلا تَهِنوا فِي ابتِغاءِ القَومِ إِن تَكونوا تَألَمونَ فَإِنَّهُم يَألَمونَ كَما تَألَمونَ وَ تَرجونَ مِنَ اللَّهِ ما لا يَرجونَ وَ كانَ اللَّهُ عَليمًا حَكيمًا﴿۱۰۴﴾
در پیمودن راه حق سست و متزلزل نشوید چراکه اگر شما از ناحیهی آسیب دشمن رنجی را تحمل میکنید، دشمن هم از ناحیهی مقاومت، صبر و رشادت شما رنجهایی را تحمل میکند؛ اما با این تفاوت که؛ شما به فضل الهی (چه در این دنیا چه در عالم آخرت) دلگرم و امیدوار هستید ولی آنان به عالم پس از مرگ امیدی ندارند و لذا خود را در لبهی پرتگاه نابودی و سقوط میبینند.
✍ عباس سلگی
#مقاومت
#شهدا
@for_ghan_1401