✳️➖بسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ➖✳️
🔸🔷لاحَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ 🔷🔸
➖➖➖➖➖➖
💎👈مشکل اصلی اغلب ما انسانها کجاست؟👇👇👇
✅👈وقتی کتاب قرآن کریم و یا احادیث روایت شده از اهلبیت (علیهم السلام) را مطالعه میکنیم، بویژه کتاب شریف نهج البلاغه، می بینیم که مشکل اصلی ما این است که خدا و دستورات او و روش زندگی سعادتمندانه را جدّی نگرفتیم، یا به عبارتی به شوخی و بازی گرفتیم و ابلیس هم این بی اهمیتی را برای ما خیلی خیلی عادی جلوه داده است.👇
🔴👈دین را جدی بگیریم
🔴👈دین را جدی بگیریم
🔴👈دین را جدی بگیریم.
که پشیمانی دگر سودی ندارد...
┄┅═✼✿✵🌹💠🌹✵✿✼═┅┄
✳️➖بسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ➖✳️
🔸🔷لاحَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ 🔷🔸
➖➖➖➖➖➖
✳️ حدود ۷۰ درصد از حقیقت امر به معروف و نهی از منکر در حدیث زیر قرار دارد:👇
امام علی (علیه السلام) فرمودند:👇
هر چه برای خود میپسندی،برای دیگران هم نیز بپسند؛ و هر چه برای دیگران نمی پسندی برای دیگران هم نپسند.
📚: میزان الحکمه،ج۳،ص ۷۹
🌷اللّهم صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🌷
_____________
#حقیقت امر به معروف و نهی از منکر
_____________
🇮🇷🔻لبیک یا مهدی🔻
┄┅═✼✿✵💚🌼💚✵✿✼═┅┄
🌹قوانین گروه: در محضرِ بابُ العِلم🌹
💠 مقدمه 👇
تنها راه رستگاری عشق به اهلبیت و زانو زدن در محضر علم آنها و عمل به دستورات آنهاست. که همان دستورات خداوند است.
و پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلّم ) مولا امیر المؤمنین (علیه السلام ) را، باب علم و راه ورود به شهر علم معرفی نمودند:🔰
🔷🔸(أنا مَدینَة العِلم و علیٌ بابُها)🔸🔷
💎♦️(بنابراین، غیر از این هیچ راه دیگری برای رستگاری وجود ندارد هرگز!!!)
📃قوانین گروه:👇
1) هر روز در یک ساعت مشخص (14 الی 16) قسمتی از متن کتاب شریف نهج البلاغه که باید مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد توسط مدیر گروه اعلام میشود و عزیزان گروه تا ارسال متن بعدی فرصت دارند متن را مطالعه نمایند و روی آن تفکر و تحقیق نموده و نکات و نظرات و یا اکتشافات خود را در رابطه با آن متن،در گروه قرار دهند. و اعضاء می توانند اگر به نظرات درج شده نقدی دارند، آن را مرقوم فرمایند.
2) ارسال هیچ مطلبی که ارتباطی با متن درس آن روز نداشته باشد، جایز نیست.⛔️
3) هر گونه نظرات و انتقادات را میتوانید با مدیر گروه مطرح نمایید.
___________________
لینک پیوستن در گروه:👇
https://eitaa.com/joinchat/2913599574C2992e59c43
مبَشِّراً🌸 و نَذیراً🔥
🔴🔴به نظر حقیر با توجه به متن زیر👇 این👆حکمت مخصوص دوران کنونی ماست.
💠جالب است بدانیم که :👇
حمکت شماره 1 نهج البلاغه امیرمؤمنان على(علیه السلام) بخشى از وصیت طولانى است که امام امیر مؤمنان على(علیه السلام) به فرزند گرامى اش امام حسن مجتبى(علیه السلام) فرموده است که قسمتى از آغاز آن را براى مزید فایده در اینجا مى آوریم. فرمود: «کَیْفَ وَأَنِّى بِکَ یَا بُنَیَّ إِذَا صِرْتَ فِی قَوْم صَبِیُّهُمْ غَاو وَشَابُّهُمْ فَاتِکٌ وَشَیْخُهُمْ لاَ یَأْمُرُ بِمَعْرُوف وَلاَ یَنْهَى عَنْ مُنْکَر وَعَالِمُهُمْ خَبٌّ مَوَّاهٌ مُسْتَحْوِذٌ عَلَیْهِ هَوَاهُ مُتَمَسِّکٌ بِعَاجِلِ دُنْیَاهُ أَشَدُّهُمْ عَلَیْکَ إِقْبَالًا یَرْصُدُکَ بِالْغَوَائِلِ وَیَطْلُبُ الْحِیلَةَ بِالتَّمَنِّی وَیَطْلُبُ الدُّنْیَا بِالاِْجْتِهَادِ خَوْفُهُمْ آجِلٌ وَرَجَاؤُهُمْ عَاجِلٌ لاَ یَهَابُونَ إِلاَّ مَنْ یَخَافُونَ لِسَانَهُ وَلاَ یُکْرِمُونَ إِلاَّ مَنْ یَرْجُونَ نَوَالَهُ دِینُهُمُ الرِّبَا کُلُّ حَقّ عِنْدَهُمْ مَهْجُورٌ یُحِبُّونَ مَنْ غَشَّهُمْ وَیَمَلُّونَ مَنْ دَاهَنَهُمْ قُلُوبُهُمْ خَاوِیَةٌ لاَ یَسْمَعُونَ دُعَاءً وَلاَ یُجِیبُونَ سَائِلاً قَدِ اسْتَوْلَتْ عَلَیْهِمْ سَکْرَةُ الْغَفْلَةِ إِنْ تَرَکْتَهُمْ لَمْ یَتْرُکُوکَ وَإِنْ تَابَعْتَهُمْ اغْتَالُوکَ إِخْوَانُ الظَّاهِرِ وَأَعْدَاءُ السَّرَائِرِ یَتَصَاحَبُونَ عَلَى غَیْرِ تَقْوَى فَإِذَا افْتَرَقُوا ذَمَّ بَعْضُهُمْ بَعْضاً تَمُوتُ فِیهِمُ السُّنَنُ وَتَحْیَا فِیهِمُ الْبِدَعُ فَأَحْمَقُ النَّاسِ مَنْ أَسِفَ عَلَى فَقْدِهِمْ أَوْ سُرَّ بِکَثْرَتِهِمْ فَکُنْ عِنْدَ ذَلِکَ
👈یا بُنَیَّ کَابْنِ اللَّبُونِ لاَ ظَهْرٌ فَیُرْکَبَ وَلاَ وَبَرٌ فَیُسْلَبَ وَلاَ ضَرْعٌ فَیُحْلَب; 👉
♦️ترجمه :👇
فرزندم چگونه خواهى بود هنگامى که در میان قومى گرفتار شوى که کودک آنها گمراه و جوانشان هواپرست و پیرانشان امر به معروف و نهى از منکر نمى کنند، عالم آنها حیله گر فریبکارى است که هواى نفس بر او چیره شده و به دنیاى زودگذر چسبیده و از همه بیشتر (ظاهرا) به تو روى مى آورد و در انتظار حوادث دردناکى براى توست و با آرزوها چاره جویى مى کند و دنیا را با تمام قدرت مى طلبد.
(مردم آن زمان) ترسشان از نظر دور و امیدشان نزدیک است (به عذاب هاى آخرت بى اعتنا و به مواهب دنیا شدیداً علاقه مند هستند) تنها از کسى حساب مى برند که از زبانش مى ترسند و اکرام نمى کنند مگر کسى را که امید بخششى از او دارند. دینشان ربا و هر حقى نزد آنها به فراموشى سپرده شده، افراد فریبکار را دوست دارند و سراغ کسانى مى روند که از همه بیشتر چاپلوسى کنند.
دل هاى آنها خالى (از یاد خدا) است، سخن حقى را نمى شنوند و به درخواست سائلى پاسخ نمى گویند، مستى غفلت بر آنها غالب شده، اگر آنها را رها کنى دست از تو بر نمى دارند و اگر از آنها پیروى کنى فریبت مى دهند، در ظاهر برادرند و در باطن دشمن، رفاقت آنها با یکدیگر بر اساس بى تقوایى است و هنگامى که از هم جدا شوند یکدیگر را نکوهش مى کنند، سنت هاى الهى در میان آنها مى میرد و بدعت ها زنده مى شود نادان ترین مردان کسى است که از فقدان آنها متاثر شود یا از کثرت آنها خوشحال.
🔻👈فرزندم در چنین شرایطى که (آتش فتنه ها شعله ور است) همچون شتر کم سن و سال باش، که نه پشتى دارد که سوار شوند و نه پشمى که بچینند و نه پستانى که بدوشند...🔻
📚:7. بحار الانوار، ج 74، ص 234، ح 3.
____________________
گروه: 🌹در محضرِ بابُ العلم🌹
https://eitaa.com/joinchat/2913599574C2992e59c43
12.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┄┅═✼✿✵🌹✵✿✼═┅┄
طرح فراگیر ترتیل روزانه
یک صفحه از قرآن_کریم به همراه ترجمه صوتی📖
▪️📖قرائت صفحه 27 (سوره مبارکه بقره 177-181)📖▪️
🔻👈با ترجمه صوتی بسیار دلنشین🌹
💚فوق العاده زیبا و آرامبخش❤️
✅ترتیل با صدای استاد:جواد پناهی
♦️ترجمه صوتی استاد:اسماعیل قادرپناه
💎هر روز ثواب یک صفحه از قرآن کریم به روح مطهر شهداء و امام شهداء هدیه میشود.با ما همراه باشید.
🌷اللّهم صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🌷
________________
#ترتیل_صفحه_27
#قرآن
#ترتیل
_________________
🇮🇷🔻لبیک یا مهدی🔻
🔺@forghan_56🔺
┄┅═✼✿✵🌸✵✿✼═┅┄
┄┅═✼✿✵🌹💠🌹✵✿✼═┅┄
✳️➖بسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ➖✳️
🔸🔷لاحَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ 🔷🔸
➖➖➖➖➖➖
✳️♦️✅ سنگین ترین بلایی که اگر بندگی خداوند را نکنیم به سرمان می آید:👇
خداوند همه ما را به شدت نیازمند و لذت طلب، آفریده است،
⁉️آیا مکرر در خودمان ندیده ایم که از محبت یک مخلوق خداوند چگونه سرمست و شارژ میشویم؟ بویژه اگر آن مخلوق جنس مخالف باشد.
حالا که ما از لذت ارتباط با مخلوقات خداوند نمی توانیم بگذریم،
(مثلاً لذت چت کردن) چگونه می توانیم از لذت ارتباط و همنشینی با خداوند و اهلبیت (علیه السلام) بگذریم؟
آن هم در جهان ابدی که انسان در لذت بردن محدودیت ندارد،
وقتی ارتباط با بنده معمولی خداوند این قدر لذت دارد،و برای ما سخت است که از آن بگذریم، پس ببیند محروم شدن از ارتباط با خالق این بندگان که اصلاً قابل قیاس نیست چقدر سخت و کمر شکن است.
🔸پس کسی که در این دنیا عبد خداوند نباشد باید قید ارتباط با خداوند را در روز قیامت بزند، لذا محروم شدن از هم صحبتی با خداوند و محروم شدن از نگاه خداوند،آنقدر سخت و سنگین و عذاب آور است، که خداوند در آیه 77 سوره مبارکه آل عمران آن را با عنوانِ عذابی دردناک مطرح میفرمایند:👇
🔷آیه مدنظر👈🔻کسانى که پيمان و عهد الهى ( پیمان بندگی خداوند) و سوگندهاى خود را به بهاى ناچيزى مىفروشند، آنها بهرهاى در آخرت نخواهند داشت؛ و خداوند با آنها سخن نمىگويد و به آنان در قيامت نمىنگرد و آنها را (از گناه) پاک نمىسازد؛ و عذاب دردناکى براى آنهاست.👉🔻
🔸در ضمن ما که تحمل یک خار کوچک و یا گرمای خورشید و... را نداریم، چگونه میخواهیم، تحمل آتش هولناک و عظیم قیامت را داشته باشیم؟
لذا انجام واجبات و ترک محرمات و اُنس با قرآن و عشق به اهلبیت (علیهم السلام) و کنار گذاشتن تکبر و ولایت پذیر شدن و اطاعت از دستورات آنها و یاری حجت خداوند مهمترین عواملی هستند که ما را در روز قیامت به لذت شدید و مست کننده ی ارتباط با خداوند میرساند.
💠👈پس به خودمان رحم کنیم ... واقعاً حیف است و غیر قابل تحمل است که، به خاطر ارتکاب به لذتهای حرام و ناچیز و پست و زودگذر و مقطعی این دنیا، از لذت های بی منتها و ابدی و عظیم و به شدت شیرین و مست کننده ی عالم آخرت محروم شویم. واقعاً حیف است...
♦️ضمن اینکه طبق وعده خداوند، اگر واقعاً عبد باشیم در همین دنیا هم ، لذت ارتباط با خداوند و اهلبیت (علیهم السلام) به ما چشانده خواهد شد.
🌷اللّهم صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🌷
_____________
#حقیقت لذت بردن
_____________
🇮🇷🔻لبیک یا مهدی🔻
┄┅═✼✿✵💚🌼💚✵✿✼═┅┄
┄┅═✼✿✵🌹💠🌹✵✿✼═┅┄
✳️➖بسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ➖✳️
🔸🔷لاحَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ 🔷🔸
➖➖➖➖➖➖
🔴👈سوره ای عجیب و کلمه ای عجیب تر:
💠🔻سوره مبارکه والعصر🔻💠
📖👈تفسیر کلمه اسرار آمیز "والعصر"
🔷سوره ای برای عاشقان امام زمان🔷
در اولین آیه از سوره «والعصر» مى خوانیم (به عصر سوگند)؛ «وَ الْعَصْر».
واژه «عصر» در اصل، به معنى «فشردن» است و سپس به وقت عصر اطلاق شده به خاطر این که: برنامه ها و کارهاى روزانه در آن پیچیده، و فشرده مى شود.
آن گاه، این واژه به معنى مطلق «زمان» و دوران تاریخ بشر و یا بخشى از زمان، مانند عصر ظهور اسلام و قیام پیغمبر اکرم(صلى الله علیه وآله) و امثال آن استعمال شده است، لذا در تفسیر این سوگند، مفسران احتمالات زیادى گفته اند:👇
1 ـ بعضى آن را اشاره به همان وقت «عصر» مى دانند، به قرینه این که: در برخى دیگر از آیات قرآن به آغاز روز سوگند یاد شده است مانند«وَ الضُّحى»(1) ـ یا ـ «وَ الصُّبْحِ إِذا أَسْفَر».(2)
این سوگند به خاطر اهمیتى است که این موقع از روز دارد؛ چرا که زمان، زمان دگرگونى نظام زندگى و حیات انسان ها است، کارهاى روزانه پایان مى گیرد، پرندگان و حیوانات به لانه هاى خود بازمى گردند، خورشید سر در افق مشرق فرو مى کشد و هوا تدریجاً رو به تاریکى مى رود.
این دگرگونى، انسان را متوجه قدرت لا یزال الهى ـ که بر این نظام حاکم است ـ مى سازد، و در حقیقت، نشانه اى از نشانه هاى توحید و آیتى از آیات پروردگار است، که شایسته سوگند مى باشد.
2 ـ بعضى دیگر، آن را اشاره به سراسر زمان و تاریخ بشریت دانسته اند، که مملوّ از درس هاى عبرت و حوادث تکان دهنده و بیدارگر است، و روى همین جهت، آن چنان عظمتى دارد که شایسته سوگند الهى است.
3 ـ بعضى، روى قسمت خاصى از این زمان، مانند عصرِ قیامِ پیغمبر اکرم(صلى الله علیه وآله) یا عصر قیام مهدى(علیه السلام) که داراى ویژگى و عظمت خاصى در تاریخ بشر بوده و هست، انگشت گذارده و سوگند را ناظر به آن مى دانند. (3)
4 ـ بعضى نیز به همان ریشه لغوى این واژه برگشته و سوگند را ناظر به انواع فشارها و مشکلاتى مى دانند که در طول زندگى انسان ها رخ مى دهد، آنها را از خواب غفلت بیدار مى کند، به یاد خداوند بزرگ مى اندازد، و روح استقامت را پرورش مى دهد.
5 ـ بعضى دیگر، آن را اشاره به «انسان هاى کامل» مى دانند، که عصاره عالم هستى و جهان آفرینشند.
6 ـ بالاخره، بعضى آن را ناظر به «نماز عصر» شمرده اند، به خاطر اهمیت ویژه اى که در میان نمازها دارد، زیرا آنها «صلاة وسطى» را که در قرآن روى آن تأکید خاصى به عمل آورده، نماز عصر مى دانند.
با این که تفسیرهاى فوق، با هم تضادى ندارد و ممکن است همه در معنى آیه جمع باشد و سوگند به تمام این امور مهم یاد شود، ولى در میان آنها از همه مناسب تر همان عصر به معنى زمان و تاریخ بشر است؛ چرا که بارها گفته ایم: سوگندهاى قرآن، همواره متناسب با مطلبى است که سوگند به خاطر آن یاد شده و مسلّم است که خسران انسان ها در زندگى، نتیجه گذشتن زمان عمر آنها است، و یا عصر قیام پیغمبر خاتم(صلى الله علیه وآله)، به خاطر این که: برنامه چهار ماده اى ذیل سوره، در چنین عصرى نازل گردیده.
از آنچه گفته شد، عظمت آیات قرآن و گستردگى مفاهیم آن به خوبى روشن مى شود، که یک کلمه از آن، تا چه حدّ پر معنى و شایسته تفسیرهاى عمیق و گوناگونى است.(4)
📚پی نوشت:
(1). سوره ضحى، آیه 1.
(2). سوره مدثر، آیه 34.
(3). در حديثى از امام صادق عليه السلام می خوانيم كه در تفسير آيه «وَالْعَصْر انَّ الانْسانَ لَفِى خُسْرٍ» فرمود: «الْعَصْرُ عَصْرُ خُرُوجِ الْقائِم»؛ (منظور از عصر، عصر قيام حضرت مهدى عليه السلام است). (نور الثقلين، 2 جلد 5، صفحه 666، حديث 5).
(4). گرد آوري از کتاب: تفسیر نمونه، آيت الله العظمي مکارم شيرازي، دارالکتب الإسلامیه، چاپ سی و ششم، ج 27، ص 317.
🌷اللّهم صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🌷
_________________
#شکافتن_علوم
#تفسیر
_________________
🇮🇷🔻لبیک یا مهدی🔻
┄┅═✼✿✵💚🌼💚✵✿✼═┅┄
┄┅═✼✿✵🌹💠🌹✵✿✼═┅┄
✳️➖بسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ➖✳️
🔸🔷لاحَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ 🔷🔸
➖➖➖➖➖
نکات:🔰
1) طمع ورزی پست شدن به دنبال دارد.
2) طمع در برابر قناعت می آید، و طمع یعنی بیش از حق خود طالب باشیم.
3) قناعت یعنی مدارا به آنچه موجود داریم. و صبر کردن به آن.
4) اگر سفره دل خود و گرفتاری های محرمانه و پوشیده از مردم را، برای دیگران بازگو کنیم و راضی شدیم به ذلت نفس، چرا؟
چون یا مشکل ما را حل می کند، که در این صورت بر ما بزرگی پیدا میکند.
و یا مشکل ما را حل نمیکند، که دراین صورت در برابر آن شخص بی آبرو میشویم.
5) اگر زبان را به تنهایی بر خودمان حاکم کنیم، یعنی هوای نفس را بر خود حاکم کردیم و هر کس هوای نفس را بر خود حاکم کند، عقل را ضایع کرده و کسی که عقل را ضایع کند، به شخصیت خودش توهین کرده است. یعنی عملاً خودش را به مردم بی عقل معرفی می کند.
🌷اللّهم صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🌷
_________________
#نهج_البلاغه
#حکمت 2
_________________
🇮🇷🔻لبیک یا مهدی🔻
┄┅═✼✿✵💚🌼💚✵✿✼═┅┄
12.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┄┅═✼✿✵🌹✵✿✼═┅┄
طرح فراگیر ترتیل روزانه
یک صفحه از قرآن_کریم به همراه ترجمه صوتی📖
▪️📖قرائت صفحه 28 (سوره مبارکه بقره 182-186)📖▪️
🔻👈با ترجمه صوتی بسیار دلنشین🌹
💚فوق العاده زیبا و آرامبخش❤️
✅ترتیل با صدای استاد:جواد پناهی
♦️ترجمه صوتی استاد:اسماعیل قادرپناه
💎هر روز ثواب یک صفحه از قرآن کریم به روح مطهر شهداء و امام شهداء هدیه میشود.با ما همراه باشید.
🌷اللّهم صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🌷
________________
#ترتیل_صفحه_28
#قرآن
#ترتیل
_________________
🇮🇷🔻لبیک یا مهدی🔻
🔺@forghan_56🔺
┄┅═✼✿✵🌸✵✿✼═┅┄
♦️آیت الحق علامه سید علی قاضی استاد آیت الله بهجت👆
┄┅═✼✿✵🌹💠🌹✵✿✼═┅┄
✳️➖بسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ➖✳️
🔸🔷لاحَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ 🔷🔸
➖➖➖➖➖➖
🔸🔸مقامات عالیه در نماز اول وقت:👆
✳️👈پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلّم) فرمودند:👇
به وسیله نماز بنده به درجه عالی و مقام والا می رسد، زیرا نماز تسبیح و تهلیل و تحمید وتکبیر و تمجید و تقدیس الهی است ، نماز قول حق و دعوت به سوی حق می باشد.
📚:بحار الانوار، ج ۸۲ ص ۲۳۲ جامع احادیث الشیعه، ج۴، ص 22
__________________
#نماز_اول_وقت
_________________
┄┅═✼✿✵💚🌼💚✵✿✼═┅┄
┄┅═✼✿✵🌹💠🌹✵✿✼═┅┄
✳️➖بسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ➖✳️
🔸🔷لاحَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ 🔷🔸
➖➖➖➖➖➖
✅10 توصیه رهبر عزیز جهت آداب نماز:👆
☸️👈امام صادق (علیه السلام ) فرمودند :
💚مومنی نیست که در نمازش با حضورقلب به خداوند توجه کند، مگر این که خداوند به او رو می کند، و بعد از (قرار گرفتن) محبت خداوند عزّ و جلّ در دلش، (خداوند) قلوب مومنین را به سوی او متوجه می کند.
📚: ( مستدرک الوسائل ، ج 1، ص 265 )
🌷اللّهم صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🌷
__________________
#نماز_اول_وقت
__________________
🆔▶️@forghan_56◀️
┄┅═✼✿✵💚🌼💚✵✿✼═┅┄